m_o_i
|
aloha bejbe! evo mene za mano neprespana noc-matrno, mi je ded spet smrcal na uho in za vsako, ko ga zbutam on meni "a sm smrcal", jaz njemu "ja", on cez minuto SPET res mi je slo na zivce, da spi poleg mene ze tak sem cela nasponana-zato sem se tudi zbudila danes ze ob sedmih-menda sem se v spanju oz. v dremezu (kaj je spanje jaz ze dooolgo ne vem) v pozoru, kolkokrat bo dete zabrcalo-no, pa mi se on vlece dreto grrrrr. zdej ni variante, da me pusti samo, pravi-ponoci pa sploh ne (ceprav njega zbudit, ko spi, je pravi podvig) zdej stejem gibe na hudo; ce jih bo manj kot do zdaj, potem moram itak takoj it v P, drugace pac v ponedeljek... no, danes mi jih je nabijal cez celi dan tam okol popka(ne pomnim, kdaj sem jih prej tolko cutla), kot da bi mi rad povedal, da je vse OK pa itak, da je me pa kr stiska, ko pomislim, da mogoce sem danes sla zadnjic v spar s tem trebuhom, zadnjic sem pripravljala kosilo s tem trebuhom pa tak...cudno je, ja, ko pomislim, da naslednji teden bo pa ciiisto drugace grem zdaj se brat, kaj ste mi naklofale v tem casu... ajaaaaaaaaaaaaa, hvala za skrb punce mi je blo kr nerodno, da me pogresate, res ampak se mi danes prav nic ne da nastela sem 20 majckov in majcic na seznamu-ma super!!! naslov za nadaljevanje debatk v starsi svekamo "majcice 2010 smo ze mamice"-evo, pa ne bo pomembno, ce je rojen fantek al puncka