rdečebela
|
oho, pridne ste ble, ste se načvekale. Vidim da nekatere resno daje nespečnost (mogoče je bla pa res luna kriva) in tile lažni popadki mi niso prav nič všeč, kako to zgleda? A če ti trebuh otrdeva je to tud že lažni popadek? Pri meni sicer ni še panike, je pa res, da me je ene par krat že začela matrat ista bolečina kot pri menstri, pa si nisem znala razložit kaj bi to bilo. Joj jst se res hecam s temi pripravami, potovalka še vedno čaka...prazna. Pa sej v bistvu mam sam notr za zložit, samo vem, da če bi me kaj prehitelo, bi pozabla pol stvari danes sem bila pri moji ginekologinji tukaj, no, pravzaprav jo imam v Kobaridu in ne v Tolminu, u bistvu sem šla samo iskat napotnico za patološko ambulanto v Ljubljani, ker mi itak tam vse vodijo. Pa je seveda tudi ona želela vedeti kako napredujemo, je bla zlo vesela ko je vidla materinsko in da je use okej, sploh s srčkom pa dala mi je še nek papir za csd. Povedala sem ji da nameravam rodit v Ljubljani, pa je rekla, da kadar se mi bo zdelo, da se je začelo nekaj dogajat, da naj pokličem v tolminsko ambulanto in naj me pregleda babica, da bo že videla kakšno je stanje in kaj narediti. Jst sm res zlo zmedena glede tega, kako bom vedela kdaj gre zares in kdaj moram od doma in kdaj naj pokličem rešilca, če bi ga že morala danes me je že malce v paniko spravu zjutraj, ker ni bilo čutiti nobenih premikov, pa ponavadi me pozdravi že takoj ko se zbudim, danes pa presenetljivo umirjen... je reku moj dragi da to je najbrž zato, ker sem šla tako pozno spat (00:30, sem gledala Titanik) in malček še spančka putka a ti bi me kar preimenovala no, ni panike, mi je všeč tudi rdeča čebela (neka nova sorta, ne pikam) vidim da so ti poznani naši kraji, si kje blizu tudi ti? no mogoče mi bodo v tolminski ginekološki ambulanti res znale kaj več svetovati, moja ginekologinja je sicer mlajša, ima manj izkušenj, zato me je najbrž napotila kar v ljubljano. Čeprav moja epilepsija zaenkrat kar stagnira.hvalaBogu (trkam po glavi) No sej ta Blejčeva ni napačna, ne dvomim v njeno strokovnost, čeprav občasno ima take izjave izven konteksta, da se kar konkretno nasmejim. In ponavadi pozabim vprašat kar sem nameravala ampak verjamem da me bo srečno pripeljala do konca in da bo use okej živa25 kje si dobila tole slončico ki tako veselo skače na tvojem profilu? Jaz bi tudi neki takga prpopala na fb, ker sem se ravno včeraj hecala da izgledam kot slončica Nelly Že od sobote sem sitna ku drek sploh ne vem kaj mi je oz. prav dobro vem, pa še tale luna mislim da me je malo matrala. Uglawnem, moti me ker sem cele dneve sama doma, je ni žive duše da bi mi delala družbo. Moj dragi gre v službo ali v stanovanje štimat (kar sicer razumem in je zlo priden in oh in sploh, ampak, delo tako ali tako počaka, ne gre nikamor, moje nosećnosti je pa skoraj konec) pa premalo krat si vzame čas za naju, da bi se preprosto pogovarjala ali pa skupaj pripravila kakšno stvar za malčka ipd. Potem dalje, po pravici povedano, se mi ne ljubi več kuhati kosila. Sedaj živim še pri mojih starših, ki hodita seveda še v službo in ker sem doma je samoumevno da skuham kosilo. V soboto sem jim sicer povedala, da ne bom več kuhala, ker se mi ne da. Ampak, tako ali tako me ne jemljejo resno. Kar me seveda zelo jezi. Tako da danes kuham krompir in zelje in krvavice Sploh me moti to, ker moram tolikokrat po stopnicah dol in gor. In preden se preobujem in oblečem in oh in sploh in ponavadi, sem še tolk pozabljiva, da grem dol po kakšno stvar in ali pozabim po kaj sem šla ali pa prinesem samo eno stvar in se potem spomnim da bi rabila še nekaj ipd. včeraj sem bila totalno jezna, ker mi niso nanosili drv, pa sem jih seveda sam potem vlačila gor po stopnicah. Mislim, saj je šlo, še sem cela, ampak, lahko bi jih prinesli prejšnji dan. Mislim, hudiča ja, en mesec porodniške si bom pa ja izborila. Že res da sem od vsega začetka doma, ampak vseeno ne ležim na kavču cele dneve ampak non stop neki delam. Sedaj sem pa totalno štufa vsega tega. In že vidim scenarij za naprej... po porodu, ko bom hotela malo miru, da se z malčkom navadiva en na drugega in na ritem, bo pa polna bajta folka. Sedaj ko bi rabila koga ga pa ni. Eh, dobro da mam RR se vsaj z vami načvekam okej, jst sm res med najbolj zgovornim tle gor se mi zdi... moji posti so vsakič čez pol strani. Tko da bom zej zaključila. Mejte se fajn, pa potrpite še malček s svojimi buščki
|