|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
14.12.2010 16:40:23   
klupko
http://www.youtube.com/watch?v=V03ioyJIA2A

Evo mulcauser posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=kyXcmE0PT90

Ta je pa še boljši!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
14.12.2010 18:18:55   
Aninchy
klupko - user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, mi smo dones kupili avtosedežuser posted image sem glih vidla akcijo v novem katalogu BC.... 50€ smo dali za njega, oz. je ati daluser posted image user posted image Mi je čiist fajni, za ture, ki jih mi delamo je superca!user posted image Pa malemu je tud fino udobno notr, tak da še tolk bolše.... zdej prvič ni kmal po štartu zaspal noter, ampak je gledu povsod okrog k je blo tok zanimivuser posted image k prej je sam v sedež gledu in mu je blo dcuser posted image

nč, mal sm se pohvalila... ne da se mi komentiratuser posted image
aja - edino puzle - jih mam, pa jih zato ne bom stran dala.... uporabljam jih pa še ne kaj dost, ker smo še vedno bolj na tavelki postliuser posted image

Lp!

O MOJ BOG! Šele zdle sem vidla, kok se na moji profilni sliki vidi rob od jajčke, kolk ga je prerastuuser posted image user posted image user posted image user posted image No, pa smo res rabli sedežuser posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 14.12.2010 18:20:14 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
14.12.2010 19:21:41   
deveta
klupko:user posted image user posted image user posted image , joj, je doberuser posted image . Imate pa res pestrouser posted image user posted image user posted image . Kaže da bo tudi drvar, podiranje smrek mu gre tudi dobro od rokuser posted image user posted image user posted image . Joj, kaj nas vse še čaka, naša je pa še kar najraje na hrbtu, čeprav se z nogicami že odriva.
Glede na to koliko druge povemo, zgleda, da je Anej naj kobacaj med majčkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
14.12.2010 20:04:03   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

klupko:user posted image user posted image user posted image , joj, je doberuser posted image . Imate pa res pestrouser posted image user posted image user posted image . Kaže da bo tudi drvar, podiranje smrek mu gre tudi dobro od rokuser posted image user posted image user posted image . Joj, kaj nas vse še čaka, naša je pa še kar najraje na hrbtu, čeprav se z nogicami že odriva.
Glede na to koliko druge povemo, zgleda, da je Anej naj kobacaj med majčkiuser posted image user posted image

Rastem rasteeeem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je pestro...malo sem ga snemala, da sem pa dokončala obešanje perila sem pa vsa zašvicala, ker sem ga umikala na puzlice, čez sekundo je bil že pri stojalu.user posted image Potem je še posoda zanimiva ratala, ker je taka luštna turkiznauser posted image in sem jaz morala na eni strani držat, da se je on na drugi strani prijel in dvignil, da mi je potem iz posode cunje ven vlekel. Mi je hotel pomagatuser posted image user posted image user posted image
Danes smo pa podrli rekord v pitju...po flaški je spil 170ml vode!!user posted image user posted image
Zdaj je pa dete na zasluženem počitku, mami gre pa pospravit kuhinjo, stuškat se in pride spet na RR. Obsedenka!user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
14.12.2010 20:06:01   
barvar
Na hitro napišem samo glede mleka. Naš pije sojino in riževo, ker tudi jaz drugega ne. Drugače pa se priporoča mleko in mlečne izdelke s čim krajšim rokom trajanja. Naš profesor za mikrobiologijo je rad rekel, da sov alpskem mleku same"crknjene" bakterije user posted image user posted image user posted image . Sicer se pa na koncu vsak sam odloči.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
14.12.2010 21:30:37   
deveta
Barvar: eno vprašanje, malo neumno ampak vseeno. A prodajajo riževo mleko v navadnih trgovinah, npr v mercatorju? Sem ga enkrat iskala, paga nisem našla nikjer, me pa ful zanima kakšno je.
Mleko in čim krajši rok trajanjauser posted image : ja o tem smo pa že večkrat govorili, čim manj je predelano bolje je. To velja za vso hrano. Včasih pa velja, "ni ga čez komot" in se poslužujemo tistega ki je najbolj na iziuser posted image user posted image user posted image .

Grem en kos panetona pojest. A veste kaj je to? Ne vem kako se po slovensko reče (po moje sploh nima slovenskega imena). To je en tak sladek kruh lahko tudi z raznimi dodatki, čokolada, vaniljina krema, rozine, limonina krema.... (v glavnem kupljena zadeva, kalorična, polna packarij, ampak dooobraaa, ki se ga po Italiji ful prodaja). Zadnja leta se ga da tudi pri nas kupit. So zapakirani v kartonastih škatlah. Ko sem na faks hodila, sem ga sošolkam enkrat mogla prinest, ker niso vedele o čem govorimuser posted image user posted image . Pri nas je ful malo izbire, v Italiji pa je tega kot pašte (testenin), polne stalažeuser posted image user posted image user posted image . In za novoleto si jih zmeraj privoščimo.

