|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
7.12.2010 22:50:00   
rdečebela
pozdravljene 
ja, ja, sej vem da ste me že pogrešale pišuka, kompjuter vedno zataji kadar mu je tega najmanj treba. Upam da bom kmalu rešila težavo, sedaj sem si sposodila pri tamali
okej, da ne rečem, da sem imela za prebrat 5 strani vašega čveka. pridne
in potem, da ne rečem, da me je skor vrglo k sm vidla da je arwenko že rodila in ima svojo malčico že ob sebi čestitke obema, vse najlepše in najboljše jim želim, skratka, dobro da sem tisti moment sedela. In od takrat ko sem prebrala, sicer to super novičko, mislim samo še na to, da nas lahko pošteno presenetijo ti naši škratki seveda si ga že želim videti in imeti v naročju, ampak računam pa le na tisto drugo polovico januarja, tako da, nimam še vsega zrihtanega, pa mi je dalo prav misliti. Skrajni čas je, da pripravim torbo. Oziroma bo najbrž potovalka, ker že tistih vložkov imam za cel ruzak se mi zdi... Po mojem da bom kar potovalko nabavila. Glede halje pa tudi jst ne vem... v ponedeljek sem bila v Lj. na pregledu.Kao pregledu. U bistvu pa mi je samo pogledala izvid od vode in ctg in to je blo to. Sm bla kr malo razočarana, ker mi ni naredila UZ. Ali pa sem že razvajena, ker mi ga sicer vedno naredi. Ampak, pazite tole, naročila me je potem 17.12. na UZ in 27.12. spet na pregled in ctg (ctg mi je sicer že 2krat naredila do sedaj). Ampak, res se mi je zdelo mal nesmiselno, da mi ga ni kar v ponedeljek nardila. Kmalu bom vsak teden hodila tja v Ljubljano. Na koncu bom vse te vožnje tolk štufa, da bom pristala na to, da ostanem kar tam sicer sem šla tokrat z vlakom, ker je dragi delal, pa sem mu vnaprej rekla, da ni treba jemati dopusta. Ampak glej ga zlomka, prav nobenega spremstva nisem uspela dobiti... Skratka bilo je zoprno. Te Ljubljane in vlakov in presedanja sploh nisem niti vajena in še to vreme, bljak. Ampak, kot vedno rečem, hvalaBogu da je z malčkom vse uredu. Na momente me je sicer res strah poroda in vseh spremljevalnih dejavnikov, ampak, če so vse rodile bom pa tudi jaz
glede testiranja za streptokoke... nisem o tem niti nekaj dosti razmišljala. Tako da mislim da ne bom šla na testiranje. Razen če bi mi ginekologinja to priporočila. Ampak ni mi niti omenila...
zmajcy_ mislim da si ti spraševala glede pralnih pleničk... jaz sem sedaj končno kar odločena, da jih bom nabavila. Vzela bom en komplete GroVia in en komplet Pop-In najbrž kar prek spletne trgovine Tviga. Nisem pa še nič naročala, ker upam na kakšne popuste haha, optimistka za tiste prve dni v porodnišnici pa bomo najbrž imeli za enkratno uporabo, ali eko ali navadne...
Aja, ne boste verjele kaj se je zgodilo, tudi pri nas je mamca dala zeleno luč za nabavo sušilnega stroja kar naenkrat je to oh in sploh super naprava, ne rabiš odtoka in sploh je komot za ta čas... dobro jutroooo skratka, upam da ga kmalu dobimo. Oprati moram kar še nekaj stvari in nujno moram do lekarne po bepanthen, lanolin, fiziološko, gaze, čaj iz malinovih listov ipd. ju3 pa greva tudi na csd po papirje. Vsak dan ugotavljam da mam še en kup opravkov, pa gre teden tko hitro mimo, da na koncu ugotovim, da nisem uspela opraviti skoraj ničesar. Aja, skor bi pozabla povedat, v soboto je prispela tudi košara ful mi je lepa, res sem prav zadovoljna. A mogoče katera ve, kje se dobi to spužvo za v košaro, za spodaj, ker je kar precej globoka. Na vrh bom tako ali tako dala še štrmaček. Moj dragi je šel sicer v Obi pogledat za to spužvo, pa se je ne da kupit na metre, moraš vzeti cel paket. Sicer ne vem koliko pride te spužve, ampak cena je pa 62€ (10cm spušva), za košaro pa smo dali 60€ to se mi res zdi nesmiselno. Mogoče majo kaj u Bauhausu, bova pogledala 17.
no, da ne bom zasedla preveč placa se bom sedaj končno poslovila. Mejte se fajn, zaklenite svoje trebuščke še do konca meseca

