Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:12:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud ALI BI MOGOCE KATERA IMELA MUCKA!!!!!??????? iMAMO MLADIČKE!! V NEDELJO ALI PONEDELJEK BODO SLIKCE! SICER PA BODO BOLJ DOLGODLAKI.....MATI DOLGODLAKA....FOTR NEZNAN.... BARVA.....EN JE SIV,Z BELO LISO....3JE SO BELI S SIVIMI LISAMI! NUJNO,ISCEJO DOM!! mi bi imel mucka sam ne kuj zdej, pol k se selimo..... radi bi ga mel v stanovanju... kolumbo Cez priblizn 3 tedne bodo za oddajo...!!!!!!! mislim, da bo to prehitro.... kje pa so zdej v hiši al zunaj.... dej mal več povej o mamici.... če se ti da:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:14:59
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi2 sva neki dolg poležavala, ker je bla noč za kozlat!...ko tud jz zgledam trenutno, no, kofi je mal pomagal vau...kolumbo... ..ČESTITKE....majko milo...ste pa mel ŠTORIJO...SM se do solz narežala!!! urša...lepo, da si vidla bejbija, pa da ste imeli tko lepo popoldne!! čebel@...fajn, da si dobila kostimček...sm glih hotla vpraša, če kera kupuje v aveniji mode...no sm prec dobila odgovor...sam zae itak imajo povsod k si tak pajkec!! tanči...lepo slišat od tebe!!!..grem brskat kataloge ...pa ne se smejat moji prehrani. ..jz zlo pazim kok se nabašem, vse prevečkrat kej pojem s slabo vestjo...pravi moj, da mi pol pa na kile useka...no, ja...jz mam mal čudne predsave o tem kok lohk pojem...kva čmo claud....no, fajn da ti grejo palačinke u slast...jz sm hranofobik..malega bi do daske nafilala...jz pa v bistvu ne smem...so mi doma neki takega privzgojili..zdej se pa ne znebim slabega filinga če kej več pojem...po gre pa res na odvečne kile
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:16:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjusa tebe sm pa pozabla vprasat kok dalec ste ze s stanovanjem....?! Pa super za morje ... Mi si letos vec okt vikende ne bomo privoscili....ma sej se sploh ne sekiram...bomo doma uzivali Stanovanje počasi napreduje.... zdej smo v fazi novih odtokov in vodovod pa elektricni kabli so spaljani sam zalit je treba luknje..... pol bomo dal pa nove štokoe not pogladil stene beljenje, stropi in podni pa je konec..... julija bomo verjetno zaključli...... morje hja če dobim službo bomo tud mi samo vikende koristli pa še to kr s šotorom, se ne splača prikolce vlečt za sabo za 2-3 dni, če pa ne dobim službe bomo šli pa s prikolico, sam jo moromo tud prej še zrihtat...... se pa ful veselim letos morja, ker tud florjan skos govori o morju in beni vem, da bo užival, tak da komi čakam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:19:42
|
|
|
|
sjmm
|
kakšno imate vreme???? pri nas kislica
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:27:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kakšno imate vreme???? pri nas kislica pri nas tudi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:28:31
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm pri nas je tako tako vreme, oblačno pa mal hoče sonček pokukat. Pa sej sploh nimam cajta vn gledat sem čist v pakiranju. Sem tamalima že vse spakirala, sedaj sem mojmu en kup nardila, pri men bo pa problem k sploh ne vem kaj še nase spravim . Claud držim pestke za stanovanje Katjuša jaz se tud veselim morja k je Nejc tok navdušen in komi čaka Sjmm jao spet slaba nočka, pa kej veš kaj ga daje? A če ga k seb vzameš je tud katastrofa al koko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:30:30
|
|
|
|
Urša08
|
Aha sem včerej pozabila povedat da sem bla res mal okregana glede kil Sem se od začetka do včerej zredila 4 kile, v zadnjih 6 tednih pa 2,8 sam kaj ko te tehtajo oblečeno s čevlji po možnosti še s polnim mehurjem. Sem oblubla da se bom poskušala mal bremzat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:30:59
|
|
|
|
Katjusa
|
urša a si kej spremljala kolk stopinj ima morje in kako vreme je dol..... kam greste to na rab? sej vem da si že 100x povedala sam k ste se o tok lokacijah menl da sem verjetno vse zmešala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:31:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebel@...fajn, da si dobila kostimček...sm glih hotla vpraša, če kera kupuje v aveniji mode...no sm prec dobila odgovor...sam zae itak imajo povsod k si tak pajkec!! ubistvu sem 1. tam kupila....glih kontra je veš-nikjer nisem dobila,ker me je kao premalo skupaj,so povsod le večje številke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:32:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aha sem včerej pozabila povedat da sem bla res mal okregana glede kil Sem se od začetka do včerej zredila 4 kile, v zadnjih 6 tednih pa 2,8 sam kaj ko te tehtajo oblečeno s čevlji po možnosti še s polnim mehurjem. Sem oblubla da se bom poskušala mal bremzat jst sem se v prvi nosečnosti pbemzala in sme pol imela težave s pritiskom...... uživaj nosečnost in se ne oziraj preveč na komentarje kot si rekla tehtajo enkrat napol gole drugič pa v eskimsi opravi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:32:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kakšno imate vreme???? pri nas kislica kaplja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:33:03
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša a si kej spremljala kolk stopinj ima morje in kako vreme je dol..... kam greste to na rab? sej vem da si že 100x povedala sam k ste se o tok lokacijah menl da sem verjetno vse zmešala Katjuša gremo na Pag, avtokamp straško v kamp kučico. Vreme je napovedano lepo, sonček, tam do 27 stopinj, kolk ma pa morje pa ne vem sam dvomim da tok da bom jaz plavala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:34:44
