|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
7.12.2010 21:16:31   
Aninchy
aja, pa KLUPKO!user posted image đizs od kod ti to????user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.12.2010 21:19:22   
m_o_i
mam mal pavze (oz. se mi ne da vecuser posted image ) od drugega foruma

a lahk js, a lahk jsuser posted image
moi=mua=jaz (francsko) user posted image

user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.12.2010 21:32:45   
Aninchy
ehhh... pa ti nis zanimiva, k za tebe ži vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej sm ti že povedla, da sm skos misla, d si mojcauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
7.12.2010 21:58:18   
klupko
Kaj si se pa na moj nik spravla?user posted image user posted image user posted image
No, naj ti razložim..kot otrok sem bila živahna in sem se veliko kotalila, hodila med spanjem (enkrat me je sestra najdla spečo pod mizouser posted image ), skratka vsega so imeli z mano in ker nisem bila nikoli pri miru, me je soseda začela klicat klupko (smo južnjaki, if you don't minduser posted image ), kar bi naj bilo v prevodu klobčič..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
7.12.2010 22:06:39   
Aninchy
klupko - user posted image user posted image user posted image hehehe, tole mi je pa ful kjut!user posted image user posted image kaj te je luna nosla? huh, to more bit prov smotan, da se zbudiš čist nek drugje kokr si šou spatuser posted image user posted image a to se ti je nehal pol al maš še zdej kdaj? sori k prašam, ampak ne poznam nobenga, k bi se mu to dogajaluser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
7.12.2010 22:10:24   
Aninchy
no, ko smo že ravn pri nickih..... zdle sm mnde vidla najhujšga v moji dobi "forumizma"user posted image --> levaledvicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
7.12.2010 22:12:22   
j.b.
Aninč, a moj nick te pa ne zanimauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
7.12.2010 22:16:30   
Aninchy
za tvojga tud vem, da so kratice imena!user posted image če pa niso pa povej!user posted image user posted image

ma sej me za vse zanima, ampak neki jih je takih, ki se da kej sklepat... npr. ti in nusi - je verjetno nuša (nusi poprav me, če ni tkuser posted image ), pr sabri sm mal zmedena, a je sabrina al kj tajga?user posted image sam naštela sm neki primerovuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
7.12.2010 22:19:26   
Aninchy
grem zj hausa gledatuser posted image user posted image user posted image noč!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
7.12.2010 22:29:03   
j.b.
hehe hecam se, itak de ti veš da so kratice ko pa me maš na fb-juuser posted image . Jest tut grem hausa gledat.

ja, dejte povedat kak ste prišle do svojih nickov ...
Hm, kako je do svojga nicka pršla divans? (diva +ns)user posted image nevem, hecam se, divans če bereš ne bit hudauser posted image (mar ni ona majčica??)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
7.12.2010 22:46:19   
deveta
user posted image user posted image user posted image user posted image nikiuser posted image user posted image

