BIS30
|
Dobro jutro, punce! Najprej Mubi in Gromska , pa da se končno začne nekaj dogajat! Jaz sem že obupala. Sem gledla un seznam za preglede...zdej ne vem, a smo vse zapisane, sam po tem sodeč nas je cca še sam 10!!! A Emibu, ti si se pa raje odločla, da še greš mal domov, pa pol še enkrat... da se ti ne bo nardil, da boš dobr domu pršla, pa te bo res kej zagrabl Jaz sem imela za danes postavljen rok, pol mi je pa na podlagi NS prestavil na 24-ega. Sm rekla včeraj mojmu, da bom šla kao za danes, ali pa v soboto rodit - ne me vprašat zakaj... pa sej me mulček itak nič ne uboga, tako da počasi se privajam na misel, da bo junijček (sam kaj, ko mi je maj tkooooo lep mesec)!!! Zivepo, dans tak nimama šans za ultivo, pa za vikend tut bolj bogo kaže, v ponedeljek je pa moj G dežuren, kar po moje ni slabo, če ti bo gratal se kej zment! Men res ni jasn, kaj je z našim mulčkom. Prijateljici, ki so prejšnji teden rodile, me kličeta, bodo šli že mal ven, ja kaj pa jaz??? Kr ne morem verjet! Pa sej vem, da enkrat bo, sam ko se ti dnevi tak vlečejoooooooooo - kr ne morem verjet, da bom menda v nedeljo spet talente gledala (pa sej po svoje fajn, da vidim malo Lino)! Nič pridne bote, pa pište kej, da vas lahk mal berem, aja pa pejte mel rodit, jutri je luna, pa bi nej že 2 dni prej mal vplivala !!!
|