|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 12:38:38   
emibu
Men pa kr teče neki iz nožniceuser posted image user posted image sm že tri vložke zamenjala (dnevne)user posted image user posted image
Nevem al je tko redki izcedek al je kj druzga?user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 12:41:18   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Men pa kr teče neki iz nožniceuser posted image user posted image sm že tri vložke zamenjala (dnevne)user posted image user posted image
Nevem al je tko redki izcedek al je kj druzga?user posted image user posted image



tebe pa to nekaj full jezi zadnje dni.
Če praviš, da je full redka tekočina? Hm, ne vem. Pa zadnjič te je nekaj v križu bolelo, ne?
Ne vem, jaz bi se verjetno šla pokazat v P. Boš vsaj bolj mirna. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 13:09:59   
bubolin
Ojla čveke.

Kako smo kaj? Vidim, da ni nobena na novo rodila. Nooo punce pa kaj je zdaj to. Jaz bi tudi že počas na vrsto rada prišla user posted image Danes je spet tak beden dan, dežuje fuul pri nas. Upam, da imate ostale lepše vreme.

Mene pa fuul sramna kost boli, mi tako dol pritiska da kr joooj joooj, pa še tole zatekanje, da pop****. No to je bilo to od jamranja user posted image Sej bo kmalu bolje.

Tiste, ki ste se odločile za porod v Postojni. A mogoče veste a je še omejitev obiskov samo na očete ali lahko pridejo tudi drugi??? Katera ve?? Mubi??


_____________________________

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 13:26:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bubolin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 13:30:43   
fiška33
Jaz pri prehrani še nič bistveno ne pazim. V porodnišnico mi je babica od dragega prinesla jagode, pa sem se po 3/4 škatle spomnila, da so jagode odsvetovane user posted image . Včeraj sem se tudi odpovedala mehiški pizzi in jo zamenjala z navadno. user posted image . Na splošno pa se zelo trudiva, da se obvezno podira kupček. Če mi med dojenjem zadrema, jo tudi zbujam na ta način. Celo dvakrat vmes vstaneva in se malo čez ramo nosiva. Je pa smotano ja, ko začne jambrat, pa ne veš kaj točno ji je. Jaz vedno najprej s kupčkom poskusim. Drgače pa upam, da čimprej zaslišim kakanje user posted image .
Dojenje se pri nas sedaj dobro vpeljuje. Še dobro, da se joške tako dobro in hitro regenerirajo. Krastic ni več, bolečina samo še malo na začetku ... Prej je bila patronažna tukaj in je rekla, da jo zaliva, ker je tolko mleka user posted image . Mi je pa najbolj zakon it pod vroč tuš joške masirat, ker so pol tak fajn mehke, malo bolj prazne in mala lahko lepo zagrabi. user posted image .
Moji šivi se baje tudi v redu celijo, je dragi strokovno ocenil, me pa jezi en hemoroid, zaradi katerega sem se že full bala, da je s šivi kaj narobe. Glavno je, da zdaj vem, kaj je glavni vzrok, da težko sedim, se ne upam it kakat ... user posted image . Ja, pa še eno veliko svinjarijo sem fasala v porodnišnici. Vročinske izpuščaje. Tam, ko se mi stegni skupaj drgneta, pa blizu pazduhe, pa pod joškami, pa malo po stopalih, med prsti na rokah... in full boli, srbi. Upam, da na domačih normalnih temperaturah čimprej izginejo.

Drugače pa...
za tiste, ki naše Vesne niste vidle na facebooku user posted image
user posted image

Več fotk na
http://picasaweb.google.com/spela.verovnik/Vesna#

LP

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 13:39:31   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

. Ja, pa še eno veliko svinjarijo sem fasala v porodnišnici. Vročinske izpuščaje. Tam, ko se mi stegni skupaj drgneta, pa blizu pazduhe, pa pod joškami, pa malo po stopalih, med prsti na rokah... in full boli, srbi. Upam, da na domačih normalnih temperaturah čimprej izginejo.




po teh izpuščajih se namažo s hladilno kremo za ritko. Pomaga. Preverjeno. user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 13:58:25   
K_a_t_i
Fiška33, kok maš pa cartkano pupiko user posted image user posted image user posted image . Edin tist računalnik ji še ne paše user posted image .

Babe, tok polemik okol polne/prazne lune, zdej pa NIČ user posted image .

