|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
31.12.2010 9:28:16   
jmpolona
Alo darchy82 - jaz se javim za danes ali jutri. Zdaj mi samo še napiši kaj naj naredimuser posted image , da bo temu res tako.

Jutri imam tako pregled v P ob 9.00 in resnično upam, da bo vse pripravljeno, da dobimo štručko.

Pa še eno vprašanej za vse - kako ve štejete teh 10 gibov? Vsak gib, ki ga naredi, ali v kakem razmaku gibi? To me še zdaj bega.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
31.12.2010 9:43:12   
darchy82
jmpolona mogoče ti pa nič ne bo treba naredit, če imaš jutri pregled. Mogoče te pa kar zadržijo v P. Držim pesti user posted image . Sej ti imaš pa že kmalu rok, a ne?

Glede gibov pa tud jst ne vem, kako se to šteje, ampak naša se itak tok razmigava cele dneve po trebuhu, da zelo hitro naštejem 10 gibov, tud če štejem vsak komplet gibov kot en sam. Verjetno bi pa najbolje G vedel.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
31.12.2010 10:17:32   
agataema
Za gibe naj bi se štelo na uro, kar pomeni če ga v eni uri čutip 10krat se to šteje kor 1krat. Saj po eni strani je to logično, ker če npr. bi ga čutil zjutraj večkrat, potem pa cel dan in zvečer nič, verjetno ni ok.

Jaz grem zdajle k sestri na obisk, potem pa domov pripravljat za silvestrovo večerjo.

Jmpolona, upam da se ti jutri že uresničijo željeuser posted image .

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
31.12.2010 10:26:55   
*miška*
Jutro vsem!

Jaz tudi ne vem kako te gibe štet in se tudi ne obremenjujem z njimi, važen, da jih čutim, vsaj sem ter tja. Je tudi Pušenjak rekel, da naj se ne obremenjujemo s temi gibi, ker so otroci različni, pa tudi kakšen dan je pač bolj miren, drug dan pa bolj živahen, če ga čutiš je živ. Pa še, če vam ctg kaže normalen srčen utrip je vse vredu. Jaz sem bila včeraj na ctg-ju priklopljena skor 45 minut, da je mal zabrcala, samo mi ni nič rekla, da bi blilo kaj narobe, ker je imela normalen srčni utrip in je pač trenutno spala. Pomoje je bolj srčen utrip otroka pomemben, kako se počuti.

Jaz pa dan začela s nesrečo, si pred računalnik prinesem veliko šalco čaja in se obrnem pa je šel s trebuhom po tipkovnici user posted image . Sreča še vedno dela.

In kje boste kaj danes praznovale, kakšen velik žuruser posted image ? No jaz bom kar doma na kavču, kakšna dobra večerja in tv.

Me pa mal začenja živčnost grabit, ker ne vem kako bo vse to skup šlo, pa ker vem, da me še par dni loči do pdp-ja in se zavedam, da me lahko vsak hip zagrabi. Pa še te krčne žile zraven kako bo to sploh potekalo (mam fobijo, kar se tiče povezave z žilami user posted image ) , no sej bo treba nekak spelat vse skupi.

Lepo praznujte, če se nič več ne javim user posted image .

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
31.12.2010 11:14:59   
talika81
špicauser posted image  user posted image  user posted image čestitke ob rojstvu. naj bo čimveč prespanih noči.

in tudi drugim, ki ste že rodile, vse naj naj.

meni je G glede gibov rekla - sklob gibov naj štejem kot en gib. med enim sklopom in drugim sklopom gibov naj bi minilo najmanj 5 minut.
tako da imaš npr. lahko sklop gibov ob 10. uri, pa potem to traja nekje 15-20 minut, potem je pavza in spet naslednji sklop. jaz jih tako štejem.
čeprav so tudi meni rekli, da naj se ne preveč obremenjujem s tem. pomembno je samo to, da otročka čutimo skozi cel dan. takrat vemo, da je živ.

mi2 bova tudi današnji dan preživela doma. pridejo k nama stric in moji starši in sestra, tako da bova mela malo družbe. kam pa čem it - kaj pa će me zagrabi? tako da bomo letos kar doma.
mi pa danes user posted image kar fajn pritiska na mehur, tako da me non stop lulat tišči. pa kar včasih zaboli. verjetno se pa tudi kaj že pripravlja. čeprav trebušček imam še visoko, tako da bomo meli nov letnik.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
31.12.2010 11:20:31   
_CiCika_
Pozdravljene souser posted image !
Jaz sem danes že dala skozi ctg. Dogaja se, ampak ne toliko da bi me obdržali v P. Tako da moram čez 3 dni, torej v ponedeljek ponoviti vajo.

jmpolona Želim ti veliko sreče, če se ti uresničijo želje za rodit! user posted image
Glede štetja gibov je pa meni med. sestra rekla, da se šteje vsak premik/gib posamezno. Očitno imam vsak G ali med. sestra drugačno prakso glede tega. user posted image

Želim vam lepe praznike in srečno pa predvsem zdravo 2011. Če pa katero zvije ta čas med prazniki pa veliko sreče in čimkrajši porod. user posted image

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
31.12.2010 11:25:32   
briljantina
Dobro jutro! user posted image

Jaz sem se pa točno ob enajstih izkobacala iz postelje, sem si privoščila spanja do devetih, potem pa še malo poležavanja. user posted image Se počutim krasno, ravno za eno ornk fešto zvečer user posted image .

