|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
14.12.2010 15:46:35   
darchy82
Čestitke za kontrolo briljantina user posted image . Super, da ti ne bo treba do poroda več na Polikliniko. Jst pa moram še enkrat začetek januarja, ker imam kljub vsemu rok mal za tabo tako da me bodo še mal počekirali.
Varuško bom jst kar vzela, ker se mi zdi, da jo v hiši kar rabiš, se mi pa ne mudi preveč, ker bo user posted image na začetku itak pri nama. Bom pa res verjetno kako kolegico prosila, da jo za kak dan posodi, da vidim če bo funkcionirala.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
14.12.2010 16:18:42   
gaya24
Hojla!

Najprej aischa1 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Dans ste pa res že veliko načvekale...:) Se vidi, da smo verjetno že skoraj vse na bolniški oz. že na porodniški in še sam čakamo, da nas zvije :)).

Js sem pa 2 dni nazaj naročla trak za nošenje ( Sleepy wrap) in danes sem ga dobla. Zgleda super, pa čist na easy se naštima.... evo, takega imam, sam rjave barve:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok)

Drugač mam pa jutri pregled in danes mam sadni dan, ker mi je G rekel, da vsak teden en dan ampak ga kombiniram z jogurti, ker ne gre drugače...:).

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
14.12.2010 16:26:34   
Putka
Evo, spet odisejada na Šlajmerjevi za mano. No, sem v slabih dveh urah končala, kar je kar okuser posted image . Sem pa imela na dnevnem vložku zdaj parkrat malo rdečkast izcedek, pa mi je G še vaginalni pregled naredil. Me je ful bolelo, pomoje sploh ni utegnil nič narest. Je rekel da MV zaprt, sem potolažena. Ker imam občutek, kot da bom ravnokar rodila. Res moram počivat.

Ostalega nič, razen običajnega laboratorija, merjenja tlaka, kil (imam eno več kot 14 dni nazaj, ful vesela da ne večuser posted image ).

Sem pa naročena naslednjič 29.12. (kot vse nosečke, edini termin tisti tedenuser posted image ), pa ene 15 pred mano.. Pa potem 6.1. na odvzem krvi za pripravo na CR, 7.1. pa še enkrat na sam pregled. Nov sistem, zavarovalnica ne plača več polpenziona, je samo ambulantno, zato je treba dvakrat pritiuser posted image , pa drugi dan nekje 4 ure vse skupaj traja. Brez postelje, samo stoli.

Pa za CGT mi je kar napotnico dal za v P, je rekel da se nič ne mudi, nekje 10.-11.1. naj gremuser posted image .

Jaz imam tudi železo, sirup, ker tablete niso fajn za zobe. Mi je 4 flaške dal, kar ne pojem pa po porodu.. Itak smo pri nas vse ženske slabokrvne, meni se ne zdi smiselno stalno dodatkov jest..

Srbeč trebuh
- koža se ful razteguje, jaz se skoz čohamuser posted image . Ampak tiste temne črte po sredini pa nisem dobila, pri obeh puncah je bila.

Slikce - ne gre direkt z računalnika, jih lahko samo s spleta kopiraš. jaz imam npr. na shrani.si album, lahko s FB kopiraš, na RR je album.. Se moram prvo slikat, potem bom lahko kaj gor prilimala..

< Sporočilo je popravil Putka -- 14.12.2010 16:27:44 >

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
14.12.2010 16:49:39   
špica84
Elow

NO pa da se še jaz oglasim.Včeraj sem imela pregled dol v Brežicah,kjer naj bi mala zaostala v teži in vseh parametrih.Na koncu so se odlčili da me pod nujno pošljejo v lj,zaradi mojega stanja srčka in da naj mi v lj naredijo cr.

Danes sem bila na pregledu pri dr.Pušenjaku v porodnišnici.Naredili so mi vse preglede pri internistu,uz in ctg.No in na uzju Pušenjak izmeri da ima mala 3700g ter da zelo prehiteva pri teži ter naj bi kazal na prikito sladkorno.Me je full spraševal,če sem prepričana da imam rok 2.1.
Najhuj pa da v lj nočejo niti slišat o tem,da bi mi delal cr,ampak me mislijo matrat po naravni poti.Razen če bi šlo kaj narobe.

