|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
7.8.2010 9:46:36   
sabri
Dobro jutro, po dolgem času lahk častim eno user posted image .
Me pa zanima, nekaj časa nazaj je bilo govora o kreganju na joškah, pa ne jest, no zdaj ga meni sračka kake tri dni, pa dvakrat povleče, začne tulit, dam dudo, flaško čaja vmes, spet joško in začne tulit, ko da bi jo iz kože dajali. A ste kaj pogruntale kaj bi to bilo? Ker tkole matrat se je prav mučno, za njo in zame. Sem razmišljala, da bi šla kupit kako mleko za vsak primer, če bi mogoče dodatek takrat pa jedla, ker čaj pije po flaški, ko je takole znervirana. Pa tudi odspi vmes in vse, da ni utrujena. Kako mleko pa uporabljate, aptamil ali kaj? Sem čisto ven iz teh mlekcev. A imate namen po 6 mesecu kombinirat gh s mlekom ali še dojit? Ker jaz sem pri prvi dojila tolk časa, da je potem lahk pila že navadno mleko.
Drugače pa vsem želim en lep dan, včeraj smo ble edine na sprehodu zunaj z vozičkom po dežju, ampak meni je prav všeč, ta veliki pa tudi, tamal je pa itak pod prevleko za dež.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
7.8.2010 9:47:52   
sabri
Aja aninchy, vidim, da si iz Žalca, drug teden bomo ful dost bliz Šentruperta, pa se lahk za kako kavo zmenimo, pa še katera štajerka.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.8.2010 10:02:42   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Aja aninchy, vidim, da si iz Žalca, drug teden bomo ful dost bliz Šentruperta, pa se lahk za kako kavo zmenimo, pa še katera štajerka.

user posted image user posted image user posted image kamot! user posted image Jst sm itak v porodniški pa mam cajt user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
7.8.2010 10:31:16   
deveta
Ojla!

dobro jutro, danes lepo spali, zdaj pa trmo zganjamo, ker hoče bit na rokah, mama pa je noče vzetuser posted image .
Če jo držim gor pokonci je svet dosti lepši kot iz vozičkauser posted image user posted image

Sabri: probaj si spumpat mleko in ji dat po flaški. Mogoče se je razvadla ker po flaški hitreje tečeuser posted image . Ampak če ti spi se mogoče gitro najeuser posted image , meni se tudi po treh minutah začne pačit in joško ven poriva in joče. Pa jo dam stran, podremo kupčka in je v redu. Zgleda da ji je dovoljuser posted image , kdo jih razume, te malčkeuser posted image .
To je sicer še daleč, ampak če bo po mojih načrtih bi uvajala gosto hrano nekje pri petem mesecu in dojila. Z dojenjem pa bi postopoma nehala tja do 9-10 meseca.

Zdaj pa še jaz eno vprašanje: Glede na naše turbo hranjene, jo za vsak obrok dojim iz ene zize. Kako pa kaj ve? A bojite iz obeh vsak obrok ali vam je dovolj ena. Mi je pa zanimivo to, da kljub temu turbo hranjenju, lepo pridobiva na teži. Zgleda da je mleko dovolj kalorično. Je pa res, da se pogoto dojimo tudi na 2 uri ali na 2 in pol, ker je žejna in pitje drugih tekočin nam še vedno ne gre prav dobro.

Tudi jaz vam želim lep vikend, čav čav

Aja, Meemee, jaz sem doma malo naprej od Šmarij (to je malo večja vas, tam okoli. Tako za orjentacijouser posted image ). A imate vikend kje blizu?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
7.8.2010 11:03:51   
deveta
Še ena informacija!

Smo nabavli nove kapljice proti krčem. Sicer krčki niso več hudi ampak napenja se še kar močno preden kaka in občasno zato tudi jočeuser posted image . Te nam je svetovala pedjatrinja v posvetovalnici. Zdaj pa sem se mantrala z navodili, ker so v Italjanščini, jaz pa od konca gimnazije skoraj nisem več italijansko brala, ufa, ma sem se prebila skoziuser posted image . Saj sem dobila navodila od pediatrinje, ma rajši sem še prebrala.
Tako, kapljice se imenujejo Mylicon gocce in so podobne kot naše sab simpleks samo, da so te prav za dojenčke in otroke, ki imajo teževe s prebavo. Se pa dobijo samo v Italiji.
Vam sporočim, če bo kaj boljše.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
7.8.2010 12:03:19   
sonček88
deveta   a Šmarčanka si:PPP
lepo alora si domača ruba..hehe
moj ima nono in nonota v Šmarjah...točno uni hiša nad kapelco...