pozdravček

(odgovor članu maggie27)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
7.12.2010 23:16:20   
rdečebela
user posted image user posted image user posted image user posted image usi smeški so izginili, jooooj, ta RR user posted image pa tko lepo sm okrasila z njimi, kdo bo zej to monotono nakladanje braluser posted image user posted image

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
8.12.2010 8:05:28   
pinky86

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 27 let ,Ljubljana  user posted image

01.01.2011
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let, Okolica Maribora
user posted image   lealea, 24 let, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted imageRogaška Slatina
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec
user posted image  ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image

05.01.2011
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
user posted image   BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image  *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image   neža41,  4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image
user posted image  brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image pinky86, 24 let, 1user posted image , 0user posted image  , okolica LJ
user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja
user posted image   tjass, 30 let, 1user posted image 0user posted image

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image   
   Tanchi, 3 , 2

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image
user posted image   talika81, 29let , 2user posted image , 0user posted image   user posted image     

13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina,  2user posted image , 1user posted image
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image   petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image   
NaILa, 2, 1

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image   gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
user posted image  glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image  ašat, user posted image
user posted image   dramica, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image
user posted image    maja2e, 25let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
zmajchy_, 23 let, 1

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image   lorch, 839 user posted image  , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image  štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image   bim*bam,
user posted image  meti05, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image    fabula

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec  user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 2user posted image  , 1 user posted image

31.01.2011

X.01.2011
user posted image  eminna

03.02.2011
user posted image  rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 91

Pričakujemo:
user posted image  - 27
user posted image  - 10
user posted image - 7

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image
user posted image   Janchek81 user posted image  user posted image

MAMICA    PDP                 DAN D             BABY     TEŽA&VELIKOST

Arwenko    5.1.2011       6.12.2010       Alex     2630g, 47cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
8.12.2010 8:16:52   
pinky86
No, da že KONČNO popravimo tole ime od Arwenkine punčke user posted image Se opravičujem za napako...sploh ne vem kako mi je ratalo tko napisat, ker se spomnem tistega x-a  ahhh me je očitno urejanje seznama tok zmedlo user posted image user posted image

Putka drgač si se pa fajn spomnila user posted image Sam je treba mamico zgoraj zbrisat ane...da se bo zgornji seznam krajšal, spodnji pa daljšal user posted image da ne bomo te dolgeeeee kače na vsaki strani limale.

Gaya jaz ne bom šla prav nič več brat o tem streptokoku...verjamem, da posledice niso luštne user posted image ampak res ne mislim imet potem skos to sliko pred očmi...bom rajši mislila na prijetnejše reči user posted image

Lu to pa je bilo blizu ja user posted image ja pa kej bilo potem to? A samo tak beli tok al kako?

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.12.2010 8:21:50   
agataema
Dobro jutro,

Rdečebela nič bat, jaz sem prebralauser posted image . Glede spužve ti na žalost ne morem pomagat, ker v Quinnyevi košari je spužva že zraven.

Jaz sem danes super spala, res je da sva šla z možem spat že ob 22h in sem samo enkrat vstala za na wc, tako da mi ni bil rpoblem vstat ob 6ih, ko se zbudi naš mulček.

Zdajle grem pa zložit cunjice za user posted image , ki sem jih včeraj oprala. Danes pa sledi nadaljevanjeuser posted image .

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
8.12.2010 9:04:07   
gaya24
Dobro jutro!

