|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
12.6.2010 11:33:50   
witch
astrid1 podobno se sprašujem tudi jaz user posted image za tebe pa user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej

nati29, shilou, florecita, zvezdan, zvezdica1980 kako pa je pri vas? imate kakšne novičke za nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta naš moder seznam pa prav grozno izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image kar 9 modrih user posted image user posted image user posted image pa samo 1 roza user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
12.6.2010 12:05:55   
lil_
seznam je res grozenuser posted image glede na seznam...sm kr mal obupala, kaj bo v ponedeljek. ze cel dan razmisljam a jit v lekarno po testek al ne...spet me je strah razocaranja user posted image najbols da pocakam do ponedeljka, al pa se kaksen dan dlje user posted image znakov se ni nobenih, ponavad ksn dan prej dobim izcedek, zdej pa se tega ne. mam obcutek, da se bo user posted image ta mesec poigrala z mano...sploh nevem zakaj, ampak mam obcutek, da bo zamujala...jst bom mela upanja...pol pa se trsi padec na realna tla user posted image
se dobr da mamo saj eno roziko, saj en zarek upanjauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
12.6.2010 22:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
12.6.2010 23:31:18   
5ra8
hej živka, se srečamo tud v tej temi :)

jst mislim da lahko mene kar v modro obarvate....k tole...ta izcedek...ne vem no....danes je sobota...se prav je že 6 dni. to ni normalno user posted image

brezveze da sploh računam kaj za junij user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 504
13.6.2010 8:11:24   
Shilou
pozdrav, se ponovno malo javim. Pri meni je že tri dni ful malo rdečka izcedka, tako da to je učitno user posted image za ta mesec, ker noseča ne morem biti.

Tako, da upamo, da bo drugi mesec bolje in še user posted image je dlje časa doma- upajmo na najbolje,

lep pozdrav vsem in lep dan

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.6.2010 18:04:51   
alekasandra
ne pričakujemo 22.6 (4.krog oz. 3, prejšnji je bil zamrznjenček)

otroci so naše največje bogatstvo

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.6.2010 20:24:24   
astrid1
Tudi jaz ti želim, Witch, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi nam končno že ratalo.
Prvič sem zanosila čisto mimogrede, ko enkrat nisva dovolj pazila, zdaj pa ko se zelo zelo trudiva, pa sploh ne gre.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 507
14.6.2010 7:44:01   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)user posted image
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image
user posted image 22.6. aleksandra (4. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 28.6. anonimna2 (2. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 30

user posted image

NOSEČK: __1__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 508
14.6.2010 7:49:13   
lidik
hej tetka witch hvala ti za tvoj "roman" kot ti temu praviš. Ne bi niti slučajno zaspala zravn, ker je bilo zelo zanimivo branje - bi še kar naprej brala. Samo odgovorila ti bom pa kdaj drugič, ker zdajle pa res ni časa - sem sama v službi, tako da je gužva za znoret. Hja, pa moram začet delat in to ravno v takšni vročini. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 509
14.6.2010 7:50:50   
witch
Punce kje se skrivate?  Prav nič se ne dogaja tukaj.... user posted image user posted image user posted image

lil_ ti danes lulaš user posted image držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna2 držim pesti, da bo šlo vse tako kot si želiš user posted image user posted image user posted image

5ra8 a te res lahko barvam? a bi še malo počakala?

Shilou kje se pa ti skrivaš? naj M čim prej pride, da lahko glesta v novi krog user posted image user posted image user posted image

aleksandra dobrodošla user posted image user posted image

Shilou, florecita, zvezdan, zvezdica1980, lil_ držim pesti za vas, da če M še ni, da nalulate velike pluske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna bm
da ti za nazaj odgovorim.... glede črtic O in pa na FSju. Ena je prejšnji mesec imela isto. In ni bila noseča. jaz mislim, da ti je FS zaznal O in je zato bila črtica. Tako da mislim in upam, da je bila O in da niso jajčniki zaspali user posted image user posted image

lidik user posted image user posted image jutro user posted image kako si?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 510
14.6.2010 7:52:27   
witch
lidik saj ni problema.... tudi jaz sem rabila en teden user posted image user posted image user posted image saj danes pa ni tako vroče user posted image boš prav lepo delala user posted image enkrat tudi do tebe delo pride user posted image user posted image user posted image in imaš pač to nerečo da glih v tej največji vročini user posted image user posted image saj bo hitro ura tri in bo konec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 511
14.6.2010 7:55:45   
lidik
hja veš kaj , bi raje videla, da bi julija delala ko črnc, pa da bi bilo zdaj malo manj. Imam jutri izpit, pa 21. pa 22. pa potem 8.7. Pa še tu v službi sama, pa vročina, pa ojojoj - sam da bo enkrat 8.7. mimo pa bom kr lažje zadihala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 512
14.6.2010 7:58:41   
Anonimen
Jutro

Witch-Ja bo kar držalo kar si napisala.Že 10 sem imela ful veliko sluzi pol sem pa za foro 11 naredila oba testa in je bil test O fulllll pozitiven.Naslednji dan pa je bila črtica že veliko slabše vidna.sva bila z user posted image kar pridna ves teden in upava na kakšen rezultat. 

