|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
1.1.2011 14:11:40   
talika81
jimpolona, včasih so rekli, da če se dete prej rodi (pred PDP-jem), naj bi bila deklica, če pa po, pa fant. sam danes tudi to več ne drži, ker imam par kolegic, ki so rodile pred PDP-jem, pa so imele fante.

drugače pa super glede CTG-ja. ko bo user posted image pripravljen za prihod na svet, se bo pač začelo dogajati. mi se sedaj hecamo, da je user posted image tako kot jabolko - jabolko pade zt drevese skoraj vedno takrat, ko je zrelo. sej so izjeme, ampak ponavadi je tako. sej do PDP-ja imaš še par dni, tako da mogoče se pa res še pred PDP-jem razveseliš nove štručke. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
1.1.2011 16:48:10   
Lu
Ojla!

S R E Č N O 2011!

Mi smo tudi z družbo dočakali krasno novo leto.

Budni smo bili do 4 zjutraj vključno z Majo, Tian pa je omagal okoli 1, ko smo spuščali rakete. Spali do 11. In potem je mene dajalo v križu 1 uro, neredni popadki, in pol sem šla še malo dremat in zdaj je čisti mir user posted image

Včeraj sem skoz nekaj pripravljala kar se hrane tiče, prala, likala,... Pomojem, da je to danes bilo zaradi utrujenosti. Srbenje nog je pa bolje in bom počakala kar do pon. ko imam ctg.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
1.1.2011 17:00:03   
darchy82
Pozdravljene v novem letu user posted image .
Mi smo imeli tudi kar zanimivo silvestrovanje. Cel večer in celo noč mi je na polno trebuh otrdeval, kake 4 ure ponoči so me pa neredni popadki matrali. Verjetno je bilo to spet zaradi posteljne rekreacije user posted image . Sva z mojim že mislila, da bo treba proti LJ it, pa je potem minilo. Se mi pa zdi, da se bom morala taki telovadbi do poroda odpovedati, ker je bilo to že drugič zapored pa moj user posted image   noče več sodelovati pri tem user posted image .

Sicer pa SREČNO 2011 IN NAJ SE VAM V NOVEM LETU IZPOLNIJO VSE ŽELJE!!!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
1.1.2011 18:54:46   
briljantina
Pozdravček še z moje strani,

naj vam najprej zaželim uspešno 2011 in zdrave user posted image !

Midva sva preživela, kot sem že omenila, v krogu domačih, sem bila pa tako utrujena ob dveh ponoči, da ko sem se skobacala v posteljo zmanjkalo do enajstih zjutraj. user posted image Potem pa sem si privoščila še kopel. user posted image

AKCIJA se začenja, drage moje, torej... who's next? user posted image

Smo na vezi. user posted image Lep večer vsem skupaj.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
1.1.2011 19:28:26   
Putka
user posted image Ena je na temi priprave za CR napisala, da pred PDPjem nočejo datumov določit, edino še kak dan kasneje.. Ojoj, jaz imam pa že zadosti!! Upam edino, da je tale naš mulc dovolj velik, da se jim bo zdel za ven..

Tole okrog prenošenosti... jaz mislim da je vsaka nosečnost svoja, pač en plod dozoreva malo hitreje/počasneje, zato tiste razlike o parih dneh/tednih. Sicer pa v vseh strokovnih revijah piše, da je nosečnost med 38-42 tednov, se pravi da je lahko tudi 42 pa ni otrok prenošen.
Naša vesna je šla 5 dni kasneje ven (in ni fant), pa je bila ful lepa, nič nagubana, dlakava..kot eni so.. Katja je bila 10 dni prekmalu, po teži in Apgarju sodeč tudi čist donošena.. Ko bodo hotli ven, takrat bodo že povedaliuser posted image .

Ja pa res fascinantno, tale razvoj in rojstvo. Če niste pogledale dokumentarca od National Geographica "In the womb" toplo priporočam. In da še niso odkrili, kaj je tisti sprožilni signal, kdaj se sproži porod, mene to ful zanima.user posted image .