Danes pa ni nič kaj fajn vreme...Pri nas dežuje :(

Glede te bakterije streptokok še zadnjič.... Js sem že včeraj napisala, da se itak vsaka sama odloči. Hotla sem samo povedat, da če  ti  res ni težko dat tisti denar (s tem mislim, da se ti ne pozna ravno vsak evro) za bris, da te nič ne stane če greš in ti ga vzamejo. Kot pravi tisti rek: Bolje preprečiti kot zdraviti. Js sem hotla sam to povedat in to ti opravi ginekolog mimgrede na pregledu. OK, zdej pa dost debatiranja glede tega, ker normalno, da so mnenja različna in vsaka bo naredila tako kot misli, da je prav.

Vidim, da vas je večina spakirala torbo za v P....Ma js nimam še nič.... Sem pri prvem imela 1m prej, pa sem šla rodit 4 dni čez rok....No do novega leta bom pa tud jaz tio poštimala.

Evo zdaj grem pa na CSD po vse papirje za našo računovodkinjo....Sem hitra a ne? :):)

Lepo bodite

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.12.2010 9:22:08   
darchy82
Dobro jutro vsem user posted image .
Tud pri nas je tako bljak vreme, da bi šel človek še mal nazaj spat.
Sicer imam pa jst še eno vprašanje. Koliko paketov vložkov boste ve vzele s sabo v P? Nam so v MŠ rekli, da vložke dobiš v P, kar verjetno pomeni, da jih rabiš samo za domov, nisem pa ziher. Jst sem sicer kar nekaj paketov kupila, ampak sem mislila samo en paket vzet s sabo v P, pa ne vem več, če ne bo to premalo user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
8.12.2010 9:27:26   
agataema
Darcyh, jaz sem kupila 5 vatirancev (tisti veliki vložki), ker jih v Lj P takrat nismo dobili razen takoj po porodu enega in en paket VIR80 za vsak slučaj, če bi jih v P zmanjkalo. Če bi imela premalo, pa itak lahko mož prinese.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.12.2010 9:29:57   
Anonimen
Jst tudi enega celega ne bom s sabo nosila. Vzela bom 3 vložke, toliko da domov pridemo. Sicer pa sem pri prvem ponucala kar nekaj paketov vložkov med čiščo... Ampak sem kupovala sproti, tko da vam ne znam povedat koliko... No nekaj je pa ostalo, bom pa še zdej ponucala user posted image Sem takoj ko je blo možno začela uporabljat ta tanke vložke, ker so me ti debeli motili user posted image

Jst pa čakam, da pride moja mami po naju s prvorojencem. Ga peljem k P pokazat, ker grdo in čist suho kašlja, pa se bojim, da mu ni šlo kej na pljučka user posted image   Smo ponoči uro in pol bedeli in ugotavljali kako naj umirimo kašelj, pa ga potem nisem hotla zjutraj budit, da bi šla s tatijem v LJ user posted image

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 9:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.12.2010 9:33:55   
talika81
hja, vreme je pa res ta pravo danes. namesto da bi bil sneg, imamo lepo ta presneti dež. spet bo vse blatno in mokro. bljak.

glede strptokoka: tudi jaz se ne bom testirala. sem pa tudi jaz svojo G vprašala o tem in mi je rekla, da ona da testirat tiste nosečnice, pri katerih obstaja kakršnikoli sum na streptokok. tako da se jaz potem nisem odločila za to, ker je rekla, da pri meni ni indikacij za to.

jaz pa bom danes poklicala za CTG. meni ga ne bo delala moja G, ampak bom morala na CTG hodit v tisto P, kjer bom rodila. tako da pol kličem med 13. in 14. uro in vam pol sporočim datum za seznamček.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.12.2010 9:34:37   
agataema
A za darovanje popkovnične krvi v javno banko ste se kaj odločile? Jaz ravno zdaj izpolnjujem obrazec, ki so mi ga poslali iz zavoda za transfuzijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.12.2010 9:47:23   
talika81
do kdaj se je potrebno za to odločiti?

jaz sem sicer razmišljala nekaj o tem, sam se še nisem odločila.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.12.2010 9:53:41   
agataema
Talika sicer piše, da se je fajn prijavit okrog 32. tedna, ampak jaz sem zdaj v 35. tednu pa je še ok. Saj vem, da je malo možnosti, da s tem komu pomagaš, ampak če pa obstaja možnost, da samo s tem da pošlješ tole prijavnico in potem pokličeš na Zavod za transfuzijo, komu pomagaš, je pa tudi lepo.