No jaz pa sem od moža dobila za 18 roj dan stonogo (plišasto, da se razumemo). Najprej smo mislili, da ima 40 nog (ima20 členkov). Pol pa en dan opazim, da ji ne enem čleku ena noga manjkauser posted image  in tako je postala devetintrideset noga. Na kratko Devetka.user posted image user posted image . In to Devetko smo imeli vsa leta kot "hišnega ljubljenčka", pa še zdaj je hišni ljubljenčekuser posted image user posted image , samo da jo je zdaj Veronika spodrinlauser posted image user posted image . Z nami je na kavču, ko gledamo TV...
Joj, pa ne me met za čudno, samo iz štosa je nastalo to, da je za nas postala skoraj kot pravi hišni ljubljenčekuser posted image user posted image user posted image . Ja kaj čmo, sem pač od zmeraj bolj otročje narave (še dosti otroka je v meniuser posted image user posted image user posted image ). Komaj čakam, da se bom lahko kaj bolj konkretnega z Veroniko igralauser posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
7.12.2010 23:13:19   
klupko
Nisem se nikoli sama zbudila kje drugje...k sreči so me vsakič dobili in peljali nazaj v posteljo, ker baje se ne sme zbujat tistega, ki ga luna nosi. Mislim, da se mi to zdaj ne dogaja več.. Odkar sem rodila pa imam občasno blodnje da mali spi pri nama in da sva ga pomendrala. user posted image Hvala bogu je tega vedno manj..ko je bil še čisto mali in ni nič spal se mi je to cel čas dogajalo..še tisto urico ko sem šla spat, sem potem imela take grde sanje in privide in kaj še vse ne. Groza res.user posted image
Nazadnje, ko smo bili v Kopru pri mojih, sem hotela malega podojit, pa je začel vlečt in potem je spustil, meni je pa začelo mleko špricat in sem se samo nazaj obrnila da bi vzela plenico, da ne šprica po postelji, v tem se je pa mali dvakrat obrnil in pristal med steno in posteljo.user posted image Tisočkrat hvala ne vem komu, da je bila tam neka deka na tleh in je na njo padel in ne na parket. Česa tako groznega pa človek ne doživi pogosto.. Sicer je ful "lepo" padel noter, vbistvu je bil kot v lupiniciuser posted image , pa tudi zajokal ni dokler jaz nisem začela. Ampak mene je taka panika zagrabila, da se sploh nisem zavedala kaj delam..tresla sem se cela in jokala kot dež, pa stiskala ga k sebi, lupčkala..mah..user posted image
Tisto noč sem potem zgleda to še sanjala (se ne spomnim) in sem jokala med spanjem, me je moj zbudil, ker sem prav hlipala..joj.. Mah, bo že...

Danes smo naštimali smrekico, mogoče jutri kaj poslikam pa pripopam..mali je tako gledal lučkeuser posted image
Grozen je ratal odkar je tako mobilen..ko nekaj zagleda in se v to zapiči, ma tudi oči ne odpreš, je že tam. Hiter kot strela. Danes je bilo res vsega..od copatov do kablov, puzlov in "stalnice"- radiatorja.user posted image
Grem zdaj spat, da mi ne bo žal, da nisem šla prej.user posted image
LAhko nočuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
8.12.2010 8:11:24   
barvar
Jutro!
Moram odgovorit na vprašanje o nicku user posted image . Nič kompliciranega: prve tri črke imena in priimka pred poroko user posted image . Da ne bo katera mislila, da sem drvar in sem črke zamešala user posted image .
Zdaj grem pa zajtrk naredit ker se mož vrača iz nočne. Pridem pol nazaj...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
8.12.2010 10:13:20   
klupko
user posted image user posted image user posted image user posted image
Prav je, da se izkaže spoštovanje tistim, ki si ga zaslužijo.

http://www.solazazivljenje.si/novice/v_rimu_razstava_na_cast_porodnicarki_ki_je_krute_smrti_v_auschwitzu_resila_na_stotine_novorojencev.html

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.12.2010 10:56:09   
izalina
user posted image user posted image user posted image KRIZA. Vsem tistim, ki imate lepe noči sem pa FOUŠ user posted image . Nevem kaj je naši user posted image , ampak noči so kr nekej. Vsako noč je nekaj. Danes se je zbudila ob 23h in ugotovim, da je čisto mokra. Pleničke so ji spuščale (Racmanke), pižama mokra, postelja mokra. Itak se je čist zbudila, ko sem jo preoblačila in je bil žur do 1h, ko sem popizdila in jo dala v svojo posteljo spat. No potem je nekako zaspala do 5h, ko smo jedle in ob 7h je bila budnica za vstat. No user posted image pa že 2 dni spi v dnevni, ker drugače je v službi cel zblojen.

Nick - izalina bi mi bilo ime, če bi bilo po mamino.

IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Prav je, da se izkaže spoštovanje tistim, ki si ga zaslužijo.

tole je pa vredno spoštovanja user posted image

Mojega brata tudi luna nosi in je bila mami včasih noro panična ponoči, ker je kar taval. Ampak je njemu nekako zmeraj uspelo pridet nazaj v sobouser posted image .

pravljice, pesmice - jaz sem Zarjo kar v knjižnico vpisala in tako hodiva redno. Vzameva nekaj knjigic. Večinoma pesmice, ker za pravljice so daljše in nima potrpljenja. Pesmice imava pa od J.Bitenca (ogromno jih je), potem pa še Anja Štefan mi ima super pesmice (Lonček na pikeuser posted image user posted image , Sto ugank). Enci benci na kamenci je pa itak ena A za otroke. meni so take butaste pesmice, brez nekega sporočila, ampak se jih mali tako hitro naučijo na pamet, da je joj. Pa tale zbirka pesmic in pravljic, ki jih je ilustrirala jelka Reichaman Čudežni vrt. No pa še bi lahko naštevala. Knjiga za darilo je meni nekaj najbolj uporabnega. No odvisni kakšni so starši. 

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.12.2010 11:02:29   
izalina
Kaj pa ko pišem post 20 minut pa mi NI napisalo vi ar sori user posted image Zgleda, da je zaleglo, ko je Moi začela delat svoj forum.

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.12.2010 11:05:49   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: klupko
http://www.solazazivljenje.si/novice/v_rimu_razstava_na_cast_porodnicarki_ki_je_krute_smrti_v_auschwitzu_resila_na_stotine_novorojencev.html

Morm priznat, da mi je šlo NA KOZLANJE ko sem brala članek! Zjokala sem se skor zraven!!! Da so lahko ljudje tako brezsrčni in ogabni in kruti in....... zdej bi nekomu lohk odtrgala glavo! ko berem grozote vojn me kr srh spreletava, bog ne daj, da še kdaj pridemo v take pogoje da samo pomislim, da bi se kaj takega zgodilo meni in mojim otrokom...... zato pa sploh ne gledam vojnih filmov in teh grozot, ker mi kr nabruhanje meče zraven!!! Tisti vodilni, ki so zakuhali razno-razne vojne itak niso nardili nič druga, ko sam en super govor imeli, vse ostalo so naredili NAVADNI LJUDJE, ki so poslušali take telebane in jih ubogali!! Jst ne morem verjet, kako lahko kar tako umorijo otroka, ki ni nič kriv, kaj pa on ve, kake barve se rodi..... mah, rajš ne bom več pisala, ker bi lahko še eno uro tle sedela....

Sicer pa vsaka čast Poljakinji.user posted image

gremo po pikico zdej

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.12.2010 11:19:57   
klupko
Jaz tudi ne maram nobenih filmov, kjer je kako nasilje pa drama. Romantične komedije zakon.user posted image
Moj bi šel kdaj kako grozljivko pogledat, meni je pa to mimo..enkrat je bila Žaga na tv-ju in sem začela gledat, ker sploh nisem vedela da je grozljivka. Omg, nisem gledala 20min, sem ugasnila in se vsa presrana skrila pod kovtr in čakala, če me bo kdo napadel.user posted image user posted image Jaz sem taka pussy da groza..
Drugače pa sem celo vojno živela v Bosni in ne sprašujte, če mi je še kaj strahu ostalo v kosteh. Je, veliko! Čeprav sem bila takrat mulka in v našem kraju ni bilo Srbov, ampak se je slišalo iz okoliških krajev, ko so granate padale. Joj, kaj sem sploh začela o tem..user posted image user posted image

Ampak kar se je pa v teh taboriščih dogajalo je sramotno za ves svet...zato je čudež, ko se najde nekdo, ki vsaj parim ljudem pomaga. Tale ženska je res bila angel in prav je, da se jo časti, ker je takrat najbrž tvegala tudi svoje življenje..

