|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
15.10.2010 21:55:18   
deveta
Dober večer!

Tudi naša spi, končno. Zadnje dni nekaj preveč protestira. Smo pa bile danes, cel popoldan (no od 3-6:30) zunaj na mrazu in ji je zgleda všeč. Bo vsaj ena stvar po meni, že ko je tako močno tatiju podobnauser posted image . Smo šle s tatijem na njivo, ki je okoli oljk kosil travo in potem smo šle še k noni na drugo njivo radič pobirat in je bila pridna v vozičku in tudi spala je not. Je pa še nimam v zimski vreči, samo z dekico je pokrita. Imam pa zimsko vrečo komplet od vozička. Ovčko pa bi imela, samo je zimska vreča tako lepo toplo obložena da ovčke ne bom nabavla, sicer pa bi jo.

sonček88: ja voziček zmeraj boljše (že trkam, da se ne zarečem)user posted image . Sem želela še malo počakat z GH pa ji je kar všeč, zato ji vseeno dajem. Danes sem ji cvetačo dala prvič. Najraje ima jabolko mešano s korenčkom.
Do sedaj sem ji dala jabolko, hruško, banano in tudi nekaj kapljic grozdnega soka, od zelenjave pa korenček, bučko in danes cvetačo. Vendar še ne nadomeščam obroka, še vedno mislim, da premalo poje, da bi to bil cel obrok, ker po obroku še vedno prime joško in je. kolko pa poje nimam pojma. Zvečer pa ji dam kakih 50 ml riževe kašice in jo je zdaj vsak dan celo pojedla (kar ni ostalo na slinčku in rokahuser posted image ), danes pa ji ni šlouser posted image , je skoraj pol pustila. Upam, da se Matija kmalu pozdraviuser posted image . Kdaj pa imata posvetovalnico, mi gremo v ponedeljek? Verjetno bo drugi pikec dobila.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.10.2010 21:57:20   
deveta
aja, sem vas vse pogledala na FB. Imam občutek, da se že kar poznamo, zdaj ko sem vas vidlauser posted image user posted image . Pa vse ste tako lepe s svojimi otročki, si moram tudi jaz kak album nov naredit.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
15.10.2010 22:00:15   
sabri
No, da se še jaz pofočkam, mala spi, ta velika in moj pa sta šla k tašči do jutri tako da bom malo grda zdaj...paaaše trenutni miruser posted image .
gh: danes je jedla zjutraj kompot zmiksan iz jabolka in nektarine, potem dojenje, juha iz brokolija, cvetače, bučke in riža, dojenje, dojenje in zvečer spet ta juha in dojenje, zdaj bomo pa videli efekt ponoči. Zanekrat alergije ali kake reakcije ni bilo na riž ali kaj drugega no, se je pa ponoči par dni zdaj zbujala tudi na pol ure ali urouser posted image ,kar nekaj, ne vem kaj jo matra, ker zobov še ni videti.
fb:se uvajam in mi še ne gre, ker nimam nikoli časa se poglobit tako, da ko bom znala vas najdemuser posted image .
Smo pa trenutno v akciji nabave stanovanja in potem selitve in to v Savinjski konec (Tabor), vam je znano štajerke? In moram priznati, da me kar malo stiska kako se bomo navadili, službe menjati bližje oba, fuuuul kredita za 30 let, mala v drug okolje in vrtec...dosti potegne za sabo. Poleg tega nobenega ne poznamo tam, razen tašča je 20 minut stran od tam, vsaj to.Bomo videli.
zdaj grem pa uživat mir, dokler je. Nočko.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.10.2010 22:15:55   
sabri
No slab začetek noči, pridem k njej in je bila vsa pobruhanauser posted image , zdaj pa nisem več dost pametna.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.10.2010 22:31:13   
Barbara_L
@sabri-je morda preveč pojedla?
Naš mali je povsem izključil mleko iz prehrane. Ne je več in pika. Za zajtrk kašico, opoldne zelenjavo/sadje (ni izbirčen, pač kar je), zvečer kašico-vmes noče nič, ponoči noče nič, spije pa ogromno čaja. Še katera s podobnimi izkušnjami? Malo me skrbi, če dobi vsa hranila, pa če je to kalorijsko pokrito za cel dan. Ima pa 10 kg (ne vprašte kako je luštno za nosit) in je zelo dobrodušen.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.10.2010 22:32:12   
deveta
Sabri:user posted image user posted image user posted image za vse kar te danes ponoči in še za naprej čaka. Si res ne predstavljam, kako bi mi bilo, če bi se zdaj mogla selit (želim ti, da bo čim uspešnejše in hitro to za vami). Upam, da danes ne bo hujšega in da bo mala pikica imela boljši drugi del noči.

