|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
21.6.2010 13:52:11   
Katjusa
KOLUMBO UGASN LIKALNIK K MEN SPET NET POČASI DELA.......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
21.6.2010 13:52:41   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika potem pa medve isto delaveuser posted image user posted image user posted image  

sem malo sfalila user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
21.6.2010 13:53:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela a špinača se že kuha?
ahauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je zdel da si mal pobegnla... tvojmu si že povedala, da sam pakirauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 13:54:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
21.6.2010 13:55:13   
Urša08

Katjuša če se ti lušta sladoled se lahko pr men oglasiš mamo trenutno 4 bance carte dior domauser posted image  

a ga vi ne jeste?

jemo, jemo user posted image smo novo zalogo nakupli

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
21.6.2010 13:55:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠAAAAA PEGLA NA OFFuser posted image user posted image user posted image

SJMM JE ZGLEDA SPREGLEDALA MOJO POŠILJO HITRO POŠTE  S POVRATNICO user posted image user posted image user posted image  PROTI BREZOVICIuser posted image  in nazaj seveda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
očitno ima moj net neki veze s tvojim zdej k si tle spet delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
21.6.2010 13:55:36   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika potem pa medve isto delaveuser posted image user posted image user posted image  

sem malo sfalila user posted image user posted image

pijeva kupučin pa bereve rr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
21.6.2010 13:55:54   
Čebel@

čebela a špinača se že kuha?
ahauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je zdel da si mal pobegnla... tvojmu si že povedala, da sam pakirauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja hodim mešat,da se ne zažgeuser posted image .......ja,je nekaj zabrundal in šeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
21.6.2010 13:55:56   
sjmm
mejduš...kok sta načvekale...sm komi prečitala

no je pa fajn vidt d nas je tok čvekic na kupu

pr na se kosilo kuha...je moj že vn ...k fasado zadi rihta zaduhal...je mislu, da je že fertik...sm lepo ribice zmarinirala...zdej pa fajn diši iz pečice... A VOHATE?????user posted image user posted image user posted image user posted image

AJA..pa za vse ta smešne fore,...sm čist solzna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tok sm se režala...je reku Miha...ej, mami dons pa boš ti maja zbudila...a si kerga ruknla na brzino???? MULC!!!user posted image user posted image user posted image

mi imamo pa zaključek pri Mihcu u šoli...tko d popolnde bo pa zatišje tle gor??!!user posted image

pakiranje....pri nas poteka takole....1. vse za ta velkega manekena...k drgač zna zlo zagnojit na dopustu, če mu kera mikica zvečer ne ustreza k hlačam

2. saša...ona kr vse iz omar direkt u kufre vrže...sam pol zmanjka kufrov za ostale

3. drugi maneken.....si vsaj 3 dni prej začne prpravlat kombinacije...hlačke+ majčka

4. Miha....sam da bo dost kopalk...da se bo lahk po kampu z vodnimi pištolami pojal in bo tud še pri kosilu lahk imel suhe kopalke

5. Maj...za njega itak vse poberem kar ima, pa je ponavadi  premalo

6.
ko je mami na vrsti itak zmanjka placa in kufrov...sam jz mam itak tak  mini kupček, da se komot nekam stlač

ko pa so cote nabasane, pol se šele začne..kozmetika in vsi tabletki za vse revčke alrgike...k moj 3 dni k dol pridemo po ta velkem prespi, ker drgač ga skoz na kihanje siliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo vidl kdo bo letos u formi k mene tud alergija matra

pol pa je šele štala k je treba u avto zložit...ker moj tko not nabaše, da še pol na dvoriš ostane in pol se jz razpizdim ...vse vn zmečem...zližim not u milimetr in pol loh gremouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
21.6.2010 13:57:49   
Katjusa

Katjuša če se ti lušta sladoled se lahko pr men oglasiš mamo trenutno 4 bance carte dior domauser posted image  

a ga vi ne jeste?