Jutri se moram it naročit k svoji gin,oz k tej ki jo nadomešča.Me je pa zelo strah

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
14.12.2010 16:55:38   
rdečebela
pozdravljene souser posted image
najprej čestitke aishi1user posted image user posted image user posted image
dobrodošle vse nove nosečke, fajn da ste se nam pridružile, še pred januarjemuser posted image
gaya24 super za novo pridobitev-trakuser posted image si že osvojila tehnike vezanja? joj, jst sm prow kriminalec glede tega, že pol leta cincam okoli teh nosilk, al bi al ne bi, al bi trak al bi sling... še kar čakam user posted image user posted image user posted image
drugače pa vidim da imamo podobne težavice, tudi mene že močno tišči navzdol, včasih je prav problem vstati s kavča ali s postelje ponoči, za obisk wc-ja, kar je sedaj že stalna praksa. Še nek prehlad se me loteva zgleda, grlo me boli že 1teden, sedaj se "fiksam" z neo-angini, pa vsa zabasana sem, še spat ne morem, najbrž sem se res prehladila zaradi oken, ki slabo tesnijo,  ampak... včeraj so nam jih prišli zamenjat, tako da upam, da bo sedaj bolje, tudi samo sobo sem težko segrela, tako da sem že razmišljala o nakupu dodatnega kaloriferja ali električnega radiatorja. Ampak, imam pa v tej sobi zelo suh zrak in razmišljam o nakupu vlažilca, že zaradi dojenčka, saj drugače ne bo mogel spati tam. Po drugi strani pa se mi nabira kondenz na oknih, tako da res ne vem, kaj naj si mislim. Plesni pa zaenkrat nism zaznala, hvalaBogu, vsaj v enem prostoru da je ni...
Papirje sem samo izpolnila, nisem pa jih še dostavila na csd... Moj user posted image bo imel najbrž ta porodniški oz. očetovski dopust šele po 18. februarju, ne vem zakaj se ni zabunil, je pa vzel redni dopust tam od 20. januarja naprej, ne vem koliko dni, najbrž ne prav dosti. Vse to se mi zdi nesmisel, ker tako ali tako ne more vedeti kdaj pride dojenčekuser posted image a glede tistega pakta oz. denarnega nadomestila potem ni potrebno priložiti partnerjevih papirjev, je najbrž dovolj da izpolniš vlogo?
Oh joj, komaj čakam petek, ko imam UZ in hvalaBogu da je tokrat moj dragi uspel zrihtat fraj, da me on pelje v Lj sicer bi se spet cjazila tja z vlakomuser posted image sem pa tokrat še sestro povabila zraven, da greva potem še malo v babji šoping tja do BTC-ja, ker je že skrajni čas da dokupim kar mi še manjka oz. kar imam še v planu. Dragija bova pa magari poslale do Bauhausa, kar je zanj najbolj pomembna zgradba v Lj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gradnja stanovanja sicer napreduje počasi, tako da dvomim da se bomo vselili majauser posted image se mi pa niti ne mudi, mi je tako všeč doma kot še nikoli prejuser posted image

Ok, da pustim še drugim do besede bom sedaj kar zaključila,
mejte se lepo, pište kaj in pazite na svoje bušije.

ps.: aja, Lu fuuuuul maš lep trebuščekuser posted image jst sm že po naravi malo bolj okrogla, pa mislm da tud bušija nimam tko lepega. Bom se potrudila tud jst za kako fotko

lp

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
14.12.2010 17:21:00   
fabula
punce a kateri zelo otekajo noge? Namreč meni so začele zadnje dva dni in sem k en slončekuser posted image ...a ima katera kakšno pametno rešitev da se vsaj malo ublaži...sicer je moj pritisk prej prenizek kot kaj drugega 90/60, da bi zelo slano jedla tudi ne, tko da ne vem več kaj naj naredim

lep večer

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
14.12.2010 17:27:31   
fabula
drugače pa vse čestitke Arwenko  user posted image user posted image user posted image  in aischa1   user posted image user posted image user posted image  ....res se počasi začenja "naš" čas user posted image

če boste še kaj popravljale seznam pa še moji podrobnejši podatki fabula, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljana 

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
14.12.2010 17:40:20   
baby1978
Hello punce, ma jaz se danes že celi dan nekako čudno počutim. Želodec me boli nenormalno.
rdečebela- pazi , da ne poješ preveč Neo-anginov, ker v nosečnosti niso priporočljivi, jaz sem jih nadomestila z Riccola bonboni za boleče grlo. Vlažilec zraka- kakšen dober ja, drugače pa 5 min vsako jutro naredit prepih in uspeh je zagotovljen, sem preizkusla.
Danes sem dokupila vse kar mi je majnkalo od kozmetike- hvala vsem za inf. o kozmetikah.
Zadnjič sem bila v avstriji v schopingu- plenice so cenejše- pamparske. Tudikozmetika je malo cenejša.
Pa lep pozdrav, danes si pripravim torbo za P, imam nekak čuden občutek.