Moj dragi že pol ure smrči tle na kavču, tako da grem kar spat.
Lahko noč vsem

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.10.2010 22:37:19   
deveta
Barbara: niti podobne izkušnje nimam. Naša ima mleko še vedno rada, pije (voda, čaj) pa skoraj ničuser posted image . 10 kg, user posted image user posted image user posted image , si ne predstavljam. Ampak se pa kilaže zaveda, mleko je za dojenčke, ne pa za take korenjakeuser posted image user posted image . Jaz sem imela 10 kg ko sem bila stara 1 letouser posted image . user posted image  za tvoj hrbetuser posted image

zdaj pa res lahko noč

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.10.2010 22:46:48   
sabri
Barbara_L: možno, da je preveč pojedla, ker je bila potem še sitna preden je zaspala in sem jo še podojila pa je kar pila in pila, potem pa zaspala. Se ni hotela drugače potolažit pa zaspat.
deveta: hvala za pikapoke, ja upam, da dobro speljemo in se navadimo na drugo okolje, ker poti nazaj ni,.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.10.2010 22:48:14   
Barbara_L
@ deveta, hvala za spodbudo. Vse se je začelo ze eno virozo, nato pa-puf-mleka on ne bo več pil in pika. Očitno se res zaveda svojih kil. Saj imava naslednji teden pregled, bom vprašala, kako  in kaj.
@sabri-šele kasneje sem prebrala, da se seliš, menjaš službo...vso srečo želim, pa sej veš, v življenju se nam mora dogajati, sicer stagniramo. Upam, da bo za otroke ok.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.10.2010 8:15:36   
m_o_i
Naš mali je povsem izključil mleko iz prehrane. Ne je več in pika. Za zajtrk kašico, opoldne zelenjavo/sadje (ni izbirčen, pač kar je), zvečer kašico-vmes noče nič, ponoči noče nič, spije pa ogromno čaja. Še katera s podobnimi izkušnjami?

broo jutro!

evo, tole se pri nas dogaja zadnje dneve-ko vidi flasko, se obrne proc, ce pa mu jo predolgo drzis pred nosom, pa itak znoriuser posted image  ker mam se vedno v krvi pisanje ur in kolicin mleka(ma RES se ze morm odvadit!!) sem sla prav gledat-poje tolko mleka, kot ga je pri starosti 2h mesecev! 650 ml...pa vec kot polovico tega mu "uturim" med spanjem. drugace pa dopoldan en sadni obrok, pa popoldan dve zlicki kake kasice. da bi zacel flasko zavracat ni, ker caj pa se vedno prav veselo pije.
jezi itak da me oz. zanima, kaj se mu dogaja, ampak dokler se rezi non stop, spi normalno itd. ne bom panicarlauser posted image

zimska oprema: ze dva tedna je v vozicku umetna ovcka-od odeje skofja loka. je res super topla, tudi ce je zadrga odprta in ni pokrit z njo, ampak je samo spodaj. itak je med bolj vrocimi, tak da oblacim ga tudi se ne full debelo-termo zokncke ja, zgoraj pa debelejsa bombazna jopica(taka podlozena) al pa tanjsa plisasta.

ritem spanja: od dvanajstih do dveh, treh OBVEZNO. zadnje case se zbuja ob dveh popoldan. zvecer spat ob sestih, najkasneje ob pol sedmih, potem mu dam se flasko med spanjem okol enajstih, ko grem jaz spat in je mir nekje do sedmih zjutraj. vcasih se zbudi ob stirih(danes se je) in poje nekih 50 ml in potem spi do osmih. dopoldan polurni dremez, popoldan pa tudi (oba v vozicku, ker sem non stop zunajuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
16.10.2010 9:47:07   
BIS30
Dobro jutro!

