|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
14.10.2010 21:36:09   
fiška33
Pozdravljene

Zanimive debate o GH! user posted image
Mi smo včeraj (pri 5 mesecih) dobili drugo pikico in je pediater rekel, da lahko začnemo z uvajanjem. Za začetek sok od jabolčka user posted image . Meni, ko so mi kuhinjska posla drugotnega pomena (namesto da kaj skuham, raje kako vijolico presadim user posted image ), priznam, da mi bo tole kuhanje raznih kašic cel podvig. Saj to bo samo do vrtca, ne, potem bojo že tam kosili in malicali, bom mogla samo še večerjo pripraviti user posted image user posted image ?
---> Antitalent za kuho je tudi moja mama. Ko je bila ona otrok, sta se že dve odrasli ženski za štedilnik grebli in pravi, da ni zraven prišla user posted image .

Najbolje, da si na netu najdem kak načrt uvajanja GH in se ga držim kot pijanec plota. Če bi bilo po moje, potem ne bi uvajali ... cvetače, bučk, paradižnika, špinače, paprike, melancanov ... in še cel kup zelenjave, za katero sploh nisem vedla, da obstaja, dokler nisem zrastla user posted image . No, zdaj že jem tudi nekaj od tega, ne pa še vsega user posted image .

Tole pa so naše skromne mere.
Punči ima celo malo bušija, pa kako gubico na nogicah user posted image user posted image

Rojstvo, 10.5.2010 3770 g, 53 cm
14.6.2010 4230 g, 55,2 cm
21.7.2010 4730 g, 59 cm
26.8.2010 5155 g, 61,5 cm
13.10.2010 6035 g, 64 cm

Lep večer še naprej.

Aja, od pozabljanja obletnic in podobnega ... Povprečnemu moškemu pač takšni datumi ne ležijo ... Jaz že ene 14 dni prej začnem govoriti, kaj se obeta, pa še kak dan prej ziher še enkrat povem ... pa pol nisem razočarana user posted image .
---> Šola moje mame user posted image . Moj oče je še težko sledil v kateri razred hodim, pa je dr.zn. user posted image .

lp

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
14.10.2010 22:35:15   
deveta
Dober večer!

j.b.: pa ne mi rečt no da smo res triuser posted image . preden sem se poročila sem bila Maja Koren in nas je bilo v Sloveniji baje kar 13. In zmeraj, ko sem si kak meil delala so bila vsa uporabniška imena na to ime, in vse kombinacije na ti imein priimek že zasedene. No v glavnem, jaz sem tista ki sem  na profilni sliki na neki klopci, ki sedimuser posted image .

Obletnice: tukaj imam pa tudi jaz nekaj moških hormonovuser posted image .  S svojim dragim, sem jaz zdaj že, se mi zdi, 12 let. Enkrat 5 ali 7 avgusta naj bi imela to obletnico, sploh ne vem točno on pa še manj. Bova pa imela decembra prvo obletnico poroke, bomo vidli, če bova pri tem kaj bolj doslednauser posted image user posted image .

Fiška33: Najina očeta si lahko roko podatauser posted image user posted image user posted image . Ko smo se preselili, naju (brata in mene) je hotu it oče v novo šolo vpisat, da mami olajša delo, saj je hodu pogosto mimo šole, ko je na "delo hiše" hodil. Pa ni vedu datumov rojstva, pa so rekli, da bo že drugič povedal, naj pove le v kateri razred bova šla. Pa tudi tega ni vedel za sigurnouser posted image user posted image . Je rku, da so se tako nasmejali s tisto delavko, ki je to rihtala. Naslednjič pa ga je mama, otovorila z vsemi podatki, pa je šlo skozi.
Pa še to, dolker se ti uvedeš v GH in kuhanje, lahko začneš s srovim sadjem. Jabolko, hruška, banana, pa tudi korenček gre srov. Za popestritev pa še malo riževe kašiceuser posted image . Tu še ni kuhanja. Tako, da se počasi obe uvedetauser posted image user posted image

Gromska: do kdaj je potrebno oddat porodno zgodbo. Imam še nekaj za en lokalni časopis za napisat, pa da vidim čemu dat prednost, ker osnutke imam zdaj za oboje, pa ne vem česa se prej lotit.
Mi smo pa bili danes pri fotografu in Veronika je dobila slikice za osebnouser posted image . Joj, ma je srčkanauser posted image
Zdaj pa grem spat, lahko noč

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 23:07:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 23:19:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
15.10.2010 7:19:58   
julka8
dobro jutro!
in kot ponavadi ena user posted image za vse! user posted image js tut uživam ob njej in mal gledam po netu... mali še spi..

k_a_t_i - no kerikol piškoti že so, so brez glutena, mi rečemo vsem kr plazma user posted image user posted image jih je pa kr težko dobit, jih že en cajt iščemo tle po dm-ih..drugje jih nism vidla, muellerja pa tak nimamo glih za vogalom..nikol jih ni blo na zalogi, pol smo jih pa zadnč celo trofl - še to zadnja škatla..

