Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 8:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me, če tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z vozičkom?:zmeden2: Al je to samo pri nas al sem pa jaz čudna:zmeden2: in je to nekaj normalnega:zmeden2: Imam namreč dve nelepi izkušnji. Pred enkaj meseci sem imela z malim posvetovalnico. Ker nisem imela avta, sem šla v ZD z vozičkom. Vsa otovorjena seveda in še na misel mi ni prišlo, da v ZD ne smem stopit z vozičkom :zmeden2: Voziček sem pustila pred čakalnico, ta malega zrihtala in čakala v čakalnici. Pa pride ena sestra in vpraša, čigav je voziček. Seveda sem se oglasila, da moj. Je rekla, da ne smem notri z vozičkom. Mi ni blo nč jasno in sem vprašala zakaj. Je rekla, da pač ne smem, da bom za drugič vedela. Po pravici povedano, sem bila šokirana. KAko pa naj mamice potem "trogajo" otročke in vso kramo??? In kje je kakšen znak na vhodu, da je to prepovedano? :zmeden2: In na to situacijo sem pozabila. Včeraj pa sem šla potrdit kartice na terminal, ki je čisto pri glavnem vhudu-v bistvu v avli ZD. In spet pride do mene ista sestra z istimi "neargumenti". Ko sem jo vprašala, zakaj ne smem z vozičkom not, ni znala povedat.:zmeden2: In kaj naj potem puščam voziček pred ZD? Kjer je ogromno ljudi in se okrog potika na destine ciganov? Bo ZD odgovarjal za morebitno krajo vozička? Zakaj ne nalepijo nalepke na vrata, da je prepovedan vstop z otroškim vozičkom? :zmeden: Verjetno jim je nerodno dat takšno nalepko gor.:zmeden2: Skratka, od zdravstvene ustanove tega nisem pričakovala:(
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 8:52:04
|
|
|
|
corfu
|
Nisem še šla z vozičkom, ampak tole je pa res zgrešeno, da ne govorim o tem, da nimajo kotička za doječe matere, medtem ko ga Mercator ima. Saj popizdiš!
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 8:53:51
|
|
|
|
Pikabu
|
Pri nas tudi ne smemo, vendar je takoj za glavnim vhodom prostor, kjer lahko pustimo vozičke. Sem pa jaz enkrat vseeno šla prav v čakalnico, ker je Ema ravno spala, pa samo prišla sem po en recept, morala sem malo počakati, pa ni nihče ni rekel.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 8:55:39
|
|
|
|
Margareta
|
Jaz sem bila v ZD vedno z vozičkom, pa tudi druge mamice, ga pa ne smeš z vozičkom peljati v ordinacijo, se mi zdi da zaradi higiene. Je pa navadna p... ta sestra, vsaj povedala bi ti zakaj ne smeš.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 8:57:10
|
|
|
|
mmetel6
|
Jaz sicer ne grem nikoli z vozičkom, sem pa že videla mamice, ki parkirajo v čakalnici in ni nihče nič rekel. Tudi v ZD v NM je bila zadnjič ena mamica v čakalnici z vozičkom, pa ji tudi ni nihče nič rekel.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 8:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj so malo zbluzeni????????? Da to povem moji mami, se bo spet kregala, kako ene butaste (oprostite izrazu, a si ne moram pomagat) in nečloveške sestre mečejo slabo luč na vse. A potem bi se morali invalidi na vozičkih priplaziti notri ali kaj?? Neverjetno, kako smo nepripravljeni se malo prilagoditi drugim in drugačnim. Pri nas ti pridejo še pomagat, ker je ZD v eni stari stavbi s sto stopnicami, da lahko mamice pridejo notri.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 8:58:40
|
|
|
|
smrka
|
O joj, kaj se bodo vsega zmislili. Kot si rekla, jest bi jo vprasala, kje je kaksna nalepka, da se z vozickom ne sme v ZD, in potem se, kje naj parkiras vozicek, ce prides z otrokom in vozickom. Joj kar neki. Mogoce se bojijo da nebi kaj ukradla al kaj?