Trenutno pijem eno velko user posted image , tak da častim tudi vam!!!

Čakam, da se moja dva poba zbudita, pol pa gremo čofa, čofa na bazen! Me res zanima, kako bo, upam, da ne bo mali vse prespaluser posted image user posted image user posted image !

Sabri dobrodošla v naših koncih!!!

Jaz sem kupila podlogo iz ovčke, na footmuf od Mutsya pa še čakam (danes je ravno 10 tednov), sam se še ne sekiram, ker je mali zaenkrat še v košari in ne v športnem delu. Mislim, da še bo zdržal kak mesec, pol pa bomo zamenjali!!!

Eno vprašanje oz. pomoč rabim: kaj si mislite o stajicah? Vem, da je otrok, kot bi ga nekam zaprl, sam kaj bo ko se bodo začeli plazit...problem je namreč, da jaz imam kuhinjo tako, da ne vidim v dnevno in ko bo začel plazit, mi bo mimogrede kam pobegniluser posted image user posted image ... Razmišljala sem, da bi ga pač imela v stajici tisti čas, ko kuham, ali kaj drugega delam, ko ga ne morem kontrolirati... Sprašujem pa za to že zdaj, ker ga je baje treba prej navadit, ker potem nočejo biti noter???
Vsakršno mnenje je dobrodošlo, se še nisem odločla, ali ja ali ne!!!

Lepo soboto želim, mi pa zdej počasi gremo!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.10.2010 10:35:18   
bubolin
Dobro jutro.
Obupna noč je za nami user posted image Zbujanje kar naprej in hranjenje ter prdenje user posted image

Stajica - jaz ga bom po moje imela v njej, ker imam vse odprto - kuhinja dnevna in vmes hodnik, tako da je to res velik prostor in ni za takega malega otročka, ki se ravno začenja plazit, tako da bo kar stajica pela user posted image

Kje pa se kupi te podlage iz ovčke user posted image user posted image Recimo v Lj user posted image user posted image

Upam, da danes dočakamo še kaj sončka, da opravimo še kakšen fini sprehod, ker potem bo baje bolj kilavo vreme user posted image Sicer zdele bolj slabo kaže user posted image

Sva pa z Markom sama - oči dela cel dan user posted image Tako da pride babica k nama user posted image da nama bo malo družbo delala in naju malo pocrkljala user posted image

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.10.2010 10:37:42   
bubolin
Aja, Sabri user posted image user posted image user posted image da vse porihtaš tako kot moraš.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.10.2010 12:33:16   
m_o_i
Eno vprašanje oz. pomoč rabim: kaj si mislite o stajicah? Vem, da je otrok, kot bi ga nekam zaprl, sam kaj bo ko se bodo začeli plazit...problem je namreč, da jaz imam kuhinjo tako, da ne vidim v dnevno in ko bo začel plazit, mi bo mimogrede kam pobegnil ..

pri nas je ze aktualna user posted image  zmesa se mu od veselja tam notuser posted image  je pa res, da ga vsake tolko pogledam in se malo pogovoriva kako in kaj-potem pa vriska in gugu-ja in uuuu-ja. in tam not se dosti rajsi obraca kot se je na postelji-ocitno mu je bla postla premehka. v stajici ima ap eno mal debelejso odejico, da ni lih na tisti plastiki, trdo pa je se vedno dovoljuser posted image
aja, jaz sem si jo nabavla (oz. sem si jo sposodla tako cisto novo, ker so imeli zgresen nakupuser posted image ) ker ga na tla ne morem dat-v stanovanju je macka in njene dlake. sicer tudi v stajico kamot zaide kaka dlaka, ampak je vseeno manjsa verjetnost, kot na tla

