rdečebela
|
joj, še dobro da ste me spomnile na te papirje za javno banko, jih imam že en lep čas doma izpolnjene, poslala jih pa nisem. Sicer mi je tetka, ki dela na transfuzijski včeraj omenila, da osebno prevzamem komplet. Ampak predvidevam, da če jst zej pošljem te papirje po pošti, mi bojo najbrž oni poslali komplet... uglawnem, sva nesle z mamo sedaj košaro h šivijlji, je rekla, da bo čez en teden že uštimana super. Naročila sem še 2 spodnji rjuhici na elastiko in 2 zgornji rjuhici, navadni, jih bo sešila spotoma. Rumene barve. Upam da mi uspe poslikat košaro, preden rodim, da še vam pokažem, mi je tko všeč kovtrček v Kiku je pa bolj tako-tako, tanek se mi zdi. Sicer ga lahko prepogneš in daš v preobleko. Povrh vsega je pa tudi 100% poliester, kar mi ni neki všeč. Čene bom rajš nabavla mal večjo dekco, pa jo prepoglna 2krat, pa jo bom pol lahk še za v postlco porabla. Živa25, srečno ju3. Sporoči kako to zgleda, jaz naj bi po istem principu rodila. Sam s kasnejšim datumom sicer nisem niti najmanj navdušena, ker se sliši vse preveč umetno, da greš tja, pa točno veš, da boš rodila, da greš s tem namenom, še vedno upam da bo luna 19. dost močna, da bo naše dete malce pohitelo
|