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Oho,
RR-harmoniji zadnjih dni še ni konca, vidim, da se strani tu gor kar množijo.

Mi se včeraj začeli postavljati na kolenčka, sicer je še taka precej šibka, do nekaj sekundna verzija, potem pa čof, ampak ga je prav luštno gledat, ko se tako zvira in ritači okrog. No, pa ne prepeva več tega:
http://www.youtube.com/watch?v=9vWh7gHNrWM&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajoj, zgodbice ja, zmeri pozabm oziroma se spomnem ko mam res najmanj cajta za to..user posted image mnda mi bo ratalo..

js pa nekak ne morm spat te dni... ne včer zvečer nism mogla, ne zdej zjutri ne..user posted image sej zdle sm v redu, sam pol popoldne bom pa zihr cela koma..user posted image
u nedeljo bo baje sneg, sm vidla napovedi..user posted image user posted image komi čakam ko bo tle (kar ziiihr še dolg ne bo, smo oddaljeni od gorenjskih gora..), ampak je tlo lepo ko začnejo prve snežinke naletavat..user posted image user posted image zmeri sm ful uživala v temuser posted image

ah no čist sm nekam zbluzila... no grem še mal pobrskat po netu, lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
15.10.2010 7:57:34   
nusi
jutro user posted image
Tudi jaz sem že pokonci, dokler tamalček spi si lahko privoščim eno mirno kavo. No ja v bistvu ne spi ampak si nekaj brunda v postelji - tudi ok, samo da imam nekja časa zase user posted image .
Glede nekih hudih razvojnih podvigov je pa tako, da je naš očitno pravi hedonist in mu bolj paše, da se ga nosi, potem pa dela aaa-aaa in z rokami nakazuje kam naj ga nesemo user posted image . No, počasi se mi zdi, da se poskuša dvignit na roke, bomo videli kdaj mu bo uspelo.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
15.10.2010 8:57:50   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian
meemee - uh, uh, zakaj pa so bili tako strogi v RA s temi položaji user posted image user posted image

Lepo se porihtaj pri frizerju. Uživaj.

Za RA ne vem zakaj je tako težila.
Pri frizerju je bilo pa super. Poteem sem šla še v HM in Muellerja user posted image . user posted image in user posted image sta bila pa na kavi z enim kolegom user posted image

Včeraj so jo na RA tudi stehtali in zmerili, tako da - za seznam:
14. 10. 2010 - 6035 g in 64 cm user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa letim previjat. Sicer sem budna že od 6ih, sicer pa me je user posted image "prijazno opomnil", da on ne more več, da nič ne spi in da sem itak jaz kriva, ker ga ponoči 3x zbudim, pol ga pa še zjutraj, pol ure potem, ko mu ura za v službo zvoni, sprašujem, če bo vstal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
15.10.2010 9:01:30   
Angel_Tian
Dobro jutro

se pripravljava z Lino na odhod, ati pa je že na parceli. Midve bova pa za malico pripravile in počakale, da malo bolj toplo sonček posije. Sem mojega mogla kar malo poterat, da z malo šmrkavim nosom le lahko kaj gre delat.

j.b. - kašice si delaj kar domače, saj imate verjetno vse dobrote doma. One kupljene pa imej za rezervo, če boste kdaj kam tako šli.

aninchy - hrana je v zamrzovalniku lahko tudi več kot dva dni in ne bo nič narobe, ali si ti slučajno hladilnik mislila?

