Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 10:24:33
|
|
|
|
lil_
|
vsem hvala za pike poke in vzpodbudne besede zdej mam en kup vprasanj...sm sla po BC, k je baje najbol obcutljiv...pokazal se je sam, kje nej bi bla druga crtica...al pa sm si jo jst zmisnla no pa tut ce je bla druga crtica...je tok svoh, da zdej nevem, ce ji je sploh za vrjet al ne ce se BC ne pokaze normalne crtice, a bi blo sploh smiselno, da bi sla se po CB. ja no poleg vsega pa se ni biv jutranji urin...kok sm jezna nase, k nism mela testka doma in bi ga loh nardila z jutranjim urinom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 10:34:39
|
|
|
|
lidik
|
lil_ če je bila rahla črtica in če ni bil jutranji urin, jaz bi na tvojem mestu vseeno še poskusila CB. Meni je CB še vedno najbolj zanesljiv. Nočem ti zdaj dajati niti lažnega upanja, niti te strašiti, ampak povem ti, da meni je CB pokazal črtico, ko mi jo je FS ali pa CB še ni - FS mi je pokazal šele po enem tednu za CB-jem. Ufff sem zakomplicirala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 10:44:58
|
|
|
|
lil_
|
nisi zakomplicirala in sem razumela, ceprov se mi zdi da si en CB zamenjala z BC...nima veze...vazno da sm razumela. ja sej je men CB tut najbol zanesljiv, sam sm misnla da BC vseen pokaze, glede na to, da je baje, najbolj obcutljiv. no bom sla se enkrat v lekarno po CB. najbrz je tut pr CB najbolj fajn, ce je jutranji urin. a je pol sploh smiselno, da ga nardim danes? ceprov me toook zanima. drugac mi pa una svetla crtica se ni stopila v glavo. k se se vedno prepricujem, da je le privid da ne bo razocaranje prehudo kaj pa digitalni CB? ce grem po CB je cist vseen kerga kupm...sam da bom zvedla pr cem sm.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 10:53:25
|
|
|
|
lidik
|
ups lil_ pa sem res zamenjala ja. No jaz sem delala tudi prvi CB s prvim jutranjim urinom pa je bila črtica, ker pa sem imela še enega doma, sem ga po nekaj dneh delala še enkrat sredi popoldneva ali celo zvečer, pa je bil ful močan plus. Je pa res, da takrat sem delala še navadni CB, sem pa potem kr kmalu zatem videla v lekarni digitalni cb in me je imelo da bi še tistega kupila, da vidim kakšen plus ti tam nariše. Samo sem se zadržala. No pa še vedno me včasih prime, da bi ga kupila, da vidim še tisti digitalni plus, čeprav je zdaj najin plusek velik že več kot 7 cm.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 11:12:13
|
|
|
|
lil_
|
nc grem po CB, pa bomo vidl kaj bo. itak ce ga bom mela doma, nebom mogla pocakat do jutr, do jutranjega urina bom saj vedla pr cem sm. uf ti pa si porabla enih testkov ooo komi cakam, da bom jst lahko gledala slikice od UZ, ma kaj UZ...komi cakam, da bomo mel tut pr ns jokajoco pikico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 11:28:44
|
|
|
|
zvezdan
|
mene tudi ful zanima kako zgleda tale elektronski CB tako da ko bom skoraj 100% da sem zanosila ga bom uporabila, ker so kar dragi. Ti pa baje prav piše koliko tednov si noseč. Tko da lil jaz bi na tvojem mestu kar tega elektronskega kupila. Pa nujno nam poročaj kaj je s nalulanimi črticami. Držim pesti močno močno močno
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 11:29:06
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Punce kje se skrivate? Prav nič se ne dogaja tukaj.... 5ra8 a te res lahko barvam? a bi še malo počakala? no pa daj počakaj še malo. recimo da so se izcedki končal. bomo videli...počakmo še ta teden lidik, boš imela saj še 14 dni za učit, glej z druge strani
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 11:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
lil ti kar naredi test. Jaz ga sicer nisem še nikoli delala z jutranjim urinom. Prvega sem s CB testom v popoldne, pa je jasno pokazal na naosečnost, drugič pa sem tudi popoldne z BC, prejšnji mesec in je pokazal le eno črtico, tudi izrazito. Poročaj kako bo v drugo pri tebi. Držimo pesti, da se naše povprečje popravi tu v juniju in da dobimo male ribice marca 2011.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 11:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko pa stane elektronski CB?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 12:50:54
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 IZVIRNO SPOROČILO: witch Punce kje se skrivate? Prav nič se ne dogaja tukaj.... 5ra8 a te res lahko barvam? a bi še malo počakala? no pa daj počakaj še malo. recimo da so se izcedki končal. bomo videli...počakmo še ta teden lidik, boš imela saj še 14 dni za učit, glej z druge strani ja no to že. samo jaz bi se takrat že rada za drugega učila. Imam zdaj kar 4 izpite na kupu, pa ni ni najbolj prav, da mi takole prestavljajo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 13:03:49
|
|
|
|
mladika
|