Še par let, pa bomo verjetno šli v Boršt ..sej veš kje je to?!?:PPPP

Lep lep vikend vsem majčicam:PPPčaw punco***user posted image

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
7.8.2010 13:02:29   
deveta
Sonček88: vem vem kje je Borštuser posted image . Nisem pa šmarčanka (čeprav vem kje je kapelca, ker moram zmeraj pod ročno štartatuser posted image , ko prihaja kakšen avto naproti in se moram vstavituser posted image user posted image ), Šmarje sem napisala samo zato, ker so malo večje in jih več ljudi pozna, drugače sem pa s Koštabone oz. pred 2 leti sem se na Puče preselila.
Pa lepo da vem, da je še kakšen majček tod okoliuser posted image

Pa še eno neumno vprašanje imam, pa bi prosila, da mi čim prej odgovorite (do 3 popoldne, če bo katera kaj brala). danes nas je en prijatelj (Italijan) povabu na večerjo (našo družinico in tasta in taščo). In je reku, da bo naredu pašto (testenine) na 6 različnih načinov. Predvidevam, da bodo vmes tudi kakšne ribe in gobe. Zaj pa me zanima, če je katera od vas (če dojite) že jedla tuno in kakšne morske sadeže (jas sem do zdaj le osliča od rib) in kakšne druge gobe kot šampinjome (te sem v rižoti že jedla). Čeprav, če bodo kakšne druge gobe bom verjetno preskočila tisto vrsto pašte.
Vem pa, da bo vse ful dobro in mi bo grozno preskočit kak krožnikuser posted image user posted image , zato me zanima vaše mnenje.

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
7.8.2010 13:30:32   
sonček88
Aaaa siz Koštabone si;o))))
Poznami mi te kraje ja:PP hehe
Vem ja da je grozen tisti klanček:PP

Jaz tuno z pašto sem že jedla, gobe pa ne, ki niti nesmem...tako da ti žal ne morem pomagat...
Jaz na tvoji strani niti nevem kaj bi naredila:PP
Probaj, ampak po malih količinah, če že nočeš preskočit kak krožnik..

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.8.2010 13:35:37   
Aninchy
deveta - sm vidla pred tretjo uro, ampak ti ne morem nič pomagat... user posted image Ne jem morskih jedi pa tudi gob nisem nek ljubitelj in od poroda še nisem nič takega jedla, niti se nisem zanimala če lahko. Lahko ti rečem samo fajn se imejte in dober tek user posted image

No, midva pa šibama spet ven na sonček, upam, da se ne spet pooblačilo in naju ne bo še tretji dan zapored dež ujel user posted image pol more pa ati po naju hodit user posted image

Lep vikend!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.8.2010 13:48:35   
Anonimen
Ojuser posted image

Mi spet zizamo, pa vam malo pišem. Mi pa zadnje dni res skos na joški visi...user posted image

deveta: jaz dojim kar povprek. Nimam pojma s katere je nazadnje pil. Imam pa ogromno mleka (bi lahko še kakega zraven nafutrala), zato  se nič ne sekiram na kateri dojki je bil nazadnje. Pa jaz jem vse, razen kisane solate. Ribe, tuno, gobe, tudi fižol.

Lp

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.8.2010 14:43:04   
Melia
DEVETA: jedla sem že lignje, pa rižoto z morskimi sadeži, pa brancina.....in na krstu sem jedla tudi gobovo juho, tako domačo. in ni bilo nič narobe....tudi drugače jem čisto vse. pa ni krčkov. user posted image  hvalabogu.user posted image

jaz en obrok dojim iz ene, drugega iz druge....in moj se tudi zadnje dni tako hitro naje, da kar ne morem verjet. je pa tudi nekje na 2 uri....včasih še prej....je pa res da potem celo noč ne je in si po mojem čez dan zalogo narediuser posted image

nič, to je bilo hitro javljanje....se mogoče še jutri kaj oglasim.

