tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Tims, tok tok... Kaj dogaja? Evo mene. Čer, Končno mal mira in čas za RR. Dons nisem bila v službi oz. sem šla na službeno pot v Postojno, Koper, Portorož. Je bilo luštn. Moram pa priznat, da sem kar mal pogrešala pisarno in seveda jutranji pregled RR. Najprej da dam še jaz svojo oceno na včerajšnji film: glih za dol past ni, je pa luštn za pogledat. Mi je bila pa tud najboljša izjava:"Jeb** moža, sam da mam varuško..." Populis, hvala za prevoz in vsem ostalim za lep večer. Sem ful uživala Majuska, a veš, da sem tud jest porajtala, da dons ni bilo zajtrka? Seveda zdaj ko sem vas čekeral. Mi je bilo ful čudno. Pa si nas res zavadla Rebeca, o groza, da imate tazga P. No ja, če drugega ni in je ta kar se stroke tiče dober, pol nimaš kaj. Metuljčica, HD, danes pa zgleda ni vajin dan . Metuljčica, pa si mela veliko stvari gor? Joj, jest sem pa kar se tiče teh novotarij kar malo nezaupljiva. Pravi nejeverni Tomažek. Hruška, škoda, no, da niste mogli na morje Neboglasnica, lepo praznujte jutri. Pa ne pozabi tudi malo počivat. Sej veš, si na bolniški. Almera Si se kaj spočila? A greste v Bovc? Ta vikend bo baje božanski, kar se vremena tiče. No, pa da povem, da je Nina zgleda upoštevala, ko sem ji zadnjič rekla, da bi mogla vsak dan manj jokat, ker si ti tko rekla . Včeraj je zaspala pri mojmu v dvajset_ih minutah, danes pa pri meni v manj kot pol ure. Ampak brez vsazga joka . Sem bla tooook vesela. Flower, dobro opravite jutri in sporoči, kako je bilo. Umpa, škoda, da ni bil plusek v dohodnini. Nanka, a veš da jest sem pa kar malo žalostna, ker imata naša dva julija roj.dan. Je Tim ful žalosten, ko hoče kakšnega prijatlčka povabit, pa ga ni, ker je na morju... Ne morem verjet. Niti deset_ še ni, jest pa komi gledam .
< Sporočilo je popravil tims -- 4.6.2010 21:53:33 >
|