Hihihihihi, za zobke je pravzaprav boljše, če hitreje ven pridejo kot pa kasneje. Dlesni so namreč iz meseca v mesec bolj trde user posted image

Jao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ok no, naj te še enkrat ustavim user posted image Ah, stroga boš toliko, kolikor bo potrebno. Saj bomo vse. In starši niso nikoli tako "neumni" kot se otrokom zdi. Je tako bilo in tako bo user posted image

Ko za malega kuhaš, ne pretiravat z začimbami. Kak ščepec soli ali vegete pa že ne bo škodil. Boljše, če skuhaš "borovo" in malo z maslom začiniš. Lini je to odgovarjalo.

julka - nehaj ti sneg vohat user posted image user posted image

Tak velikan ti v tisto blazino "za not zahaklat" da spi na boku ne bo več pasal notri.

deveta - vse slabo je za nekaj dobro ane user posted image in user posted image user posted image user posted image za svetlečo hišo user posted image

kati - kar vidim tvoj izraz na licu, ko si pri aninchy prebrala "kocko" user posted image user posted image No, saj meni so tudi oči skoraj ven padle user posted image

Uh, pri tehle keksih zna očitno tudi biti tako pestro kot že pri samih kašicah user posted image user posted image

fiška - hmmm, ne vem, če ti bo uspelo zvozit samo z večerjo, tudi, če bo mala pridno jedla v vrtcu user posted image Tian namrec ima še malico, preden pridemo po njega in potem doma vseeno še normalno poje kosilo. Potem še kako malico, potem pa itak še večerjo ali dve user posted image
Pa računaj, da grem po njega šele ob 15.30

user posted image user posted image za Vesno, lepo raste.

Obletnice ipd. - tu pa je moj bolj na tekočem. Sicer se ne obdarujeva, ampak vsakič, ko se kaj bliža, on mene že kak teden prej začne spraševat, kaj mu bom kupila user posted image

meemee - zakaj pa tvoj ne spi, a on hodi ponoči k mali?

Uh, mala postaja nestrpna. Bom mogla do konca stvari spakirat, pa da greva na parcelo. Sonce se itak že svetlika, kake so pa temperature, se bom pa pustila presenetit.
Lep dan vam želim.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.10.2010 9:35:58   
bubolin
Dobro jutro.

Nooo danes končno dobro spali - jeeeeeeeeeej. Sem čist vesela in naspana user posted image
Danes z Markcem šibava h kolegici ki ima sinčka starega 1,5 meseca, tako da že komaj čakam user posted image

Meemee - meni so tudi pokazali na RA pravilne prijeme, ampak mi pa niso nič težili, samo pokazali kako bi bilo dobro da bi se ga dvigovalo in pestovalo. Mogoče bo una na fizioterapiji kej bolj zoprna user posted image Kje pa si bila to user posted image

Mark je včeraj začel fuul lepo pet - uuu ooo aaa mmm bbbvbbv, toook je dobr da bi ga kr poslušala user posted image pa kr neki se pogovarja sam s sabo user posted image mišek moj

Deveta in milena2222,  še jaz sem vaju pofočkala na FB user posted image (anja)

Upam, da bo danes kaj sončka. Včeraj sva ga z Markom zaman čakala user posted image pa lep dan vsem. Paa paa

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.10.2010 9:45:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Saj to bo samo do vrtca, ne, potem bojo že tam kosili in malicali, bom mogla samo še večerjo pripraviti user posted image user posted image ?

Odvisno od mame in otroka. Naš recimo v vrtcu vse poje (za razliko od doma!!!! - in ne, nisem TAKO zanič kuharca user posted image ) in mi na kraj pameti ne pade, da bi še večerje kuhala. So pa tudi taki, ki v vrtcu nič ne jejo in kaj če pol mama drugega, kot da skuha doma...
No, vidim spodaj pri AT dodatne razlage... - Žiga pride domov okrog 16:30, pomalica kak jogurt, puding, včasih kako žemljico (ali kaj podobnega), večkrat tudi nič (včasih čaka, da bo na igrišču kak pikot sfehtal user posted image ), potem pa odvisno kdaj in kaj je malical je ali pa ne je večerje. To pa je kruh (s čimerkoli že), toast, jajčka, hrenovka (zadnje dvoje redko zdaj), corn flakes ali kaj podobnega, včasih čokolino,... Ma ni zahteven...

IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Obletnice:sploh ne vem točno on pa še manj.

Enako user posted image No, kok sta sina stara pa le vem user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

KJE: BTC, Arena Vodafone
KDAJ: Ponedeljek, 8. november ob 11h

Krasno! Boljše ure ne bi mogla zbrat user posted image
Samo malo sem pa zmedena s placom? Arena Vodafone (ja, ja - vem da sem se podpisala pod to)? Jst sem mela skoz v mislih Kolosej zgoraj - tam je ena fina slaščičarna in igralnica za mulce? To ni to? Ker v Areni je pa zgoraj pizzerija. Kje pol?

