katy83
|
hej, majčice. na hitro pokomentiram, ker potem moram malega zrihtat, ker se je danes ati odločil, da gremo na kosilo v kitajsko restavracijo. A_T - ma ja, ti moški. No, jaz glede tega moram mojega kar pohvalit. Si je to našo bajtico (60 kvadratov) sam naredil. Vse od gradnje (montažna) do elektrike do okolice. no, ploščice sop mu drugi polagali. Ampak zdaj, ko bomo povečali vse skupaj, pa je rekel, da mu je šlo preveč živcev in bi rad dal delat. Ampak mene je malo strah, ker on se sploh ne zaveda kako je s temi majstri. pa mislim, da bo še bolj živčen. mogoče pa se motim, pa bo vse ok. Tako kot praviš, upanje ostaja. ojo, bolj malo gibe čutiš? Ah, mogoče pa si non stop v "muvingu" pa se niti ne zavedaš. No, če pa danes letiš v P, pa vso srečo. aja, kontracepcijske sem dobila neke, ko jih lahko zraven dojenja ješ, ampak so mi full čudne. Ješ jih non stop brez premora, pa ni nujno, da dobiš krvavitev, pa kr nekaj. Ko bom nehala dojit, bom šla na stare. Ne upam pa raskirat, da bi zanosla, ker imam zdaj naslednja 3 leta resnično željo, da službo dobim. pazi tehnika pri nama ne pali, ker sva preveč razgreta , kondomi pa ... Zivepo - jaz sem bila tudi sam v porodni, pa sva z dragim iz sosednje sobe slišala krike. Ampak full krike. Takrat sem bila jaz še čisto na začetku poroda, pa sva se z dragim samo prestrašeno pogledala. No, te krike se je slišalo mogoče samo 5 minut, potem pa že jok. Divans1 - čestitke. tak, pičim zdaj.čao
|