lep pozdrav vsem in imejte lep vikend!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
7.8.2010 15:12:05   
deveta
najlepša hvala za nasveteuser posted image user posted image
upam da se bomo imeli dobro, večerja pa že vem da bo super. smo že bili pri temu možakarju, nekaj mesecev nazaj in vem da zma odlično kuhat.user posted image

Vam jutri poročam kako je blo, zdaj pa nas grem počasi zrihtat. Sem vprašala zakaj gremo tako zgodaj stran, če gremo na večerjo, pa mi je dragi reku, da bo najprej predjed zunaj ob bazenuuser posted image . to bo še zanimivouser posted image user posted image .

čav čav

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
7.8.2010 15:40:57   
Čmrlika
Pozdravljene!

Se opravičujem da takole vdiram, imam samo eno prošnjo, če imate čas prebrati,kliknite..zeleno povezavo, drugače pa se ne dat motituser posted image
Hvala v naprej...pa vse lepo vsem skupajuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5288907/mpage_1/key_/tm.htm#5288907

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
7.8.2010 15:44:42   
barvar
Še jaz se na hitro oglasim.
Sabri, midva imava občasno tudi probleme s kričanjem na zizi in mi je prav nerodno ko ga moram kje v javnosti dojit, ker zna kričat kot bi ga iz kože dajali user posted image . Nimam pojma v čem je problem. Sem mu pa jaz tudi poskušala "uturit" Aptamil pa je skoraj bruhal ko je dve kapljici v usta dobil user posted image . Pol ga pa nisem več silila.
Deveta, midva jema vedno en obrok iz ene in naslednjega iz druge joške. Razen včasih ko ekspres poje in še kar nekaj ostane v zizi, mu jo potem še enkrat uturim, da jo do konca sprazni, saj not ostane najbolj kalorično mleko.
Grem zdaj malo rit prislonit na kavč, preden se mišek zbudi.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
7.8.2010 15:52:33   
farina
glede hranjenja, se moja vsakokrat joče, ko mora jest, pa smo ji sedaj novo hrano nabavli,pa enako,sploh ne vem kaj naj,user posted image drugače je dobrovoljček, pri hrani pa jok in stok, najprej sm to opazla da se zvečer dogaja, sedaj pa vsakokrat ko je treba jest.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
7.8.2010 16:16:50   
jolcica
Hello punce,
se še jst malo oglasim user posted image user posted image user posted image user posted image

no skratka moj se tud začne mal kregat s joško vndar nakoncu ugotovi da je tam hrana in je ves presrečen se k z rokco zakrije da ga kdo ne bo gledal...fackon mali...drugače pa se še tko fulll hoče pogovarjat včasih izusti kakšno besedo verjetno naključno slini se pa tako....pa boli ga verjetno zlasti zvečer ... a ma kakšna predlog kaj narditi verjetno se mu dlesni fulll napenjajo user posted image

no drugače pa pridkan mal ponogaja zvečer k noče zaspati ampak to je treba vzeti v zakupuser posted image drugače dojimo se iz obeh dojk sm jst včasih pozabim iz katere se je nazadnje ups...ti ti mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image na teži bomo vidli kak je pridobil v torek...

no včeri imeli še sestanek z fantom pri duhovniku za krst tko da smo tudi datum določli treto nedeljo v septembru user posted image user posted image user posted image user posted image kar ponosno preveč nase zdj pa vse prpravt za to caromonijo hm...

my little angel :)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
7.8.2010 18:51:41   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Aja, Meemee, jaz sem doma malo naprej od Šmarij (to je malo večja vas, tam okoli. Tako za orjentacijouser posted image ). A imate vikend kje blizu?

