rdečebela
|
pozdravljene čvekice je videt da se bliža naš čas, ko prebiram da vse nekaj tišči, boli ipd. isto je seveda tudi pri meni. Po eni strani komaj čakam našega ščurka, po drugi strani pa se mi podi po glavi tisoč vprašanj... sploh ker bo prvič, pa pojma nimam kako to izgleda, torej, ti popadki, kakšen občutek je? A so to kot krči, podobno menstrualnim al bolj špika al kako? Sicer vsaka reče, da bom že vedela kdaj se bo začelo, pa vendar sem malce negotova. Napotnico za rešilca in porodnišnico sem dobila že en mesec nazaj, ampak tudi jaz ga ne bi rada klicala. Glede na to, da nosečnost vodijo v ljubljanski porodnišnici, smo se odločili da gremo rodit v Ljubljano. Ne vem pa, kdaj naj bi se odpravila od doma, glede na to, da je od Tolmina do Ljubljane 145 kilometrov, pa še vprašanje kakšne bodo razmere na cestah... pa glede na to, da nekatere res na hitro rodijo, druge pa se matrajo pol dneva, res ne moreš bit neki pameten... Včeraj sem kupila še to previjalno torbo v dm-u, mi je res ful všeč, temno rjave barve, skratka čisto sem navdušena nad njo. Še vedno pa nisem pripravila svoje torbe oz. potovalke za v porodnišnico. In še vedno nisva kupila kompletka za dojenčka za iz porodnišnice, ker sem tudi malce v dilemi, pojma nimam kolk bo mali velik, se pravi kakšno številko bi morala kupiti. Kakšno ste ve nabavile? Sicer je moj dragi predlagal da ga bo sam kupil, ko se dojenček rodi in bomo vedeli mere, ampak, nekako mi ta ideja ne diši najbolj, predvidevam,da ne bi izbral po mojem okusu in oh in sploh mi to ne bi bilo po godu ja, vem... kompliciram! danes smo 20. decembra in to pri nas pomeni odštevanje zadnjega meseca wipi, komaj čakam. In cela vrsta za mano joj, košaro moram še preoblečt, pa nisem niti še blaga kupila zadnji mesec mi je pa tko škifo ratalo okol hodit, ko sem že malo nerodna, hrbet začne bolet, pa vse... pa vidim da bo kar treba nabavit še manjkajoče stvari. A pol copate boste ve vzele svoje v porodnišnico? In plašč oz haljo? (kakšna je sploh razlika)
|