Julka, plazmon kekse imajo v Mercatorju v Šiški. No, informacija rpedvsem za tiste, ki so iz Lj... (tam pri otroški hrani). NEHAJ s snegom!!! Mi mormo še na Lumpi tek user posted image .

A ste že namontirale zimske vreče? Jst še nimam, sem pa včeraj preventivno bunde oprala user posted image .

Babe, jst grem tud danes h frizerju user posted image user posted image user posted image . In to ob 16:30. Sam moj ni neumen user posted image . Se je zmenu z enim iz vrtca, da gre Žiga popoldne h njim se igrat, da bo imel samo eno dete doma. DECI user posted image .

A je dost?!

Aja, AT - jušna kocka - jst mam problem že sol dodat tamalem (no, res da je med mlajšimi majčki). Kocke pa po defaultu ne morem videt v nobeni od svoje hrane. Ne, da bi mela strogo kej proti njej, samo men se kar dvigne, če dobim kak un trd korenček v usta pa tudi okus mi je bohpomagej... V vseh teh letih (ni jih malo user posted image ), sem 2 meseca nazaj prvič uporabila Fant za golaž - ker je RES mnogo bolj enostavna priprava kot če režeš kilo čebule, okus pa kar ok.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 10:00:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.10.2010 12:17:32   
deveta
Čav čav!

zgodnje kosilo za računalnikomuser posted image .

Naša se je tudi spet začela zbujat pogostejeuser posted image . Ma na srečo ji samo joško uturim in spi naprej. Se je pa danes zbudila že ob 6user posted image  in je mislila, da bova že vstali. O, pa ne bo po tvoje, je rekla mamauser posted image . In sem se obrnila na drugo stran in probala spat naprej. Sem postala malo bolj stroga glede teh zgodnjih jutranjih vstajanj, čez dva tedna bodo uro premaknili in jaz ne mislim že ob 5ih "ponoči" skakat po hiši in ob 6ih že na prvi sprehod ituser posted image . Vendar na srečo ni protestirala in se je celo uro in pol pogovarjala sama s sabo in se z rjuho igrala. Pol pa se mi je že zsasmilila in sem se odločila vstat, pol pa me malo pogleda se nasmeji in učke ji začnejo skupaj hodit. V roku 3 min je že spala in tako sva vstal šele ob 8:30user posted image .

Julka: joj, jaz pa sem ti kar malo fouš, za sneg. Jaz ga imam zelo rada. In ne boš verjela, sem z obale doma in za najino poroko je zasnežilo. Se vidi, da imam rada naravo, da mi je tako lepo darilo poslalauser posted image . Ko sem bila študent v Lj, in ko je ponoči sneg zapadu, sem šla zmeraj pol ure prej na faks, tako da sem šla po daljši poti in sem lahko po snegu skakalauser posted image .

Začimbe za hrano: jaz uporabljam izključno sol, poper in klasične začimbe z vrta (lovor, rožmarin, majaron, timijan, origano in podobno). Kocke, Vegete, Začinkeuser posted image , vse je isto sranje, samo drugo pakovanje. Mi nismo tega nikoli uporabljali in tako tudi jaz ne uporabljam. Tamali, pa ne dodajam nič, če ji prvič ni blo dobro ji je bilo pa tretjič. Saj je samo mamino sladko mleko pila do sedaj, pač rabi čas da se novim okusom privadi. Kasneje pa ji bom tudi jaz začela malo "izboljševat" papice. Nočem ji pa že takoj razvadit brbončic, ker se hitro naučijo kaj je dobrouser posted image , dokler pa ne poskusijo tega ne poznajo in ne pogrešajo. Ji bom pa raje kot maslo ze zečetek olje dala. Imamo namreč naše, hladno stiskano oljčno oljeuser posted image . Olje, pa je itak že v BioGaia kapljicah (sicer sončnično), tako da ga lahko damo notri v papice že na začetku. 

