Mubi
|
gibi vse neki štejete te gibe.... jest sm mojo G prašala glede tega že prejšnji mesec, pa mi je rekla da je to štetje itak kr neki. ker itak eni G pravjo da en gib pomen to, drugi pa spet drugače. Mi je rekla, da problem je, če jest recimo cel dan ne čutim . Takrat se nej takoj v P oglasim. To da ga ne čutim pa vem brez da se morm obremenjevat s tisto tabelo pa križce risat pa ure.... Je tud rekla, da je to čist nerealno štetje, ker vsaka tud če točn ve kako se šteje (pa nej omenim da ni na tem svetu 5ljudi k bi isto povedal kako točno se šteje) to mal po svoje pol še pošteje, itd....Pa če si ti cel dan aktivna, npr. zjutraj pospravlaš, potem kuhaš, pol spet pospravlaš po kosilu, potem greš v trgovino....uglavnem si cel dan aktivna, ne moreš bit tok pozorna na gibe kot pa če ležiš, tko da ko pride tak dan je normalno da rečeš: u dons pa nism noben gib čutla. Pol greš pa zvečer v postlo te pa mali zbrca. Pa tud če ni lih desed gibov je to čist normalno, ker si bla pač aktivna in se mali ne premika tok, oz. kot sm omenila ti ne morš bit tok pozorna na gibe, če maš v glavi 1000 in 1 stvar. Tko da Angel, če cel dan nisi čutla giba, pojdi v P! Nej vam že zdej povem, da nadaljevanja vam ni potrebno brat, ker sm čist preveč nakladala, sam sm mogla svojo jezo dat vn, da sm se eno malenkost pomirila..... pa še vse sm tko zmešano napisala da itak nč ne boste mogle zarumet k sm s tako jezo tipkala.... Drugače sem pa zdej pršla sm ker mi je moj predragi pobegnu ven na košrko ker je lep vreme, jest sm pa skoraj znorela doma. Kot vas berem, imate vse neke probleme s taščami in tasti....jap, spet ta tema . No, nej umenim, da moja tašča in tast sta kul in nimam problemov z njim. Živijo nekaj 10m stran od naju in se vidimo parkrat na mesec na kavici pri nama ali pri njih, si takrat povemo kar si mamo za povedat in je to to. Tud če bi iskal prepir, ni časa za to . Ima pa zato moj dragi problem s taško, tastom in (kaj je že moj brat njemu?) No uglavnem midva živiva pri meni doma v mansardi. Zdej je že 1leto in pol tega kar sva se preselila sem. Tko da mava 1000 in en problem z našimi Ker sta prej v tej mansardi živela mojedva starša, sva dobila po večini vse opremo že notri. samo dnevno sva si opremila po svojem okusu. No, onadva sta se pa spodaj preselila in tudi na novo nardila kuhinjo in dnevno. Tu nastane problem, ker je zmanjkalo evrčkov za kopalnico..... Tko da smo se dogovorili, da pač kopalnico uporabljamo skupaj to ki je pri nama zgoraj v mansardi. Sej wc imajo svoj, samo za tuširanje pridejo gor. Sam tuki se že takoj začne s tem da je vsak dan en gor. Tud svojga vhoda si nisva delala (ker se ob prvi priložnosti misliva preselit na svoje) tko da so se naši tko grdo razvadl da za vsako pi***rijo hodjo gor in razbijajo z vrati in motjo. No, moj oči je čist kul. problem je mt in pa 3leta mlajši grozno razvajen brat, ki se mu ne da in ne da nič dopovedat, ko pa probaš se vmeša mt in ga brani..... No, zakaj sm jezna? ker me je lih dons brat spet razjezil. razumem da ima tako službo da pride domol ob 11ih in da bi se želel priti stuširati....normalno. Ampak ne tko da s tem zbudi mene ki že trdno spim, se začne na veliko pogovarjat z mojim, ki je še budn in razbija z vrati kot da je ura 3 popoldne. In sm mu dons lepo povedala da ok, jest to že prenesem, sej sm odrasla oseba, sam da mi bo pa pol otroka budil ko ga bo meni lih uspelo uspavat bom pa znorela. Zjutraj je itak doma, in se lahko komot dopoldne pride tuširat, če gre delat šele ob 2h popoldne....ja če ne zna potiho priti gor in uporabit kopalnico in pol tud potiho oditi.....ja pa tud ne vem no..... Tko da ker je vstraju pri svojem sem mu zagrozila, da ko bo otrok prišel, bova midva ob 9ih zvečer zaklenila najina vrata, pa če razbija pol vso noč po njih....nej se navad manir No, sej s tem razbijanjem bo tud malega prebudu pa mene pa mojga, sam se bo že odvadu....upam.... Mislm groza, čist sm jezna.....!!! Pa nej omenim da midva kdaj z mojim se tud slončkava (tud sred dneva) in da naši uletijo gor zato da me praša oz. pove eno bedarijo.....mislm haloooo??? Ne vem kako nej vzpostavim red v tej hiši.....ne morm pa neke pogoje postavlat prezahtevnih, ker sva pač to stanovanje dobila, na mesec dava pičlih 60€.....Zdej z mojim sam upava, da nama rata do konca leta it stran....ma če v šotoru žvim, sam da mam mir pred našimi..... Prou ful sm zabederana zdej ane..... Joj moje drage, se vam res opravičujem, ampak sm mogla to svojo jezo kle dat vn.....
|