Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:21:08
|
|
|
|
SURF
|
mi smo že pojedli kosilo...zdele malo kavico srkam,pa po netu čekiram...pa tiste vakum vrečke morm najdit(Hvala Petrušk )pa na hitrco morm najdit kako se servietna tehnika na les dela(bom okvirje za slike delala)pa tule na rr je treba sledit tamalo sem vmes prestavla v najino posteljo,no tam ji pa odgovarja ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:25:42
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ salt......se spomniš k mi naj bi ti en paketek poslala?.....jaz nisem nič dobila ja Majchy...sem se ti že opravičla vmes,če se spomniš?Vem sem smotka,mi je kar malo iz spomina ušlo potem ko sem bila tok v drugih stvareh(Jp..to me tepe včasih) Evo...jutri dam na pošto...bom takoj zdele opomnike naštimala,da ga nebom zopet kej usrala .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:31:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ salt......se spomniš k mi naj bi ti en paketek poslala?.....jaz nisem nič dobila ja Majchy...sem se ti že opravičla vmes,če se spomniš?Vem sem smotka,mi je kar malo iz spomina ušlo potem ko sem bila tok v drugih stvareh(Jp..to me tepe včasih) Evo...jutri dam na pošto...bom takoj zdele opomnike naštimala,da ga nebom zopet kej usrala . ne ne ne......samo naši poštarji v Domžalah so malo raztreseni pa sem mislila da so kej zgubili......sej sem ti rekla da nič ne pošiljaj,no
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:33:18
|
|
|
|
SURF
|
...ne mi zamert...meni se kar večkrat zgodi,da gre kej kar mimo mene...si vsega prevč nalagam.... ...se opravičujem!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:35:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...ne mi zamert...meni se kar večkrat zgodi,da gre kej kar mimo mene...si vsega prevč nalagam.... ...se opravičujem!! nehaj se opričevat no
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:36:50
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ salt......se spomniš k mi naj bi ti en paketek poslala?.....jaz nisem nič dobila ja Majchy...sem se ti že opravičla vmes,če se spomniš?Vem sem smotka,mi je kar malo iz spomina ušlo potem ko sem bila tok v drugih stvareh(Jp..to me tepe včasih) Evo...jutri dam na pošto...bom takoj zdele opomnike naštimala,da ga nebom zopet kej usrala . ne ne ne......samo naši poštarji v Domžalah so malo raztreseni pa sem mislila da so kej zgubili......sej sem ti rekla da nič ne pošiljaj,no ja,ja ,...tolk pa sem da me pol ko za mano pride,ko me za rokav pocuka kej pozabljenega...me ornnnnnnnk grize ne lej...če sem rekla sem rekla!Samo sem vmes malo pozabla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:39:21
|
|
|
|
SURF
|
ej Majchy...juter se boš malo nasmejala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:49:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ej Majchy...juter se boš malo nasmejala se bom v soboto ker jutri zjutraj gremo via morči
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:49:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ salt......se spomniš k mi naj bi ti en paketek poslala?.....jaz nisem nič dobila ja Majchy...sem se ti že opravičla vmes,če se spomniš?Vem sem smotka,mi je kar malo iz spomina ušlo potem ko sem bila tok v drugih stvareh(Jp..to me tepe včasih) Evo...jutri dam na pošto...bom takoj zdele opomnike naštimala,da ga nebom zopet kej usrala . ne ne ne......samo naši poštarji v Domžalah so malo raztreseni pa sem mislila da so kej zgubili......sej sem ti rekla da nič ne pošiljaj,no ja,ja ,...tolk pa sem da me pol ko za mano pride,ko me za rokav pocuka kej pozabljenega...me ornnnnnnnk grize ne lej...če sem rekla sem rekla!Samo sem vmes malo pozabla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 14:58:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....dej na ZS mi pošlji ime in priimek da te dodam pa še ebruarčice ti proporočim sm že čebel@...men pol tud pošlji mail s seznamom....plis
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 15:06:20
|
|
|
|
Onasiss
|
vas ne morem prebrat ker ste turbo ČVEEEEEEEEEEEEEEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 15:06:31
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 15:06:36
|
|
|
|
Čebel@
|
kakšen seznam?petrušk sem na fb vas priporočila,to je vse....seznam z maili in telefonskami je pa itak isti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 15:07:08
|
|
|
|
Onasiss
|
NE RESNO MISLI HALO... sploh ne upam na dopust, ker pol me boste čist zedigsale.... HALO!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 15:08:31
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kakšen seznam?petrušk sem na fb vas priporočila,to je vse....seznam z maili in telefonskami je pa itak isti SEM VIDLA... HVALA....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 15:09:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss NE RESNO MISLI HALO... sploh ne upam na dopust, ker pol me boste čist zedigsale.... HALO!!!!! ne beri,ampak sledi tekoči debati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 15:37:50
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo...mi smo vse pohamsali...tebe pa od nikoder zdej me čaka GOORRAAAA posode...kr pol si morm grivo oprat in se mau spedenat..pa via šolska zabava...no, vmes mi je Miha povedu, da je treba še kej spečt...sm hitr en biskvitek spekla....pa že iz prpravlenga listnatega testa ene rogljičke...upam, da bo užitn no, zvečer pa upam, da se bo še keri dal mal čvekat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 16:44:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA TI KR K MEN PRIT...domači krpmpirček še mal od zemle pa zelena solatka tut še mal od zemlje vse domaaaačeeeee njamsi..... ej kolumbo ne draži jst imam rada krompir če je mal od zemlje sej ne imam ga pa rada z olupi tega mladega..... ravno včeraj sem ga dobla 1 kg pa sem ga kuj spekla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 16:44:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss NE RESNO MISLI HALO... sploh ne upam na dopust, ker pol me boste čist zedigsale.... HALO!!!!! ne beri,ampak sledi tekoči debati onasiss predlagam da nekoga zaposliš, da bere namesto tebe in ti poroča......(jst iščem službo)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 17:05:31
|
|
|
|
Čebel@
|
sem se malo dol vsedla....v stanovaju je BOMBA,dec zdej nori da je treba hitr pakirat-ja prej pa ko je spal se mu ni pa nikamor mudil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 17:30:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem se malo dol vsedla....v stanovaju je BOMBA,dec zdej nori da je treba hitr pakirat-ja prej pa ko je spal se mu ni pa nikamor mudil iTAK, ČE PA ČVEKAŠ....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 17:31:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss NE RESNO MISLI HALO... sploh ne upam na dopust, ker pol me boste čist zedigsale.... HALO!!!!! ne beri,ampak sledi tekoči debati onasiss predlagam da nekoga zaposliš, da bere namesto tebe in ti poroča......(jst iščem službo) Si bom zapomnila za drugič.... ali pa ko bom na dopustu... za poročilo te častim s čokolado Milka....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 18:26:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss NE RESNO MISLI HALO... sploh ne upam na dopust, ker pol me boste čist zedigsale.... HALO!!!!! ne beri,ampak sledi tekoči debati onasiss predlagam da nekoga zaposliš, da bere namesto tebe in ti poroča......(jst iščem službo) Si bom zapomnila za drugič.... ali pa ko bom na dopustu... za poročilo te častim s čokolado Milka.... poleti padam samo na sladoled
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?