Lahko noč

Pa lahko noč

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
14.12.2010 21:43:20   
klupko
Deveta jaaaa..panetoni so zakooon!! user posted image user posted image
Zdaj so jih tudi v Ljubljani začeli prodajat, meni se zdi, da jih prej ni bilo videt, zadnjič jih je bilo v Leclercu ogromno.
Drugače sem pa tudi jaz iz Kopra, veš..user posted image
Sem najprej začela študirat v Lj, potem sem faks pustila, ampak sem le ostala tu zaradi moje velike ljubezni..user posted image user posted image user posted image
Joj, komaj čakam da pride iz službe..to so mi najlepši trenutki...ko ga pogrešam celo popoldne in potem pride domov se kar topimuser posted image Dopoldne mi niti ne manka toliko, ker zjutraj itak moram malega uštimat, pa sebe, potem kosilo, malo pospravit in je že ura 14:30, on pa doma. Ko je pa popoldne gre od doma 13:10 in pride 22:30 in mi je res muka.user posted image
Danes mi je bilo prav hudo da ga ni bilo doma, ko je mali take izvajal s tisto posodo da me je pobiralo od smeha..to so neponovljivi trenutki.. Ah ja, najbrž tako mora biti..
Kje ste vseee??

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
14.12.2010 22:16:16   
K_a_t_i
Oooooooooo, klupko, kok to že šiba!!! user posted image user posted image user posted image
Naš je še vedno vpisan med majske hroščke user posted image . No, sej sedi tudi pa na kolenih je tudi - ampak vse samo, če ga da mamica. On se ne premakne - on zašarmira, da se ga premakne user posted image .

Paneton user posted image user posted image user posted image - men je pa to tkoooo ogabno presladko... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
14.12.2010 23:22:23   
klupko
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
15.12.2010 7:28:33   
j.b.
Dobro jutro,

Mulc me je vrgu pokonc, in ni ga vraga da ga prepričam še za eno urcouser posted image
Tamal se zdej u pojstli z atijem pogovarja, jest pa kafe kuham, in RR čekiramuser posted image Mojmu rajtam ni nč jasn kuga tuk dolg počnemuser posted image
Glede plazenja, našga je tut polna dnevna, ampak u rikverc. Brž zleze dol s puzl, in po laminatu (ki je še bolš ker še bolj drsi), pripuza do radiatorja, do kavča, do klubske ... kjer se zatakne in pol je user posted image . "maaamiiii, priiiid me vn potegnt"user posted image Se postavlja na vse 4 že en mesec, zdej en teden tud nogice naprej premakne. In pol klune na tlauser posted image Še malo, da potuhta da je treba še roke premaknit, ojojoj, pol pa bouser posted image

No, voda mi bo povrela,morem it kafe zakuhat. Danes mam polno opravkov, grem po nov telefon (pogodba je potekla), potem k mami ... uf bo hitro dan okol.
Glejte da vas bom mela kej za bratuser posted image

papa

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
15.12.2010 10:25:26   
milena2222
Jutro!
klupko-user posted image user posted image user posted image
Naš se plazi že od petega meseca,smo v posvetovalnici vprašali,če je kaj narobe,ker je tako hiter,pa je rekla,da so otroci pač različni ( eni prej to,drugi pa kaj drugega user posted image ).Je pa že v posvetovalnici pri treh mesecih sestri skoraj dol z mize padel,ker se je začel obračat,ona pa tega ni pričakovala ( če ne bi jaz zraven stopila in ga zagrabila,bi ziher padel doluser posted image user posted image user posted image ).Je bila sestra še lep čas v šoku.Zdej pa že kar lep čas on pridno vstaja,kjerkoli je mogoče,tk da je za znoretuser posted image Je pa res,da zadnje čase opažam,da se pa kr pridno zaigra v stajici ( prej ni bilo šans ).Sem skos govorila,da stajice in hojice pri nas ne bo,pa enostavno ne gre drugače,ker bom če ne znorela,ker ga je res vsepovsod polno in ga ne moreš niti sekunde pustit samega.Sem npr. šla zadnjič posodo pospravit,pogledam kje je in je že rožo vlačil iz okenske police ( mamo nizko okno ).Da o padcih ne govorim,ko je prvih parkrat padel,sem bila solzna zraven.Se sploh ni znal pazit,je vstal in padel ko hlod.No zdej se pa že pazi,uporablja roke in će je le pogoče, se vrže na rituser posted image Seveda je pa pri padcu sledilo tudi ne-dihanje.Sej se spomnite,ko sem pisala,da naš občasno neha dihat.No to zdej včasih naredi,ko pade.Predvidevam,da se vstraši al kaj.V glavnem,potem mu pihnem v obraz in zadihauser posted image
Aninchy-user posted image za avtosedež
deveta in kati-vaši so bolj brihtna,vedo,da bodo še dolgo dolgo morali nogice uporabljat,pa se malo nazaj držijouser posted image
barvar-se glede mleka v vsem strinjam

Aja,mi gremo pa jutri v Lj,ima dragi službo jutri in v četrtek,pa greva zraven.Je en prijatelj njegov posodil stanovanje,pa bomo tam.Če je katera za,bi se pa lahko srečale?Al pa če ima katera kake opravke jutri al pa v petek v centru ( menda je to stanovanje nekje v centru,moram še vprašat,blizu parka Tivoli ),povabim na user posted image ?
On bo imela službo,midva bova pa sama,pa ne poznam ekstra LJ....

