|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
19.12.2010 9:29:10   
Nina 30
dobro jutro v mrzlo jutro! jaz sem se danes po dolgem času res lepo naspala,včeraj sem malo pretiravala s pospravljanjem stanovanja,da sem bla pol tak utrujena,da sem mislila da me bo kap.Danes je že dosti boljše! Grem pol kar hitro kuhat danes ker ima moja malecka nastop s plesnimi in jo peljema pol na generalko,kasneje pa je nastop!to sem vesela,da sem dočakala ker sem rekla morauser posted image m mojo deklico videt nastopat pol pa lahko grem rodit!user posted image nič lep nedeljski dan vsem skupaj!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
19.12.2010 9:34:52   
špica84
Jaz bi tudi dovolenje da se premaknem proti p user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
19.12.2010 10:08:51   
agataema
Pozdravljene,

vse, ki ste že čez 37. tednov, imate zeleno lučuser posted image . Ostale bi blo fajn če bi še malo počakale, ampak tudi če ne ni panike.

Ja kako vedet kdaj it v porodnišnico. Jaz sem že 2cm odprta, ampak krčev nimam nič, vsake toliko časa mi otrdi trebuh, ampak neboleče. Tako, da čakam na enega od treh znakov: krvavitev, odtek vode ali popadek. Jaz vem, da pri katerem koli od teh znakov grem takoj v P, ker v prvo sem rodila 2 uri po prvem popadku in nimam zdaj kaj čakat, da bi s bili popadki npr. na določene intervale. Zelo si želim, da bi bil pred popadki kak drug opozorilni znak, da se bo porod kmalu začel.

Jutri bi morala še na koncert v Cankarjev dom in res upam, da mi rata. Tolk časa sem si želela, da res upam da bo počutje ok in bova z mojim lahko šla, ker potem kar en čas ne bo časa za take stvari.

Zdaj se pa grem stisnit k mojima fantoma, ki gledata božičnega Shrekauser posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
19.12.2010 11:08:52   
dramica
O,pol pa jaz še nimam krteuser posted image ah,še 1ted.dober bom še počakalauser posted image dam drugim nosečkam prednost, čeprav jaz tud dans spet nisem spalauser posted image .
Kdaj rodit?HMMM,je kolegica zanč  rekla da ni vedla če so popadki al ne, je šla za vsak slučaj se pokazat,ko je prišla do pol poti jo je sekalo na polno, prišla tja odprta9 cmuser posted image ,čez pol urce je bila mala zunaj,vse o.k.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
19.12.2010 11:48:07   
Nina 30
dramica kaka frajerka ta tvoja kolegica,9cm odprta ko je prišla not pa v pol ure rodila!!!!!joj kaj češ lepšega,jaz bi tak šla 4 krat rodit,hehehehe!no prvič je bil pri meni sprožen porod bila sem teden dni čez rok,upam edino da se tokrat začne samo od sebe to si edino želim,po pa pustimo se presenetit!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
19.12.2010 12:48:04   
Putka
Evo, še kar pri starših taborim, ker doma moški malajo, pa gre kot po Murphy-ju vse narobe... Potem pa dec pravi, da rabi čas za take podvige - ja halouser posted image !!! KOt da že od začetka novembra ne sitnarim...

Jaz nisem imela te sreče, da bi na hitro rodila, mogoče ta prvič le ni tako pogosto da gre v parih urah. Če pa je prvič na hitro, potem se tudi jaz ne bi preveč naslednjič obotavljala. Pa saj imate vse kar blizu do porodnišnice, razen vem da je ena omenila več kot uro?? No, pa iz Tolmina je tudi malo dlje, je pa mogoče le fajn da v tem primeru greš prvo do ginekologa, ker če se za vsak lažni alarm voziš.. sploh pozimi če cesta ni najlepša..