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
14.12.2010 17:46:18   
drobižek
Zdravo!

Jaz še nimam skoraj nič pripravljeno, pa imam rok 4.1. 2010...ste me kar malo prestrašile...imam sicer vse na dosegu roke še od taprve princeske, ampak moram še cotke oprati, posteljica je pripravljena, ker še ta velika spi v njej in bomo potem naredili zamenjavo, pa stvari za v porodnišnico bo treba spakirati...se mi zdi, da ko bom spakirala, da potem bom kar šla in še kar nočem..user posted image ja, res bo treba....ene so že rodile, lahko da grem jaz takoj za njimi....

br27 - če sta z možem sedela včeraj v drugi vrsti, sem bila jaz tista, ki sem sedela zraven tvojega moža, danes pa smo bili tudi skupaj...upam, da nisem kaj zamešala...jaz sem bila sama in ena izmed tistih, ki smo že rodile, dve sva že enkrat, ena pa dvakrat...

briljantina, Vesnička, br27 - lahko gremo kdaj na čaj ali kavo...... povejte, če ste zainteresirane in kdaj in kam....

br27 - pa ti nisi iz Trbovelj, kaj?

Putka - hvala, ker si me dala na seznam

< Sporočilo je popravil drobižek -- 14.12.2010 17:47:30 >

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
14.12.2010 17:51:30   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Elow

NO pa da se še jaz oglasim.Včeraj sem imela pregled dol v Brežicah,kjer naj bi mala zaostala v teži in vseh parametrih.Na koncu so se odlčili da me pod nujno pošljejo v lj,zaradi mojega stanja srčka in da naj mi v lj naredijo cr.

Danes sem bila na pregledu pri dr.Pušenjaku v porodnišnici.Naredili so mi vse preglede pri internistu,uz in ctg.No in na uzju Pušenjak izmeri da ima mala 3700g ter da zelo prehiteva pri teži ter naj bi kazal na prikito sladkorno.Me je full spraševal,če sem prepričana da imam rok 2.1.
Najhuj pa da v lj nočejo niti slišat o tem,da bi mi delal cr,ampak me mislijo matrat po naravni poti.Razen če bi šlo kaj narobe.

Jutri se moram it naročit k svoji gin,oz k tej ki jo nadomešča.Me je pa zelo strah

A pol si ti spet v Lj prišla?
A boš pol v Lj rodila? Dej jav se še kaj pri nas user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
14.12.2010 18:01:44   
špica84
Ja jaz sem nazaj v lj,kjer bom rodila user posted image .

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
14.12.2010 20:07:25   
pika27
Špica84 kr neki tole. Ja Ljubljana je znana po tem, da radi matrajo za brez veze. Sicer če mene vprašaš, jaz bi raje naravno rodila kot s CR (pred prvim porodom pa nism bla tega mnenja), ampak seveda moje zdravstveno stanje je BP. Drugač se mi pa zdi, da je v LJ tko da moraš pač neumorno težit s svojim pa te na koncu poslušajo. user posted image Želim ti oz. verjamem da se bo vse skupaj čim bolje izteklo!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
14.12.2010 20:16:05   
briljantina
drobižek, jst sem za, lahko Casamia, načeloma mi je pa vseen... Naj še ostale predlagajo. user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
14.12.2010 20:36:34   
br27
aischa1  čestitam za hčerkico  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj je pa že čas za kakšnega user posted image , da ne bo seznam čist pinky obarvanuser posted image , se kr javim za naslednjouser posted image
drobižek ja prav maš nisem iz Trbovelj, moram čez hrib (Prebold), hodim pa v trbovle k dr. Jurci že deveto leto. No včeraj in danes smo sedeli skupaj, pa še ležale sma skupaj (smo meli ene vaje, da ne bo kira kej drugega pomislalauser posted image ), pri vaji mi je mož pobegnu, so ga koleni pekli (no sej po dveh operacijah ga razumem da ne more biti dolgo v počepu), v porodni bo pa sedel, tist bo pa menda zdržal. Da se pohvalim, sma prejle vadila dihanje, pa sem celo kako sekundo dlje zdržala kokr pa na predavanjih, bom res mogla malo bollj vadit, sam men je to tk grozn, ker js ni važn kakšna situacija je, js vedno diham globoko, tk da vadit, vadit, vadituser posted image
briljantina in drobižek za kavico in čvek se tudi jaz strinjam, da mal počvekamo ženske, ve se kr zmente kje in kdaj pa pridem.
Zdej grem pa ležat, ker sem utrujena ful, sma se najedla kot vlka, pol je še kolegica pršla vozek gledat, ker se odloča med tem in še enim in seveda je blo treba vse razmontirat, probat, mal vozit,..., za tem je še tašča uletela in je blo treba neki pomagat, na nogah sem pa že od 7.00, ker sem se zjutri potepala in sem samo še za vodoravni položaj.
Punce pridne bote, počivite, uživite
Lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3789
14.12.2010 21:38:47   
briljantina
br27, boljše bi bilo, da ti poveš, kdaj boš naslednjič v Trb., pa se me prilagamo tebi, da se ne boš vozila na en bogi kufe posebej sem. :) Magar pri naslednjem pregledu oz. ko boš kaj tukaj. Zaenkrat sem ta teden prosta samo še v nedeljo. No, če ne pa drug teden enkrat, ok? Smo na vezi. user posted image