|
|
|
|
Čebel@
|
morje na slovenski obali naj bi imel 20C urša....joj ne se obremenjevat s kilami ......jej kar ti paše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:37:20
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša in čebel@ ma sej prov preveč se ne, ker če ne jem mi je slabo za umret tko da edin pazim da ne jem preveč sladkega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:38:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša a si kej spremljala kolk stopinj ima morje in kako vreme je dol..... kam greste to na rab? sej vem da si že 100x povedala sam k ste se o tok lokacijah menl da sem verjetno vse zmešala Katjuša gremo na Pag, avtokamp straško v kamp kučico. Vreme je napovedano lepo, sonček, tam do 27 stopinj, kolk ma pa morje pa ne vem sam dvomim da tok da bom jaz plavala super. jst imam tud rada toplo vodo tam okol 26. in več:) sicer pa ni vse v namakanju jst bi lahko šla kadarkoli dol neglede na vodo sam je fino če je topla ker flori nima obstanka in skos hodi not in ven.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:39:00
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kdaj gremo kampirat.....? florjan skos govori o neki hani in maji in šotoru
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:39:00
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša si ti dons frej? Nimaš tistih delavnic? Pa super da maš vrtec zrihtan za oba Jaz sem tud zvedla dobro novičko, sicer ni še 100% ampak vse kaže na to da bom mela oba v istem vrtcu sem tok vesela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:40:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša si ti dons frej? Nimaš tistih delavnic? Pa super da maš vrtec zrihtan za oba Jaz sem tud zvedla dobro novičko, sicer ni še 100% ampak vse kaže na to da bom mela oba v istem vrtcu sem tok vesela ja dons nam odpade.... kr paše mal bit doma:) za vrtec še ni 100% samo ustno so nam rekl da naj nebi blo težav. točno bomo zvedli pa po 7.6. za florija je ziher da bo dobil za benija pa ne.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:41:05
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša to je ful fajn če sta oba v istem ker ti ni treba na 2 strani hodit a je tok očitno, da sem jst doma
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:42:46
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša takle cajt te nikol ni gor zato sklepam da si doma Sedaj pa šibam še par stvari na kup vršt potem pa že frizerka pride Žigca popedenčkat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:45:32
|
|
|
|
Katjusa
|
fajn se postrižte in dobro spakiraj, da kej doma ne ostane.... a imaš za oba prenosne postelje al kako imate spanje organizirano
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:45:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm pri nas je tako tako vreme, oblačno pa mal hoče sonček pokukat. Pa sej sploh nimam cajta vn gledat sem čist v pakiranju. Sem tamalima že vse spakirala, sedaj sem mojmu en kup nardila, pri men bo pa problem k sploh ne vem kaj še nase spravim . Claud držim pestke za stanovanje Katjuša jaz se tud veselim morja k je Nejc tok navdušen in komi čaka Sjmm jao spet slaba nočka, pa kej veš kaj ga daje? A če ga k seb vzameš je tud katastrofa al koko je bolje, sam vseen se fuuul premetava...mislim, da bojo trojke vn pokukale
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:48:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aha sem včerej pozabila povedat da sem bla res mal okregana glede kil Sem se od začetka do včerej zredila 4 kile, v zadnjih 6 tednih pa 2,8 sam kaj ko te tehtajo oblečeno s čevlji po možnosti še s polnim mehurjem. Sem oblubla da se bom poskušala mal bremzat ah, ne se sekirat...pa nej se one bremzajo...če st lačna, pa je bejbi lačn..je treba jest ma, sej se morm jz tud...sm zadnjč k sm bla slaba ene 5 kilc dol dala...pa so 3 že nazaj...buuuuu...sm bla čist slabe volje včer k sm se vagala...si sploh nism hotla kej za oblečt kupt, čeprav je bil pol moj užaljen k mi je hotu neki kupt...sam on sploh ne vidi, da sm debela...morm u kako optiko zavit, da bo kake špegle dobil
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:50:01
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud ALI BI MOGOCE KATERA IMELA MUCKA!!!!!??????? iMAMO MLADIČKE!! V NEDELJO ALI PONEDELJEK BODO SLIKCE! SICER PA BODO BOLJ DOLGODLAKI.....MATI DOLGODLAKA....FOTR NEZNAN.... BARVA.....EN JE SIV,Z BELO LISO....3JE SO BELI S SIVIMI LISAMI! NUJNO,ISCEJO DOM!! mi bi imel mucka sam ne kuj zdej, pol k se selimo..... radi bi ga mel v stanovanju... kolumbo Cez priblizn 3 tedne bodo za oddajo...!!!!!!! mislim, da bo to prehitro.... kje pa so zdej v hiši al zunaj.... dej mal več povej o mamici.... če se ti da:) V hiši so! Mamica je pa lepa sivo bela...mešanka s perzijsko....maš sliko na mojem fb-ju....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:50:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša si ti dons frej? Nimaš tistih delavnic? Pa super da maš vrtec zrihtan za oba Jaz sem tud zvedla dobro novičko, sicer ni še 100% ampak vse kaže na to da bom mela oba v istem vrtcu sem tok vesela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?