Otroci se namakajo, jaz si bom pa jutri privoščila, ko bom sama. Pa dobro knjigo v roke, me ven ne spravi noben vsaj 2 uri.. Edino žalostna sem, ker ima nova banja tako nizko tisti izliv naštiman, da mi cel trebuh ven gleda.user posted image . ta stara je imela tisto navadno mrežico pa zamašek, pa sem z nogo zabila da voda ni odtekala in je bila lahko čisto pod robom..

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
1.1.2011 20:33:25   
pika27
Srečno predvsem pa zdravo 2011!

Jaz sem še kar fuč od včeraj, vse me boli od sedenja na poroki. Sem probala plesat, ampak sem mela občutek, da mi bo user posted image vn padu.

Po radiu sem slišala, da se je prvi januarček rodil na Ptuju ob 00.07. user posted image Zdej je pa res akcija.

Drugač sem pa dobila en bel izcedek, pa nimam pojma al bi bil to čep, k se počas lušči al pa kej druzga glede na to, da sem bla v bazenu ta tedenuser posted image no ja bomo vidl kaj bo naprej.

Tud jaz si že počas želim it rodit vsaj po eni strani, po drugi mamo pa zadnje čase tak v stanovanju, nč ni pospravljeno, pa nič nima svojega mesta, da me je kr strah, kaj bo ko pride še en. Najbolj mi gre na jetra, ker dec nikol ne pospravi stvari tja k mu rečeš. Grrrrrrr. Sama pa še za njim pospravlat ne uspem, ker bi zadnje dni še skor rabla, da en za manouser posted image Tamala pa itak sam vse razmeče. Sem mu prej rekla, da bom v ponedeljek cel dan doma in pospravljala, pa če grem pol takoj rodit. Pa se mi zdi, da ni blo prevelikega učinka.

Držte se user posted image pa se beremo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
1.1.2011 20:35:03   
dramica
Jaz še doma čist nič posebnega ne dogaja,včeraj smo mal povečerjal,klepetali, gledal tv, rakete,...ob pol2 sem omagala punce že prej ,možek je pa vse pospravil za namiuser posted image je bil res priden. Danes smo šli malo voščit.Me pa danes kar neka misel daje da bi šla čim prej rodituser posted image pa nič ne kaže da bi se kaj začelo se čas nazaj vrti...prej celo nosečnost patit,zdaj pauser posted image .No saj ko bo mali pripravljen bo pač hotel ven ,,..bog ve kdajuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
1.1.2011 20:45:49   
baby1978
Pozdravljene......Hja najprej Srečno 2011.
Mi smo se kr z sosedi maLO pozabavali, sem bila do 3h zjutraj in sem danes kot cota. Dogaja se nič, tako, da čakam, na ponedeljkov pregled in CTG, da vidim kaj bodo rekli. Sem bila 31.12 tudi na CTG- ju, ker nisem naštela 10 gibov, pa je vse OK, gibi pa so zelo blagi, saj user posted image nima več prostora.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
1.1.2011 21:17:40   
Gabi21
ojla drage januarke..zelo velik vas berem,ker sem tud samauser posted image in pričakujeva prvega.In malo še-27januarja bi naj privekal na svet..zato se vam te zadnje dni pridružim,da mal poklepetamo,in izmenjamo kakšne nasvete zauser posted image .Kako se počutite,ko gre h koncu?jaz moram rečt,da kar u redu,delala do zadnjega,včasih trebuh otrdi,ali boli,pa ta križuser posted image najraj bi spala na hrbtu,pa baje ni priporočljivo,na boku mi pa vse nekam vleče..ma ja,komaj čakava,da gremo rodituser posted image !

11.1.2011 se je rodil moj zakladek Jan..