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:02:00
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Pol nej pa parkirplace za vozičke naštimajo, pa ključavnice gor pa bo:)- Pri nas nihče ne teži....v čakalnici si komot z vozom. V ordinacijo pa razumem, da zaradi prostora in higiene ne gre.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrka, pa kaj ti še nisi v Rimu? :)-:)-:)- Saj zato pa sem bla šokirana, ker se invalidi normalno vozijo z vozički. Ker snažilka normalno vozi svoj voziček s čistili (aja, njen je verjetno dizenficiran:)-:)-:)-) In ker sem npr. v LJ na polikliniko lahko normalno šla z vozičkom. Razumem, da v ordinacijo ne smeš z vozičkom. To je logično. Ampak...do čakalnice? Saj če bi imeli kakšen prostor, kjer bi voziček pustila, potem ok...ampak zunaj???? Uf, Smprka, še dobro da ne živiš tlele :)-:)-
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:03:12
|
|
|
|
dory
|
lahko..z marelo ni problema...
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:03:25
|
|
|
|
KatjaP
|
Jaz sem hodila v ZD NM z vozičkom sicer 3 leta nazaj ampak mi ni nihče kompliciral. Je pa res, da so nekatere medicinske sestre nesramne in če jih dobiš na slab dan je še hujše. Jaz osebno ne bi nikoli pustila vozička pred ZD, si predstavljaš vse cigane in ostale "čudne" ljudi, ki se okoli potikajo. Pa vse iz NM oz. tiste katere hodijo v ta ZD naj pazijo svoje osebne stvari. Jaz sem že odšla iz ZD brez denarnice (kdaj je izginila še sama ne vem, ker sem imela torbico skoz pri sebi) pa tudi že brez sinove jakne, katero sem pustila v čakalnici :( Mi je bila velika šola in nikoli več ne puščam nič v čakalnici, pa tudi če je zima nesem vse jakne, plašče... notri k zdravnici.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:03:27
|
|
|
|
Magi*
|
kaj tako nesmiselnega in neumnega pa še nisem slišala. a invalide tudi dol z vozičkov naženejo? razumem, da bi jim kjerkoli parkirani vozički lahko predstavljali problem pri kakih nujnih primerih, ampak saj ga parkiraš tam, kjer nobenga ne ovira ali pa naj določijo prostor za to. ali pa se jim ne ljubi prevečkrat čistit hodnike. ne razumem.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:04:46
|
|
|
|
smrka
|
Joj Kristina nisem v Rimu :) Sem se v enem kosu :) Ja men pa vseeno ni logcino zakaj nebi smela z vozickom...?
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud men ne smrka :zmeden2: Me pa ima, da bi poklicala v ZD in vprašala :)-:)-:)-
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, eni mislijo, da so povsod šefi in lahko vsem težijo. Jaz bi jo nazaj vprašala, na katerem zeljniku je ta odločitev zrasla, v njeni glavi ali je svet ZD sprejel kakšno odločitev. In zakaj potem ni nobenega obvestila ali nalepke. Uf, bi jo spucala, da bi se kar kadilo.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:09:00
|
|
|
|
Tinna
|
Jaz pa grem vedno v zdravstveni dom z vozičkom in povsod drugam tudi (na občino, davčno, na pošto, knjižnico,...) in še nikjer nisem naletela na koga, ki bi mi rekel, da je vstop z vozičkom prepovedan. Mislim kako pa naj me mame, ki smo v bistvu same (moj :love: dela do večera tako, da mi prav dosti gleda urejanja papirjev in drugih stvari ne more pomagat) to drugače speljemo? A naj v eni roki držimo otroka, v drugi veliko torbo z vsemi pripomočki. Pa ko vzamem vn papirje in denarnico naj ga kar posadim na tla ??? In če otrok spi ga moraš tudi na rokah nosit?:zmeden2: Pri nas je v ZD vedno polna čakalnica mamic in skoraj vse pripeljejo svoje :duda: z vozičkom. Če bi meni sestra zatežila, da ne smem z vozičkom bi ji kar naravnost povedala pa naj mi prosim potem ona pomaga.;)
