ljupka -> RE: dvojčki 2010 (2.2.2011 18:41:36)
|
Jaz imam tudi vsag dan manj časa za pisat.Eva je dosti samostojna ,dokler se Luka sam mene drži,je bolj mamina maza in zaradi tega imam slabo vest,ker se z Evo man ukvarjam,ker tega tudi sama noče! Sedaj pri 10 mesecih ima Eva 7120g in 68cm,Luka pa 8870g in 74cm,razlika je velika,težijo mi da je Eva prelahka,je pa ful močna in lušna. Eva je zelo hitro napredovala pri 4 mesecih se je obrnila na obe strani,pri 6 je plazla pri 7 kobacala,potem se je pa ustavlo,noče na rit da bi sedela,gre na kolena in to ji je dovolj,sedet noče ker bi mogla bit pri miru.10.2. moram iti v razvojno. Luka je bil bolj mehak in je zaostajal za njo za cel mesec,toda je bil zelo vtrajen ,da jo je nakoncu prehitel,tako da sedaj lepo sedi in je celo postopnicah plezal!Eva ima 6 zopkov Luka pa 5.Več kot prehlad,nismo bili bolni.Jesta že skoraj vse.lUKA JE ZAČEL JESTI PRI 4 MESECIH ,KER MU MLEKO ENOSTAVNO NI BILO DOVOLJ,IN TO ZA VEČERJO PALENTO,da je spet prespal noč,in tako lepo je jedel,ko velik.Eva pa šele pri 6 mesecih in to usta otpirala kot vrapček svoj kljun,da sem jo komaj hranila,sedaj pa že lepo je! Sem pa že brez idej kaj jima dati za zajtrk in za večerjo prosim za kakšen predlog? Se opravičujem,če je kje kakšna napaka sem hitro pisala,da ne bo spet eror. Bom vsak dan probala kaj napisat.
|
|
|
|