Če hočeš, mi na ZS pošlji tvoj mail naslov, pa ti pošljem kar so meni poslali iz zavoda (informativno gradivo, prijavnica).

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.12.2010 9:55:09   
rdečebela
dober dan, sicer deževenuser posted image ampak kar obetaven, sem pospravila in posesala sobouser posted image in čez noč sem naredila 7 ur spanja, brez obiska wc-ja. To pa je omembe vrednouser posted image glede te popkovnične krvi agataema jaz sem tudi razmišljala bolj o javni banki, ne vem, zasebne me nekako še niso prepričale... Kam pa pokličeš za te obrazce, da ti jih pošljejo? Kakšni pa so kriteriji, da jo sprejmejo? A če jemlješ kakšna zdravila to ne pride v poštev?
Danes popoldne planiram še na csd po potrebne papirje, da že končno uredim to zoprnijo. Torbe za porodnišnico sicer nisem spakirala, imam pa pripravljen en paket Vir Nature, pa še pol paketa sem dobila od kolegice, potem sem pa v tosamini spletni trgovini naročla nek...vatiranec ali kaj... zgleda kakor 10krat prepognjena tetra plenicauser posted image najbrž bom vzela tudi kakšen paket tega. Jaz si res ne predstavljam kako močne so te krvavitve, ampak za vsak slučaj bom vzela raje malo več. Ne bi želela obremenjevat še mojga dragega s temi stvarmi. Potem za doma bom pa že dokupila po potrebi...
Ali boste ve vzele tudi nastavke za dojenje? Sicer so se mi bradavice malce popravile, ker so bile obrnjene navznoter, ampak še vedno se mi zdijo le pogojno uporabneuser posted image kako pa izberem velikost teh nastavkov?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.12.2010 9:59:02   
agataema
Za darovanje v javno banko pošljete mail na [email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email] in oni vam bodo takoj nazaj poslali prijavnico in vse informacije. To potem izpolniš in pošlješ na Zavod za transfuzijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.12.2010 10:00:14   
agataema
Tale mail je pa nekam čudno napisalo, še enkrat: espok-ztm@ztm.si

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.12.2010 10:02:00   
darchy82
Jst imam nastavke za dojenje spakirane v torbi za v P. Za velikost ne vem kako se ugotavlja, sem pa jst kupila small - pač po občutku.

Za obrazce za darovanje popkovnične krvi sem jst kar e-mail poslala na Zavod za transfuzijo, pa so mi jih nazaj v priponki poslali. Ampak se mi zdi, da so kar stroga merila za darovanje, ker jst na žalost ne pridem v poštev zaradi nosečniške sladkorne.

Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.12.2010 10:08:23   
talika81
agateama, hvala za mail. jom bom kar pisala in povedala, kdaj imam rok in da vidim, kaj bodo rekli. mogoče še tudi pri meni ni prepozno. in če res lahka komu pomagam, zakaj pa ne.
ker nikoli ne veš, kdaj ti ali tvoj otrok rabi pomoč.
enakega mnenja sem tudi glede dajanja krvi. samo jaz zadnje čase nisem šla nič na krvodajalsko. ker ne smeš v nosečnosti in še pol mislim da eno leto po porodu.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.12.2010 10:29:47   
maggie27
Ojla!

Sem ravno eno user posted image  spila, se takoj bolš počutim user posted image !

Vidim, da se glih o darovanju popkovnične krvi pogovarjate; jaz sem šla kar osebno na Zavod za transfuzijo (ma sem bla glih tam okoli) in so mi isto kot pravi agataema dali obrazce in sem jih izpolnila ter poslala (tud mož je moral podpisat) in evo, ta teden sem dobila dopis da ustrezam za darovanje in naj se mož zglasi par dni pred porodom ali na dan poroda na Zavodu in prevzame paket. Na dopisu piše tudi, da so enako kot mene obvestili tudi P, ampak da moraš še enkrat babico opozorit na to da boš daroval.