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.10.2010 12:47:32   
klupko
Stajica- mi smo jih šli gledat pa nama je bilo v tistem trenutku malo preveč 100 in več €, tako da sva kupila prenosno posteljo, ker je ravno bila v akciji in je z jogijem vred prišlo manj kot 60€. Zadnjič pa sem šla iskat spalno vrečo v BC in vidim ful lepo stajico v akciji za 70€. Kar na jok mi je šlo. user posted image Tam je le malo vel placa in bi se sine lahko komot obračal, ker to zdaj skoz dela, v posteljici je pa bolj omejen kot ne. Mahuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.10.2010 15:46:18   
klupko
Tiste, ki kupujete stajico...zelo ugodno..kje so ble ko sva midva kupovala?? user posted image

http://zaotroke.enakupi.com/Otroske-stajice-c-346.html

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.10.2010 20:43:28   
Meemee
AT - ne, user posted image ni treba ponoči nikamor hodit ali karkoli. Smo v isti sobi in se ponoči včasih predrami,ko jo dojim. Tako da ... Zato je utrujen user posted image
Ja, na RA mi je zdravnica rekla, da se user posted image pri 4 mesecih nima več kaj zbujat 3x ponoči in da naj jo pač podojim na obeh straneh, pa bo spala user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se zadnje tedne zvečer, ko jo dam spat, zbuja na 5 - 20 minut. Sploh ne vem, kaj ji manjka user posted image . Ne pomaga božanje, duda sploh ne - uspava jo samo moja "duda" (beri joška). Pa danes ponoči se je spet zbujala na 1,5 ure (smo bili že na 3 - 4 ure). Morda je bilo krivo to, da ji je bilo vroče (začetek kurilne sezone) - zjutraj je bila čisto mokra user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.10.2010 20:53:35   
deveta
ojla punce!

Se vidi da je sobota, za vikend je vedno malo zatišja tukajuser posted image

Tudi jaz bom hitra, ker grem dragemu tolstke delat, ker si jih je tako zelo zaželeluser posted image . Jaz pa mu ne morem rečt neuser posted image .

Stajice: jaz sem tudi že razmišljala o tem, bomo pa šli v nakup, ko bo prišlo do stopnje plazenja. Za zdaj je "varna" še sama na tlehuser posted image . Sem, pa razmišlajala, da bi namesto stajice prenosno posteljco vzela. tako da bi jo lažje nesla k mami ali tašči, če bi jo kdaj pustila v varstvu in bi mogla tudi spat tam. Tako, da ni potrebno toliko stvari kupovat. Klupko, kaj prenosna ni glih tako v reduuser posted image , kakšna je razlika? Do zdaj se še nisem poglabljala v to, tako, da mi kak nasvet prav pride. Nekaj pa bo definitivno treba nabavit, ker zmeraj je potrebno kam skočit, za kakšno minuto (če ne drugega na WC user posted image ) ali kaj naredit in je prav da je otrok varen tačas. Obdobje plazenja zna bit pestro, še posebej če so kake stopnice v hiši.

nič lepo se mejte, jaz pa grem tolste delat.

aja, pa še to. danes je Veronika zaspala v prvo, ko sem jo v posteljico položilauser posted image  in dopoldne je celo kašico jabolko, banana pojedla (samo ni bilo ravno dosti, 1/3 jabolka in 3 cm bananeuser posted image ), jutri pa dobi korenček, cvetača, bučka. Zaenkrat je GH samo dopoldne (pa še to ne cel obrok) in zvečer dobi malo 30-60 ml riževe kašice.