ojla čvekice!!evo mene,mal sem vas prišla pozdravit pa vam lušte delat...sva bla z dragijem za vikend na morju res da na slovenskem primorju,sam je blo pa noroooooooo.Morje fajn za kopat,u senčki prijetno s pivom u roki,skratka uživala sva 100 na uro!!!!Jst se sploh nism hotla vrnit Tu se pa zdej spet kuhamo...pa še učit se morem ker mam izpit dans teden jao jao kak se nej sprau človek učit ko je pa zuni tok vroče eh bomo že...seznam je pa res žalosten nič bo pa zato julija več rozik jst mam pa še 4 dni do svojga dneva D.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 13:47:33
|
|
|
|
lil_
|
hvala vsem k ste drzale pestike zame in hvala za vse pike poke nardila digitalen CB in se je narisu tak lep plus no pa sm tut jst srecka glede digitalnega testa: pise da ce delas test pred pricakovano je fajn ce je jutranji urin, ce pa delas na dan izostanka al pa se kasnej ni bistvenga pomena. aja pa se ena je prasala za ceno...sm dala mal vec kot 8€...sem pricakvala da je drazji...to sploh ni pomembno, tist plus odtehta vse evrcke pa dejmo se mal roza barve na ns seznam nej se seznam nadaljuje z roza, modre je ze vec kot dovolj...da boste vse srecke zdej pa lahko drzim dvojno pestike se za vs
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 13:56:16
|
|
|
|
lidik
|
lil_ juhu BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 13:59:07
|
|
|
|
lil_
|
po pravici povedano se ne dojamem cist drugac pa wiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 14:01:41
|
|
|
|
lidik
|
o draga moja, sej še ne boš tako kmalu. Ampak uživaj vsak dan posebej, ker dnevi boš videla bodo kar leteli mimo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 14:07:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 14:44:10
|
|
|
|
spely25
|
Lil, čestitke za +!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 14:49:10
|
|
|
|
5ra8
|
bravoooooooooo čestitke
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 15:10:08
|
|
|
|
witch
|
lil_ čestitam lepo nosečnost ti želim Da še jaz povem moje novičke BT mi je padla, dobila sem krče in tudi izcedek, tako da bo M prišla vsak čas... Razočarana nisem, ker tudi pričakovala nisem. Sem pa po eni strani ful vesela in sem rekla, da sem je te M ful razveselila. KEr sem brez tablet spravila cikel nazaj na 30 dni in sem ful ponosna na to, da mi je uspelo brez tablet pa še FF mi je zaznal O, tako da sem zdaj prav dobre volje naslednjič pa upam, da bo plusek
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 15:11:41
|
|
|
|
witch
|
ALI PRIČAKUJEMO: x.6. latka (36.krog) x.6. twetka (5. krog) x.6. spely25 (1. krog) x.6. anonimna bm (x. krog) 1.6. miklarom (x. krog) 1.6. mateja134 (x. krog) 3.6. nati29 (x. krog) 4.6. jacki (3. krog) 5.6 mojamura (8. krog) 5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena) 8.6. Shilou (x. krog) 9.6. florecita (x. krog) 10.6. zvezdan (x. krog) 11.6. zvezdica1980 (18. krog) 11.6. mija75 (x. krog) 12.6. astrid1 (7.krog) 14.6. lil_ (6. krog) 17.6. anonimna (1. krog) 19.6. witch (5. krog) 19.6. 5ra8 (1. krog po SS) 20.6. Little Star (1. krog) 20.6. lily32 (2. krog) 22.6. aleksandra (4. krog) 23.6. Arual (33. krog) 24.6. **M** (3. krog) 25.6. RAKICA2007 (2. krog) 26.6. Poka (4. krog) 27.6. majčii (x. krog) 28.6. anonimna2 (2. krog) 30.6. Monstera ( x.krog) 30.6. spely25 ( x. krog ) SKUPAJ NAS JE: 30 NOSEČK: __2__ NAVIJAČICE: witch, zaljubljena23 briljantina, twetka, lidik, xoxox, BEBIII, mag3, mucica2, agataema, PipiLangstrumpf
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 15:12:15
|
|
|
|
**M**
|
ooooooooo kaj jst to berem lil_ čestitke upam, da bojo od zdej naprej samo še roza novičke. Pri meni izcedek še kar vztraja, že 10 dan tko, da je pomoje samo še vprašanje časa kdaj se mi bo vlila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 15:15:44
|
|
|
|
zvezdan
|
lil jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee juuuuuuhhhheeeej
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 15:28:55
|
|
|
|
lil_
|
zvezdan sm prej spregledala...da si napisala da ti na digitalnem CB napise kok tednov si nosec...mislm da tega ni...al pa sm jst spregledala, k mi je biv pomembn sam +. res vsem hvala za cestitke...zdej bom pa jst navijala za vs...me date lahko tut med navijacice tut jst sm za to, da nej bo seznam naprej roza!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 16:18:22
|
|
|
|
mateja134
|
Pozdravljene! lil čestitke in lepo ter brez zapletov nosečnost ti želim. lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 18:29:11
|
|
|
|
Poka
|
Ne vem, če jih bo kaj velik nosečih ta mesec, ker je nogomet... Mojega ni nič doma, cele dneve dela in me že zelo skrbi za njega, so pa stvri, ki jih je treba, ampak ne za vsako ceno... Čutim pa tist čuden občutek v trebuhu, ki ga vedno kak teden, deset dni pred , tako da po mojem nisva ravno ujela tistega datuma. Poleg tega imam neke rahle vmesne krvavitve in če očem rešit težavo, moram menjat ginekologa. Pri nas jim je namreč vse normalno, dokler ne pride tako daleč, da ne moreš več nič naredit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?