Grem ritko previt, zdajle se je tako naprezal, potem je pa zadišalo.user posted image
Drugače je začel škripat z zobmi in mi gre na živce.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.12.2010 12:21:01   
m_o_i
za seznam (bila sva v posvetovalnici): 8400 g - 69 cm - OG 43 user posted image
dobila sva tretjo pikico, vode nisva dala, ker je se OK tist izvid, ko je dajal vodo za mikcijski cistogram, kri greva pa jutri dat; danes je imel uro lih takrat, ko poje in mal zadrema, zato je bil siten, da se je jokal ze pri zdravnci-pri pikici pa sploh. sem rekla sestri, da danes ne bova sla v lab, ker je dovolj sokov za danes. sej ni upala rect, da moram it user posted image

nic, sibam na on forumuser posted image  malo se, malo user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.12.2010 12:23:07   
m_o_i
Drugače je začel škripat z zobmi in mi gre na živce.

tole povej pediatrinji, da ne bo mel kasnej problemov z zobki. to delam jaz ponoci(ko sem zivcna) in tak se sklenina obrabi, da lahko se kak granulom fases... pri rasti zobkov pa sploh ni fajn, da se ne deformira ugrizuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.12.2010 13:46:35   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
za seznam (bila sva v posvetovalnici): 8400 g - 69 cm - OG 43 user posted image
dobila sva tretjo pikico, vode nisva dala, ker je se OK tist izvid, ko je dajal vodo za mikcijski cistogram, kri greva pa jutri dat; danes je imel uro lih takrat, ko poje in mal zadrema, zato je bil siten, da se je jokal ze pri zdravnci-pri pikici pa sploh. sem rekla sestri, da danes ne bova sla v lab, ker je dovolj sokov za danes. sej ni upala rect, da moram it user posted image

ma skor bi lohk tole kopirala!user posted image user posted image recimo, malo drugače, nekak takole:user posted image

za seznam (bila sva v posvetovalnici): 7950 g, 72,5 cm, OG: 43 user posted image
dobila sva tretjo pikico, vodo sva dala dva dni nazaj, za kri niso nič rekliuser posted image ; danes je imel uro lih takrat, ko poje in mal zadrema, ampak ni bil prav nič siten, ni se jokal niti, ko ga je piknlauser posted image je rekla sestra, da je ful priden

evo, to je skor enak post k od muauser posted image

Se pa vidi, da zdej ne raste več tok hitr k prej, je bil skos nad povprečjem tistih reglcov, no zdej je pa direkt na srednji črti, torej direkt "po reglcih"user posted image čeprav men so tele tabele čist user posted image user posted image user posted image ampak sej je itak logično, da pri taki starosti začnejo mal počasnej rastit, sej drugač bi bli pr 10ih letih že 2 metra velikiuser posted image user posted image

grem zdej še mal naokol pogledat.... fb pa touser posted image pište kej!!user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 8.12.2010 13:47:17 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.12.2010 14:00:29   
Aninchy
OMG, zdejle sm prebrala najbolj KRUT komentar na RR.... jst ne vem no, kok lohk kej tazga napišejo....

http://www.ringaraja.net/forum/mlade-mame-in-iskanje-sluzbe/m_5504700/tm.htm
(beri post od Bakfark)user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
8.12.2010 14:44:03   
m_o_i
me je danes ena mamica v cakalnici vprasala, ce je 9 mesecev staruser posted image user posted image  ona je mela puncko okol enega leta, pa taaaak drobizek, da je mulc res bil pravi rambo za njo...

evo, tolk o nasem zahiranckuuser posted image  sem vprasala sestro, kje je v tistih tabelah, pa je rekla, da je v zgornji polovici (kar je za porodno tezo 2070 fenomenalno)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
8.12.2010 15:54:45   
bubolin
Ojlaaaa...

Prvi zobek je tu user posted image Ugotovila čist po nesreči - me Mark ugrizne v prst in me neki špikne user posted image drugače sploh ne bi vedla, ker ni bil nič tečen, nič vročine,...

Dejte mi še neki povedat: a vaši malčki tudi jokajo ko kakajo zdej po GH user posted image user posted image Mark je včeraj 3x kakal (prejšnji dan ni nič) in enkrat tako jokal zraven user posted image Po moje je bila kriva bananauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
8.12.2010 16:27:08   
deveta
"Kapo dol" Poljakinji tudi z moje strani

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?