Srečanje: kako lepo, tudi jaz bi prišlauser posted image user posted image , pa je malo predaleč. Vendar najbrž ne bo zadnje, ko bo Veronika večja, bova pa že zmogli sami tudi pot do Ljubljaneuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.10.2010 12:37:41   
julka8
deveta - zakaj simi fouš za sneg?js ga mam tut rada sam ga vrjetn tut še en cajt ne bom vidla... ampak ok vrjetn ga mate dol res zeloooo redko, to pa razumem ja da ti je pol bedno...je mogl bit pol ful lepo ko je za poroko snežilo ne?user posted image

začimbe - js mam tut najraje baziliko, origano, sol, majaron, rožmarin,....ok vegeto se da nardit tut domačo varianto.. kocke mam za prvo silo če bi bla kdaj nujauser posted image

deveta - a mate kej olivnega olja tut za prodajo? jamsi..user posted image

zimska vreča - že čaka, ampak nismo še namontirali.. nevem pr kerih stopinjah bi blo fajn, zdej je še kr toplo, sploh če sonček posije (sicer redko zadne dni, ampak glih zdej lepo sijeuser posted image )

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.10.2010 12:45:56   
san
živjo, po dolgem času še od mene.

midva tudi uvajava gh, ampak zelo počasi. do sedaj je poskusil le riževo kašo od alnature, pa jabko in krompir. ni pa to, da bi zamenjal obrok. začimb ne uporabljam, no edino enkrat je roko potisnu z moj krompir, ki je bil slan s petršiljem in je to z veseljem polizal z rokuser posted image

drugače pa sem vas nekaj poklikala n fb. tista s štirimi otročki. sej ne vem, če nisem pol zgrešila, no upam, da ste taprave.

ovčko v vozku jaz imam, ampak tole ovco mam že toliko let, ene 15, če ne več, še iz hvara in je res zakon.

spanje je pri nas še vedno kar ok. sicer se sedaj zbudi 1x 2 x na noč, ampak ni panike. se mal podojiva in to je to. spi pa v svoji posteljci, včas pa tud kr pr nama. čez dan spi le enkrat, drugače je pa skoz aktiven. če greva ven, pa ponavadi v vozku spi veliko dlje, doma le kakšne pol ure, zunaj pa tudi dve. zdej se je začel kotalit, tko da je že nekako napol mobilenuser posted image . je res luštn, ker se že mal zaigra, sma še vedno je pa zakon v rokah. pa vse bi z mano počel. no, hb za slinguser posted image

zimska vreča, ravno danes sem jo ven potegnila, pa kapo tud, bo počasi čas za te zadeve.

srečanje, mogoče se vam pridružim. nič ne obljubim.

no toliko od mene en hitr intermezzo

uživajte

< Sporočilo je popravil san -- 15.10.2010 12:49:46 >

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.10.2010 13:39:12   
BIS30
Dobri dan!

Pa da se spet mal javim! Mi smo OK, mali se je predvčerajnšnjim in danes zbudil okrog 3, pa pol ob 6, pol pa ob 9, včeraj pa že ob 23, pa ob 2, pa ob 5 (+previjanje in uspavanje)...tako da ne morem rečt, da bi že imeli neki ustaljen ritem, ampak sej gre od kar ga hranim z obeh ziz je bolj sit in imam mir 3-4 ure (se mi zdi kot pol dneva). Drugače pa mu sedaj nekaj dni zjutraj dam uni hippov mlečni pripravek 30 ml + ziza. Kej druga še ne, bom pa počasi... Pa sej smo stari šele 4 mesece in 1 teden...

Drugače sem pa tudi ugotovila, da so pri nas problem flaše in ne AD: sprobala sem 4 AD, pa nobenega ni hotel, pol sem si pa mal mojga stisnala, pa tudi ni blo kupčije, je pa zelo navajen na žličko in ful lepo papa...

Glede fcb: če me katera želi dodati (vesna slapnik)
A_T, deveta, milena2222 :poslala sem vam prošnjo...

Sky: jaz sem kupila ovčko preko interneta (trgovina claudia Ljubljana - 30 EUR) in je super. Ima jo že kolegica in tudi mi sedaj kak mesec. Zdej jo imamo še v košari, čez kak mesec bomo pa prešaltal na športni del. Ima še narete luknjice za pas. Sam to je taka 4-oglata ne tista, ko se še vidi, kje so ble tačkeuser posted image !

Glede dedejev in obletnic: no comment!!!

Punce kako gre čas - včeraj je rodila znanka 4 dni po PDP, pa sem se spomnila, kako sem cela slonasta sedela za compjutrom in vas brala, ko ste že skoraj vse rodile...na koncu nas je blo še sam enih par in za mano je menda bla še sam Aninchyuser posted image user posted image user posted image !
Enako je pa sedaj glede uvajanja GH, posvetovalnic, teže, velikosti... mi smo na vseh področjih zamudniki user posted image user posted image user posted image !