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 22:36:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gabi21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
2.1.2011 10:15:32   
talika81
bambina, a ni super, da vsaj 5 minut malo poležiš na hrbtu? meni tui tako paše, da je joj. pa meni se tudi zdi, da user posted image ne paše, da ležim na hrbtu, ker pol začne neki razgrajat.

pri meni se tudi nič ne dogaja, edino, kar sem opazila je to, da se mi je trebušček res malo spustil. tu pa tam so sicer pristoni eni rahli krči, ampak nič hujšega in kaj takega, da bi morali ti proti P.

baby, samo da je vse vredu. sej je bolje, da si šla na CTG in da si sedaj mirna. kot pa da bi te skrbelo ali je mogoče kaj narobe. je pač tvoj otroček bolj miren oziroma ne more več tako razgrajat, ker ima res vedno manj prostora. sej tudi jaz opažam, da se je malo umiril, ampak še pa vedno parkrat na dan veselo razmigava svoje ude.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
2.1.2011 11:33:09   
Putka

01.01.2011
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let, Okolica Maribora
user posted image  lealea, 24 let, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec
user posted image  ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image
user posted image  drobižek, Trbovljeuser posted image

05.01.2011
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
user posted image  BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image  *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image   neža41,  4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image
user posted image  brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image pinky86, 24 let, 1user posted image , 0user posted image  , okolica LJ
user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja
user posted image   tjass, 30 let, 1user posted image 0user posted image

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image   
user posted image  Tanchi, 3 user posted image , 2 user posted image

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image , 1user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image
user posted image   talika81, 29let , 2user posted image , 0user posted image   user posted image      

13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina,  2user posted image , 1user posted image
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image   petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 
user posted image  Vesnička, 28let, 1user posted image , 0user posted image , LJ user posted image
user posted image  doty1, 27let, 1user posted image , 0user posted image  , Ribnica na dolenjskem user posted image

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    
user posted image  NaILa, 2 user posted image , 1 user posted image

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image  gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
user posted image  glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image  
 user posted image eminna, 21 let, 1user posted image , 0 user posted image  , okolica NG, user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image  ašat, user posted image
user posted image   dramica, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image
user posted image  maja2e, 25let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
user posted image  zmajchy_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image   lorch, 2 user posted image  , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image   štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
Lora83, user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image  
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image  bim*bam,
user posted image  meti05, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image    fabula 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljana

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec  user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 2user posted image  , 1 user posted image
user posted image  BARBY_2007, 23let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

31.01.2011
Bibi58, 28let, 1user posted image , 0 user posted image , Kočevje

03.02.2011
user posted image   rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 99

Pričakujemo:
user posted image  - 29
user posted image  - 15
user posted image - 7

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image
user posted image   Janchek81 user posted image  user posted image

MAMICA    PDP                 DAN D             BABY     TEŽA&VELIKOST

Arwenko    5.1.2011       6.12.2010       Alex      2630 g, 47 cm
aischa1     
4.1.2011       13.12.2010    Natali    2950 g, 52 cm

mojani        3.1.2011       25.12.2010    Ožbej    3380 g, 52cm
Nataliya     5.1.2011        25.12.2010     Nik                user posted image
Špica84     31.12.2010   27.12.2010     Žana    3470 g, 49 cm
Tanchi

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
2.1.2011 11:35:04   
Putka
Sem prilepila naš seznam gor, ker se drugače bolj malo dogajauser posted image

Dan za lenarit.. Moram pa jelko pospravit, sem že v prvi polovici decembra ful lepo nordijsko jelko kupila. Po enem tednu se je čist posušila, pa ima vodo v posodi ampak je ni pilauser posted image No, vsaj iglice so se gor obdržale, lani je smrekica vse dol vrglauser posted image

Še eno vprašanje
: a se še katera pod prsmi tako močno poti? Pač so naslonjene na trebuh, pa je spodaj stalno prepoteno. Sicer veliko modrc nosim, ampak ponoči pa res ne.. So se mi eni rdeči mozoljčki spustili, pa ful srbi, pa tiste male virusne bradavičke na kakšnem mestu - katastrofauser posted image . Se mažem, pudram, pa nič ne pomaga..
Te nosečniške tegobe še nisem zasledila, sem morala še nekaj dodatuser posted image

Ležanje na hrbtu: jaz sem v prejšnji nosečnosti komot ležala in spala na hrbtu. Tokrat me pa že vsaj od polovice ne morem. Pa se mali nič ne razburja, meni kar mučno rata, pa težko diham, se moram po minuti obrnit na bok.. Si pa naštimam en debel povštr pod noge, pa sem tako nekako napol na boku napol na hrbtu, to kar gre..

