Anonimen -> Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z vozičkom? (13.7.2005 8:50:02)
|
Zanima me, če tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z vozičkom?:zmeden2: Al je to samo pri nas al sem pa jaz čudna:zmeden2: in je to nekaj normalnega:zmeden2: Imam namreč dve nelepi izkušnji. Pred enkaj meseci sem imela z malim posvetovalnico. Ker nisem imela avta, sem šla v ZD z vozičkom. Vsa otovorjena seveda in še na misel mi ni prišlo, da v ZD ne smem stopit z vozičkom :zmeden2: Voziček sem pustila pred čakalnico, ta malega zrihtala in čakala v čakalnici. Pa pride ena sestra in vpraša, čigav je voziček. Seveda sem se oglasila, da moj. Je rekla, da ne smem notri z vozičkom. Mi ni blo nč jasno in sem vprašala zakaj. Je rekla, da pač ne smem, da bom za drugič vedela. Po pravici povedano, sem bila šokirana. KAko pa naj mamice potem "trogajo" otročke in vso kramo??? In kje je kakšen znak na vhodu, da je to prepovedano? :zmeden2: In na to situacijo sem pozabila. Včeraj pa sem šla potrdit kartice na terminal, ki je čisto pri glavnem vhudu-v bistvu v avli ZD. In spet pride do mene ista sestra z istimi "neargumenti". Ko sem jo vprašala, zakaj ne smem z vozičkom not, ni znala povedat.:zmeden2: In kaj naj potem puščam voziček pred ZD? Kjer je ogromno ljudi in se okrog potika na destine ciganov? Bo ZD odgovarjal za morebitno krajo vozička? Zakaj ne nalepijo nalepke na vrata, da je prepovedan vstop z otroškim vozičkom? :zmeden: Verjetno jim je nerodno dat takšno nalepko gor.:zmeden2: Skratka, od zdravstvene ustanove tega nisem pričakovala:(
|
|
|
|