|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polnjeni ligni
29.4.2010 20:59:43   
čaki
no kupila sem lignje, očiščene seceda, šunko, sir. kako zdaj naprej? vem, da jih moram nafilat, ampak a je trba pol vse skupaj začinit? s kom? česen?
prosim za ideje, ampak take enostavne, nič kompliciranja
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polnjeni ligni
29.4.2010 21:04:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: čaki

no kupila sem lignje, očiščene seceda, šunko, sir. kako zdaj naprej? vem, da jih moram nafilat, ampak a je trba pol vse skupaj začinit? s kom?s kom? česen?
prosim za ideje, ampak take enostavne, nič kompliciranja
hvala


Lahko skupaj z možem.user posted image aja s čim si mislila. sori, sem alergična, ki moj mož tako reče narobe kot ti, samo, da me jezi.user posted image

Nareži šunko in sir na male kockice, in nafilaj lignje. Po želji lahko tudi lovke, eč ne pa jih daš samo zraven, ko boš dušila lignje.

Jaz ponavadi nič ne začinim nadeva, ker je že sam sir slan, pa jaz dam pršut in ne šunko, ma vseeno bo po moje dovolj, če boš le lignje solila.

ko jih napolniš, jih prebodi z zobotrebcem, da ne zbeži fila ven in dušiš na malo olivnega olja in česnu. Ko en cajt dušiš, jih posoliš in do konca dušiš. Ko so mehki jih še malo zapečeš na večji temperaturi. v filo lahko po želji dodaš še peteršilj. Lahko jih pa le na koncu potreseš z sesekljanim peteršiljem in malo pokapaš z limoninim sokom.

No tako nardim jaz.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 29.4.2010 21:05:52 >


_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polnjeni ligni
29.4.2010 21:14:09   
hubi
Lahko šunko ali pršut in sir samo zaviješ v rolco in daš v lignja. Je bolj simpl.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polnjeni ligni
29.4.2010 21:16:12   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Lahko šunko ali pršut in sir samo zaviješ v rolco in daš v lignja. Je bolj simpl.user posted image


ja maš prav.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: polnjeni ligni
29.4.2010 22:28:40   
norge
Kot pravita predhodnici..nafilaš z šunko(ali pršutom) in sirom (rezine)...čeprav so lignji ščiščeni. jim potrgaj tiste vijolične repke in jih obrni pred filanjem. Ponev doooobro segrej (lahko se že malo kadi).. dodaj kapljico olja in zmeči lignje gor(prej jih osuši na serveti). Če bo ponev res vroča in lignji res suhi popečeš par sekund na eni in par na drugi, da se lepo zapečejo, čisto na koncu posoliš, dodaš malo česna, men je super malo zalito na koncu z belim vinom, da pride malo take fajn omakce. Ko dodaš česen, takoj odstavi, da se ti ne zažge. Pa dober tek.
P.s. Moraš pa tud mal ponev naštudirat za lignje, v nekaterih se kar kuhajo. Vaja dela mojstra.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: polnjeni ligni
2.5.2010 14:50:05   
bomboncek1

IZVIRNO SPOROČILO: čaki

no kupila sem lignje, očiščene seceda, šunko, sir. kako zdaj naprej? vem, da jih moram nafilat, ampak a je trba pol vse skupaj začinit? s kom? česen?
prosim za ideje, ampak take enostavne, nič kompliciranja
hvala


iz šunke in sira si lepo naredi toast sendvič, lignje pa napolni tako kot bog zapove: sesekljane lovke, česen, peteršilj, drobtinice, sol, poper user posted image user posted image user posted image

no, malo se hecam, saj se o okusih ne razpravlja, ampak meni ni hujšega kot mešati morske jedi s pršutom in šunko, in še bog ne daj kakšnim pršutom III.kategorije kot jih navadno polnijo na kakšnih večjih pogostitvah.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: polnjeni ligni
6.5.2010 11:04:24   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1


iz šunke in sira si lepo naredi toast sendvič, lignje pa napolni tako kot bog zapove: sesekljane lovke, česen, peteršilj, drobtinice, sol, poper user posted image user posted image user posted image



tu bi se pa jaz močno strinjalauser posted image

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: polnjeni ligni
6.5.2010 11:36:32   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: blak

IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1


iz šunke in sira si lepo naredi toast sendvič, lignje pa napolni tako kot bog zapove: sesekljane lovke, česen, peteršilj, drobtinice, sol, poper user posted image user posted image user posted image



tu bi se pa jaz močno strinjalauser posted image



še ena zagovornica tegauser posted image user posted image . Jaz še včasih dam zraven malo kozic, če je lovk premalo in kanček dobrega belega vinčkauser posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: polnjeni ligni
6.5.2010 14:23:40   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: blak

IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1


iz šunke in sira si lepo naredi toast sendvič, lignje pa napolni tako kot bog zapove: sesekljane lovke, česen, peteršilj, drobtinice, sol, poper user posted image user posted image user posted image



tu bi se pa jaz močno strinjalauser posted image



še ena zagovornica tegauser posted image user posted image . Jaz še včasih dam zraven malo kozic, če je lovk premalo in kanček dobrega belega vinčkauser posted image




to moram pa poskusit.... a obstaja kakšno razmerje koliko česa v filo?

_____________________________

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: polnjeni ligni
6.5.2010 14:39:06   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta


IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: blak

IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1


iz šunke in sira si lepo naredi toast sendvič, lignje pa napolni tako kot bog zapove: sesekljane lovke, česen, peteršilj, drobtinice, sol, poper user posted image user posted image user posted image



tu bi se pa jaz močno strinjalauser posted image



še ena zagovornica tegauser posted image user posted image . Jaz še včasih dam zraven malo kozic, če je lovk premalo in kanček dobrega belega vinčkauser posted image




to moram pa poskusit.... a obstaja kakšno razmerje koliko česa v filo?


Nimam nekega razmerja, edino z drobtinami ne pretiravam, zato raje dam kozice zraven. Drobtine lahko fajn spremenijo okus, zato res minimalno. Vinček le za aromo in tolk da se poduši vse skupajuser posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: polnjeni ligni
6.5.2010 15:16:28   
Barbara_L
O, ste mi lušte naredile... tole bo jutri pri nas za kosilo. Nekaj je gor pisalo, da je treba lignje obrnit. In potem nafilaš obrnjene ali kako?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?