Sem pa še z dvema bodočima januarkama govorila, pdp imamo skoraj na isti dan, obe ful težko nosita, pa veliki trebuhi, kaj je zdaj s tole 2011 rundouser posted image ? Jaz sem obe punci rodila spomladi, je bilo proti koncu velik lažje kot zdaj.. Je pa res da sem bila 4 leta mlajša in brez oz. z enim user posted image , ja mogoče je touser posted image

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
19.12.2010 13:13:23   
*miška*
Tudi jaz komi čakam da grem rodit, samo moj še ni pripravljen, pravi naj vsaj še do božiča počakam, ker ne more dopusta dobit prej, ker je sam . Tko, da me skos krega nej ne hodim nikamor pa še kuha namest mene pa vse dela, da jst čim več počivam.

Drugač me pa že ornk matra vse skupi. Pa tud vsak dan mam že popadke,  otrdeva trebuh redno, če se vležem se malo umiri. Samo v četretek na ctg-ju ni pa nič kazalo. No pa tudi take vodene izcedke imam tko, da sem čist zmedena. Samo dokler mi moja veselo brca notr, ne delam panike, ker ji je očitno lušten in ji nič ne manjka.
Jaz sem si naredila načrt kako bi najraj rodila in to je, da se mi postopoma začnejo popadki, da se imam čas še stuširat in pripravit potem pa akcija...... Upam, da se bo bejba držala tega načtra. Če sem že kaj odprta pa itak ne vem, ker me moja g nič ne pogleda . Tako, da tudi jaz po svojem občutku čakam kakšen bolj očiten znak, kot je večji voden izcedek, krvav čep ali pa saj bolj redne popadke....

No zdej grem pa pogledat kaj dragi čara v kuhinji.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
19.12.2010 13:28:03   
Anonimen
Miška pod tebe se jaz tudi podpišem user posted image

Tudi mene matrajo popadki (otrdevanja in tisti pravi - boleči) ampak se vedno umirijo... Sem že utrujena od tega, da sem non-stop na preži kaj in kako. Do P ima zdej od kar sem "dolenjka" pol ure, tko da se še nisem odločila kdaj bomo šli, vem pa, da če mi voda ne bo odtekla bom čakala do zadnjega, predno bom šla notri... Je blo pri Žigatu preveč ur v porodni, tko da sem zdej odločena, da ko bodo redni popadki in močni grem, prej pa ne... user posted image
Mene ponoči zbudi kje kakšen popadek, izcedek je itak obilen, ampak menda normalen, trebuh velik in otrdeva, križ me boli, najbolj me pa mori, da sem že 14 dni prehlajena, pa se nikakor ne morem pocajtat user posted image To me najbolj utruja... Ne morm dihat čez nos in mam posledično suho grlo, usta,... ni da ni user posted image   Ampak smo zanimive, a ne, k sam jamramo zdej proti koncu vse user posted image

Sicer pa jst upam, da grem še letos rodit, kar me čist komot lahko doleti naslednji teden, ko bo diabetologinja vidla kakšne cukre imam user posted image   Šopam inzulina ko nora, pa nič ne pomaga... Menda je problem, da nosečnost napreduje in predvsem ta infekt. Cukri so menda ob infektih nenormalno visoki user posted image

No v torek mam pregled pri dr. Steblovnikovi v P, pa bo ona kej več povedala user posted image

Za kavico sem jaz vedno ZA! Sem vsak dan v LJ, ker Žigata zaenkrat še jaz vozim user posted image