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:13:09
|
|
|
|
BigWhale
|
Prepovedovanje uporabe vozicka v javnih prostorih je precejsnja diskriminacija. Poklici zdravstveni dom in jim to povej. Vozicek ni nic bolj umazan kot podplati cevljev, tako da argument cistosti odpade.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:15:22
|
|
|
|
smrka
|
Oprosti Kristina, ker bom zdej mal mim teme tvoje udarla, sam da povem kako so mene razp...... v nasem ribniskem ZD. So mi prisle prijateljice na obisk iz Kocevja eno soboto. In ko so stopale iz avta je ena drzala roko med odprtimi vrati, druga je pa z vso mocjo zaprla vrata, in seveda prprla njen prst (stoparja). Prst je bil tako debel, da smo mislile da je sigurno zlomljen. Smo hitro sibale v ZD, in kaj se je zgodilo. Niso jo hotli sprejet ker je iz Kocevja????? Na salterju ji je sestra rekla naj gre kar v Kocevje... kolegica pa jokala, ker jo je prst bolel pol pa se tak odnos. Potem sem pa jest cist popenla in sem nakurla sestro - ce zdravnica nemore niti pogledat njeno roko, ce je zlomljeno al kaj, da jo odpeljemo v Lj. Sestra je cist rdeca ratala. In potem je rekla, naj gremo do sestre. Mal moras jezik stegnt pa je. No na koncu ni bilo nic zlomljeno, zdravnica ji je povila prst. No nevem, a je to normalno.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:16:45
|
|
|
|
tilka
|
Tudi pri nas je obvestilo, da naj vozičke pustimo pred čakalnico. Sicer pa je meni to razumljivo glede na "mojo" ordinacijo, saj se še tri mame z otroci težko obrnemo v čakalnici, za vozičke pa ni niti najmanjšega prostora. Najbolj mi je pomembno, da sem zadovoljna s storitvami, je pa res, da si težko predstavljam, da bi voziček puščala ne vem kje stran.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne smrka, ni normalno. Sprejeti bi jo morali, ker je bila nujni primer, čez vikende pa itak samo dežurni delajo v ZD, ki so tam za nujne primere. Ampak to pomeni od navadnih glavobolov in prehladov naprej. Prav ste naredile.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 9:59:39
|
|
|
|
BARBARA R.
|
100% ne vem kako je s tem, opažam pa vrste vožičkov v predprostoru pri sprejemnici. Predvidevam, da bi preveč prostora jemali vozički. :muca:
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 10:00:54
|
|
|
|
Maxica
|
Pri nas tudi lahko pridejo mamice z vozički v ZD. Ej, ti kr pokliči, pa zahtevaj pojasnilo!!! Mislim, no, kva se pa grejo:grrr::grrr::grrr:?!
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 10:35:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas lahko pridejo. Je pa dosti prostora. ZD Šiška.
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 10:44:08
|
|
|
|
dinika
|
do sedaj sem šla na ker nekaj pregledov z vozičkom in niso nič rekli, da nebi smela-MB Verjetno je sestra imela slab dan(teden,leto).
|
|
|
|
Tudi pri vas ne smete v zdravstveni dom z voz... 13.7.2005 12:18:18
|
|
|
|
puncica
|
Če ni gor znaka in če ti ta glupa sestra ni znala povedat zakaj jst bi šla še naprej z vozičkom noter pa ji rekla da ne moreš vso kramo pa še otroka nest noter, če ne pa naj naredijo kakšno sobo, kjer bodo vozički, sej kolo tud kr ne pustiš zunaj ampak ga zakleneš voziček pa ne vem ne morš a ne. Ma jst bi se kr postavla pa naj si misli kar si hoče. To so kr neka pravila, nikjer tud namreč ne piše no ni nobene podlage na ne smeš s sladoledom v bus pa v trgovino, pa z rolarji, to so si trgovci kr sami. O sem jezna:grrr:
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?