Postojna sigurno nima omejitve obiskov (sem tuhtala, da bi ravno zato dol šla), ma pa grozno uro za obiske, tko da bi blo še slabše...

Pr nas se drgač NIČ ne dogaja. Razen, da mam na FBju že skor stavnico, kdaj pride junior. Prve napovedi so že zgrešene user posted image . A ne SESTRCA!?


< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.5.2010 14:00:26 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 15:09:59   
Angel_Tian
Kuc kuc, je šla danes katera že rodit? Vas je mnda bilo kar nekaj kandidatk za vikend user posted image

Jaz sem še kar doma, bi pa tudi šla v P. Moj je nekaj nahlajen in tečen, mali tudi ni najboljše volje, nekaj živčka med igranjem, ko mu puzli ne grejo skupaj user posted image Eh, jaz pa moram mirna ostat user posted image

Detece je danes spet malo bolj leno, ampak miga pa, tako da vam ne bom težila s tem.
Za kosilo sem pa naredila polnjene lignje, se mi jih je taaaakooooooo luštalo user posted image Pa zdajle sem še kruh spekla, jupiiiiiiiii user posted image
Sesala danes nisem, da moj ne bi bolil, da spet ropočem, pa sem kar lepo pometla. Pobrisala bom pa zvečer in kopalnica je spet potrebna čiščenja. In rekla sem, da do poroda mnda ne bom več prala? user posted image user posted image Ja, sanja svinja kukuruz user posted image user posted image

milena - mi je kar hudo, če malega zvija. Ampak nekaterim pač tudi vse možne kapljice ne pomagajo. Tian je tudi bolj tole mučno varianto moral skoz dat.

Dojenje je pri nas tudi trajalo kar celo uro ali še več. Je Tian tudi kar dremal vmes in mi je patronažna rekla, da naj ga vmes večkrat požgečkam, da se prebudi.

fiška - doma se vama bo z Vesno vse hitro poštimalo kot mora bit user posted image user posted image Uživajte.

Tianu še Vesno pokažem, ker je ravno prišel in ga punca zelo zanima user posted image user posted image
Gremo potem malo na parcelo pogledat, če kdo kaj dela. No, glede na to, da je moj čisto tečen, se lahko zgodi, da bova z malim kar sama šla user posted image






_____________________________

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 15:26:48   
sabri
Da se pofočkamuser posted image , smo doma, obe ok, mala je ful pridna, rodila se je 12.5. ob 20.12, porod super, več kasneje. LP punce moje in se beremo.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 15:40:45   
Mubi
bubolin joj veš da ne vem. Takrat v šoli za starše so nam rekli, da bojo vrjetn nazaj uvedli to omejitev, da bo samo očka lahko prišel (v poletnih mesecih...kao neki zarad gripe spet). Novejšega podatka pa na žalost nimam...
Sicer se pa ne zanimam tok za to, ker boj pomoje kr rekla doma da nimajo kej hodit k men v porodnišnico. Očka ima da naju pride vsak dan obiskat in je ves čas obiska ob nama, ostali bojo pa že vidl user posted image ko pridem dam. Itak se bojo babice pa strici isto minuto ko parkirava pred hišo, pojavl na zvoncu user posted image user posted image user posted image Bom pomoje mogla kr mal omejit tole user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 16:58:13   
milena2222
Najlepša hvala vsem za nasvete in lepe želje...Sej vem, da bo minilo...


(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 17:14:17   
Teja K
No da se sam pofočkam, zdaj me nekaj dni ne bo, pa ne zato, ker bom šla rodit, ampak ker se končno selimo user posted image user posted image ! Danes zaključujejo vsi delavci, zjutraj pridejo še sam kopalnice zmonitirat in pa moja mami pride iz MB-ja, da mi pomaga pri selitvi in čiščenju pa da končno taščo spozna. Tko, da jutri če bo vse po sreči, spim v novih prostorih user posted image ... in se kopam v banji user posted image user posted image , v ponedeljk pa še ostale stvari preselimo, pa bo! Jutri namreč čistimo, monitramo otroške sobe in jaz seveda vse pripravim za prihod Line!

Angel samo, da brca!!!

Nič grem sedaj malo počivat, drugače se bom sesedla!