(odgovor članu *miška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
19.12.2010 19:38:11   
*miška*
Mene je najbolj strah tega, da bi mi voda čisto do konca odtekla pa še dopoldne po možnosti, ko sem sama doma in me noben ne more peljat...rešilca res ne bi rada klicala, če ni res nujnooo!!! Ma mi je bedno pol vsi sosedi, ko majo pol vse sorte za povedat . Zato mi je najboljš, da se mi postopoma vse začenja pa da je moj doma . No bomo videli kako in kaj...Čeprav sem slišala, da jim je voda ful odtekla, pa so se še zmeri tuširale in šle potem v porodnišnico same  Tko, da res ne vem kaj narediti. Nam je tudi v materinski rekla, da, če nam recimo v javnosti odteče voda, da nič panike delat, ker je najhuj, da hitro hodimo oz. tečemo proti avtu. Da pač počasi proti avtu in v porodnišnico. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
19.12.2010 19:46:07   
agataema
Miška mene tudi to skrbi. Če bi se to zgodilo dopoldne ko je mož v službi, mi ne bi preostalo drugega kot klicat rešilca, ker sem v prvo tako hitro rodila. Zato tudi jaz upam na kak predhoden znak npr. krvavitev ali pa mali odtek vode. Glede na to, da po UZ vem, da je mali že usidran v medenico, predvidevam da v pljusku voda ne bo odtekla. Veš pa itak nikoli neuser posted image .

Jutri pa pregled pri G, zvečer pa na koncert - upam, da ne bo kaj vmes pršlouser posted image

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
19.12.2010 21:08:06   
Anonimen
Ah mene tole s prevozom sploh ne mori... Jst se bom ziher šla še stuširat, tudi če mi voda odteče, samo da se bom po polžje premikala... Predno rešilec do mene pride bo itak trajalo user posted image   Sicer pa mam drisko user posted image   Pa glih včeraj sem brala, da naj bi bil to tudi eden od indicev za začetek poroda user posted image   Upam, da se niso zmotili user posted image

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
19.12.2010 22:28:30   
gaya24
Hojla so user posted image . Js sem pa danes čist sesuta.... No, to sem že napisala da mam probleme s hemeroidi ampak se je vmes že umirilo zdaj pa spet od včeraj zvečer že celo noč nisem mogla spat, ker me je začelo tak skelet in pečt, da sem se zbujala na pol ure. In to zdaj traja že celi dan, komaj hodim po hiši, sedim lahko samo na boku...verjetno bi blo pametno met tist plavalni obroč, ko ga rabiš potem po šivanju presredka... V glavnem vse se mi je vnelo in ne vem kako tega hudiča spravit nazaj čim bolj po naravni poti, ker se ne bi rada zdaj kakšnih tablet in nekih krem posluževala. Če bi mogla it danes rodit, ne vem kako bi to zgledlo, verjetno bi rekla, da naj mi nardijo CR.
A kamilce pomagajo? Hodim na bede, da si z mrzlo vodo tuširam tisti predel že cel dan, pa ni nč bolš. S tea tree si mažem...jej...res ne vem kaj še naj.

Grem zdaj v postlo...upam, da najdem nek položaj, da bo vsaj mal manj bolelo...

Lepo spite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
20.12.2010 8:56:21   
dramica
Jutrouser posted image !
Kje ste nosečke?Ste kaj v akciji mene je včeraj tako križ bolel da mi je blo popolnoma vse odveč.Pa ne vem al od utrujenosti al od priprav?Bomo vidl kaj bo danes.Zanima me če ste vse dobile napotnico za rešilca.Jaz je nisem je rekla sam če nimam prevoza.Ja jaz naj pa glih vem kdaj pa kako bouser posted image .
Hemeroidi-bogica jaz ti res nebi znala pomagat mogoče kakšna kopel?HBnimam takšnih izkušenj verjamem da je pa zelo boleče in neprijetno.user posted image naj ti tale malo omili bolečino.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
20.12.2010 9:38:25   
briljantina
Jutrooo! 

