Angel_Tian
|
teja - ok no, pol so bili še mili popadki, če si se zaradi utrujenosti raje odločla še ne rodit Meni je mami včeraj rekla, da naj še ponoči pa danes ne grem rodit, ker sta včeraj zvečer šla na enega abrahama Ja pa s čem vse je zdaj že postalo pogojeno, kdaj bomo lahko šle Ime za nadaljni čvek - pa dajte no punce, zakaj nobena noče komplicirat s tem naslovom A vam je vsaj to logično, da se potem tam lahko govori samo še o naših bebah, nič drugega? biba - za staro ato. fiška - če maš narastek, bo terba spet barvat preden greš Joj, ne bit hecna, saj tolk se pa sigurno še ne vidi. Tole čiščenje nas je pa ene čisto preveč obsedlo opažam FB - a še tam ste preko RR grupirane ali kako? Jao, jaz zadnje dni že tukajle komaj kaj časa najdem, zdaj naj vas grem pa še tam iskat, uh petruscha - našim moškim se nekak mudi, vsi bi nas radi kr peljali že san - bravoooooooooo čestitke. Veliko cartanja in zdravja obema. (Hvala dinki za info) apetit - pri meni je bolj švoh no, ampak kriva je pa kislina. Če bi šlo čez dan, najraje ne bi nič jedla, samo da me ne bi peklo melia - ja lepo no, da se spet malo javiš. Si bila že na seznamu pogrešanih teja - daj no ne preveč delat. Meni včeraj na srečo nič kaj veliko ni bilo potrebno, je moj kr govoril: saj bom jaz Sicer sem zvečer bila vseeno utrujena od dnevnega bivanja na zraku, pa vmes kuhanja, malo pospravljanja..., ampak se me je vsaj moj malo usmilil. So pa res deci smešni s tem, da si tako komot privoščijo popoldanske počitke, medtem ko me tisti čas vedno nekaj moramo še narediti. katy - super, če ti bo uspelo do septembra še lepo diplomo skoz spravit. Držim pesti. Tole s spanjem otrok pri starših pa jaz tudi nikoli nisem zagovarjala. Ampak kaj, ko tako hitro pride čisto drugače Tian je kot mali tako lepo spal v svoji postlci, ga pa zato zdaj čisto preveč biksa, ni noči, da ne bi na koncu pri nama spal Ga pa raje dam med naju spat, kot pa da se moram vsake pol ure vstajat, ker me kliče. No, zdaj je obljubil, da bo lepo spal v svoji sobi, ko bo še dojenček tam in bo pazil nanj - bomo videli Čestike za avto. Super, da boste bolj na komot. Ampak naj ti povem, da še tako velik avto enkrat kar premali postane, tako da brez skrbi - se boš hitro navadila milena - lepo, da se že bolje počutiš in da je fantič priden. Še da vam tudi dojenje lepo steče. Uh, ne mrem dalje brat. Mali se je zbudil pa še šef me je klical, da bi mi pripeljal otroško sobo in morava z malim odklenit hišo na parcelo. Se čim prej spet oglasim.