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 18:09:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 19:31:05   
Meemee
Današnji dan je prav "smešen".
Že ves dan sem user posted image user posted image user posted image , prejle sem se pa še na polno s trebuhom v kljuko zabila. No, in ne samo to, da me zdaj grdo boli, še user posted image se je nehal premikat user posted image
O vremenu raje ne bom govorila. Pa še z user posted image se skoz nekaj pregovarjava.

Grem raje fotografije v album zlagat. Morda me to spravi v boljšo voljo.

Pobožajte svoje trebuščke, vsem novopečenim mamicam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 19:49:23   
K_a_t_i
Meemee user posted image

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 20:19:50   
emibu
Hej,Hoj*

Šoping z mami je uspel,neki majčk,legice pa kapica za našga malega pa eno majčko je dubu od bodoče babiceuser posted image
Zdej sem se napapcala zdej pa še mal prečikiram net pol pa gremo spat kr moj dragi nezna zrihtat oz. potegnt programa za filme gledat (program je POWER DVD) ampak k ga potegne dol ne delauser posted image al kaj jst nevem če mi kera zna pomagat se vam vljudno priporočam,ker bi rada pogledala en film...

fiška33-To da ne upaš it kakat je baje neki najslabšga sicer nisem še sprakticirala ampak rečeno je da če zadržiš se ti zapre in potem te začne use bolet (to res groznno boli k nemorš srt no :D ) in pol se siliš in tko je tista zlata žila  al kaka že?? uglavnem vname se neko tkivo iz danke in tist šele boli k hudič tak da rajš potrp pa pojt kakat k te prtisne...

eno upr. kaj mate to use k rodite te cevke v rokah? to boli k vragtista plastikauser posted image user posted image

teja k.-čak a tvoja mami še nikol ni vidla taščeuser posted image user posted image



(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 20:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 21:27:25   
Angel_Tian
Čer babnce

neko zatišje ste imele danes, kljub slabemu vremenu. Ponavadi ste zelo zgovorne, ko dežuje user posted image user posted image

fiška - s Tianom sva pogledala slike od Vesne in je rekel, da je lepa punca. Pa vprašal je, zakaj ima rokavice gor user posted image (pri drugi sliki).

Aja, pa še tvojega dragega naj pohvalim za tako toplo dobrodošlico user posted image user posted image

sabri - dobrodošli doma user posted image

teja k - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takole dobre novice okrog tvoje selitve pa že dolgo ni bilo. Super, da ti mama pride pomagat. Ti pa sebe lepo čuvaj in ne pretiravat. Joj, kako sem vesela zate (skoraj tako, kot da bi se že sama selila).

meemee
- user posted image user posted image za boljši dan jutri.

zivepo - lepo se imejte jutri pa fino se najej vsega user posted image user posted image

Joj, saj en morem verjet, da sem vas v nekaj minutah predelala. Zdaj pa me res zanima, če vse tako pridno rojevate ali kako? Jaz bi tuuuuuuuuuuuuuudi šla, ampka nekako nič še ne kaže na to user posted image
Ah, nočko punce, lepo spite.


_____________________________

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 22:00:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 22:17:41   
Aninchy
Hej čveke!

Se javim, da sem še tu... Sem misla, da vas bom pa danes končno mal bolj pokomentirala, pa se spet tok slabo počutimuser posted image Mali brca povsod, kjer ni treba...user posted image

Teja K - user posted image user posted image user posted image za uspešno selitev!

Pa kaj res niste nič rojevale zadnje dni?! Ijoo, zgleda da je tale luna imela ravno obraten učinek! user posted image
Jst sem bila pa danes v MBju na obisku pri enih sorodnikih, je blo kr luštno...
Pa pekla sem čokoladne muffine! user posted image Mmmm super so bli!user posted image
Ja nič no, pridno rojevajte, če pa že nočete, pa jst z veseljem vskočim!!! user posted image

Lahko noč!


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
   RE: Majčice 2010 - 3. del
15.5.2010 22:34:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

eno upr. kaj mate to use k rodite te cevke v rokah? to boli k vragtista plastikauser posted image user posted image


Neč bat. Niti opazla ne boš, da maš v roki.


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
   RE: Majčice 2010 - 3. del
16.5.2010 8:38:47   
K_a_t_i
Jutro. Kje pa ste vse user posted image
Jst mam že skor juho in krompir kuhan. Pa čakam, da se mi testo odtaja, da nardim crostato user posted image .
Tamal mi neki smrka user posted image . Upam, da ne bo zbolel... Ker tega scenarija si pa res ne želim zdele.