fabula, men zaenkrat še ne odtekajo noge, kje drugje prej zatekam. user posted image No, šalo na stran, baje pomaga, če jih držiš malo višje (podstavi si vzglavnik spodaj), mogoče kakšna prha (mrzlo-toplo - za prekrvavitev), ne vem. Mogoče ima katera druga boljši predlog in izkušnje. Počitek tudi ne škodi. user posted image

Torej, naslednjega čakamo user posted image ? user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
15.12.2010 7:21:56   
baby1978
Dobro jutro. Nekak ne morem vec spat, ceprav sem sele ob 2h zaspala. Vceraj zvecer se je spet zacelo, bolecine v zelodcu, baby mi je na sramno pritiskal, pa cel cas sem imela obcutek, da moram na wc. Sem se kr malo prestrasla.
Ena je napisala, da zateka. Ja najboljse zdravilo je lezanje, komprecijske nogavice in majnsi vnos soli v telo.
Zdaj pa se poskusim malo nazaj zaspat.

Neposredna povezava do sporočila: 3791
15.12.2010 9:00:41   
Putka
Edino, kar pomaga da nehaš zatekat je porod.user posted image . Jaz sem pri Vesni ful zatekala, ene dva meseca proti koncu, pa niti drenaža, manj soljenja.. ni pomagalo. Popoldne in zvečer sem imela slonje tace.user posted image .

V drugo ni bilo na gležnjih nič, mi je pa oteklina pritiskala na desni roki na karpalni živec, mravljinci in ponoči mrtva roka, spet do poroda, potem je izginilo...

Jaz sem pa komaj vstala, je treba mularijo zjutraj oblečt, nahranit, razvozit..user posted image . Zdaj pa še zadnje priprave za zagovor, pa oblečt bo treba kaj drugega kot trenirko in superge..

< Sporočilo je popravil Putka -- 15.12.2010 9:01:14 >

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
15.12.2010 9:26:26   
briljantina
Srečno na zagovoru Putka!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
15.12.2010 9:32:14   
fabula
Putka: najbrž bo res edina rešitev zatekanja porod user posted image
Tebi pa srečno zagovoru!!! Uf mene pa še čaka, pa ne vem če bom uspela izpeljat pred porodom....

Neposredna povezava do sporočila: 3794
15.12.2010 9:40:58   
darchy82
Putka vso srečo na zagovoru.

Jst sem pa hotela slikco od mojega bušija gor dat, pa sem malo blond za tele računalniške zadeve user posted image , moj računalniški ekspert pa še spi. Sem jih pa uspela v albumček tu gor spravit.

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
15.12.2010 10:04:41   
Putka
Darchy, tudi luštnauser posted image . Imaš pa tudi kar velik trebuh, pa še več kot mesec do PDP... Moj je tudi bolj v špičko tokrat, podobno kot tvoj, punci sta bolj počez ležali. Zdaj imam še kar pas, pri ta prvi sem bila naokrog kot sod...

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
15.12.2010 10:07:13   
glicinija
Dobro jutro babike!

Uf je danes pasalo, da sem zjutraj malo potegnila s spanjem....

Zdaj pa kavica, za vas seveda tudi

user posted image

lorch, kako je tvoja hčerkica??