Gibe štejem vsakega posebej, mislim, da če ga tudi ne čutiš vsako uro, da še ni nič hudega, moj se včasih tako umiri ali pa sem sama tako aktivna, da ga po cel popoldan ne čutim, ko pa se zvečer uležem in umirim, začne noreti in vem, da je vse ok. user posted image Se pa vsak dan prepričam, da pred dvanajsto naredi kak gib.

jmpolona, upam, da se ti uresniči novoletna želja in boš jutri že zibala. Če se ne oglasiš, te bomo kar same proglasile za mamico! user posted image

*miška* - nesreča nikoli ne počiva, samo da si še vedno na tekočem na RR, da ni šla mašina po gobe. user posted image

Silvestrovo - Za nocojšnji večer sva se pa midva kar povabila k njegovim staršem, moj tast izredno dobro kuha. user posted image Na hitro bomo nazdravili, potem pa greva v moj bivši domek popazit na malo muco, ki sta jo naša dobila za božička. Potem pa v sosednje mesto na ognjemet, CiCika, mogoče se pa kje srečamo, če se ga bosta udeležila. user posted image

Lepo praznujte, čakamo, katera bo odprla sezono... user posted image

Čaučiiii

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
31.12.2010 11:39:27   
Putka
Jej, še malo...

*miška*, glede poroda je pa ja čisto normalno, da si na trnih... Tudi mene stiska, pa grem že tretjič čez vse toleuser posted image . Zaradi žil - prijateljica je seveda čisto ok rodila in kmalu po porodu so težave izginile, seveda ker ni več pritiska tam spoda. Tako da boš tudi ti kmalu rešena, nič skrbet. Da bi pa kaj počilo ali podobno pa malo verjetno, vene so precej bolj trdne kot arterije, še nisem slišala za kaj podobnega..

No, tudi me punce danes poležavamo in lenarimo (no, otroka se kregata, se vidi da ni šole/vrtcauser posted image ), tamala je celo noč pokašljevala, sem bolj slabo spala, itakuser posted image .

Saj bom še 5x na RR prišla, pa vseeno:
user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
31.12.2010 12:48:07   
Lu
Še en pozdravček od mene... Verjetno tudi še ne zadnji danes user posted image

Današnja noč je bila katastrofalna. Noge sem si skoraj do krvi sprsakala tako me srbijo.  Pa samo spodnji del nog. Pa otečene. Ah ja... RAdosti še nekaj dni.

Glede poroda se tudi sama sem pa tja malo ustrašim pa grem tudi že tretjič user posted image Se prepustimo toku dogajanja, kaj pa čmo.

Zvečer gremo k prijateljem in bomo do konca tam.

Se še oglasim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
31.12.2010 16:55:52   
darchy82
Midva bova pa letos za spremembo imela silvesterski večer v dvoje. Sorodniki in prijatelji so si splanirali takšne in drugačne zabave, tako da bova z mojim user posted image imela malo miru zase. Sicer je bila do sedaj vsako leto fešta tu pri nas na Dolenjskem, za letos je bilo pa težko kake plane delat, ker nikoli ne moreš bit 100 % da te kaj ne prehiti. Jst mislim da se bova imela prav fino.

Sicer pa tudi ostalim želim lep večer in vse naj naj v novem letu. Za nas bo itak nekaj posebnega, glede na to da bomo v kratkem imele v rokah svoje user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
31.12.2010 17:28:25   
dramica
Punce drage moje naj bo večer čudovit da bi se dobro imele in počutile pa vso srečo če boste kam odhiteleuser posted image .
V LETU 2011 NAJ BO NEPOZABNO , VESELO,ZDRAVO NE PREVEČ JOKAVO IN NAPOLNJENO Z DRUŽINSKO SREČOuser posted image !

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
   [Brisano sporočilo]
31.12.2010 18:01:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dramica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
31.12.2010 18:55:36   
dramica
BAMBINA  jaz sem rodila v 1,5 h kaj bom pol zda j prej kot v1 huser posted image upam da res.Mi je pa res rekla gin. da naj grem kar takoj od doma ko bom začutila redne popadke nič čekat na 5 min.Zdaj pa paniko zganjam ko me parkrat u križu usekauser posted image res ne vem kako bom to speljala.Ah bom že sam da ne bo predolgo trajalo in da ne bo prehudo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
31.12.2010 19:58:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dramica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
31.12.2010 20:36:11   
agataema
Upam, da že vse lepo praznujete, mi smo se najedli, sinček in mož imata zdajle še igralne urice, potem pa upam da bova z možem zdržala do polnočiuser posted image .

Dramica, mene tudi skrbi. V prvo je bilo v dveh urah, zdaj pa je tudi že vse naštimano, že od 35. tedna sem odprta in vse je zmehčano, tako da ko akcija bo, bo šlo hitro. Upam, da ne prehitrouser posted image .

