rdečebela
|
pozdravljene, da se še jaz javim, včeraj sem bila na ultrazvoku, brzinskem zmerila je obseg glavice, tebuha, teža našega dojenčka je nekje med 2300g in 2400g, pri 35t 1d, tako da berem, da so nekateri vaši škratki res velikani včeraj sem slišala, da je ena tukaj iz naših krajev rodila dete težko več kot 5kg!!! pa to je že za v vrtec sicer si težko predstavljam, da bi ga rodila po naravni poti, lahko je imela carski, ampak 5kg je pa res že konkretna teža če mene vprašate. Čestitke Arwenko in Aischa1 za vajine sončke, upam da kmalu prileti kakšna fotka Arwenko super da si imela tako prijetne izkušnje s porodom, prav z veseljem sem prebrala zgodbo, čeprav moram priznati, da bolj kot se bliža dan D, bolj me stiska zaradi tega poroda. Sploh ker je prvič, pa nimaš pojma kako to zgleda Aischa1-držimo pesti, da vas čimprej spustijo domov, da se malo pocartate *miška*-tudi meni se dogaja podobno kot tebi s temi mokrimi hlačkami. Sicer nosim ščitnike perila, pa mi vseeno kdaj premoči nekako, kaj pa vem. Tudi sama si ne znam razložiti kaj bi to pomenilo. Ampak na pregledu je G rekla, da je plodovnice še dovolj. Nisem jo pa konkretno vprašala, kaj bi pomenilo to, da mi nekaj pušča tam spodaj darchy82-welcome to the club, tudi sama sem kot v trgovini s porcelanom sploh pa me tko tišči spodaj pri kosti, da že prav boli, sploh ko se hočem sklonit, jooooj, včeraj smo šli po pregledu še na šoping in seveda lajnali cel dan naokoli, zvečer ko sem prišla domov, sem prosila tamojga, če mi lahko škornje sezuje, čist sem bila paf imamo pa nove pridobitve, nabavila sem si flaškice, kok so luštne in previjalno podlogo, tako oranžno, vse bo bolj v oranžni barvi pri nas nekako nevtralno aha in naročila sem štrmaček za košaro in dobila tudi spužvo, ker je dokaj globoka košara jo bom podložila pod štmaček. Kolk lepih stvari majo v Lj. za malčke, pa se kr ne moreš nagledat. Ampak s cenami pa res pretiravajo, ni za verjet. Bila sem tudi v Mothercare, pa sem gledala te torbe previjalne... 99€ seveda je nisem kupila, bom pogledala v dm-u. Pozdravček iz zasneženega posočja
|