|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
5.5.2010 21:49:40   
Amelia
Vrtnica dobrodošla!!!user posted image Nekam znana si mi, si bila že prej tukaj?

Športnica user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za jutri...upanje umre zadnje!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.5.2010 0:40:13   
spominčica
Športnica-draga moja saj veš da mislim nate. Naj uspe vsaj tebi. Držim pesti.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.5.2010 8:00:10   
Amelia
Spominčica, kaj pa ti ob 0.40 delaš pred računalnikom??user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 328
6.5.2010 8:11:19   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Vrtnica dobrodošla!!!user posted image Nekam znana si mi, si bila že prej tukaj?

Se lahko dam že kar med "starejše borke" user posted image . Sem že bila tukaj - že pri prvem postopku.
In res moram pohvaliti vse punce na tem forumu, da so res dobra tolažba in vedno najdejo prave besede (potem pa ali imaš slabe novice ali pa dobre)!

Lep dan vam želim
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 329
6.5.2010 8:22:18   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Spominčica, kaj pa ti ob 0.40 delaš pred računalnikom??user posted image

Ja no...včas tud jest ne morem spat. Čeprav redko, ampak s zgodi tudi meni.user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 330
6.5.2010 8:39:11   
Teta M
Športnica: srečno danes!

Neposredna povezava do sporočila: 331
6.5.2010 8:50:57   
honey
Športnica, srečno danes, držim pesti zate!!!

Špica84, ja, sem dobila datum za test 18.5. - tako kot ti. Mi je včeraj uspelo v 2. poskusu dobit zvezo user posted image Drugače pa ja, sva sedeli skupaj na hodniku - no, skoraj skupaj - drugače sva pa pred Leoniščem govorili - sem bila tista, ki je sedela na klopci, ker sem čakala prevoz. Jaz sem to šele doma ugotovila, da si bila to ti, ko si napisala, kako visok beta si imela user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 332
6.5.2010 8:57:46   
vrtnica.m
Dopusti na GK LJ:

Obvestilo:
Spoštovani,

Naročanje in vključevanje v OBMP bo neprekinjeno potekalo tudi med dopusti.

Tako vam posredujem seznam vključevanja v postopke OBMP na Ginekološki kliniki od maja do avgusta 2010.

IVF
Dolgi protokol
1. dan Z.M.: Do 24. 5. 2010
- začetek TH najkasneje 14. 6. 2010
1. dan Z.M.: Od 12. 7. 2010
- začetek TH 2. 8. 2010 ali kasneje

Kratki protokol
1. dan Z.M.: Do 30. 6. 2010
1. dan Z.M. Od 10. 8. 2010

Prenos odmrznjenih zarodkov
1. dan Z.M.: Do 30. 6. 2010
1. dan Z.M. Od 10. 8. 2010

IUI
Klomifen 1. dan Z.M.: Do 25. 6. 2010
Od 12. 8. 2010
Gonadotropini 1. dan Z.M.: Do 30. 6. 2010
Od 16. 8. 2010

Telefonsko naročanje

- IVF: 01-522-6112
- IUI: 01-522-6074

Lepo pozdravljeni,

doc. dr. Bojana Pinter, dr. med.
spec. ginekologije in porodništva
vodja darovalskih postopkov
Ginekološka klinika, Klinični center Ljubljana
tel.: 01-522-6074 (od 9h do 12h)
www.daruj.com

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 333
6.5.2010 9:34:59   
špica84
no vec srece 18.5 honey ;)

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 334
6.5.2010 11:15:34   
Amelia
Pa se je začelo...še dva dni do testa in že letam na WC vsakih 5 minut...skoz imam občutek, da se mi je vlilo...ampak zaenkrat še belina....joj kolk je enim prihranjeno...a si predstavljate punce, da samo sexaš in potem enkrat opaziš, da ti zamuja že par dni, narediš test in je to to. Noro...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 335
6.5.2010 11:27:35   
špica84
amelia pri meni je bilo isto skoz sem bila na wcju,se zdaj sem,je pa tut res da ogromno pijem

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 336
6.5.2010 11:49:25   
Amelia
user posted image ...tako zgledam danes....držite pesti, da bom v soboto zgledala takole user posted image ..user posted image ...zato pa rabim še malce...user posted image :))

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 337
6.5.2010 13:26:18   
spominčica
user posted image  user posted image user posted image user posted image   za vse vas.

Kako je s športnico. Kdo ve?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 338
6.5.2010 13:41:56   
Rakica_80
Amelia, sej imaš še malo, ampak to čakanje in non stop WC pa mi je zelo znanouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 339
6.5.2010 13:45:28   
Rakica_80
Še malo navijanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 340
6.5.2010 15:28:06   
športnica
ooooo punce, pa ve ste res čist hude, kolk ste navijale zame in mislile name. super ste.

no jst sm nazaj, beta 150. danes neham jematu utrogestan in pravijo da naj bi šlo v parih dnevih naprej. pravijo da je biokemična nosečnost. za pričakovat so krči, krvavitve itd. v ponedeljek imam še enkrat kontrolo. šele ko zaključim se lahko naročimo za naprej. je pa tako da v MB že sedaj naročajo za jesen. baje imajo vmes en mesec zaprt laboratorij.

no, jst sm zaenkrat happy, sam da približno vejo kaj je in da so mi napovedali da se bom spucala v roku par dni. pravijo da beta tako počasi narašča, da verjetno nikoli ne bo ful narasla in potem padla, kar bi bil znak za izvenmaternično. ko spraviumo hormon na nulo, me naročijo naprej.