Mi imamo vikend na Kampelu user posted image
Aja, pa jaz jo tudi dojim izmenično - vsak podoj na eni dojki. Samo včasih zvečer je na obeh user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
7.8.2010 18:54:25   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Sonček88: vem vem kje je Borštuser posted image . Nisem pa šmarčanka (čeprav vem kje je kapelca, ker moram zmeraj pod ročno štartatuser posted image , ko prihaja kakšen avto naproti in se moram vstavituser posted image user posted image ), Šmarje sem napisala samo zato, ker so malo večje in jih več ljudi pozna, drugače sem pa s Koštabone oz. pred 2 leti sem se na Puče preselila.
Pa lepo da vem, da je še kakšen majček tod okoliuser posted image

Pa še eno neumno vprašanje imam, pa bi prosila, da mi čim prej odgovorite (do 3 popoldne, če bo katera kaj brala). danes nas je en prijatelj (Italijan) povabu na večerjo (našo družinico in tasta in taščo). In je reku, da bo naredu pašto (testenine) na 6 različnih načinov. Predvidevam, da bodo vmes tudi kakšne ribe in gobe. Zaj pa me zanima, če je katera od vas (če dojite) že jedla tuno in kakšne morske sadeže (jas sem do zdaj le osliča od rib) in kakšne druge gobe kot šampinjome (te sem v rižoti že jedla). Čeprav, če bodo kakšne druge gobe bom verjetno preskočila tisto vrsto pašte.
Vem pa, da bo vse ful dobro in mi bo grozno preskočit kak krožnikuser posted image user posted image , zato me zanima vaše mnenje.

Sicer je ura že več kot 3, ampak vseeno ... Jaz jem vse ribe, morske sadeže (sicer ne pogosto), pa tudi vse gobe user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
7.8.2010 20:29:53   
Mubi
Pozdravljnene mamice!!

jooj kok sm vas zanemarla, sploh se vam nč več ne oglašam user posted image . Ma ne vem, sej kr neki časa preživim tud za računalnikom, sam za RR preprosto ne najdem časa.... če vas že preberem, se mi pa ne ljubi pisati.... se vam opravičujem user posted image Pa sej vidim, da me prou nč ne pogrešat, k ste kljub temu da imate doma malčke pridne čveke user posted image

No kot vedno, pa pišem ko imam problem ali vprašanje user posted image
No, zgoraj sem zasledila, da je ena spraševala zakaj pri dojenju daje joško notr pa vn.... Pri meni je blo tko, lačen za noret, mu dam joško, cuza, cuza in kr na enkrat joško vn in se jokat, pa mu tlačm jest joško nazaj notr, ko zagrabi spet mal cuza in spet vn.... mislem, tko, tko smo jedli.... nč nost, pa hranjenje je trajalo ogromno časa.... Pa sem čez nekaj dni opazila, da ima v ustih (na notranji strani ličke) ogromn sor..... user posted image res sm se počutila grozno, da kot mami tega nisem opazila in sm malega pustla s tem sorom user posted image . No, kot je znano, naše malčke sor srbi in moti - posledično težje sesajo, ker jih pri tem moti.... tko da, ko smo potem dva dni mazali z daktarinom in je sor izginil, je hranjenje spet steklo.... Ni nujno, da imajo tud vaši sor, samo opozoriti sem hotela, da se ne naredi vedno na vidnem mestu, kot je ustrnica ali jezik.... in da se naredi tudi na teh skritih mestih... jest sm opazila šele ko se je na vso moč jokal, ker je samo takrat tok močno odpru usta, da ga je blo moč videti... user posted image

no, moje uprašanje pa je v zvezi z zobki.... sumim da eden prihaja.... že kake dva tedna se zlooooo močno slini, zadni teden si je začel v usta tlačiti svoje roke (kar celo pestuser posted image ), dostikrat prime moj prst in si ga ponese v usta, ko mu s tem prstom začnem masirat dledni se umiri (čutim pa nekakšno pikico - zobekuser posted image user posted image ) zadnje dneve je tud nemiren, joka "brez razloga" dve noči se je zbujal na vsaki dve uri.... kaj pravite je možno da se že tko zgodaj začnejo pojavljati prvi zobki? ima katera isto zgodbo? zobki že rinejo na plano?

hvala za odgovore in lepe sončno dneve vam želiva mubi in user posted image !
user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.8.2010 21:17:06   
m_o_i
Mubi sam bog (al kak pac imenujete onega zgoraj)te je danes poslal na RRuser posted image user posted image user posted image

sor bo kriv!!!!! nas je dva dni ze nemogoc, steklenicko daje ven in not, preden zaspi vrti glavico ko zmesan(se mu laski zadaj kr vozljajouser posted image  v take male kepice), roke bi si itak obe dal v usta, ce bi le slo...pa tut jokat je zacel; ITAK najrajsi po hranjenju in preden zaspi.

bom jaz jutri daktarin zalufala(sor smo ze zdravli enkrat, samo takrat se je ornk vidu)user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.8.2010 21:17:53   
BIS30
Dober večer!