In ali ima katera izkušnje glede kopanja malih v bazenu? Mi smo se odločli, da gremo jutri za kako urco v terme (ful topla voda), da vidimo malega. Doma imamo že drugo bano, pa je tudi ta že premala, ker bi najraje ven skočiluser posted image user posted image user posted image ! Ful uživa! Bomo videli, kako bo jutri...nabavila sem fredov obroč, pa pleničke... Javim kako bo!

Lep vikend, pa uživajte s svojimi sončki!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.10.2010 14:07:24   
deveta
julka: ma saj ti nisem folš v slabem smisluuser posted image , ampak v dobrem, ker ga mam tudi jaz radauser posted image . Pri vas pa ga najbrž pozimi imate, pri nas pa le redko. samo za to sem tako napisalauser posted image . Ja olje imamo tudi za prodat nekaj malega. Letos dobro kaže in oljk je dosti in lepe okrogle so kot češnjeuser posted image . Sicer lanskega je skoraj že zmanjkalo (lani je malo toča stolkla), ga mamo samo še za nas. Bomo pa čez kaka dva do 3 tedne pobirali in pol je dobro da kak mesec stoji, da se usedline malo usedejo. Če vas kaj na obalo zanese se lahko oglasiteuser posted image .

joj, sem hotla še do konca prebrat pa se mala dere, se grem malo igrat
čav čav

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
15.10.2010 14:42:33   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
punce, kuhala sm zelenjavo (kao juhco) za tamalga... pa nism nič dodajala, razn malo soli... pa me zanima, a bi blo kej narobe, če dam kocko notr??? kr je že mene kr stresl k sm to probala - nism preveč zelenjavaruser posted image

Reč, da se hecaš... user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja ne, se ne... jst sm čiiiiist antitalent za kuharijo drgač, pa nism vedla, če bi lohk kej not dala da bi mal okusa nardil, je pa reku moj, da kocko.... ampak moške glave majo ponavadi čudne ideje, zato sm najprej sm prišla prašat....user posted image No, sej je nism dala, ker tud sama sem zagovornica domače goveje juhe, ne argičauser posted image

najraje pa ima, če jo skuham pri mesu in potem ven poberem pa zmiksam. Sadje in mlečni riž pa obožuje. Ju3 štartava jabolko z višnjo.

A to pa lahka???? Sicer sm to že poskusla, mislim pač "navadno" zelenjavno juho sm mu dala, ampak ne zmiksano, samo vodo. Pa mu je blo všeč, zato sm bla optimistka da mu bo sama zelenjava tudi... no, pa je blo kot bi ga na križ pribijala, ko sem mu v usta tlačilauser posted image user posted image

Smo pa v fazi hudega vozičkarskega protesta . Upam, da je samo prehodno, ker mam dost mamc, ki mi sikajo kako se mi otrok dere naj kaj naredim.

user posted image user posted image user posted image Jst mam do moje familije dve ulice... in tamal se ama skor VEDNO dere k grema do njih al pa nazaj... me že vsi čudno gledajo, zakaj se mi otrok čiiist skos jokauser posted image pa sej se ne, ampak skor zmeri po tisti uliciuser posted image
Mela sm problem, da je ful jokal, pol sem ga pa višje naštimala, je pa dobro.user posted image

milena2222 - user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!

---> Antitalent za kuho je tudi moja mama. Ko je bila ona otrok, sta se že dve odrasli ženski za štedilnik grebli in pravi, da ni zraven prišla .

Enako.... ampak pri meni smo jst, moja mami in moja stara mama čisti antitalent!! Še dobro, da smo živeli v hiši z drugo staro mamo, drugače bi menda kr v picerijah odraščali user posted image user posted image user posted image user posted image

---> Šola moje mame . Moj oče je še težko sledil v kateri razred hodim, pa je dr.zn. .

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: deveta pa bili danes pri fotografu in Veronika je dobila slikice za osebno . Joj, ma je srčkana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian
aninchy - hrana je v zamrzovalniku lahko tudi več kot dva dni in ne bo nič narobe, ali si ti slučajno hladilnik mislila?

Ma sej sem se pol tok smešn počutla, če vem, da mleko zdrži v skrinji še par tednov, kaj pol zelenjava ne bi?!user posted image Nene, sm misla zmrzovalnikuser posted image
Bom probala maslo user posted image
No, zdej po novem upam, da bojo zobki čimprejuser posted image user posted image

RA - nismo meli, niti na posvetovalnici mi ni kazala kakih "prijemov". Samo vprašala sem, če je lahko pokonci - sedi, pa je rekla da ja, ampak ob opori (ko da bi ga samga pustila user posted image ) pa tudi nosi se lohk pokonci, obrnjen naprej in ga držim med nogami.... tole se pa hecno bere?user posted image

A ste že namontirale zimske vreče? Jst še nimam, sem pa včeraj preventivno bunde oprala .