jemo, jemo user posted image smo novo zalogo nakupli

pr nas ni nikol zaloge vse prej pohamsamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridemo iz trgovine pa že jemo.....
user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
21.6.2010 13:58:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tamika...tudi tebi oziroma vam vsem hvala še enkrat...si se kar malce preveč škodovala..pa mi tudi upamo, da se kmalu spet kaj vidimo, sej so tvoji kraljički vsi tok pridni...sploh jih ni blo slišat!!!!!vidm, da glede vožnje z avtom, pa imamo mi kar srečo...so bli vsi pridni in tudi maj ni izjemauser posted image

saj, je za vsakega bila samo kaka malenkost - pozornost user posted image ... mislim, da so vsi z izjemo Tristana in Maja bili preveč sramežljivi
naj sreča v vožnji traja user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da vas  vaša lančica zapelje kaj v naše kraje user posted image user posted image user posted image user posted image

paketek je danes šel na pošto...pa sorry user posted image

super...ej, sploh ni blema...itak smo zdej trenirke iz naftalina mogl potegntuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
21.6.2010 13:58:35   
Čebel@
sjmm.......vav pri vas je pa res cela procedurauser posted image user posted image user posted image ........Mihec ga pa biksneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
21.6.2010 13:58:40   
sjmm

SJMM JE ZGLEDA SPREGLEDALA MOJO POŠILJO HITRO POŠTE  S POVRATNICO user posted image user posted image user posted image  PROTI BREZOVICIuser posted image  in nazaj seveda

KAJ ŽELIJO??????user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4463
21.6.2010 14:00:12   
sjmm
NE UIDT...GREM RIŽ DAT KUHAT..K DRGAČ BOJO FIŠKE ŽE SPEČENE!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.6.2010 14:01:14   
Katjusa

sjmm.......vav pri vas je pa res cela procedurauser posted image user posted image user posted image ........Mihec ga pa biksneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihec je res facauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.6.2010 14:01:52   
Katjusa

NE UIDT...GREM RIŽ DAT KUHAT..K DRGAČ BOJO FIŠKE ŽE SPEČENE!!

čez 20 minut bom tamuser posted image user posted image user posted image user posted image a bo kej zelene solatke zraven?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
21.6.2010 14:03:31   
Katjusa
vse neki kuhate.... jst sem pa včeraj a to kej šteje.... in je pohanje še ostalo za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem se oblečt pa grem po florija..... se tipkamo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 14:08:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4468
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 14:09:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4469
21.6.2010 14:11:46   
birdy

KATJUŠA TI KR K MEN PRIT...domači krpmpirček še mal od zemleuser posted image  pa zelena solatka tut še mal od zemlje vse domaaaačeeeeeuser posted image

U, to mam pa tud jst zdele doma... Sam kdo bo to naredu, to je zdaj vprašanje?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4470
21.6.2010 14:13:56   
birdy
Ej, kolumbo, zdele enkrat bo ena astra karavan mim vas priletela. Vsa rjastauser posted image Mamo "nov" avtouser posted image Še dobr da sva mal zatežila, se nama je zdel da neki ne štima (sam na avtocesti, ni šel več k 140). Zdej ga bojo pa v orto zrihtal, še novo turbino bova mela...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
21.6.2010 14:14:59   
birdy
Kolumbo, že mem. Se je moj dam prpelu. Mogkla bi videt ta avto, res škoda k ga nisiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
21.6.2010 14:17:06   
sjmm

KAJ ŽELIJO??????user posted image user posted image user posted image

en pis vašega kosilaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

kr ulet...sej veš, kuko naša pošta dela...zmer je malca!! spomn se zadnč k sta fotokopirca iskalauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4473
21.6.2010 14:17:39   
SURF

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image

zdej se pa lepo delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne no..to pa ni lepo če jezička kažemuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
21.6.2010 14:20:30   
Čebel@
salt......se spomniš k mi naj bi ti en paketek poslala?.....jaz nisem nič dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?