natasha15 -> RE: dvojčki 2010 (14.2.2011 21:31:09)
|
aluap...upam da se nam kmalu pridružiš na FB dvojčki...drugače pa super, da lepo napredujete, predvsem čestitke za uspešno dojenje a zaradi rdečih ličk sumijo na alergijo? Upam da bo čim hitreje vredu Za Ambroža pa mislim da mora kakšna prava punca mimo njega pridet, pa bo hitro vzpostavil kontakt z očmi mojcap78...tudi vam čestitke za uspešne 3.mesece preventivni ukrepi so sicer koristni, vendar ne moreš nikoli 100% zaščititi, sam da ni kaj hujšega! Upam da si se tudi ti že pridružila naši skupinici...glede uvajanja GH pred spanjem ti ne morem dati nasvetov, ker jaz tega nisem počela... no mi pa že veselo hodimo, nimata več obstanka,sploh Ian, Žan je še vseeno malo bolj miren...vsak dan mi kaj ušpičita, na srečo nič hujšega...komaj čakamo lepše vreme, da bomo še zunaj lahko več hodili, parkrat sem ju že dala pred hišo na travico hodit, pa sta kr lepo hodila, glede na to da nista navajena čevljev in neravnega terena spimo še vedno pridno, čeprav se nam kdaj pa kdaj naredi tudi, da gremo ob 17. uri spat ali še kakšno minuto kasneje...sem ugotovila, da če jemo pred spanjem čokolino, bomo sigurno okoli 3.ure ponoči "že" lačni, če pa kakšno drugo kašico, pa od 4-5 ure pa tudi ko gremo kasneje spat, zaradi tega nič več ponoči ne spita oz. da bi zjutraj podaljšala...mal je skregano z logiko ampak nimam kej bodite zdravi, javite se kaj, drugače pa vas lepo vabimo vse mamice dvojčkov v našo skupino na FB-ju (je zasebna skupina), da še tam kakšno rečemo, ker moram priznati, da smo prave čveke tam na kupu in se imamo res luštno, večkrat se nasmejimo tudi do solz
|
|
|
|