glicinija
|
Ojla punce! Vsem iskreno hvala za čestitke, ste me prav spravile v jok .... Malo me hormoni dajejo in se lahko mimogrede zjočem. Ko sem prišla iz porodnišnice, sem se mimogrede zjokala, ko sem videla sliko, na kateri sem še bila noseča - ker pač nimam več trebuha V glavnem, hormoni Jakobinka, odtekla mi je voda; ko sem prišla v P, sem bila odprta samo 1 cm... V porodni sem tako bila vsega skupaj slabih 9 ur... Moram pa povedati, da ko mi je odtekla voda, sem šla direkt pod tuš, da se sfriziram Potem pa v P Putka, glede dojenja in vsega ostalega res nisem paničarila; nekako sem bila odločena, da bom dojila; v kolikor pa ne bi šlo, pa pač ne... Zaradi tega ne bi bila nič slabša mama... Zdaj se tudi res ne oziram na neke ure; včeraj je mala npr. jedla popoldan praktično vsako uro, pa vsakič bila priklopljena po minimalno pol ure... Ampak mi ni nobene panike; se vsedem lepo na kavč, mala se priklopi, jaz pa kaj berem ali pa si TV naštimam Moj pa streže Madona se mi lepo godi Dojim pa zaenkrat samo sede, leže nekako ne gre... redečbela, si me pa zdaj res nasmejala s tem nočnim sranjem Saj vem, da tebi ni smešno, oprosti pika27, evo mene spet nazaj . Superca, da si ok... živa, drži se.... LP, se beremo...
|