< Sporočilo je popravil Putka -- 2.1.2011 11:40:19 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
2.1.2011 11:47:58   
talika81
očitno je res tak dan za lenarjenje ... pri nas je tako na rahlo začel naletavati sneg ... tako da je pri nas prava zimska idila...

jaz se sicer zelo potim non stop, sploh pa ponoči in povsod. predvsem se potim veliko v noge in seveda v zgornji del telesa.
non stop mi je vroče.

Putka, mogoče to omeni na pregledu, ko ga boš imela in boš mogoče kakšno kremo dobila proti tem izpuščajem.

jaz pa bom smrekico pustila do 6. januarja, do Treh Kraljev, tako kot vsako leto. potem pa jo bom tudi jaz pospravila. seveda, če me kaj ne preseneti in bom morala ta datum prestaviti. user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
2.1.2011 11:55:14   
agataema
Samo da se javim, da sem še 2v1user posted image . Zdajle sem skuhala kosilo za nas in za moje starše, tako da gremo jestuser posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
2.1.2011 12:12:03   
dramica
Jaz tudi še2 v1 sicer danes malo bolj zanimivo mal otrduje trebuh to je pa tud vse.Zdajle hitro na kosilo pol pa mal počintuser posted image otroci spat.H.B. tavelika se nič velik ne upira včasih se švwrca pa skrivaj knjige bereuser posted image v enouser posted image .
se pri kateri kaj dogajauser posted image ?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
2.1.2011 12:36:28   
Putka
dramica, moji punci ne spita čez dan od drugega leta daljeuser posted image . Izjema je spanje v vrtcu, pa če je tamala bolna.. Sem se najprej ful trudila,pa na silo počivat, pa nikamor nismo prišli.. Zvečer pa ob 9h-9.30 nič prej.. 

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
2.1.2011 12:39:22   
briljantina
Hej,

mi2 pa tudi pospravljava, kuhava, skratka, sva kar pridna. user posted image

Pri nas tudi že mičkeno naletava, ampak ni sile.
Glede ležanja na hrbtu pa če mi user posted image dovoli, potem si kar privoščim, včasih pa tudi pri meni pride, da težko diham na hrbtu.

K sreči se ne potim, seveda pa pride včaish do vlažne kožice pod nedrjem user posted image , ampak ni sile -nobenih izpuščajev ipd. Mogoče bi, Putka, poskusila z ognjičevo kremo? Čeprav ne garantiram, da se po tem ne boš še bolj potila...user posted image

Moram pa povedat, da že par dni spim kot ubita. user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
2.1.2011 14:21:51   
dramica
ah,saj tavelika se itak šverca vidim da ne bo ničuser posted image pa take plane sem mela za pop. počitekuser posted image .
Putka kaj pa če bi se posipala z baby pudrom?Ta menda izsuši kožo pa če dojenčkovi koži ustreza po moje nebi škodlo če probaš.Ne vem no, sam predlog.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
2.1.2011 14:27:20   
dramica
Opažam da se javljamo na forum sam ene in iste nosečke.Kj je z ostalimmiuser posted image ??Upam da vsaj javijo ko rodijouser posted image .

