kema
|
Pozdravljene majčice! Najprej bi želela čestitat vsem, ki že pestujete svoje sončke. Naj omenim, da sem pa jaz že čisto na koncu z živci, sicer sem imela zadnji popravljeni pdp 31.5, vendar baje to ne drži in v P upoštevajo prvega, ki je 24.5., sem imela v sredo najavljeno indukcijo poroda, pa so mi jo prestavili na četrtek, včeraj pridem na pregled ob 13 uri, kjer pravi ginekologinja, da sem odprta 3 cm, pokličem babico, s katero sva dogovorjeni, da bo ob meni, ki pravi naj pridem nazaj ob pol devetih zvečer, jasno grem še enkrat na pregled, kjer neka druga ginekologinja zopet naredi vaginalni pregled in se začne jezit, češ ja kako, kdo vam je pa rekel da ste 3 cm odprta, (pa vse je zapisano v materinski in v kartoteki), češ, da sem le en prst in da vsi ostali nimajo pojma...halo??? Nato mirno reče da je v ponedeljek zadnji ermin za indukcijo, da mi bodo morali dat vaginaleto in naj raje rečem svojemu, ker ima on med nogami tisto, kar bi ona dala men s tableto....halo?????Tako sem se lahko že tretjič, s kufrom obrnila in šla vsa objokana domov...? Pa le v vednost dva dni že imajo dvojno število porodov, očitno polna luna deluje...za nekatere:)
|