Tudi jaz sem opazila, da proti koncu že vse malo jamramo oziroma vzamem tako, da si izmenjavamo izkušnje. Se lepše sliši.

dramica - jaz nisem dobila napotnice, samo so vseeno rekli, da naj ga pokličem, če odteče voda - zavrnit te ne more, kajneda? No, ne vem. Upam, da se to ne bo zgodilo.

gaya24 - uff, si ne predstavljam, kako je s temi hemeroidi, pravijo pa, da zna boleti kot hudič. Najboljše, da si res nabaviš obroč ali nekaj podobnega (mogoče napihljiv vzglavnik), da boš lažje sedela.

ziva25 - jaz sem še vedno na dieti zaradi sladkorja, tako da verjamem, da ti ni lahko ob inzulinu, pa še prehlad vse zmoti. Držim pesti, da bo vse ok!

Drugače pa tudi meni trebuh otrdeva, bolečine pa včasih še vedno takšne kot pri menstruaciji. Včeraj sva šla z po nakupih in sva hodila tam nekje 4 ure okrog - na koncu sem se že kar vlekla, tako me je vse bolelo. Ko sva prišla domov, sem se samo ulegla in me je v hipu zmanjkalo za dobro urico. Zdaj očitno ne smemo pretiravat, tako da se je treba kar pazit, da nas kje na poti ne doleti.

Ko me boli, bi pa tudi najrajši že zavila proti P. Me pa obdajajo mešani občutki, včasih bi kar šla, včasih pa sploh nisem psihično pripravljena (npr. sredi noči bi še spala in ne pritiskala na vso moč ).

Zdržimo še teh par tednov, ko bodo naši sončki za vedno z nami.

LP

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
20.12.2010 9:39:54   
briljantina
Spet ti smeški. Grrr

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
20.12.2010 9:53:41   
Putka
Joj, kaj smo res že 20.decembrauser posted image Se mi zdi da vsako leto par mesecev preskočim, po novem letu januar, februar, pa kar poletje...

Jaz imam tamalo doma, da se tale prehlad ne razvije v kak bronhitis, je zdaj polno tega.. Pa sem prav jezna, ob 8.30 zjutraj nikjer nobenih risank, ampak važno da nek teletekst šopauser posted image

Mene je kar oče peljal, ko mi je voda odtekla. Najprej do Novega mesta, sem tam nekje uro in pol porabila, potem pa še v Lj, ker mi niso hotli rešilca dat (logično, če sem že bila v bolnici, ne?). Je bila na sprejemu malo jezna, ampak ko sem razložila ni bilo panike. Edino v porodni sem morala ves čas ležat na hrbtu/boku, nič vstajat.. Pa ravno tako ti dajo klistir, tam sediš.. Tako da se seveda komot doma stuširašuser posted image
Jaz si bom še frizuro uredila preden grem rodit, ker potem kar malo postrani gledajo, če si glavo na oddelku umivaš. Jaz sem si do zdaj obakrat, še fen so mi od doma prinesliuser posted image . Zdaj ga bom v torbo spakirala..

Kaj potem pravite za kavo, bi se v četrtek zmenile? Nekje okrog 11h, samo glede lokacije ostale povejte, jaz se povsod pripeljem. Kjer je lažje za parkirat, pa da ni gužve... Lahko kje v BTC-ju, ampak zdaj pred Božičem je tam noro.. Na Rudniku mogoče?

Živa, kje pa imate vrtec? Lahko se tudi že prej dobimo, jaz itak Vesno v šolo vozim (kakšen luksuz je šolski avtobus!!user posted image ), pa se običajno nekje ob 9h potem za kavo menim..

