deveta
|
ojla punce! Se vidi da je sobota, za vikend je vedno malo zatišja tukaj Tudi jaz bom hitra, ker grem dragemu tolstke delat, ker si jih je tako zelo zaželel . Jaz pa mu ne morem rečt ne . Stajice: jaz sem tudi že razmišljala o tem, bomo pa šli v nakup, ko bo prišlo do stopnje plazenja. Za zdaj je "varna" še sama na tleh . Sem, pa razmišlajala, da bi namesto stajice prenosno posteljco vzela. tako da bi jo lažje nesla k mami ali tašči, če bi jo kdaj pustila v varstvu in bi mogla tudi spat tam. Tako, da ni potrebno toliko stvari kupovat. Klupko, kaj prenosna ni glih tako v redu , kakšna je razlika? Do zdaj se še nisem poglabljala v to, tako, da mi kak nasvet prav pride. Nekaj pa bo definitivno treba nabavit, ker zmeraj je potrebno kam skočit, za kakšno minuto (če ne drugega na WC ) ali kaj naredit in je prav da je otrok varen tačas. Obdobje plazenja zna bit pestro, še posebej če so kake stopnice v hiši. nič lepo se mejte, jaz pa grem tolste delat. aja, pa še to. danes je Veronika zaspala v prvo, ko sem jo v posteljico položila in dopoldne je celo kašico jabolko, banana pojedla (samo ni bilo ravno dosti, 1/3 jabolka in 3 cm banane ), jutri pa dobi korenček, cvetača, bučka. Zaenkrat je GH samo dopoldne (pa še to ne cel obrok) in zvečer dobi malo 30-60 ml riževe kašice. še nekaj sem se spomnila, Sabri, sem kupila za zalogo, za hude čase , riževo kašico, ki se jo z vodo meša in sem malo Ingredients pogledala, pa so notri emulgator, sojin lecitin. Lecitin pa je alergena zadeva, da ni mogoče alergija na to. Ker tudi po moje na riž ni alergična. Čeprav se alergije pogosto kažejo kot pikice po telesu, so tudi otekline (oči, ušesa) pogost pojav. Upam pa, da ni nič ali pa da je bilo samo slučajno . Ampak alergije pri otrocih pogosto v prvenm letu ali pa najkasneje do tretjega leta izvodenijo, tako da tudi če je kaj, bo upam minilo. zdaj pa res lahko noč
|