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
2.1.2011 14:48:27   
rdečebela
No pa da se še jaz malo javim, danes bom bolj na hitro, ker res nisem na volji...
SREČNO NOVO LETO VSEM user posted image
čestitke vsem novopečenim mamicam in seveda njihovim dojenčicam in dojenčkom. Sem šele včeraj prečikirala zadnjih 5 strani, kar se je dogajalo. Čez te praznike sem bila malce zaposlena, sedaj pa hvalaBogiu je to mimo, si lahko malce odpočijem. Komaj čakam da se rešim tega trebuha. Čeprav sedaj malce lažje diham, odkar se mi je prejšnji teden spustil. Takoj sem opazilauser posted image
Potovalko bom res pripravila ta teden (sicer to govorim že od lani, ampak sedaj je pa že skrajni čas...) joj, ju3 na pregled v Ljubljano, me kar mine ko pomislim, da bom morala najbrž spet z vlakom. Moj user posted image SPET ni dobil fraj dneva, da bi me peljal. Mogoče gre še mama z  mano, drugače bom spet čist zamorjena. Ne maram sama bluzit po svetu sedaj proti koncu, ko sem že tako vsega naveličana.
spanje na hrbtu - ne gre že kar nekaj časa, včasih me vse boli, ko vstrajam z bočnim položajrm. Sice se tudi jaz vmes obrnem na hrbet da se vsaj malce pretegnem, ampak težko diham v takem položaju, tako da sem večinoma na boku. Še malo, pa bom lahko tudi na trebuhu spet user posted image

Lep pozdravček, se slišimo še kaj tekom tednauser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
2.1.2011 15:21:19   
BAJCI
Pozdravljene user posted image
po dolgemmmm času se vam javljam z veselo novičko,
dočekali smo naše dete,ki je bila punčka,tehtala je
celih 3700g in velika je 53cm,na svet pa je prijokala 24.12.,
sedaj pridno pančka,mami pa je smuknila na net.
Pridno se dojive in zaenkrat poteka vse ok.
Rada bi pohvalila babico,ki sem jo imela pri porodu,super ženska,
upam da tiste ki še čakate na dan D naletite na kako dobro babico,saj 
tisto ki sem jo dobila prvo-katastrofa,neprijazna.......
Vsem skupaj želim SREČNO,ZDRAVO IN VESELO NOVO LETO,TER OBILO USPEHOV......

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
2.1.2011 15:26:20   
darchy82
BAJCI iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo da se ste vsi ok in zdravi. Želim vam veliko veselja in prespanih noči.

Upam, da tudi tiste, ki še čakamo 2 v 1, kmalu pridemo na vrsto user posted image .

(odgovor članu BAJCI)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
2.1.2011 15:44:47   
NalLa
SREČNO NOVO LETO tudi iz moje strani!

Bajci čestitke! Je bila pa kar konkretna punca!

Meni tudi že ful trebuh otrdeva, na silvestrovo sem šla že skoraj v P, ker so bili krči na 3 min, pa vendar se mi je zdelo, da to ne morejo bit pravi popadki in res so se umirili. Sicer glede na to, kako hitro sem prvič rodila, bi mogla it takoj v P, ampak neki mi je reklo, da to še ni to. Drugače pa tudi jaz že komaj čakam, da mali pokuka ven. Pospravljeno je vse, za firmo sem tudi vse ravnokar porihtala, samo še zlikam jutri, potem pa naj kar pride user posted image . Sem pa že naveličana vsega in sem bila danes prav tečna. Sedaj so me pustili malo samo, najbrž da se mal ohladim.

Toliko na hitro od mene, upam, da se naslednjič javim že s kako lepšo novičko.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
2.1.2011 15:54:13   
gaya24
user posted image BAJCI cestitkeuser posted image

Evo, js tudi 2v1
Men se pa niti ne mudi kam, mi prav nič ne matra, tudi spim super tak da lahk počakam še kamot 14 dni. Jutri bi edino šla rodit, ker mam roj.dan in bi dobila najlepše darilo.user posted image

Ravno z Majem sestavljava l,ego kocke. Sem se pa mal prej sponila, da si moram torbo za v P pripravit počasi, sem že pozabla kaj vse gre not. Tiste, ki že mate pripravljeno, dajte me mal razsvetlit user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?