Torej: v četrtek, ob 9h ali 11h, Supernova Rudnik ali BTC?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
20.12.2010 10:11:39   
rdečebela
pozdravljene čvekiceuser posted image
je videt da se bliža naš čas, ko prebiram da vse nekaj tišči, boli ipd. isto je seveda tudi pri meni. Po eni strani komaj čakam našega ščurka, po drugi strani pa se mi podi po glavi tisoč vprašanj... sploh ker bo prvič, pa pojma nimam kako to izgleda, torej, ti popadki, kakšen občutek je? A so to kot krči, podobno menstrualnim al bolj špika al kako? Sicer vsaka reče, da bom že vedela kdaj se bo začelo, pa vendar sem malce negotova. Napotnico za rešilca in porodnišnico sem dobila že en mesec nazaj, ampak tudi jaz ga ne bi rada klicala. Glede na to, da nosečnost vodijo v ljubljanski porodnišnici, smo se odločili da gremo rodit v Ljubljano. Ne vem pa, kdaj naj bi se odpravila od doma, glede na to, da je od Tolmina do Ljubljane 145 kilometrov, pa še vprašanje kakšne bodo razmere na cestah... user posted image pa glede na to, da nekatere res na hitro rodijo, druge pa se matrajo pol dneva, res ne moreš bit neki pameten...
Včeraj sem kupila še to previjalno torbo v dm-u, mi je res ful všeč, temno rjave barve, skratka čisto sem navdušena nad njo. Še vedno pa nisem pripravila svoje torbe oz. potovalke za v porodnišnico. In še vedno nisva kupila kompletka za dojenčka za iz porodnišnice, ker sem tudi malce v dilemi, pojma nimam kolk bo mali velik, se pravi kakšno številko bi morala kupiti. Kakšno ste ve nabavile? Sicer je moj dragi predlagal da ga bo sam kupil, ko se dojenček rodi in bomo vedeli mere, ampak, nekako mi ta ideja ne diši najbolj, predvidevam,da ne bi izbral po mojem okusu in oh in sploh mi to ne bi bilo po godu user posted image user posted image ja, vem... kompliciram! danes smo 20. decembra in to pri nas pomeni odštevanje zadnjega mesecauser posted image wipi, komaj čakam. In cela vrsta za manouser posted image joj, košaro moram še preoblečt, pa nisem niti še blaga kupilauser posted image zadnji mesec mi je pa tko škifo ratalo okol hodit, ko sem že malo nerodna, hrbet začne bolet, pa vse... pa vidim da bo kar treba nabavit še manjkajoče stvari.
A pol copate boste ve vzele svoje v porodnišnico? In plašč oz haljo? (kakšna je sploh razlika)user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
20.12.2010 10:27:22   
darchy82
Za kavico v četrtek sem jst za, ampak ob 9.00 bom težko prišla, ker imam ob 8.30 še pregled pri moji G, lahko pa pridem nekje ob 10.00. Za lokacijo je pa meni vseeno.

Napotnico za rešilca sem tud jst dobila, ampak upam da je ne bom rabila.

Kompletek sem jst kupila sicer 62, ampak bom s sabo v P vzela še bodi in žabice št. 56. Bom vzela raje kakšo cunjico več za vsak slučaj.
Copate bom pa jst vzela s sabo, kupila sem si pa še ene čist navadne plastične natikače, da me kaj ne preseneti. Verjetno bom vzela pa tud haljo, ampak ne vem kako jo bom v potovalko stlačila. Če bo huda panika bom mojega user posted image prosila, da mi jo naknadno prinese.

Uživajte!

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
20.12.2010 10:50:53   
Anonimen
Putka Žigata vozim v Štepanca v vrtec... Zarad mene se komot dobimo ob 9ih, mi bo glih prav, da se ne rabim vmes še kam štulit user posted image Sicer pa sem bolj za Supernovo, ker se mi zdi tale BTC čist preveč obljuden user posted image

Sem imela zjutraj popadke na 5 minut, pa so se spet umirili user posted image   Me tale pupa zaj.bava tko kot me je Žiga na koncu... Ampak dokler ga niso z umetnimi popadki ven spravli ni hotel ven user posted image Sicer mi je zdej smešno, ampak takrat mi ni bilo. No pa zdej mi tudi ni, ker sem non stop v nizkem štartu pa nevem a bo al ne bo user posted image

Jutri mam pregled v P pri dr. Steblovnikovi... Upam, da me ne obdrži zaradi neurejene gestacije... No če že me, mi lahko pa še sproži, a ne? user posted image   Me pa prov zanima, če se kej odpiram glede na te popadke user posted image

