BIS30
|
Dan! Madonca mi je dolgcajt, moj fuša, mali spi, jaz pa.... aja rečeno storjeno, sem že naročila stajico , je ful ceneje kot v BC, pa še večja je... Glede dedejev, pa kaj je to za en v luftu. Se mi sploh ne da razlagat, sicer moj mi kar velik pomaga, sam me pa jezi mama njegova, ki je sicer ful vredu ženska, sam kaj, ko bi najraje bila vsak dan s tamalim. Mojemu pa se to ne zdi nič kaj takega (njegove besede: če ga pa ima rada - a moji ga pa nimajo???) Če živimo 500 m narazen še ne pomeni, da mormo vsak dan kljune skup držat, mi smo zdej posebej družina in ne morem pomagat, če je njej ful dolgčas... Pa sej me še ne bi tulk motlo, sam kaj, ko sploh noče jest sam da ga nosi okrog, pa luščka, po rokice v usta deva.... Sej sm menda mal nora, sam ne morem si pomagat in zdej je to moj ugotovil in ju je prejšnji teden poklical (meni ni nič rekel), da naj prideta ker jaz itak grem na aerobiko . Pol v nedeljo smo bli tam na kosilu, čez 1,5 ure je pa že bla na vratih (prinesla je 100 EUR). Kao prej ni mogla dat. Če sem odkrita ne rabim njenga dnarja, sam mal mira, ne pa da me je groza ko telefon zazvoni, ali zvonec na vratih... pa sm ji že mal omenla, pa je kak dan boljš, pol pa spet. Oni so pač tega navajeni, ker je 1. vnuk star 17 let in počasi odhaja svojo pot, so ga pa vsi skupaj vzgajali. Za to je mojemu to vse logično, jaz pa pravim, da za najinega otroka bova sama skrbela, ne rečem pa 1x na teden da se vidimo... Ker že zdej se meni, da drugo leto ne bo več delala, če ne bomo dobili vrtca, da ga bo ona pazla ! Na žalost pa mojemu ne potegne, da se sam zaradi tega kregava...in da če bo šlo tak naprej, ne vem... No kaj menite, drage moje, zdej me bote skoraj siher pošpukale, sam jaz si ne morem pomagat, raje vsak dan sama kuham, kot pa vsak dan tja hodim (kar bi ona rada)!!! No pa sem napisala esej, me je kr odnesl... Drugače pa sej punce smo močne, bomo zmogle, z ali brez, sam tako ne smemo obupat, določene stvari so mogoče še rešljive - za dobro naših sončkov! Če pa ne gre, pa tak kot pravijo, boljše biti sam kot v slabi zvezi... No zdej sem se pa "spraznala", hvala, zdej pa šibam, mali hoče kosilo!
|