Je še nimam, ampak obračam trgovine okrog, ali se mi bolj splača vrečo kupit, al kr cel nov voziček alla marela, ker je ta kr dost velik za v drugi avto...? Se bom pa v kratkem mogla odločit...

deveta - sem s Savinjske, mamo vsako leto vsaj nekaj snega.... menjam za Primorsko... TAKOJ!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BIS30
Punce kako gre čas - včeraj je rodila znanka 4 dni po PDP, pa sem se spomnila, kako sem cela slonasta sedela za compjutrom in vas brala, ko ste že skoraj vse rodile...na koncu nas je blo še sam enih par in za mano je menda bla še sam Aninchy !

Mhm.... na forumu nosečnic sva na koncu strašili z Jolčico, ki pa ima zdej očitno preveč dela s svojim Tjažem, da se nič ne oglasiuser posted image No, pol sm pa sama ostala.....user posted image ampak sm glih tak rodila!user posted image user posted image

ovčka - BIS hvala za info!!! user posted image user posted image

kopanje - tud mi bomo verjetno kmal šli kej v terme pogledat. Smo že kr po kakem mescu zamenjal bano, zdej pa že toook čofota notr, da je vse okol mokro!user posted image

joooj kaj sm se razpisala!user posted image

aja, od kolegice hčerka (1 leto) je fasala rota user posted image user posted image user posted image v bolnici je

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.10.2010 14:43:17   
Aninchy
omg kak dolg post sm spacala...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.10.2010 15:03:17   
K_a_t_i
Anynch, če te kej potolaži - pri svojih 21ih sem tud jst kuhala samo tisto kar je mami napisala na listek (KDAJ PA KDAJ). Od pečenih jajc pa dojenčki tud ne bi meli bohvejkej user posted image . No, do 35. sem se pa že neki naučila - predvsem zaradi svojega prvega otroka user posted image . Do takrat pa... Sej ni blo potrebe! Tko da - vse to pride.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.10.2010 17:57:45   
milena2222
Hey hey!
Hvala za vse,ki ste me potrdile na FB,vse,ki ste dale prošnjo,sem vas pa jaz.Zdej si moram pa nek seznam naredit,da bom vedla katera je katerauser posted image
frizer-jaz ga imam tudi danes,ampak imam srečo,pride kr na domuser posted image
zimska vreča-dobila ta teden od Mutsy-a super ugodno ( 40 posto znižano ),sem ful vesela,ampak bom še malo počakala z njo
kopanje v termah-tista,ki je spraševala,mi smo bili in je bilo super.Sem nihala bi ne bi pol sem ga pa kr dala v bazen in je bil ful vesel,sem ga pa z neko kremo mazala ( kao zaščita pred klorom se mi zdi,se pa v lekarni dobi ).
GH-naš je danes jedel hruško.Zdej je bil pa že 3 x pokakan.Kaj to jih naprej požene al kaj?Kk pa vi dajete sadje?
Sem ful vesela,sem ful ugodno dobila avtosedež dans v Baby centru,je bil v akciji,pol sem še pa izkoristila ta vikend,ko je za vsakih 50 EUR 10 EUR bonusa in sem ga dobila skoraj pol cenej.Tiste ki nameravate tam kej večjega nabavit ( nad 50 EUR ),se vam ta vikend izplačauser posted image
Evo,konec miru.....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.10.2010 20:53:52   
sonček88
Zdravo mamice. Tamali je že v svetu danj in jaz si privoščim malček relaxa:P
Matija ima še zmeraj zaprti nosek. Vsaki dan prakticiramo: topla fizjološka in potem pa aspirator ki se priključi na sesalec...tko da upam, da počasi gre h kraju to njegovo šmrcanje...

Eno pitanje imam...kaj banana je teška za zvečir?? Ker je od hipp-a (se mi zdi) riževi kosmiči+banana za lahko noč...
Sicer bi jaz to sama naredila, ampak me zanima če lahko!!!

deveta  ojlaa, kako kaj tamala?? voziček in to, vam gre zdej kej več? sej verjetno si kje tudi napisala, ampak jaz sem ostala ene 3 strani nazaj..pa zdej se mi neda vse prebrat:P
Pa za papat, kako je kaj? Kaj si ji vse ponudila?
Meni je rekla zdravnica, da lahko dopoldne dobi že sandni obrok pop pa ostalo...sicer naš osnovni obrok je še vedno mleko...dodajam pa za kosilo zelenjavo, pa zjutraj malo babane ...

