izalina
|
Hej hej, naša mala je že v tretje na počitku. Sva pa končno ujele njen stari ritem. Vstajanje ob 5.20, potem igranje, spanje ob 7.00, 10.00 in 14.00 potem pa še enkrat tam okrog 17.30. Jaz bi nekako rada tisto noro zgodnje jutranje vstajanje nekako zamaknila pa mi ne uspe. Pa še moj hodi dvakrat na teden prej v službo in morem lih z njo vstat. Grem pa potem ob 7h še malo podremuckat z njo. j.b. hvala za predlog, ampak to pri njej ne gre. Saj je lepo od nje, da pripravi kaj za malo, ampak ne da se ji pa dopovedat, da ne. Sva se z mojim odločila, da bova ubrala tako taktiko, ker drugače ne gre. Brž ko sem ji začela uvajat GH ji je kar po svoje skuhala kosilo. Nič me ni vprašala kaj sva že poskusili, kar skuhala ji je krompir in cvetačo, midve pa še nič od tega nisva poskusile. Od takrat naprej se ne greva več tega. Še sreča, da smo na kosilu pri njej bolj malo krat. . Aja pa za traktor. Eni dajo vse za hišo, eni za traktor, mi pa za šport. Moi ko si opisovala ta postopek, sem se spomnila, da je imela tudi ena punčka, ki jo poznam isto. So pa čakali tam nekje 3-4 tedne za pregled, izvide so pa dobili takoj oz. brž so jim povedali kaj in kako. Je pa tudi jemal AB do pregleda, potem pa ne več. Aja je bila pa v Lj na pregledih. Držim pesti, da bo vse OK . Joj upam da čim prej pošljejo izvide, ker drugače jim trda prede, nam pa zanimivo branje o poteku tel.pogovorov. Aninchy ne se sekirat. KOlikor sem jaz brala o tem medu, jih res zelo zelo malo dojenčkov zboli za to bakterijo. Pa tako kot ti je Deveta napisala so ti linoti precej obdelani in je mala možnost, da bakterije preživijo. Barbara L pride dan ko niso lačni, ampak pri nas je potem vse nadoknadila v naslednjih dneh. Danes gre pa mami v 'lajf', se dobimo sošolke s faksa . Joj cel teden bo še dež zato. Aha še kaj smo danes jedli: M: avokado K: ajdove testenine + bučka in korenje No pa kaki sva tudi spet danes kupili in nama za čudo ni padel na tla . No sva pa kupile 4, tako da bo jutri za malico. Ni da ni da eden le 'preživi' do jutrišnje dop. malice. Papa
|