Lu, čudovit trebuh, kar konkretenuser posted image . Sama po trebuhu tudi nimam strij, mam pa jih po prsih že od prej... Ampak me ne motijo...

darchy82, tega še nisem slišala, da varuške ne bi vlekle pri debelih stenah. Kvalitetna varuška brez dvoma vleče. Jaz imam Angelcare...
aisha1, iskrene čestitke še od meneuser posted image
pinky86, o, še ena zadovoljna uporabnica modrčkovuser posted image  Jaz ga toplo priporočam vsem sonosečkam v okolici. Glede dihanja pa sem ziher, da je pri izdelavi upoštevano tudi to; tale firma Carriwell se ukvarja izključno z izdelovanjem perila za nosečnice, in če so že toliko let na trgu, pomeni, da so stranke azdovoljne.... Aja, sem šla gledat prav stran od firme (www.carriwell.com, če katero mogoče zanima). Madonca, ima da mi kaj provizije nakažejouser posted image

briljantina, mene koža srbi, če se ne namažem, potem se tudi kar luskamuser posted image  Je tako suha po celem telesu...

gaya24, super za sling. Jaz ga imam tudi od da-da; njihov elastični je v bistvu enak kot sleepy wrap, samo pač je firma druga. Pa ceneji je, sploh zdaj, ko je na akciji. Obvladam pa že osnovni način zavezovanjauser posted image

Putka, kdaj pa imaš zagovor???

Alde, uživajte, se beremo...

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
15.12.2010 10:47:55   
*miška*
Jutro punce!

Danes sem malo potegnila spanec in ravnokar user posted image . Ponoči res zelooo slabo spim, danes sem prav štela sem šla 10 x na wc, tako, da če je le možno zjutraj še malo potegnem.

Koža zelo srbi tudi mene, sploh je kriza, če se ne namažem! V zadnjem tednu mi je spodaj razgnalo trebuh, tako, da sem iz dveh strij prešla na kr nekaj user posted image . Mam jih tudi po boku, notranji strani stegen in pod prsmi. Pa se skos mažem, je pa res, da je tudi mami v nosečnosti zadnji mesec dobesedno razgnal trebuh tako, da sem kaj takega pričakovala.

Zatekam v noge in roke tudi, zjutraj včasih tudi v obrazu čutim tak čuden občutek. Moj me proba čim večkrat zvečer noge zmasirat, pomaga pa itak nič, to je samo za boljši občutek.

Danes pa res tudi jaz prilepim svoj buši, samo, da moj pride dam in me slika. Po pravici nimam nobene slikice, razen, ko sem imela še manjšega...

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
15.12.2010 14:07:39   
rdečebela
dober danuser posted image
mene tudi koža po trebuhu in dekolteju srbi za znoret. Sicer sem res malce začela zanemarjat vsakdanje mazanje, ampak če je le volja se namažem. Sama sebi se zdim tako počasna in nerodnauser posted image no, še malo bomo že potrpele. Spanje je zadnje dni malce švoh, danes sem šla spat šele okoli 2h ponoči, ker sem še na računalniku visela, pa se mi niti ni spalo, zbudila pa sem se že ob 7h. Seveda tudi tokrat ni šlo brez obiskov wc-jauser posted image
jst pa še nimam kupljenega baby phona, nisem se đe tolk poglabljala v te zadeve, baje da so te malo boljše naprave kar drage...po mojem bom kupla kar enga navadnega, ne angelcare.

Se slišimo,
lp

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
15.12.2010 14:34:34   
talika81
helou, punce!

da poročam, kako je bilo na CTG-ju. zanekrat še vse vredu, nič ne kaže na to, da bi se kaj začelo dogajati. je pa user posted image orng nagajal. ravno takrat, ko sem imela CTG, ni in ni hotel migat. in sem ga morala zbuditi. hja, pol pa je tako delal, da je rekla sestra, da sma ga pa orng razjezile, ker je tudi videla, kako mi po trebuhu dela. in mi je dala samo prvi del od CTG-ja, ko je kao malo bolj miren.
jaz sem vedela, da ne bo preveč migal, ker je ponočeval, ta najin user posted image . in pol se je valda moral zjutraj malo naspat, da lahko spet miga naprej. ker pol, ko sem končala s CTG-jem, je pa orng migal. je pa tudi res, da nisem imela časa jest pred CTG-jem, tako da naslednji teden moram definitvno nekaj pojest, pa kavo spit in bom hitro fertig s tem.
je pa drugače rekel zdravnik, da dokler naštejem 10 gibov na dan, ni panike, če na CTG-ju ne miga preveč. sploh pa ne za prvič. user posted image

za seznamček: naslednji CTG imam 22.12..

drgače pa imam jaz pripravljeno torbo za user posted image za iz porodnišnice. edino pleničke za enkratno uporabo moram kupit. sem že gledala v trgovini, pa ne vem, katere naj kupim - al tiste za od 2-5 kil al kar tiste za od 3-6 kil? bom verjetno kar št. 2 vzela in ne 1.
zase bom pa ta teden pripravila torbo. moram še nekaj stvari v lekarni kupit in jih bom kupila kar v petek po pregledu pri G, ker je lekarna kar zraven zdravstvenega doma. da bom res pripravljena.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?