Vsem želim vse najlepše v novem letu, najbolj pa da bomo imele čimlažje porode in da bodo user posted image  zdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 4290
31.12.2010 21:00:10   
jmpolona
Tudi jaz vsem skupaj želim srečno, zdravo in zadovoljno novo leto 2011.
Pa čimlažje porode in zdrave otroke.
Pa upajmo, da jutri preko mobitela javim dobre novice user posted image .

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
1.1.2011 0:27:59   
Nina 30
Ob polnoči se zazrite v nebo ...tam mala zvezdica vam pomežiknila bo....tiho bo zapela...in v mojem imenu vam:zdravja,sreče in zadovoljstcva zaželela.....vse naj v letu 2011

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 9:42:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina 30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4293
1.1.2011 10:21:20   
agataema
Lep pozdrav v novem letu,

JMpolona, upam da se že  kaj dogajauser posted image .

Jaz že celo jutro lenarim in se mi prav nič ne da...

Neposredna povezava do sporočila: 4294
1.1.2011 10:29:46   
_CiCika_
Evo pa je tu naš težko pričakovani januar! Zdaj je naš čas, tako da AKCIJA! user posted image

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 11:14:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu _CiCika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4296
1.1.2011 11:27:27   
talika81
punce, najprej SREČNO IN ZDRAVO 2011! Da bi imele čimprej svoje user posted image v naročju!

jimpolona, srečno danes, če se že kaj dogaja!

pri meni je še vse mirno. tako da še kar čakamo, da se začne kaj dogajati. mi je pa mami sinoči rekla, da se mi je trebušček že baje malo spustil. tako da jaz mislim, da se tudi pri meni zna počasi začet kaj dogajat.
bomo videli, kaj boUZ pokazal v ponedeljek in CTG v torek. mislim, da kaj dosti ne, razen to mogoče, da bo na UZ vidno, da je user posted image pripravljen za prihod na svet.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 4297
1.1.2011 11:31:14   
Putka
Jaz še nobenega sms-ja iz P nisem dobilauser posted image .

SREČNO IN NEPOZABNO 2011!!
Sploh ne dvomim da bo kaj drugače..

Mi smo pa pričakali polnoč, popili celo flašo penine, Vesna pa otroškega.. Jaz sem kar alkohol pila, pa mešala z otroškim jagodnim, je bilo njamiuser posted image . Odvili smo darila, tamala je imela vročino in je zaspala ob 9huser posted image , Vesna zdržala do pol 1h. Imeli smo super ognjemet, zdaj že vsi sami rakete kupijo in imamo iz bloka res fajn predstavouser posted image .

Spala do pol 11huser posted image . Noge in roke imam pa že fajn otečene, ah ja še dobra 2 tedna.. Glede na velikost trebuha in gibe, ki jih čutim od spodaj pa pod rebri nekje, je pomoje tale naš pravi dolgin (po očkatu verjetno, suh in visok, blagor enimuser posted image ). Že punci sta bili 53 in 52 cm ob rojstvu, tam nekje bo sigurno še tretji..

Jaz ne morem komentirati o hitrosti poroda. Ampak čisto vse drugo/tretjerodke so imele hitrejši in lažji porod od prvega.. Saj ta prvič je najtežje, potem pa itak medenica ni več taka kot pred porodom, se hitreje raztegne.. Tako da Dramica, agataema ter ostale ekspresne, da ne bo v dvigalu ali avtuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4298
1.1.2011 11:36:42   
Putka
user posted image   

01.01. - jmpolona
03.01. - Inčika2, Lu, darchy82, rdečebela, talika81, pinky86, bambina
04.01. - gaya24, Nina 30
05.01. - bim*bam, baby1978, Lora83, _CiCika_, planikica, maggie27,
             fabula, agataema
07.01. - br27, Putka, roža03
10.01. - Bibi58

11.01. - čebela adela

user posted image

03.01. - baby1978, Inčika2, matejas, bambina, Lu, darchy82,
             rdečebela, _CiCika_, bambina
04.01. - gaya24, petral, talika81, Nina 30
05.01. - bim*bam, _CiCika_, planikica, maggie27, agataema, *miška*

06.01. - dramica, briljantina
07.01. - roža03
10.01. - Putka, Bibi58

11.01. - čebela adela

user posted image

05.01. - Lora83
06.01. - dramica
07.01. - Putka, pika27, br27

< Sporočilo je popravil Putka -- 1.1.2011 11:38:32 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
1.1.2011 12:27:06   
jmpolona
Alo. Se javljam, da ni nič akcije user posted image .
Ma upajmo, da bo kaj v naslednjih dneh. Imela samo CTG, ki je bil idealen, pol mi pa ni pregleda naredil. Jaz pa tudi nisem vztrajala, če me nič ne špika in pikeca dobro čutim. Je že tako najbolje.
Imam naslednji pregled imam šele na PDP, 5.1., ampak še vedno upam, da bo kaj prej akcija.

Čeprav so vse, ki so bile na CTGju danes bile čez rok in vse so čakala fante user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?