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
15.12.2010 10:37:20   
Meemee
Aninchy - user posted image za avtosedež. Katerega ste pa kupili?

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
15.12.2010 12:33:55   
m_o_i
www.cepetavcek.si

alooo, akcijaaaaaaaaaaa user posted image  user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
15.12.2010 13:02:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

www.cepetavcek.si

alooo, akcijaaaaaaaaaaa user posted image  user posted image

Da ne bom zdej izpadla butasto.. Ampak imam poseben dar - da vedno kliknem nekaj kar bi bilo fino popravit user posted image Mogoče napišeš "novatema" narazen?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
15.12.2010 15:01:37   
Anonimen
Ahojuser posted image

Spet jaz na javljanju po dolgem časuuser posted image user posted image user posted image Mi smo ok, no, nismo ok, ker je mali tečen za ubit. So mu naenkrat izraščali trije zobki - zgoraj (najprej dvojka, pa obe enki), pa je bilo ubitačnouser posted image in še vedno je. Ne vem, zdaj je tečen, ker se je že navadil sitnarit, al kajuser posted image

Zdaj re obljubim, da začnem aktivno sodelovat. Na faxu se mi je malo umirilo.

moi: uuu, super si tole zrihtala, pohvaleuser posted image user posted image

avtosedež: imamo maxi cosi Tobi - zakonuser posted image

Ta teden začnem plavat, ker drugače ne bom spravila kil dol, moram nekaj naredit za sebeuser posted image user posted image user posted image

Se javljamuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
15.12.2010 16:22:48   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: klupko

http://www.youtube.com/watch?v=V03ioyJIA2A

Evo mulcauser posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=kyXcmE0PT90

Ta je pa še boljši!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Super!!! Ne morem verjet, kako se premika. Nas se niti sedi ne brez pomoci. user posted image No, se pa kotali -hrbet, bok, trebuh, bok, hrbet- neprestano. In na tak nacin "potuje" po stanovanju. Je vec na parketu, kot na svoji dekci. user posted image Ah, bo ze nadgradil, ko bo pripravljen. user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 17:00:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
15.12.2010 18:46:46   
nusi
čer user posted image

hvala za pikepoke, tamal je sicer na antibiotikih, ampak gre na bolje, samo zelo malo je, tudi doji se bolj malo user posted image , še dobro, da ima zaloge user posted image . Js tudi še nisem zdrava, se mi res ne da več bolehat, čist sm že fuč user posted image .

Naš se tudi kotali, ampak po 4 pa še ne gremo, vse ob svojem času

klupko - vaš je pa res že dirkalec user posted image , sem pa opazila, da imamo enak perilnik in seveda puzle, ki so strupane al kako user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
15.12.2010 19:34:56   
Anonimen
Klupko: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dirkalecuser posted image user posted image user posted image

nusi:user posted image user posted image user posted image

Najin tamal ma pa buško sredi čela, groznouser posted image Pa slikat ga morava za darila za novo leto. Zdaj morasm počakat, da to zgine. Sem ga že z maslom mazalauser posted image

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
15.12.2010 19:57:11   
Meemee
Klupko - user posted image user posted image user posted image fino kobaca. Nekako podobno zgleda pri naši user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
15.12.2010 21:28:28   
milena2222
Gromska-se vidiva,superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
15.12.2010 21:42:19   
Aninchy
Meemee - avtosedež - tegale imamo: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211029 user posted image

Vidim, da niste velik pisale... no, grem še na cepetavčka pogledat user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4072
15.12.2010 22:20:29   
milena2222
Madonca,je treba velik spakirat,čeprav samo za par dni ( po novem tri,bomo do sobote v Lj ),če imaš deteuser posted image .Nema veze,samo da grem od doma,hihi
Tk da novi forum pogledam, ko pridem domovuser posted image
Mirno noč vsem

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
15.12.2010 22:31:37   
Aninchy
A ste dobile sporočilo z anketo od RR? Madoniš k sm izpolnjevala sem se počutla kt da me bojo zaprl k sm kej napačnga tle gor napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4074
15.12.2010 22:36:42   
Anonimen
A to smo dobile na zasebca? U šit, jaz pa sploh odprla nisem, ampak sem kar takoj zbrisalauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?