Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **M** Ojla punce,evo mene mal sm se zgubila, prosim ne bit jezne name, vidim, da vas je skrbelo, res se iskreno opravičujem V četrtek in petek me je tko bolela glavs, da nism mogla s pojstle vstat kaj šele, da bi se za računaklnik vsedla, sem mislila, da se mi bo zmešalo,za vikend sva šla pa živce spočit na vikend in tam sva brez neta in računalnika, ker še rihtava. Tko, da se še enkrat opravičujem. Stanje je pa tako, bla sem in na urgenci in privat, noben nič ne vidi. Dala sm kri za hormon in mi je pokazu pozitivno, 211,9 ga je blo. Tako, da so mi rekli, da je najverjetneje šlo za splav apmak, da naj kontroliram, dokler ne pade, tko, da so me danes zjutraj spet špikal...In, da v primeru krvavitev ali hudih bolečin pridem nazaj, bomo vidli kaj bo danes popoldne upam, da dobim izvid...in, da je res to to, čene moram nazaj na urgenco, da iščejo dalje...Izcedkov nimam več. Tko, da, psihično sm na tleh, moj tudi, to je zdej že 2 ss, no upam, da nebo res kaka IMN, nisem si mislila, da bom kdaj moglla čez kaj takega... Nevem, kdaj bomo šli v nove boje. če sploh, ker to je pa že res preveč. In pol enim rata čist tko mim grede in si po možnosti otroka sploh ne želijo....ah ja sej nima smisla. Js vas lepo pozdravljam,morm jt delat, ker sem v službi in še enkrat hvala za skrb. Aja pa tole naše zdravstvo je OBUP!!!!!!!! Se še kaj javim... No jaz bi pa na tvojem mestu še vedno upala,da bo danes hormon še višji.In to ,da nihče nič ne vidi je čisto jasno ,saj se na UZ-ju vidi šele ,ko je hormona nad 1000 enot...tako ,da ne obupaj...mogoče bo pa danes podvojen hormon....držim pesti. bm
|