natasha15 -> RE: dvojčki 2010 (28.2.2011 18:49:38)
|
bunka83....super da si se malo javila, dej se probaj navadit, da predenj objaviš daš ctrl a in crtl c ,pa ne bo panike, jaz to zmeraj naredim, škoda mojih živcev! za zobke in super napredek!! Pri marelah jaz še oklevam ali naj jo kupim, ker ne vem koliko se mi splača, glede na to, da že hodita, pa imamo 3cikle, ruzake, poganjalce,...za tiste pol ure na dan ko pa nam bo prišel še voz v poštev pa bo Hauck še čist kul...čeprav me občasno mika, da bi vseeno kupila, ravno tega krokodila, ki si ga objavila,sem ga gledalajaz sicer imam doma marelo od Peg peregota, ampak je že zdelana in res samo za okoli hiše! Pa super, da imaš toliko dvojčkov okoli sebe, sigurno je zanimivo, tudi jaz se dobivam z mamico, ki ima dvojčke in ko greva na sprehod, sva prava atrakcija aluap...tako kot je napisala missD, čim manj kompliciraj, pa če bo kdo mal moral počakati in bo jokal, ne bo nič hudega! Prej ju boš tako navadila, boljše bo...tudi jaz sem že od samega začetka sama z njima, pa si zdaj prov ne predstavljam, da bi mi kdo cel dopoldan pomagal! Oz doma imam taščo in tasta, ampak mi na misel ne pride, da bi ju prosila za pomoč!! Tud ko jo ponudijo, odklonim! Je pa res, da so posledično manj razvajeni, znajo potrpeti, vejo da niso edini, pa tud po rokicah jaz nisem pustila da ju nosijo, in mi ni niti mal žal, ker že tako ali tako postanejo scrkljani upam da boste začeli ponoči lepo spati, pa da se zadeva z Mojco čim prej uredi Kkarmen,...tudi tebi je že odgovorila missD, jaz sem bumbarje že prodala...mal po bolhi poglej, ker novih se ti res ne splača kupovati (zdaj sem brihtna, zakaj nisem bila že prej), itak ju rabiš le par mesecev pa še ne obrabi se! Še to, s puncami smo se pogovarjali, da se dobimo mal kasneje, ko bo lepše vreme, če ste seveda še za srečanje...pa najbolje da vikend, ker ene bomo že kmalu šle delati
|
|
|
|