|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
4.6.2010 21:48:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

NE NAJDEMO OSEBNE OD KALI!!!! A LAHKO GREM ČEZ MEJO ŠE S KAKIM DRUGIM DOKUMENTOM (ROJSTNI LIST)????

jezna ko ris...ni nam usojeno

Žal ne moreš z ničemer drugim. user posted image user posted image user posted image Mogoče je pa to za nekaj dobro.

BTW: mali mi živc ven vlečeeee

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
4.6.2010 21:50:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

kaj se je pa zdaj spomnil? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
4.6.2010 21:51:37   
tims

Tims, tok tok... Kaj dogaja?

user posted image  Evo mene.

Čer,

Končno mal mira in čas za RR. Dons nisem bila v službi oz. sem šla na službeno pot v Postojno, Koper, Portorož. Je bilo luštn. Moram pa priznat, da sem kar mal pogrešala pisarno in seveda jutranji pregled RR.

Najprej da dam še jaz svojo oceno na včerajšnji film: glih za dol past ni, je pa luštn za pogledat. Mi je bila pa tud najboljša izjava:"Jeb** moža, sam da mam varuško..."user posted image user posted image user posted image

Populis, hvala za prevozuser posted image  in vsem ostalim za lep večer. Sem ful uživalauser posted image  

Majuska, a veš, da sem tud jest porajtala, da dons ni bilo zajtrka? Seveda zdaj ko sem vas čekeral. Mi je bilo ful čudno. Pa si nas res zavadlauser posted image

Rebeca, o groza, da imate tazga P. No ja, če drugega ni in je ta kar se stroke tiče dober, pol nimaš kaj.

Metuljčica, HD, danes pa zgleda ni vajin danuser posted image . Metuljčica, pa si mela veliko stvari gor? Joj, jest sem pa kar se tiče teh novotarij kar malo nezaupljiva. Pravi nejeverni Tomažek. Hruška, škoda, no, da niste mogli na morjeuser posted image

Neboglasnica, lepo praznujte jutri. Pa ne pozabi tudi malo počivat. Sej veš, si na bolniški.

Almera Si se kaj spočila? A greste v Bovc? Ta vikend bo baje božanski, kar se vremena tiče. No, pa da povem, da je Nina zgleda upoštevala, ko sem ji zadnjič rekla, da bi mogla vsak dan manj jokat, ker si ti tko reklauser posted image . Včeraj je zaspala pri mojmu v dvajset_ih minutah, danes pa pri meni v manj kot pol ure. Ampak brez vsazga jokauser posted image user posted image user posted image . Sem bla tooook vesela.

Flower, dobro opravite jutri in sporoči, kako je bilo.

Umpa, škoda, da ni bil plusek v dohodnini.

Nanka, a veš da jest sem pa kar malo žalostna, ker imata naša dva julija roj.dan. Je Tim ful žalosten, ko hoče kakšnega prijatlčka povabit, pa ga ni, ker je na morju...

Ne morem verjet. Niti deset_ še ni, jest pa komi gledamuser posted image .

< Sporočilo je popravil tims -- 4.6.2010 21:53:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2503
4.6.2010 21:53:50   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ker je šel dva dni dokaj normalno (po dveh opozorilih) lepo spat, sem mislila, da je spet nazaj osvojil ritem. Japajade... On dirka z vozičkom, notri čiča košarkaška žoga po stanovanju, skače..samo ležat ne. Lump!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
4.6.2010 21:55:45   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Neboglasnica, lepo praznujte jutri. Pa ne pozabi tudi malo počivat. Sej veš, si na bolniški.

Nanka, a veš da jest sem pa kar malo žalostna, ker imata naša dva julija roj.dan. Je Tim ful žalosten, ko hoče kakšnega prijatlčka povabit, pa ga ni, ker je na morju...

ad1) oukidouki...bom povedala mojim doma, user posted image user posted image

ad2) zato mi praznujemo Sarin RD kar tri tedne prej, žal so nas izkušnje privedle do tega. Nanka: mislim, da jih ne bo veliko.

ad3) emšo user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
4.6.2010 21:57:32   
tims

Ne pozabi, bejba, da mi vztrajno sledišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
4.6.2010 21:58:29   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ker je šel dva dni dokaj normalno (po dveh opozorilih) lepo spat, sem mislila, da je spet nazaj osvojil ritem. Japajade... On dirka z vozičkom, notri čiča košarkaška žoga po stanovanju, skače..samo ležat ne. Lump!

Evo, je mati zaropotala - vse tiho iz sobice. Zaenkrat in ja, trkam...user posted image

Počasi bom tudi jaz user posted image user posted image user posted image ....