Danes smo bili v LJ v BC, da smo naročili športni del vozička, ker pri nas v CE jaz več vem kot trgovkeuser posted image user posted image ! Pa smo zavili še v mother care...vsaka čast...v previjalnici imejo vse, robčke, kremice, odpadne vrečke, ful udoben stol za dojenje...kapo dol! Pa še vsak lahko pride do WC-ja - V BC me je pozimi bolj debelo gledala, če sem res noseča, da mi je dala ključ!!!
No, itak da pa ne govorimo kakšne stvari imajo...

Mali je skoraj celoten pohod po trgovinah in nakoncu še kosilo v argentinski restavraciji prespal. Jedla sva v Mother care, pol še pa čez 3 ure pred odhodom domov kar v atvu...
Jaz jem veliko morskih stvari, tako konzerve, kot pečene (som, orada, lignji, kozice) pa tudi gobovo juho. Sam sem pa res opazla, da ocvrte stvari pa ne grejo (lignji, ponfri, dunajski). Tako da letošnji pikniki temeljijo bolj na žaru...

Sabri, jaz imam te probleme pri hranjenju že kake 14 dni - pa ne vsak dan. Danes npr, nobenega problema, včeraj pa ful... v glavnem moje ugotovitve so: ali ga v trebuščku tišči (probam podreti kupček), potem večkrat ni mogel jesti, ker ga je napenjal...če vem, da je malo kakal, dam v malo vode nekaj koroških kapljic pa to pol po žličkah, pa ziher kaka...kupila sem aptamil, pa sem včeraj sprobala še nekaj preden sem mu ga dala... v tisti paniki ga je moj miril, jaz pa sem si malo načrpala 10 ml in mu ponudla flaško, pa je tudi ni hotel, tako da tudi AM ne bi...pol pa malo vode ali čaja,d a se je skakal, pa je jedel ob 23, pol pa spal do 5 - kap!!! problem je,da mi v tistem drenju samozavest čisto pade in res mislim, da imam premalo mleka...včeraj sem imela joške ful mehke, ko imam danes tudi čez dan trde, pa sem si šla včeraj črpat levo (se mi zdi, da imam v tej manj) in sem komaj načrpala 100ml. zdej pa res ne vem, ali je to dovolj???

Sabri, drugače jaz sem tudi iz Žalca, če želiš javi kdaj, pa se lahko spoznamo!!!

Zobki: v lekarno ko sem šla vprašat glede jokanja na joški...je potem rekla,da zobki tudi niso, ker če so zobki, se otrok skoz joka, ne sam na obroke!!! drugače si pa tako menda vsi pri tej starosti začnejo devati rokice v usta, ali ne???

LP

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
7.8.2010 21:32:30   
Aninchy
No, prebrala sem vas, pisat se mi pa ne da, ker šibam spat!
Sam to povem, da naš si tišči roke v usta že od pol dneva starosti user posted image pa takrat še niso bli zobki user posted image

Aja, pa naj povem, da naju je še tretji dan zapored ujel dež! user posted image user posted image
Ampak danes sma pa bla blizu doma in naju je čist malo zmočl, pa sva prišla do doma user posted image

LAHKO NOČ!!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.8.2010 23:16:30   
sabri
Punce, hvala za odgovore in vaše izkušnje, ker je res, da ti kar malo samozavest pade, ko kar ne veš, kaj bi. Sem pa pregledala usta danes pa ni videti nič, ne sora ne zobk. Jah, upam da čimprej mine ta faza pa bo. Danes zvečer sem sama in sta se mi obe naenkrat taaaako drle...vam raje ne povem, kaj sem si takrat mislila...grde misli kot kaj mi je tega treba, ampak to vse pozabiš ob enem samem samcatem nasmehu ta male ali pa ta velikeuser posted image .
BIS30: super, evo nas bo več kofetkaric, pa Živepo je tudi. Jaz bom kak dan prej poslala št. svojo na zs vam, ker na štajerskem nimam interneta, pa se bomo kar po gsm slišale pa sproti zmenile.
Zdaj grem pa gledat film do konca, mi je fenomenalen Lecter. Nočko.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
8.8.2010 9:24:12   
Anonimen
Jutro punceuser posted image