Aja.... Cunce za iz P mam jst št. 50 spakirano... Je bil Žiga tok majhen, ko se je rodil, da mu je še 50 bla prevelika. Sicer pa se tolažim, da ima KIK bolj velike številke in je to vbistvu 56 user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 20.12.2010 10:54:49 >

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
20.12.2010 10:57:50   
špica84
Živa pol ga pa čisto blizu mene voziš v vrtec.Jaz sem pa lih tle duma ku je dom starejših občanov user posted image

Jaz sem tudi drgač za,samo meni bi skoraj bolj sedlo v btcju,se mi zdi rudnik tok daleč.Ma seveda če bom še v celem kosu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
20.12.2010 11:03:33   
Anonimen
Špica enako velja zame, če bom še v enem kosu in na "prostosti" user posted image . Drugače pa se lahko skupaj peljeva, če si za user posted image   Pa kasneje bova lahko skupaj vozičkali user posted image   Mi smo se sicer spomladi preselili na "dolenjsko", ampak sem večino časa tukaj, ker mi je doma dolgčas user posted image   Pa imamo samo en avto in potem doma niti do trgovine ne morem, če mi dragi zjutraj avto odpelje user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
20.12.2010 11:05:47   
špica84
Ja se strinjam po tem takem

Vozičkale uuu superca,bo končno družba,ker je sedaj skoraj nimam user posted image .Se vidi da sem se šele dobro preselila v to k..... ljubljano

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
20.12.2010 11:14:04   
Anonimen
Jst sem tukaj že skoraj vse življenje, pa še vedno nimam družbe konkretne... Ni tvoja krivda, samo ljudje so tukaj čist zaposleni in v gužvi non-stop, pol pa pač nimajo časa za take kot sem jaz, k sem že 3 leta doma user posted image Se mi včasih res že meša user posted image

A pol velja za prevoz? Mi pošlješ tvojo GSM na ZS, da se bova lažje usklajevale... Če gre slučajno kera od naju prej v P user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
20.12.2010 12:26:42   
Lu
Ojla sonosečke!

Kako smo? Vas berem, da vas pestijo že težavice... Tako kot mene :-)

V četrtek smo odrinili v Kr. goro do nedelje. Bilo nas je en kup, res. Imeli smo se krasno, samo mogoče sem bila pa le malček preveč noseča, saj mi je bilo kar naporno. Pa noge so mi otekalo da je joj. Takih nog pa še ne.

Otroka sta prava smučarja. Sploh mali, k je bil dejansko letos prvič na smučeh. Je šel na koncu že kar sam. Prav posrečen. Tako smo čez dan smučali, pop. bazen. Ja in danes sem kar doma. Na šihtu imam še par malenkosti za uredit pa bom tekom tedna.

Mene je zvijalo 2 dni nazaj. Sem rekla, očitno bo treba it, no pa se je umirilo. Zdaj me skoz nekaj špika pa križ, pa spredaj,... Ah saj bo. Po eni strani bi tudi sama želela, da bi bilo čimprej, po drugi pa naj počaka vsaj do 1.1., da bo šel dete lahko kasnej v šolo

Torba je zdaj pa res že pripravljena. perem še zadnje cotke, zibko še postavimo in potem mirno čakamo... Sploh mirno, ja :-)

Pridne bodite.

Aja zmenek v četrtek... Jaz bi tudi prišla. Imam ravno pregled pri svoji G ampak mislim, da ob 9 uri bi mi ustrezalo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
20.12.2010 12:28:01   
Lu
Še en namig:

Če RR nagaja....

Ko napišete ves tekst, ga nujno označite in pritisnite tipko CTRL+C in tipko Potrdi. Če slučajno ne odda greste ponovno v Odgovor pritisnete tipko CTRL+V in spet Potrdi in sigurno objavi sporočilo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?