Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 30.6.2010 18:43:26
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 IMN Kaj je to ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2010 18:52:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 30.6.2010 18:57:44
|
|
|
|
zaljubljena23
|
to, da ima M pozno popoldan pregled sem vedela, ampak sem vseeno mislila, da je šla že prej (na urgenco)... naja, živka ti je pravilno odgovorila
|
|
RE: II pričakujemo junija 30.6.2010 19:01:59
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Izven maternična nosečnost. Ahaaa ... Hvala... Nkol nisem zasledila v skrajšani varianti....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 30.6.2010 21:16:12
|
|
|
|
lil_
|
bebiii ja sej o tem digitalnem CB je blo ze velikrat govora, zato pa je blo vprasanje ce pokaze tedne nosecnosti al ne. to da se dobi cez mejo, je, vsaj meni jasno, mislila pa sem, da se dobi tudi pri nas. ko pa sem sla v lekarno, prnesla digitalni CB domov, pa ni blo nobenih tednov. zato sem tudi odgovorila, da ne napise bi blo pa tut men fajn ce bi napisal...no pa sej imam redne M...(no zdej se se je na sreco poslovile)...tko da tedne vem...ampak bi blo vseen zanimiv pa tut na tem nasem digitalnem CB ju pise da ga lahko delas 4 dni pred predvideno M
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2010 23:05:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 7:18:31
|
|
|
|
naja17
|
Me again.... Morda se oprijemam zadnje biljke, pa vseeno.... V vseh 20. letih nisem imela še take Se pravi najprej čez vikend mal umazano, pol 3 dni nič, pol pa v torek mal večji flek in sem si rekla, ok jutri se bo vlilo, zdej mam pa še vedno samo flekasto Jaz imam vedno močno in 1. ali 2. dan se mi vlije za pop*****, zdej pa ne Aja, pa ful mi dol tišči Sicer imam boleče, ampak ne na tak način Samo v moji glavi vse skupaj
< Sporočilo je popravil naja17 -- 1.7.2010 7:21:32 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 7:19:32
|
|
|
|
witch
|
lidik sem ti držala pesti včeraj kako je šlo? živka filozofijo študiram 5ra8 držim pesti, da bo v soboto velik lep plusek **M** kaj si uredila? Upam, da je vse ok Evo punce pa je junij mimo. Seznam je porazen in uapm, da katera izmed vas, ki še ni pobarvana, javi roza novičko Modre se pa le preselimo na julij
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 8:06:00
|
|
|
|
lidik
|
o tetka witch hvala za pesti. Kaj pa vem, bomo videli ko bodo rezultati. Občutek imam kr vredu no. Kako si kaj ti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 8:27:46
|
|
|
|
zvezdan
|
Hej BEBIII a v Sloveniji pa ne prodajajo takih testov, ki ti pokažejo koliko tednov si noseč? Pa smo res še vedno ena zabačena država A prou v Trstu jih prodajajo...v katerikoli lekarni?
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2010 8:40:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 8:43:31
|
|
|
|
mojamura
|
naja17...hm...kaj pa če bi ti test naredila?
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 8:47:35
|
|
|
|
naja17
|
Sej jest testa sploh še nisem delala... Pač čakam na ziherco, pa ne bom ga vsak mesec kupovala, če pravte, da je drag ... Sam zdej mi je vse skup čudno, pa nek ste se razpisale kako je blo, ko ste mele IMN.... A je možno, da sem se prehladila, ko sem se vrgla v mrzlo morje? Sam to mi je spet tko tko, ker sem mela že precej vnetij, pa nikli take švoh So pa dnevi za menstro, tko da to je spet AAAAAAAAAAA.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 9:23:59
|
|
|
|
5ra8
|
Jst mam filing kot da se je glihkar vlila, in tečem na wc gledat. Pa nič. Pa to večkrat. Pa malo krčev spet. Potem se vse neha. Ampak tako sem mela isto pri prvi nosečnosti. Tako da upamo da je to dober znak. **M**, upam da je vse ok, javi se. naja17, ne bi riskirala tistih 7 eur za CB? Res je tale junijski seznam porazen . Dejmo še mal rozike no.
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 9:39:55
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 **M**, upam da je vse ok, javi se. naja17, ne bi riskirala tistih 7 eur za CB? Sam res **M** kje si Joj, izpade, ko da sem škrta... Ne, samo ne upam si, da ne bi bla razočarana, pa da ne bi zdej vsak mesec ob kaki spremembi letela po test... Že tko se mi zdi, da sem preveč obremenjena, pa da kr neki iščem... ajd dobr, grem po test ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2010 9:40:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2010 9:41:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 9:59:41
|
|
|
|
mojamura
|
5ra8 pošiljam pozitivno energijo za naja17...tudi zate in za **M** držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 10:09:48
|
|
|
|
5ra8
|
Jaz delam v soboto test. Če prej ne priteče. Tako sem se odločila. Tako da pozitivno energijo do sobote prosim pošiljajte Pa hvala Naja, zakaj bi se sekirala pa spraševala ali je ali ni. TEst pa je. Jst vem, da če slučajno bo - pa od nikoder, bom šla še na krvnega.
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 12:05:19
|
|
|
|
naja17
|
Khm.... Ka pa zdej ? Avatar si bom mogla spremenit ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 12:58:32
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Khm.... Ka pa zdej ? Avatar si bom mogla spremenit .... kaaaaaaaj?????????? lahko čestitam??? reeeečiii da jaaaa!!
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 13:10:58
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Khm.... Ka pa zdej ? Avatar si bom mogla spremenit .... kaaaaaaaj?????????? lahko čestitam??? reeeečiii da jaaaa!! Joj... Ne vem... Ne upam nič rečt... Zdej me skrbi kje je **M**? Drgač sem naredila unega BC mini, pa je pokazalo , sam jest mam še kr fleke Bom zjutrej še enkrat naredila, pol bom pa že počas gineka poklicala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 13:13:16
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Khm.... Ka pa zdej ? Avatar si bom mogla spremenit .... kaaaaaaaj?????????? lahko čestitam??? reeeečiii da jaaaa!! Joj... Ne vem... Ne upam nič rečt... Zdej me skrbi kje je **M**? Drgač sem naredila unega BC mini, pa je pokazalo , sam jest mam še kr fleke Bom zjutrej še enkrat naredila, pol bom pa že počas gineka poklicala. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čestitam čestitam čestitam
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 13:14:17
|
|
|
|
5ra8
|
lahko že čestitamo Naja17? wiiiii...pokliči G pa povej kašno je stanje, da je test pozitiven in da pač krvaviš. te morajo po hitrem postopku uzet. kje je naša **M**?
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2010 13:14:49
|
|
|
|
mojamura
|
naja17 ko pa prideš od ginekologa pa te še v juliju roza pofarbam...(bom pripisala pa da si junijka)
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?