Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa A mogoče katera ve, če je v LJ. porodnišnici bankomat? Ne, ni ga. Je pa čez na Medicinski fakulteti, takoj ko v avlo prideš NLB. Upam, da nisem prepozno odgovorila.. ČESTITKE GLICINIJA IN ŽIVA!!! Me veseli, da uživate in je dojenje steklo. To pa zato, ker si tako pozitivna in nisi paničarila.. Vem da je po prvem porodu zraven mene ena ful komplicirala, potem pa od stresa res manj mleka imela... Uživajte z vajino malo princesko - ful lepo ime ste izbrali . Meni je Vesna tolk v trebuhu telovadila, da bi ji še najbolj Živa pasalo, ampak je moji sestri tako ime - po porodničarki Živi Novak, ki je bila pri porodu zraven. Je bila mami tako všeč, da je sestrica še eno ime dobila . br27, karkoli boste izbrali bo v redu. Meni tudi Franc ali Ivan, Janez sploh niso napačna imena.. No, kak Lojze, Dolfe, hmm Živa25, navijam da bo porod lepa nepozabna izkušnja in da se kmalu oglasiš z veselo novičko - prvi Januarček Nina 30, super novička. Meni je tudi tale datum blazno všeč, ampak je 14 dni pred mojim PDP, sigurno se v P ne bojo strinjali . Glede frizurce: imam v bloku kozmetični salon, sem res hotela jutri dopoldne na obdelavo (še kakšna masaža bi se prilegla, pa nega obraza..), pa nimajo časa Glede prebave: sem najbrž narobe napisala, ne pomeni da se porod začenja. Je pa blizu, ker so vse mišiče bolj aktivne, še najbolj se maternica pripravlja, stranski učinki so pa tudi bolj aktivno črevo. Kar je super, sploh ker je proti koncu nosečnosti vse bolj stisnjeno in počasno.. maggie27, moja prijateljica se je tudi rodit sama peljala.. Jaz se pa že tako težko vozim, da sem si kar prevoz zrihtala, en dan mami, drugi dan prijateljica.. A si predaleč za taxi? dramica, meni je tudi zadnje par dni zvečer slabo. Pa jesti ne morem ne vem kaj, pa me vseeno zgaga peče. In se mi fajn kislina dvigne, brez Rennija sploh ne grem spat.. Aja, sem bila na koseški tržnici na kavi z sošolkami iz gimnazije, vse tri so na porodniški . Tako da sem že zmenjena za vozičkanje februarja... Samo rodit je še treba..
< Sporočilo je popravil Putka -- 4.1.2011 13:22:27 >
|