jutri grem v službo...jeeeeeej. moji sodelavci se utapljajo v delu. sva se odločila da poleti prenoviva stanovanje in podaljšava teraso. juhu. v glavnem imava načrte. prej al slej pa bo tudi novi datum user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bom še kr tu, da vas spremljam in za vas navijam. bebii prosim daj me stran od grelk in me vpiši kar pod kandidatke za postopek. toliko da sem nekje zapisana, da se ne izgubim user posted image user posted image user posted image

pridne bodte, držim pesti za vse. grem zdej kosit travo, pridm kej kasnej še gor user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
6.5.2010 15:40:38   
Rakica_80

AKTUALNO

Petek, 07.05. 
aja12 - posvet
Cukica - odvzem krvi

Torek, 11.05.
vrtnica.m - posvet

Četrtek, 13.05.
IVYY - prevzem zdravil
zarjaa - prevzem zdravil

Petek, 14.05. 
BEBIII - prevzem zdravil

Ponedeljek, 24.05.
HANYBANY - prevzem zdravil

OBJEMČKI 
user posted image user posted image spominčica,Miklarom,športnicauser posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Amelia greje user posted image user posted image   test 08.05.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič) 
  • WP (MB- razgovor)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY ( 3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica ( GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa ( 1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • JEŠA ( IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY ( IVF, GKLJ)
  • vrtnica.m (3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal)
  • skuštrana suzi ( 3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 342
6.5.2010 15:46:13   
Rakica_80
Vrtnica.m, midve se že poznamo od tukajuser posted image  drugače, sem tvoj post kopirala v Napotki za IVF/ICSI, vse kar je novega lahko tam napišeteuser posted image
Športnicauser posted image user posted image user posted image dobro da si optimistična in da gledaš stvari naprej, tako je tudi pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čez poletje se boš lepo sčistila od vseh hormonov in boš lepo pripravljena na nov postopekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
6.5.2010 15:56:49   
bibk
športnica, pri izvenmaternični če beta po nekaj dneh še kar narašča,  je potrebno to potem ponavadi operacijski poseg oz. odvisno kje se je zarodek vgnezdil. Če se pa niža pol pomeni, da je pač šel zarodek in je bil to splav....
Jaz sem imela 2x izvenmaternično v jajcevodu, prvič nisem niti vedla, sem opazla neke čusne znake (izcedke, kasneje prav krvavitev, ki sem jo smatrala kot M), ma nisem jim posvečala preveč pozornosti   user posted image user posted image user posted image , dokler ni blo že tako hudo da sem mogla takoj v bolnico in na operacijo user posted image . Drugič, pa so mi cel teden spremljali beto na dva dni in ker ni padala sem potem morala spet v bolnico na operacijo.... tako da zdej sem brez obeh jajcevodov in zato tudi IVF je neizbežen.

Nestrpno pričakujemo avgust, da gremo v akcijo

Neposredna povezava do sporočila: 344
6.5.2010 16:00:30   
spominčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image That`s the spirit športnica.
Poletje pa bova maksimalno dobro izkoristili in se jeseni nabiti z pozitivno poletno energijo spet posvetili delanju otrokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 345
6.5.2010 16:06:02   
Rakica_80
Ooo Bibk, kako si?user posted image
Kdaj gremo spet na kakšno kavico?
Mislim eej , to vreme pri nas res več ni normalnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
6.5.2010 16:19:01   
Teta M
Športnica: verjamem da ti je odleglo na nek način,da vsaj veš kaj se je dogajalo s tabo..pa super da se boš sama sčistila, ne bo nobene škode za kasneje....poletje bo aktivno kot si sama zapisala, jeseni pa štartaš spet....SREČNO še naprej!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 347
6.5.2010 17:05:10   
športnica
punce hvala.

bebiii, zdej si prej ti na vrsti. najprej tebe spravimo na uno stran, pol pa še jesenčice al kako se temu reče user posted image user posted image user posted image

tetaM, imaš prav. odleglo mi je. čeprav so rekli da me bodo vseeno spremljali, da ne bo kaj narobe. upam da bo tako kot so rekli, se sama spucam, in grem hormon na nulo. v isti sekundi kličem za nov postopek user posted image user posted image user posted image držim pestke za vas. ste mi kr prirasle vse k srcu. sm bla vsak dan tle, po 20 krat na dan sem refreshala stran, v zadnjih 2 mesecih. te kr zasvoji. želim ti vas naj naj in lepga zdravga bušija user posted image user posted image

spominčica, se že nabiramo za jeseni. uuuuuuu bo pestro. dlih prou, k se bo začel zunaj hladit bomo me lahko dolgoooo spale in ble na toplem doma user posted image user posted image user posted image

bibk, hvala za nasvet. se zacedam da se ni vse ok in vsega konec. me bodo spremljali, tega se tudi zavedajo in imam kontrolo že v ponedeljek. to je blo pa kr bad, da si imela dvakrat IMN. sm mislila, da ko jo imaš enkrat, je manj šans, da jo dobiš še enkrat user posted image user posted image user posted image držim pesti zate za naprej

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 348
6.5.2010 20:31:02   
jona klara
športnica-žal mi je zate, ampak samo, da vsaj veš na čem si, izvenmaternična bi bila hujša verjanta, ker bi morala na op, drži se, mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn zrihtajta stanovanje, pa jeseni v nov boj, a že veš kam se boš naročila? držim zate, pa upam, da ti ni preveč hudo.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 349
6.5.2010 20:32:26   
jona klara
jaz sem bila danes na prvem uz pri mojmu gineku, veliki smo 2 cm,srček je.....user posted image

navijam za vse vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!da vam čimprej naraste bušiuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?