rdečebela
|
pozdravljene so najprej čestitke aishi1 dobrodošle vse nove nosečke, fajn da ste se nam pridružile, še pred januarjem gaya24 super za novo pridobitev-trak si že osvojila tehnike vezanja? joj, jst sm prow kriminalec glede tega, že pol leta cincam okoli teh nosilk, al bi al ne bi, al bi trak al bi sling... še kar čakam drugače pa vidim da imamo podobne težavice, tudi mene že močno tišči navzdol, včasih je prav problem vstati s kavča ali s postelje ponoči, za obisk wc-ja, kar je sedaj že stalna praksa. Še nek prehlad se me loteva zgleda, grlo me boli že 1teden, sedaj se "fiksam" z neo-angini, pa vsa zabasana sem, še spat ne morem, najbrž sem se res prehladila zaradi oken, ki slabo tesnijo, ampak... včeraj so nam jih prišli zamenjat, tako da upam, da bo sedaj bolje, tudi samo sobo sem težko segrela, tako da sem že razmišljala o nakupu dodatnega kaloriferja ali električnega radiatorja. Ampak, imam pa v tej sobi zelo suh zrak in razmišljam o nakupu vlažilca, že zaradi dojenčka, saj drugače ne bo mogel spati tam. Po drugi strani pa se mi nabira kondenz na oknih, tako da res ne vem, kaj naj si mislim. Plesni pa zaenkrat nism zaznala, hvalaBogu, vsaj v enem prostoru da je ni... Papirje sem samo izpolnila, nisem pa jih še dostavila na csd... Moj bo imel najbrž ta porodniški oz. očetovski dopust šele po 18. februarju, ne vem zakaj se ni zabunil, je pa vzel redni dopust tam od 20. januarja naprej, ne vem koliko dni, najbrž ne prav dosti. Vse to se mi zdi nesmisel, ker tako ali tako ne more vedeti kdaj pride dojenček a glede tistega pakta oz. denarnega nadomestila potem ni potrebno priložiti partnerjevih papirjev, je najbrž dovolj da izpolniš vlogo? Oh joj, komaj čakam petek, ko imam UZ in hvalaBogu da je tokrat moj dragi uspel zrihtat fraj, da me on pelje v Lj sicer bi se spet cjazila tja z vlakom sem pa tokrat še sestro povabila zraven, da greva potem še malo v babji šoping tja do BTC-ja, ker je že skrajni čas da dokupim kar mi še manjka oz. kar imam še v planu. Dragija bova pa magari poslale do Bauhausa, kar je zanj najbolj pomembna zgradba v Lj. Gradnja stanovanja sicer napreduje počasi, tako da dvomim da se bomo vselili maja se mi pa niti ne mudi, mi je tako všeč doma kot še nikoli prej Ok, da pustim še drugim do besede bom sedaj kar zaključila, mejte se lepo, pište kaj in pazite na svoje bušije. ps.: aja, Lu fuuuuul maš lep trebušček jst sm že po naravi malo bolj okrogla, pa mislm da tud bušija nimam tko lepega. Bom se potrudila tud jst za kako fotko lp
|