Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 12:26:43
|
|
|
|
mehurčica
|
Midva hodiva na Vošnjakovo-MB. Sedaj ko je večji, greva ponavadi brez vozička, ker imava zelo blizu. Se je pa že zgodilo, da so me kake mamice opravljale, kako to da sem z vozičkom, če pa se to ne sme. Ampak to sta se pogovarjali dve za mojim hrbtom tako-kao potiho, ampak vseeno z namenom, da bi slišala. Takrat sem prvič slišala, da se to naj ne bi.:zmeden:Mi je bilo kar nerodno. Ampak sem po tem še šla kdaj z vozičkom. Recimo, ko sem vedela, da bo zaspan. Enkrat pa sem bila brez, ful je bila gužva, David pa ful bolan in je 3 ure spal na meni! Ja, tako dolgo sva čakala! David pa gledat ni mogel, ker mu je bilo tako hudo.:( Ponavadi hodijo z avti, tako da ne rabijo z vozički. Ampak če imaš do ZD recimo 10 min hoje, je pa težko tako daleč nest otroka. Vozičkov pa tudi ne morejo puščat v spodnji avli, kamor se že iz pločnika noter vidi. Pol ti pa ukradejo voziček...kaj pa pol? Aha, potem ti pa rečejo: za garderobo odgovarjate sami.:grrr:
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 13:45:28
|
|
|
|
eva1
|
Pri nam ni problema, greš lahko tut z vozičkom notr!
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 14:12:29
|
|
|
|
Gina
|
Jaz grem dostikrat z vozičkom. Zakaj pa ne bi smeli iti z vozkom? Halo!!! Give me one good reason! (razen da se čistilkam ne da pucat za sledmi) Jaz ga ne vidim. A potem naj bi malega, ko še sedel ni, v roki držala dokler čakam? Ali potem tudi lupnice ni dovoljeno notri prinesti? Kaj pa če sploh nimam avta? Pri nas nimajo vsi dveh avtov, ni to Ljubljana, pa možje tudi niso vsi tukaj v službi, da bi ven skočili, če bi jim sploh to dovolili! Pa saj so na glavo padli! Zakaj pa nisi dala pritožbo do glavnega šefa. Pa to je absurd. Jaz bi sigurno znorela. Mislim, sploh ne morem verjet.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 14:13:29
|
|
|
|
kimi
|
Jz tudi še nisem šla z vozičkom sem pa videla mamice ki so šle in jim ni nihče nič rekel
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 15:10:26
|
|
|
|
zoya_
|
Men pa tu sploh ni nobene logike, zakaj naj ne bi šel z vozičkom v ZD... Kaj pa potem invalidi počnejo? Sicer pa, če ni nalepke na vratih ZD, ti tako noben nič ne more, pa imajo lahko še ne vem kakšne argumente. Jaz, ko sem imela psa, sem ga tud peljala s seboj v gostilno, če smo šli na kofe, pa je kelnar reku, da kao naj ne bi bil tu notri, pa ga prašam, kje imajo potem nalepko na vratih, se je pa samo pobral... Če ni javno napisano, nimajo kaj... Za čakalnico mi je pa nekako logično, da ne moreš bit notri z vozičkom, ker verjetno ni nobena tako velika, da bi se jih lahko 5 not parkiralo ;) Včasih je treba mau zaropotat, pa une zdravstvene riti prevetrit... Ena štorija iz ZD. Kličem zadnjič, kdaj delajo in potem sestra praša: Kva bi pa rada? Jaz ne vem, kjer njim olika. A sva mogoče krave skupaj pasle ali kako? Mislem, da bi se eni morali osnove bontona učit...
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 15:37:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri se bom šla prijavit k zobarju in s seboj vzela malega v vozičku. In šla nalašč not in potem čakala, da mi vržejo kost :grrr::grrr::grrr: in bom zagrizla vanjo :)-:)-:)- Bom sporočila!
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 18:07:53
|
|
|
|
anajmad
|
Pr nas v Izoli pa lahko komot greš notri,nič ne komplicirajo.Še v ambulanto grejo mamice z vozički.Je pa res ta čuden svet:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 18:15:59
|
|
|
|
Primoza
|
Čudna zgodba, prvič slišim da je mogoče tudi to. V Kamniku se da pri v ZD z vozičkom.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?