še nekaj sem se spomnila, Sabri, sem kupila za zalogo, za hude časeuser posted image , riževo kašico, ki se jo z vodo meša in sem malo Ingredients pogledala, pa so notri emulgator, sojin lecitin. Lecitin pa je alergena zadeva, da ni mogoče alergija na to. Ker tudi po moje na riž ni alergična. Čeprav se alergije pogosto kažejo kot pikice po telesu, so tudi otekline (oči, ušesa) pogost pojav. Upam pa, da ni nič ali pa da je bilo samo slučajnouser posted image . Ampak alergije pri otrocih pogosto v prvenm letu ali pa najkasneje do tretjega leta izvodenijo, tako da tudi če je kaj, bo upam minilo.

zdaj pa res lahko noč

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.10.2010 21:43:38   
Aninchy
še moje res čist kratko javljanje....

jutri imamo krst user posted image in so bile danes še zadnje priprave (beri: čiščenje), tako da sem čist zmozgana, pa še čevlje sem mogla it zamenjat, ker sem bla optimistka za took visoke petke, ampak nism mogla niti ene ulice prehodit, pa sm čist zašvicalauser posted image user posted image No, sm našla 2 cm nižje pa je blo kul user posted image

stajica - bi imeli, če bi meli kam datuser posted image zaenkrat smo še vedno v garsonjeri, torej veste kolk prostora imamo, pa še na očeh ga imam itak skos, razen res, ko grem na wc.... Mogoče jo bomo kupili za k babici, pa še to bo verjetno bolj v poštev prišla prenosna postelja, ker bo itak notri sam takrat, ko ga bo treba mal "odložit"user posted image

sabri - user posted image user posted image user posted image

bubolin - za ovčko je ravno BIS30 pisala eno stran nazaj, če se ne motim... mal prečekiri, sej bi jst, pa nimam časa zdej, niti volje user posted image

Lahko noč punce! user posted image --> mojga user posted image ni doma, da si ne bote tole narobe razlagale user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.10.2010 22:31:23   
klupko
Deveta - saj je tudi prenosna v redu, ampak je le manjša v primerjavi s stajico in otroček ne more ravno počet vsega kar bi, če ne bi bil prostorsko omejen.user posted image Najin je že zdaj 67cm, posteljica pa široka 60cm, tako da se nekak diagonalno naštima, naprej pa ne more.user posted image Skratka, danes že cel dan prejokavam da sva kupila posteljico in da nisem počakala še par dni, ker je takrat bila že stajica znižana.user posted image
Sicer je pa res posteljica v minuti zložena in razstavljena, ampak imam dovolj prostora za stajico, pa še sine bi verjetno bil bolj zadovoljen..
Kupiš?user posted image user posted image Saj je stara samo dva tedna..ali še toliko neuser posted image
Ravno jutri gremo na obalo pa ti jo lahko pripeljem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pri nas kar šiba tale GH..dete je jedec tak da ni kajuser posted image mesek je pa itak najboljši..ni važno kakšen, samo da jeuser posted image
Za večerjo sem pa skuhala ene tri suhe slive in sem potem v tisto vodo zakuhala gres in vse skupaj malo "prepeštala" z vilico in je kar pojedel. Meni je bilo zanič.user posted image
Za jutri bomo pa videli kaj bomo, ker gremo na morje pa bom verjetno Hippovo kašico mu dala...ali pa če nam rata pojest kosilce doma..no bomo videli..
Gremo spat..
Lahko noč pa čim manj zbujanja.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.10.2010 22:35:35   
sabri
No še jaz na hitro, danes je mala malo hitreje zaspala brez večernega obroka, ker je včeraj zbruhala in se glih tko potem zbujala, sva pa imeli s taveloiko svoj večer do 22. Je pasalo, ker ni bila nič tečna, kar zna bitiuser posted image .
bis 30: hvala za dobrodošlico, iz kje pa si ti, kje blizu? Saj sploh ne poznam Tabora še, samo peljem se skozi, ko gremo gledat. Aja, pa stajica je meni všeč ali pa prenosna postelja.
bubolin:vidim, da si ti tudi tkole sama, kot jaz, za vikende si poskusim kako družbo zrihtat, ker drugače dolgčas postane.
meemee: optimistična tale v RA, jaz itak na obe strani dojim vedno in se mi zbuja fuuul. Tak, da ni tole posrečen receptuser posted image , vsaj pri naši ne. Sem pa ji danes kupila Calgel za dlesni in jo bom malo mazala, če bo to kaj pomagalo.
deveta:na riž ni, ker sem ji včeraj in danes za kosilo skuhala zelenjavo z rižem in je bilo ok in jedla je z vesejlem. Prej ta sranje, ko praviš. Upam, da obema mine ta alergija.
aninchy: lep dan in krst jutri, mi smo ga morali prestavit, ko je zbolela.
Zdaj grem pa v pančevo, smo tri babe skupaj v sobi danes, vedno ko oči dela nočno. Mirno noč

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
17.10.2010 8:23:02   
BIS30
Dobro jutro!

