Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
M, res mi je žal, da se je tako spet končalo Kar se pa tiče pregrade, sama bi jo dala odstranit, ker je to tudi lahko vzrok za SS..:Jaz sem bila decembra na OP, pred tem mi je tud G rekel, da ni nujno, da jo odstranim, saj je majhna...In sem se vseeno odločila, saj sem lani tudi imela SS...Ni pa tole nobena zahtevna OP, jaz sem jo imela pod narkozo, v ponedeljek pišla noter, v sredo po viziti šla domov...Po M pa smo lahko začeli ponovno delati na naraščaju
naja, iskrene čestitke še tukaj
Naja17, isto jst ne vem kako bom zdržala do NS da ne bi povedala. Jst mam danes teden prvi pregled.
Ja ja... Tudi tebi, tudi tebi ... He he...
Jest mam naslednji pregled naročen čez 3 tedne... Upam, da bom zdržala do NS, pa uspela skrit, ker že tko me vsak dan nekdo vpraša... Hudič včeri sem lih mačeho srečala, ko sem šla s pregleda in valjda sledilo je, ja kdajjjj bo noooo??? In pol se delaj ne veselega
Hvala mojamura ... Če sem prav zasledila,imaš ti že mini mojemurčke, pa me neki zanima..... A črvičenje v trebuhu je normalno? Mislim, kljub ok prebavi, izcedek je bil dones minimalen Nočem paničart za vsako spremembo, sej googlam, ampak vseen...
Upam, da bo vse ok, nisem komplikator, danes sem si rezervirala Grčijo za soboto, vseen pa mal cvikam....