Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2010 11:33:50
|
|
|
|
witch
|
astrid1 podobno se sprašujem tudi jaz za tebe pa in za naprej nati29, shilou, florecita, zvezdan, zvezdica1980 kako pa je pri vas? imate kakšne novičke za nas ta naš moder seznam pa prav grozno izgleda kar 9 modrih pa samo 1 roza
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2010 12:05:55
|
|
|
|
lil_
|
seznam je res grozen glede na seznam...sm kr mal obupala, kaj bo v ponedeljek. ze cel dan razmisljam a jit v lekarno po testek al ne...spet me je strah razocaranja najbols da pocakam do ponedeljka, al pa se kaksen dan dlje znakov se ni nobenih, ponavad ksn dan prej dobim izcedek, zdej pa se tega ne. mam obcutek, da se bo ta mesec poigrala z mano...sploh nevem zakaj, ampak mam obcutek, da bo zamujala...jst bom mela upanja...pol pa se trsi padec na realna tla se dobr da mamo saj eno roziko, saj en zarek upanja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2010 22:12:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2010 23:31:18
|
|
|
|
5ra8
|
hej živka, se srečamo tud v tej temi :) jst mislim da lahko mene kar v modro obarvate....k tole...ta izcedek...ne vem no....danes je sobota...se prav je že 6 dni. to ni normalno brezveze da sploh računam kaj za junij
|
|
RE: II pričakujemo junija 13.6.2010 8:11:24
|
|
|
|
Shilou
|
pozdrav, se ponovno malo javim. Pri meni je že tri dni ful malo rdečka izcedka, tako da to je učitno za ta mesec, ker noseča ne morem biti. Tako, da upamo, da bo drugi mesec bolje in še je dlje časa doma- upajmo na najbolje, lep pozdrav vsem in lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 13.6.2010 18:04:51
|
|
|
|
alekasandra
|
ne pričakujemo 22.6 (4.krog oz. 3, prejšnji je bil zamrznjenček)
|
|
RE: II pričakujemo junija 13.6.2010 20:24:24
|
|
|
|
astrid1
|
Tudi jaz ti želim, Witch, , da bi nam končno že ratalo. Prvič sem zanosila čisto mimogrede, ko enkrat nisva dovolj pazila, zdaj pa ko se zelo zelo trudiva, pa sploh ne gre.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 7:44:01
|
|
|
|
witch
|
ALI PRIČAKUJEMO: x.6. latka (36.krog) x.6. twetka (5. krog) x.6. spely25 (1. krog) x.6. anonimna bm (x. krog) 1.6. miklarom (x. krog) 1.6. mateja134 (x. krog) 3.6. nati29 (x. krog) 4.6. jacki (3. krog) 5.6 mojamura (8. krog) 5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena) 8.6. Shilou (x. krog) 9.6. florecita (x. krog) 10.6. zvezdan (x. krog) 11.6. zvezdica1980 (18. krog) 11.6. mija75 (x. krog) 12.6. astrid1 (7.krog) 14.6. lil_ (6. krog) 17.6. anonimna (1. krog) 19.6. witch (5. krog) 19.6. 5ra8 (1. krog po SS) 20.6. Little Star (1. krog) 20.6. lily32 (2. krog) 22.6. aleksandra (4. krog) 23.6. Arual (33. krog) 24.6. **M** (3. krog) 25.6. RAKICA2007 (2. krog) 26.6. Poka (4. krog) 27.6. majčii (x. krog) 28.6. anonimna2 (2. krog) 30.6. Monstera ( x.krog) 30.6. spely25 ( x. krog ) SKUPAJ NAS JE: 30 NOSEČK: __1__ NAVIJAČICE: witch, zaljubljena23 briljantina, twetka, lidik, xoxox, BEBIII, mag3, mucica2, agataema, PipiLangstrumpf
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 7:49:13
|
|
|
|
lidik
|
hej tetka witch hvala ti za tvoj "roman" kot ti temu praviš. Ne bi niti slučajno zaspala zravn, ker je bilo zelo zanimivo branje - bi še kar naprej brala. Samo odgovorila ti bom pa kdaj drugič, ker zdajle pa res ni časa - sem sama v službi, tako da je gužva za znoret. Hja, pa moram začet delat in to ravno v takšni vročini.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 7:50:50
|
|
|
|
witch
|
Punce kje se skrivate? Prav nič se ne dogaja tukaj.... lil_ ti danes lulaš držim pesti anonimna2 držim pesti, da bo šlo vse tako kot si želiš 5ra8 a te res lahko barvam? a bi še malo počakala? Shilou kje se pa ti skrivaš? naj M čim prej pride, da lahko glesta v novi krog aleksandra dobrodošla Shilou, florecita, zvezdan, zvezdica1980, lil_ držim pesti za vas, da če M še ni, da nalulate velike pluske anonimna bm da ti za nazaj odgovorim.... glede črtic O in pa na FSju. Ena je prejšnji mesec imela isto. In ni bila noseča. jaz mislim, da ti je FS zaznal O in je zato bila črtica. Tako da mislim in upam, da je bila O in da niso jajčniki zaspali lidik jutro kako si?