Danes sem pa zgleda 1. - častim user posted image ! Pa sej boljš, da mal potegnete, je vreme za pop... Pa to ni res - letos bo pa res prej zima...brrrrrrrrrrrrrrr! Sovražim mraz!!!!

OVČKA: meni je kolegica na MOS-u pogledala in povedala za trgovino Claudia (so tudi na internetu - odtipkaj ovčjakoža za otroški voziček), pa sem poklicala in naročila...

Sabri: jaz sem iz Žalca, pa tudi Aninchy in Zivepo so blizu, pa mogoče še katera...

STAJICA: sem ravno te gledala na tej spletni strani, ker so še ugodnejše v BC - ste me prepričale, grem kar naročit, nej se mali postopoma navaja, da ne bo potem panike...

BAZEN: u nuloooooo. Smo vzeli karte za 3 ure, pa je bil najprej kakih 20 min v tavelikem, potem zaspal za več kot uro (mami in ati pila kavico in pojedla malico), potem pa še z atijem v unem tamalem, ko so drugače mehurčki, sam jih glih ni blo. Sta pa ful uživala, ker sta bla sama not, pa voda je bolj topla, pa brez obročka!!!

V glavnem kmalu gremo spet! Je pa bil potem popoldan problem, ker ga je več kot 2 uri šraufal (mami pojedla kremšnito in spila naraven juice) in ni mogel kakat, zaspat pa tudi ne. Tako da smo potem šli na en rojstni dan in je tam spal od 18:00 - 20:00, tako da zvečer doma nič prej kot ob 23:30 (upam, da je to krivo in da mu te ne bo prišlo v navado - bomo vidli danes). Je pa potem spal do 4:30 in sedaj še kar spi!!!

Aninchy user posted image user posted image za krst, upam, da ste se dobro oblekli!!! Me je kar groza, ko ven pogledam!

Lepo nedeljo želim, pa spočijte se malo!!!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
17.10.2010 10:03:28   
Meemee
Ponoči NIČ spala. user posted image je celo noč ritala, spet je bila cela mokra - mogoče je kriva nepremočljiva podloga, ker oblekla sem jo manj user posted image . Poleg tega sva se z user posted image spet kregala (itak sem bila tečna jaz - po njegovo. Ampak res me jezi, če reče, da pride domov čez pol ure, ko ga pokličem, potem ga pa 2 uri ni, jaz ga pa moram čakat, ker ni vzel ključev. Da ne rečem,da telefon itak v avtu "pozabi".) No, da ne rečem, da slončkala tudi že nisva predolgo, ker je on utrujen. No, on zdaj spi, ker ni dobro spal, jaz pa se igram z najinim sončkom user posted image user posted image .
Se opravičujem za ta zamorjen post,ampak sem res žalostna user posted image . Obnaša se,kot da ni oče in mož user posted image

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
17.10.2010 10:13:06   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Ja, na RA mi je zdravnica rekla, da se user posted image pri 4 mesecih nima več kaj zbujat 3x ponoči in da naj jo pač podojim na obeh straneh, pa bo spala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra ŠALA! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
17.10.2010 10:18:28   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Ampak res me jezi, če reče, da pride domov čez pol ure, ko ga pokličem, potem ga pa 2 uri ni

Grrr, danes sem pa tut jest taaaakooo jezna na svojga, je isti! Me že dva dni hoče zjutraj razvedrit, češ da danes pa pridem prej. V petek je prišel ob pol osmih, včeraj ob pol desetihuser posted image user posted image user posted image Da ne govorim o tem da mora zdej počivat ker je utrujen od oštarijuser posted image user posted image user posted image .
Danes ni moj dan, meemee bova zmogli??? Bova jaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.