Mi gre pa na živce ena omara, ki zaudarja po plesni. Pred leti smo dali fasado in je vlaga sekala noter. Zadnja stranica se je nalezla vonja, jo moram zamenjat.

Neposredna povezava do sporočila: 2507
4.6.2010 21:59:11   
neboglasnica

Ne pozabi, bejba, da mi vztrajno sledišuser posted image

Počasi, a vztrajno, ja.... user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
4.6.2010 21:59:18   
nanka
Tims glede RD, meni paše da mi ni treba pripravljati za prijatelje, ker nimam lepih izkušenj, polna hiša otrok, ki se podi okoli, staršem se nič ne mudi, da jih odpeljejo ( se je parkrat zgodilo da sem jih imela cel dan do 23 in še dlje), tako da jih nič ne pogrešam. Pripravim pa za kolege in žlahto ( to je okoli 30 ljudi), ki s seboj pripeljejo otroke tako da imajo vseeno lep RD, samo nimajo pa samih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2509
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 21:59:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
4.6.2010 22:00:51   
neboglasnica
In mene je skrbelo, če bomo na 100-tko prilezle, ha, mala malca.

Umpa: kako dragi? Čaj, med...?

Populis: drnjohaš na kavču?

Almera: kam si pa ti poniknila? Si na najboljšem prijatelju? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2511
4.6.2010 22:02:39   
metuljcek321

user posted image  user posted image

mogoče mu pa probaj razložit, da mora spat tko, k je to naredila Tims po navodilu Almere ... hej, mogoče pa rata

užas sicer

a čez dan je pa normalno spal?

zjutraj je auf in the middle of the night al zdaj malce potegne?

še super, da si na boniški, da se boš mal odpočila - če ne prej, pa pol, čez teden

lepo praznujte, fajn umirite zgodnjo pubertetnico & uspavajte sinka

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2512
4.6.2010 22:03:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tims glede RD, meni paše da mi ni treba pripravljati za prijatelje, ker nimam lepih izkušenj, polna hiša otrok, ki se podi okoli, staršem se nič ne mudi, da jih odpeljejo ( se je parkrat zgodilo da sem jih imela cel dan do 23 in še dlje), tako da jih nič ne pogrešam. Pripravim pa za kolege in žlahto ( to je okoli 30 ljudi), ki s seboj pripeljejo otroke tako da imajo vseeno lep RD, samo nimajo pa samih otrok.

Jap, to zna biti grdo.

Jaz pa staršem kar lepo povem, da naj se spokajo in pridejo po otroke takrat in takrat. Konec debate. Pa bratcev in sestric, ki niso povabljeni, ne rabim. Grdo, ampak tako je. Edino jutri sem enemu očku, možu kolegice, ki je že tri mesece v bolnici in je sam za vse rekla, da naj še malega sina pusti pri nas, da si bo vsaj za tri ure oddahnil. Izjema, ampak tip je res za vse sam in vem, kako mu bo odleglo, da si nafila baterije.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
4.6.2010 22:05:01   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

mogoče mu pa probaj razložit, da mora spat tko, k je to naredila Tims po navodilu Almere ... hej, mogoče pa rata

užas sicer

še super, da si na boniški, da se boš mal odpočila - če ne prej, pa pol, čez teden

Japajade, on se mi sladko smeji. Ampak zdaj pa že spi. Zjutraj vstaja pa okoli šeste ure. Sicer trdim, da dlje spi, če gre prej spat in to se je že vekčrat izkazalo za resnično.

Jap, zato zadnje čase komaj čakam na delovni teden. user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
4.6.2010 22:05:58   
metuljcek321

mami ga je včeri žurala, danes pa vandarla po obali

nč čudnega, da si hin, draga moja

spomni se na enega hambija, pa bo boljeuser posted image

oo, saj res, speaking of hambi - tole sem prejle vidla o Meku - so morali umaknit kozarce z motivom Shreka iz prodaje: KLIK

strupeno ... omg, sem že misnla, da so to tisti, k jih imava midva

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
4.6.2010 22:11:27   
metuljcek321

user posted image

A si vidla, je pa takoj mrknu, k si omenila, kakšen spidi gozales je. Ti, ti, lumpek mali. Povej, driska se je poslovila čist? Ritka better? Apetit nazaj? Kaj pa je blo? Viroza of some sport?

Umpa, a veš, da sem na hitrco prebrala, da je tvoj v postelji z Angelinouser posted image  ... anyway, naj se hitro pocajta, to je res zoprna reč, tudi za odraslega.

populis, Almera, vaju pogrešamo, ja.

hd, a avto si že prečekirala. Ej, bokvej, kam se je skrila. Eno leto od uporabe - ja, could be anywhere. Imaš še kakšno drugo denarnico, da bi bla notr?