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 7:52:27
|
|
|
|
witch
|
lidik saj ni problema.... tudi jaz sem rabila en teden saj danes pa ni tako vroče boš prav lepo delala enkrat tudi do tebe delo pride in imaš pač to nerečo da glih v tej največji vročini saj bo hitro ura tri in bo konec
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 7:55:45
|
|
|
|
lidik
|
hja veš kaj , bi raje videla, da bi julija delala ko črnc, pa da bi bilo zdaj malo manj. Imam jutri izpit, pa 21. pa 22. pa potem 8.7. Pa še tu v službi sama, pa vročina, pa ojojoj - sam da bo enkrat 8.7. mimo pa bom kr lažje zadihala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 7:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Witch-Ja bo kar držalo kar si napisala.Že 10 sem imela ful veliko sluzi pol sem pa za foro 11 naredila oba testa in je bil test O fulllll pozitiven.Naslednji dan pa je bila črtica že veliko slabše vidna.sva bila z kar pridna ves teden in upava na kakšen rezultat. Vse ,ki lulate ta teden ...držim pesti,da vse nalulate same +++++++++ lp bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 7:59:10
|
|
|
|
witch
|
A ti bi pa kar vse štiri naenkrat? Bom držala pesti, da ti uspe boš videla, da boš vse opravila, pa tudi v služi nebo veliko dela(ker je vroče in ljudem ni za hoditi okrog ), 8.7. bo pa tukaj še preden boš vedela kaj se dogaja ti kar optimistično.... saj veš.. optimizem je pol uspeha
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 8:03:25
|
|
|
|
lidik
|
ja jaz bi kr vse štiri naenkrat, tako da sem potem rešena in se lotim diplomske. Samo sej vem, da sem prevelik optimist - ker sem skoraj prepričana, da vsaj enega mi ne bo uspelo narediti. Ampak ok, to se tudi ne sekiram preveč, ker itak tudi če mi samo en ostane, dobim temo za diplomsko in vseeno lahko malo migam čez poletje, tistega bom pa potem tudi že naredila. Bolj hudič bi bil, če mi nobenega ne bi uspelo narediti. Ufffff veš kaj, ko je vroče je še hujše. Takrat so ljudje še bolj tečni in zoprni, tako da bomo videli kako bo kaj dan potekal.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 8:34:00
|
|
|
|
zvezdan
|
Hej witch tudi sama ta mesec nisem imela nobene sluzi takrat ko bi mogla priti o. in tudi ne špikanja Imam pa načeloma vsak mesec točno o. in m. kot urca. M. je bila vedno na 29 dni sedaj pa na 33 . Nevem kaj je zdaj to tako da me lahko kar pobarvaš modro....je namreč danes prišla v vsej svoji bolečini klavrn mesec res
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 8:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Javlja se Anonimna2 lidik Super podvig si si zastavila, naj ti le uspe. Srečno pri študiju. Kaj pa študiraš? Vidim, da boste zibali decembra...čestitke? Kako se počutiš? Jaz imam danes dopust, se učim. Jaz sem imela tudi ta teden O, če sem prav zračunala, ker nimam rednega cikla, odstopa od 28 dni naprej vse do 35, tako, da lahko da jo imam še ta teden . Rezultat vidimo kasneje, znakov ni nobenih.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 8:44:13
|
|
|
|
lidik
|
Anonimna2 ja super podvig sem si postavila ja. Sam ne vem če ni malo preveč optimističen. Študiram pa javno upravo - izredno. Drugače pa počutim se super, edino kar je me vročina muči za znoret.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 8:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Super, tudi jaz sem si to želela študirat. Vročina, ja, pazi se klime, drugače pa bo kmalu jesen in zima, takrat ti bo pa prav prišlo. Jaz tisto zimo, ko sem bila noseča sploh nisem rabila bunde, sem samo v velurju okrog skakala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 8:58:19
|
|
|
|
lil_
|
witch ja nej bi lulala dons, pa me je po pravici povedano toook strah. se bojim razocaranja. morm jit v lekarno po testek, pa kr oklevam. ceprov me preseneca ze, to, da mam ponavadi kaksen dan prej izcedek, ki napove , ta mesec pa nic. mocno upam, da se moje telo ne poigrava z mano hvala za vse pike poke....upam da bojo pomagale spet debate o izpitih, kok ste pridne. pa se mal pik pok za izpite
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 8:59:42
|
|
|
|
lidik
|
Sej nimam sreče, da bi kje imela klimo. Za doma se z mojim nekaj spravljala v shoping za prenosno klimo, ker drugače ne vem kako bom poletje preživela. Tu v službi je pa itak škoda denarja za njo. Imaš pa prav ja - takoj bo spet zima tu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 9:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
lil srečno pri lulanju, ko se odločiš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 9:16:53
|
|
|
|
lidik
|
ja lil_ naj se pri tebi začne spet roza barva uporabljati
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 9:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a katera ve kako si recimo izračunaš TP ,če nimaš redne M.recimo ,da sem jaz imela 11.6 O.Kako bi potem to izračunala,ker na vseh linkih za izračun PDP-ja hočejo imet datum zadnje M,nikjer pa ne najdem ,da bi vpisala recimo datum O....a sem zakomplicirala bm pa hvala....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 9:35:35
|
|
|
|
lidik
|
V glavnem da vam povem: JEZNA SEM KO PES!!!! Jutri bi mogla met izpit, pa grem danes vsa optimistična pogledat v kateri učilnici smo jutri in kaj zvem. Da je prestavljen na 30.6. Tak da witch in anonimna2 očitno so moji načrti padli v vodo, še predno bi jih jaz imela možnost zasrati. Anonimna bm - hmmmm zdaj si pa postavila vprašanje. Nimam pojma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaMesečnicaKatero od teh imen bi izbrali?Gabrijel (
28%)
Nikolaj (
19%)
Benjamin (
53%)
Število vseh glasov: 809Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!