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.10.2010 21:22:19   
K_a_t_i
Sadja jaz po 17ti nikakor ne bi dajala. Hipp kašica z banano je nekaj drugega kot sveža banana. Nekaj je prekuhano (jaz si predstavljam kot kompot), nekaj pa sveže).

Milena222
- hruška napenja. Sicer pa večina sadja "odpira". Razen banane in postanih jabolk kolikor se zdaj spomnim - to pa zapira.

Aja, stoli za v avto... Naj me kdo linča, samo pri nas se tega ne splača kupovat. Mi smo Žigu nabavili novega (takega do 12l. - ROemerja z isofixom) in je v BC 230€, jaz sem pa zanj dala 150€. Tko da - taka oprema samo še preko spleta.

Evo tale kot najbolj varen sedež za skupino 9m-18kg) - v BC:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=206390
in tam kjer sem jaz naročila za Žiga (mi imamo naslednjo skupino)
https://www.my-babyshop.de/autositze/R%C3%B6mer-Safefix+plus-billiger+trendline+harry+safefix+plus+r%20C3%20B6mer_1118.html

"Mejhna" razlika, ne?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.10.2010 21:36:51 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.10.2010 21:33:54   
bubolin
Čeeeer.

Ena je spraševala za bazen: Mark se je prvič kopal v bazenu ko je bil star malo manj kot 4 mesece, bilo je super. Mel je Fredov obroč pa une pleničke za plavat pa če hlačke iz neoprena, ker voda ni bila ravno topla in res je bilo super, je ful užival user posted image

Drugače sva pa bila danes z Markom cel dan pri kolegici na obisku - bilo je supeeeer, načvekala sem se po moje za cel mesec user posted image

GH - kolk ste vse pridne s tem uvajanjem. Jaz pa sem se odločila da še malo počakam, glede na to da se samo dojiva.

Zimska vreča - o kakšnih vrečah to govorite - tistih ki se kupijo z vozičkom, al čist posebaj user posted image user posted image

Nočkoooo

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.10.2010 21:36:43   
Angel_Tian
Večerni pozdrav, so trenutno vsi z zaprtimi očmi (razen mene seveda user posted image )

kati
- tudi jaz ne zagovarjam teh začimb in sploh teh pripravljenih mešanic za karkoli. Čeprav imam tudi nekaj teh paklčkov doma (če je kdaj kaj na hitro treba), tudi kakšno juhco recimo za silo. Problem pri vseh teh mešanicah je namreč ta, da so zelo močne. In ko se človek enkrat navadi na tako močen okus, enostavno je in kuha bolj začinjeno. Seveda nezdravo. Veliko bolje je, če omake delamo sami.
Drugače pa jaz mali tudi ničesar ne solim ali sladkam. Ji pa dam na zelenjavo včasih malo masla (ki pa je pravzaprav mnda tudi malo soljeno).

Jaz sem že dala vrečo na voziček, ker se večkrat sprehajamo tudi zvečer, ko se že shladi. Pravzaprav nimam vreče, ampak tako torbo, ki se lahko čisto razpre. Če je topleje, je Lina manj oblečena ali pa celo popolnoma odprem zgornji del, tako da je enako, kot da bi bila samo v vozičku. Joj, sploh katera razume, kaj sem hotela povedati? user posted image user posted image

san - lepo tudi od tebe spet kaj prebrat user posted image

bis - uživajte na bazenu, mali definitivno bo.

aninchy - razmaži ti to jušno kocko svojemu na glavo. Poglej, kakšna debata je zaradi tega nastala, si lahko srečna, da te nismo bolj strogo skregale user posted image user posted image

Jaz Lino že nekaj časa kopam kar v veliki bani. Takooooooo uživa, ker lahko ful čofota (je namreč bana 300 litrska) pa večinoma se tak še Tian pridruži. On potem še v vodi ostane, ko grem jaz Lino v pižamo pakirat user posted image

bubolin - ženske se ne moremo načvekat za cel mesec user posted image user posted image user posted image

Uh, slišim malo, jo nekaj očitno šraufa. Grem, preden mi moje speče moške zbudi.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.10.2010 21:41:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin

Zimska vreča - o kakšnih vrečah to govorite - tistih ki se kupijo z vozičkom, al čist posebaj user posted image user posted image

jst o taki z vozičkom, za ostale pa ne vem user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.