Hi, hi, Penny iz Losta igra v tejle nanizanki na POPu ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2516
4.6.2010 22:12:04   
metuljcek321
gud najt, mam tud jaz minus

till tomorrow, sleep tight

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2517
4.6.2010 22:12:21   
neboglasnica

oo, saj res, speaking of hambi - tole sem prejle vidla o Meku - so morali umaknit kozarce z motivom Shreka iz prodaje: KLIK

Vidla, vidla... Misliš, da so to tudi tisti iz OMW-eja? Ali samo Mcovi?

RR pa šteka, HB za back tipko.

Neposredna povezava do sporočila: 2518
4.6.2010 22:13:11   
neboglasnica

gud najt, mam tud jaz minus

till tomorrow, sleep tight

nočka.....

Staš apetit ok, rita skoraj... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2519
4.6.2010 22:13:48   
neboglasnica
Grem še sladkosti delit z možekom...

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2520
4.6.2010 22:14:03   
nanka
lahko noč, še tuš in spat.

Neposredna povezava do sporočila: 2521
4.6.2010 22:14:20   
neboglasnica

Grem še sladkosti delit z možekom...

Nočka,

user posted image

user posted image user posted image , ops kako pa se to bere.. Mislila sem na čokolado.

Neposredna povezava do sporočila: 2522
4.6.2010 22:14:59   
Majuska

svašta user posted image

vidte, še dobro da jih niso imeli ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2523
4.6.2010 22:17:56   
tims

užas sicer

Japajade, on se mi sladko smeji. Ampak zdaj pa že spi. Zjutraj vstaja pa okoli šeste ure. Sicer trdim, da dlje spi, če gre prej spat in to se je že vekčrat izkazalo za resnično.

S tem se pa čist strinjam. Tud pri nas je tako, da ponavadi dlje spi. Tista fora, da bi jo kasnej dala spat zato, da bi dlje spala je pesek v oči.

Metuljčica, a veš da me je verjetno res to zdelal? Sem včeraj potem zaspala okol pol dveh. HB, da sem šla pol ure kasnej od doma. Pa dons sem že spet jedla hambija. Smo se v Portorožu zaustavli, da smo mal pomalicali. Ooooo, kakšna razlika med bigmekom in pravim hambijem. Današnji je bil ogromen, niti pomislila nisem, da bi še enga, medtem pa ko pri bigmeku še predno začnem jest prvega, že študiram, a bi si vzela še engauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2524
4.6.2010 22:23:46   
glugluglu
oj,

rebeca, tale vaš pediater je pa že malo strašljivuser posted image

almera, 3jemi, kako se pa piše vaša P? Moja prijateljica je imela z eno P iz Viča zelo, zelo slabo izkušnjo in je zamenjala, bom vprašala katera je že, ampak to isto žensko ima pa ena druga in je pa zadovoljna.

jaz sem naše pediatrinje že kar navajena, ampak, če bi bil Tian na primer pogosto bolan (tako kot so nekateri julijčki), bi že kar sama težila za razne napotnice: pulmolog, otorinolaringolog, alergolog....No saj pri Marku je bilo tako, da se nisem morala sprijaznit zakaj je stalno nahoden, pozimi in poleti, nahod se je pa seveda kdaj tudi razvil v vnetje ušes ali pa se je nadaljeval še s suhim kašljem  in po enem vnetju ušes ko sem šla kar k privat otologu, ki mi je tudi namignil, da je mogoče alergija, sem kar zahtevala še napotnico za alergologa in se je izkazalo, da je močno alergičen na hišni prah. Ta je pa povsod in je vzrok marsikaterih težav, predvsem pa astme.

HD, upam, da najdeš osebno, ja smola no.user posted image jaz sem pa približno 2 meseca nazaj zgubila-založila daljinca za garažna vrata, vse sem že preiskala, pojma nimam kam se je vdrl, in očitno bo potrebno res novega naročit.user posted image

Tiste, ki imate službene avte, ali gre tudi ves bencin na službeno kartico in ostale zadeve (tudi na primer pranje avtomobila), ali imate kakšne omejitve? Če ni omejitev, potem bi moral priti res kar velik letni znesek za plačat, da se ti ne bi več splačal službeni avto, če računaš še ceno, ki bi jo dal za avto, če ga sam kupiš.

Tian je danes tudi zmajal z glavo, tako, da bi mu lahko odpadla in govoril: "ne ajaaji, ne ajiaji, nee..." potem je pa takoj omagal ko sem pa sicer šele ob 21.30 dala v posteljico.

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.