Teja K
|
Dobro jutro! Se vam javim, da sem še v enem kosu! Včeraj je bil v Avstriji praznik, zato sva z mojim po LJ hodila in iskala te njegove umivalnike , zvečer so pa potem bili na vrsti spet popadki, ki pa so se po uri in pol umirili... Moram pa rečt, da kakor hitro se je začel popadek, tako hitro je tudi mala začela not brcat in noret za popenit... na koncu več nisem vedela, al so popadki al brce Malar dans zaključuje, dve sobi še prebeli drugo roko nato pa spuca za sabo in bo dans konc Angel jaz sem v sredo naročena ob 10 uri, tako, da upam, da se bova videli. A mi spustiš svojo številko na ZS? CTG in MB porodnišnica - včeraj ko sem se naročala, me je ženska hotla kar za dans naročit, ker v MB delajo CTG že od 36. tedna, jaz pa sem sedaj v 38. tednu, pa sem ji jaz lepo povedala, da se vozim iz LJ in da pač v LJ ne delajo CTG prej kot na dan PDP... A ni to čudno, kako so ti CTG-ji različni od porodnišnice do porodnišnice. Moj bo v sredo itak zravn šel, za vsak primer, če bodo rekli, da je treba it rodit... da me spravi v LJ, ker drugač bo celo sranje! CTG in LJ porodnišnica ter obiski - Hej ljubljančanke... a katera že hodi na CTG? kakšen je postopek v LJ? A je treba prej poklicat in se naročit al prideš sam tja? A prepoved obiskov še zmeraj velja? Bolečine v križu Emibu so lahko znak začetka poroda... sem pa jaz tudi sedaj že kar nekajkrat opazila, da me v križu zaseka s polno močjo, še posebej, ko se vsedem v avto ali pa vozim, me kr med vožnjo zvije... ampak jaz imam že kar nekaj časa težave s križem tak, da ne jemljem tega preveč resno... Klupko čestitke za prihod domov in moram rečt, da me je tvoja pozitivna izkušnja z LJ porodnišnico malo pomoirila. Prvič sem rodila v MB in sem imela z zdravniki full slabo izkušnjo, babice pa so bile čisto nekaj drugega, zelo prijazne in vse, ampak sestre na oddelku pa spet katastrofa... tako, da sem bila sedaj čist odločena, da bom rodila v LJ, pol pa tukaj na forumu berem razne grozne zgode in me je že malo skrbelo,... no sedaj si me čisto pomirila in gremo v LJ ... Sem vesela, da si dojenje hitro vzpostavila, solze sreče pa so itak nekaj običajnega... Kar se tiče velikosti in teže... tudi moj David je bil tak, sploh kar se kg tiče, nakar je zaradi malomarnih sester še shujšal prva 2 dni za 100 g, ampak sedaj je pravi korenjak, bolj med suhimi ampak gibčen in poskočen ... V glavnem uživajte sedaj in čim manj stresnih dogodkov.. Porod v soboto/nedeljo sem si tudi jaz zamislila, no jaz sem načrtovala za nedeljo , ampak očitno bom mogla počakat še do ponedeljka, ker v nedeljo še ne bomo preseljeni... bom pa v nedeljo vse v zgornjem nadstropju pripravila za novo članico družine... in za Davida, ostalo pa lahko oni tudi sami spedenajo... če bi me pred ponedeljkom peljali v P. No upam, da ne bodo spet mojstri zahinavli Nič grem jaz zdaj pogledat kaj naj jem... ker lačna sem... ampetita pa nobenga...
|