Vložki, ja sem ugotovila da je en paket res premalo (so nam v šoli za starše rekli da naj jih čim več s seboj vzamemo ker jih P nikol nima), še dobr da sem vsaj več teh vatirancev vzela (ja rdečebela res zgledajo kot prepognjene tetra plenice user posted image ). Za te vatirance mi je kolegica rekla da jih bom rabila in mi jih pokazala, in ko sem jih videla me je skor kap: ja KAM naj pa jaz to DAM????user posted image user posted image user posted image
Aja, pa v šoli so tudi rekli naj vzamemo kakšno brisačo s seboj ker jih tudi zna zmanjkati.

Streptokok: na zadnjem pregledu sem to omenila svoji G in je rekla, če smo se vse nosečnice zmenile da to vprašamo user posted image , jah je rekla da ni potrebe, da pa če želim se bova naslednjič testirale. Po vsem kar sem prebrala o tem se po moje ne bom, bom pa š 1x za vsak slučaj vprašala G če mi ona to svetuje.

Je pa moja kolegica ravno sedaj v P, ker je rodila sinčka!!!! user posted image user posted image user posted image  Sta v redu in zdrava!! Sem že poslala telegram pa darilce. Ko bosta prišla domov in se bo malo privadila jo bom pa zaslišala kakšno je kej "stanje" v porodnišnici in če rabimo še kaj s seboj kar smo tukaj pozabile. Pa poročam....

Papa souser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.12.2010 10:55:50   
dramica
drage moje souser posted image .Kakšna grozna noč.Zaspala po2zjutrej,pred tem bla skoz žejna,hodila na wc,komaj zaspim pride mala k men,zaspim in se zbudim od bolečin v križu oz. ledbicaah-sploh ne vem vse me je bolelo.Pol se 10min šetam in kot bi odrezal,zaspala nazaj.Mi pa skoz od včeraj zvečer11-ih otrduje trebuhuser posted image .Kaj hudiča je zdaj to?user posted image vem samo jamram ampak takšno je stanje,je pa lažje če nekomu povem.
Vložke bom jaz vzela1paket za vsak slučaj sicer je pa v nm kardobro poskrbljeno za mamice in dojenčke.
o shranjevanju mat. celic pa tud jaz razmišljam..

(odgovor članu maggie27)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.12.2010 13:26:21   
talika81
tako - naročila sem se za CTG. prvi CTG imam 15.12. ob 8. uri. za seznamček.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.12.2010 13:29:55   
Nina 30
oj vreme je danes res za en user posted image vsaj na mene tak vpliva sem utrujena danes res,sem že zjutraj bla ob 7.30 v laboratoriju(še zadnjič tak so mi rekli,da mi ni treba več-hvala bogu),pa v porodnišnic sem se šla naročit za ctg začnem 21.12.-ej a katera je jaz sem res pozabla kak je blo prvič kolk krat moraš hodit na ctg-vsak teden al kak?čist sem pozablauser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.12.2010 13:35:22   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

A za darovanje popkovnične krvi v javno banko ste se kaj odločile? Jaz ravno zdaj izpolnjujem obrazec, ki so mi ga poslali iz zavoda za transfuzijo.

Ravno danes zjutraj sem vse izpolnila, dala še mojmu za podpisat in pred 2h dala na pošto user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.12.2010 13:41:20   
rdečebela
Aha, evo, sem že dobila na mail obrazec in prilogo glede popkovnične krvi. Bom prebrala in izpolnila, da vidim ali sploh pridem v poštev za to. Kaj pa previjalne torbe, imate ve kupljene ali boste imele kar navadne torbe, kot npr. tiste ki pridejo zraven vozičkov?
Jooooj, to vreme, tko nas zaliva, da ni za pomolit nosu iz hišeuser posted image

pozdravček

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?