Glede juniorja nič novega. Bo zgleda kr počakal user posted image . Trebuh mi sicer ene 5krat dnevno otrdi, samo to se dogaja že več kot mesec - tko da vse po starem.

No, dejte kej napisat. Zdele je Živ žav pa mam čas user posted image .


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 9:00:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
   RE: Majčice 2010 - 3. del
16.5.2010 9:25:00   
m_o_i
bro jutroooooooooooooooo user posted image
jipi, koncno sem nasla internetni koticek za bolnike tu v SG user posted image  in ker je nedelja, se vsi spijo, jaz pa dajem malo glasu od sebe:

res sem se trudla, da azurno dajem informacije od sebe, ni pa mi vedno uspelo, ker sem prve tri dni itak lezala ko cota po CRju, potem sem pa stalno skakala okrog:crpanje mleka, odhod v center za nedonosencke,hranjenje po steklenicki, podiranje kupckov, cartkanje... ne vem, ampak meni se zdi, da v bolnici bolj malo pocivamo-vsaj jaz kr skacem nekaj naokoliuser posted image

Elias ze pridobiva na teziuser posted image , jaz sem menda tudi OK po operaciji(danes bi sla domov, ce bi dete imelo pravo tezo); bom pa jutri prestavljena v otroski center, tak da bova skupaj cel dan in bova lahko pridno jedla in hitro sla domov user posted image

moj porod:
v pon mi je naredil UZ (ko sem sla na kontrolo v P) in je potrdil zastoj v rasti-po tem pregledu je bil nas đunior velik za 32 tednov(bil je pa 37t6d) in mi je omenil, da bo sprozen porod v torek, do takrat sem ostala v P in sla se na 5 CTGjev tekom dneva.
v torek sem po prvem CTGju dobila svecko za mehcanje maternicnega vratu, sla se na zajtrk in eno kavo(itakuser posted image ), pa me je malo trgalo ze...no, ob 10ih sem mogla se na en CTG; pol ure vse OK, potem pa ne vem kako in kaj-kr naenkrat okol mene sestre, zdravniki, sprasevanje, ce zelim narkozo ali spinalni blok. evo mene v porodni, pikanje v roko(zil ni blo za najt, ker sem tak zatecena),praznenje mehurja, spinalni blok, rahla slabost, zelja, da zaspim in se zbudim, ko bo vsega konec in ...otroski jokuser posted image
v operacijsko sem sla priblizno ob pol enajstih, mulc je rojen ob 11.07...

zdaj pa cakamo, da pridobi na teziuser posted image  sicer mu pa lepo gre-tete so natrenirane, da ko zacne jokat, zacnejo gret steklenicko-ce traja predolgo, jih pa ornk okregauser posted image

hvala vsem za vse lepe zelje in pikapokeuser posted image
cestitke vsem (ze) mamicam
cakajocim pa zelim, da bo dan D cimprej tu

(tole pisanje nima ne repa ne glave haha-hitim pac...) 

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
   RE: Majčice 2010 - 3. del
16.5.2010 10:00:08   
jolcica
dobro jutro majčice user posted image user posted image user posted image

končno konec dežkauser posted image user posted image upam da bo kmalu sedaj kakšn sončekuser posted image user posted image user posted image
drugače mi lepo že doma pridkano odštevamo dneve do dneva D še 14 dni...no v torek imamo pregled pa ctg pa da vidimo kaj bomo zvedli tamuser posted image user posted image user posted image

drugače mali pa je tko pridkan me ponoči tko sladko zbudi ko brcne v rebra ajoj...pa tud zadnje čase si zaležim in roko in ušesa in vrat ajoj se zbudim kot stara mama user posted image user posted image

nič bodi te lpo se kj ju3 slišmo če še ne dons...popoldne imam namen it obiskat eno prjatlco še preden grem rodit user posted image user posted image user posted image user posted image pomojem bo moj Dan D prišel tko po roku da kr ni res...čeprav me dajejo krči sm to je nomalno...jst bi pa tko rada čimprejšla v Rimuser posted image user posted image ker moj kar naprej mi daje nove "ljubkovalna" imena sedaj sem bajsek slonček user posted image user posted image user posted image user posted image mislim k nj počaka da jst rodim bom spet pršla na svojo težo pa bo on vidu kdo bo bajsek slončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da mi rata user posted image user posted image user posted image


_____________________________

my little angel :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?