Jaz sem tudi z Žalskega konca, jah no... tko-tko. Zasavje je kar blizu, pa če se boste kdaj med vikendom kje dobile, bi tudi imela čas, ampak moram imeti varstvo za malega, ali pa bi šel zraven, verjetno bi se potem še moj mož uturil zravenuser posted image

Moj mali nima sora, zob mi ne pusti pogledat oz. spodaj ne vidim če je kaj, ampak mislim, da jih še ne bo dobil, le srbeti ga je začelo počasi. Se pa zvija in zvija na joški, pa potem prdi zraven. Cel projekt imava ko se dojivauser posted image HB mi to dela le 1x na dan, ampak mi takrat čisto ranira bradaviceuser posted image

Je že vklopil alarm...

papa

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
8.8.2010 9:39:23   
deveta
dobro jutro!

Vidim, da ste se lepo razpisale včeraj, ko smo se mi gostili na večerji!

Kokr vidim imamo skoraj vse podobne probleme s tem hranjenjem na joški. Zgleda, da je to neka prehodna faza. jaz sem tudi umes pomislila na sor, ma ni blo nikjer nič videt. Jeziček je res občasno bolj bel, ma to ima od mleka. In tudi ne joče prav pri vsakem hranjenju, ampak samo ko se njej zdi, da bi pač malo jokalauser posted image . Se mi pa vedno bolj dozdeva, da joče takrat ko je bolj utrujena, ker če jo nahranim takoj ko vstane lepo pojeuser posted image .

Jolcica: super da ste datum za krst zrihtali. Zdaj pa veselo na delo s pripravami.user posted image
Meemee: A v Kampeluuser posted image , jaz pa mam malo naprej (v Vanganelu) nonota in nono

Kar se tiče dajanja rokic v usta, pa jih najbrž že vsi naši majčki dajejo not, ali pa jih v kratkem bodo. V tem času se začne tako imenovana oralna doba, ko otroci začnejo spoznavat svoje telo in predmete v svojem dosegu, z usti. Me je mama o tem poučilauser posted image (je vzgojiteljica), ker me je bilo strah, da si bo prst začela sesat (dude noče), pa sem ji roke začela stran od ust dajat. Pa je rekla naj jo pustim in da to še ni znak da bo prst cucalauser posted image in da se mora začet spoznavat. Je rekla da si bo čez kak mesec tudi nogice začela k ustom vlečt (ko bo motorika bolj razvita in jih bo lahko primla).user posted image user posted image

Zdaj pa bi vam povedala še kakšna večerja je bila včeraj pa moram it dat sušit, ker je stroj opral in moram iskoristit dokler spi. Naj pa povem, da sem se počutla kot v filmuuser posted image user posted image . Tip ima bazen in mi smo stali v bazenu in pili aperitiv, pol je postavu še gladno predjed na rob bazena in si lahko plaval in prišu na rob, in kaj v usta vrgel.
Pol ko se je malo zvečerilo pa smo šli na vrtno tuo ob bazenu in tam so sledil še 4 krožniki ( na hitro: tatarski biftek na opečenih kruhkih, omleta z baziliko, pica v obliki zavitka, 3 vrste različno pripravljenih testenin (na enem velikem krožniku, trije kupčki testenin). Zdraven pa še radič s tuno in fižolom. Za pit pa po želji. Aja pri bazenu (hladna predjed) pa se je jedlo pohane, s tuno polnjene, oljke; in pol še sipe in neke ribice na solato. Mislim, če to ni večerja za holivutske zvezdnikeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da nas bo še kdaj povabu (sigurno bo, ker tako se možu in tastu oddolži, ker mu ful poceni neki popravljajo) in da takrat ne bom več dojila, tako da bom brez slabe vesti jedla vse povprekuser posted image user posted image user posted image user posted image

No pa lep dan vam želim vsem, ta teden bo baje spet vroče, samo upam da ne prevečuser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.