Vse ,ki lulate ta teden ...držim pesti,da vse nalulate same +++++++++

lp

bm

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
14.6.2010 7:59:10   
witch
A ti bi pa kar vse štiri naenkrat? Bom držala pesti, da ti uspe user posted image user posted image user posted image boš videla, da boš vse opravila, pa tudi v služi nebo veliko dela(ker je vroče in ljudem ni za hoditi okrog user posted image user posted image user posted image ), 8.7. bo pa tukaj še preden boš vedela kaj se dogaja user posted image ti kar optimistično.... saj veš.. optimizem je pol uspeha user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 514
14.6.2010 8:03:25   
lidik
ja jaz bi kr vse štiri naenkrat, tako da sem potem rešena in se lotim diplomske. Samo sej vem, da sem prevelik optimist - ker sem skoraj prepričana, da vsaj enega mi ne bo uspelo narediti. Ampak ok, to se tudi ne sekiram preveč, ker itak tudi če mi samo en ostane, dobim temo za diplomsko in vseeno lahko malo migam čez poletje, tistega bom pa potem tudi že naredila. Bolj hudič bi bil, če mi nobenega ne bi uspelo narediti.

Ufffff veš kaj, ko je vroče je še hujše. Takrat so ljudje še bolj tečni in zoprni, tako da bomo videli kako bo kaj dan potekal. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 515
14.6.2010 8:34:00   
zvezdan
Hej witch tudi sama ta mesec nisem imela nobene sluzi takrat ko bi mogla priti o. in tudi ne špikanjauser posted image Imam pa načeloma vsak mesec točno o. in m. kot urca. M. je bila vedno na 29 dni sedaj pa na 33user posted image . Nevem kaj je zdaj touser posted image

tako da me lahko kar pobarvaš modro....je namreč danes prišla v vsej svoji bolečiniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klavrn mesec res

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 516
14.6.2010 8:39:31   
Anonimen
Javlja se Anonimna2 user posted image

lidik Super podvig si si zastavila, naj ti le uspe. Srečno pri študiju. Kaj pa študiraš? Vidim, da boste zibali decembra...čestitke? Kako se počutiš?

Jaz imam danes dopust, se učim.

Jaz sem imela tudi ta teden O, če sem prav zračunala, ker nimam rednega cikla, odstopa od 28 dni naprej vse do 35, tako, da lahko da jo imam še ta teden user posted image .
Rezultat vidimo kasneje, znakov ni nobenih.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
14.6.2010 8:44:13   
lidik
Anonimna2 ja super podvig sem si postavila ja. Sam ne vem če ni malo preveč optimističen. Študiram pa javno upravo - izredno.

Drugače pa počutim se super, edino kar je me vročina muči za znoret. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.6.2010 8:47:07   
Anonimen
Super, tudi jaz sem si to želela študirat.

Vročina, ja, pazi se klime, drugače pa bo kmalu jesen in zima, takrat ti bo pa prav prišlo. Jaz tisto zimo, ko sem bila noseča sploh nisem rabila bunde, sem samo v velurju okrog skakala.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
14.6.2010 8:58:19   
lil_
witch ja nej bi lulala dons, pa me je po pravici povedano toook strah. se bojim razocaranja. morm jit v lekarno po testek, pa kr oklevam. ceprov me preseneca ze, to, da mam ponavadi kaksen dan prej izcedek, ki napove user posted image , ta mesec pa nic. mocno upam, da se moje telo ne poigrava z mano user posted image
hvala za vse pike poke....upam da bojo pomagaleuser posted image

spet debate o izpitih, kok ste pridne. user posted image user posted image pa se mal pik pok za izpite user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.6.2010 8:59:42   
lidik
Sej nimam sreče, da bi kje imela klimo. Za doma se z mojim nekaj spravljala v shoping za prenosno klimo, ker drugače ne vem kako bom poletje preživela. Tu v službi je pa itak škoda denarja za njo.

Imaš pa prav ja - takoj bo spet zima tu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.6.2010 9:05:04   
Anonimen
lil srečno pri lulanju, ko se odločiš. user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
14.6.2010 9:16:53   
lidik
ja lil_ naj se pri tebi začne spet roza barva uporabljati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
14.6.2010 9:32:27   
Anonimen
Punce a katera ve kako si recimo izračunaš TP ,če nimaš redne M.recimo ,da sem jaz imela 11.6 O.Kako bi potem to izračunala,ker na vseh linkih za izračun PDP-ja hočejo imet datum zadnje M,nikjer pa ne najdem ,da bi vpisala recimo datum O....a sem zakompliciralauser posted image

bm

pa hvala.... 

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
14.6.2010 9:35:35   
lidik
V glavnem da vam povem: JEZNA SEM KO PES!!!! Jutri bi mogla met izpit, pa grem danes vsa optimistična pogledat v kateri učilnici smo jutri in kaj zvem. Da je prestavljen na 30.6.

Tak da witch in anonimna2 očitno so moji načrti padli v vodo, še predno bi jih jaz imela možnost zasrati.

Anonimna bm - hmmmm zdaj si pa postavila vprašanje. Nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

joj
dojenček223

ali gledate nadaljevanko rebelde

da, vedno (6%)

občasno (7%)

če ni boljšega (6%)

ne nikoli (81%)

Število vseh glasov: 1398

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!