|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
28.4.2010 10:22:44   
Izabelina
dobrdan!

js sm nazaj iz seminarja, zmatrana k en povožen vouk... ampak blo je pa supr!

nujno morm začet pit magnezij ker sm se kr naprej zbujala ponoč zarad krčev v mečih... noro, kok je to boleče... ker sm učer zvečer že spila eno tabletko je blo dans ponoč bolš... sam je pa beda, ker magnezi zavira absorpcijo železa in zdej morm še na to pazt...

sama zdravila...

kako ste kej drugač? a ste mele obešeno zastavo za OF dan? user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.4.2010 10:37:40   
Anonimen
jutro punce

naj vas prvo pomirim nekatere...
dokler je zakon v pripravi še ni veljaven, tak da dont panic user posted image
tut to nam obljubljajo, da do leta 2012 mislijo ukinit porodniški dopust in da se nebi štela več kot delovna doba, neki v tem smislu in se sploh ne obremenjujem user posted image
glede tega punce kako in, pojdite mal na socialno povprašat itd... itak bo menda že čas, da vse počasi odpeketamo tja, da nam povedo, kdaj točno it v porodniško in kdaj se prijavit itd...
sploh tiste ki smo na borzi, mamo menda mal več letanja user posted image

jaz lih zdaj grem na borzo in če sem že tam, še bom menda skočila na socialno, da mi na hitro pove kako je s porodniško, da ne čakam nazadnje... pa izvohat še moram za materinsko šolo, ker že v en tečaj hodim in nebi rada da bi mela dva hkrati in na koncu nebi moglo ne k enemu prav pa ne k drugemu...

drugače pa mi imamo prav krasnega sončka tukaj... user posted image
mal mi je hudo, da ni nič deža tukaj, bogi moj vrt... mogla danes meti zmenek z šlauhom in zalit mojo solatko in jagode...
ja punce, so že pričele cvetet in bodo zelo debele in šlatke user posted image
hudobna al user posted image

nič, uživajte, se še beremo kaj

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
28.4.2010 10:45:22   
ŽanaTaja
Hej punce...

Tole o novem zakonu pa tudi mene zanima...in čist prav je tako da bodo ti ki so kao ločenci imeli manj privilegij. Ker mi ko smo poročeni te pa olupajo tam ki imajo 5 minut cajta in ne vem zakaj bi morala lagat da sem s partnerjem narazen in se ne poročit,. Čeprav se je to zdaj najbolj splačalo vsaj takim ko niso bile poročene, ker mene so udarili po žepu kjer so lahko odkar sem poročena.

Laleila ti nam kar poročaj kaj so ti povedaliuser posted image

Mene je pa nekaj tako štihnilo v lopatici da vam povem da celo noč nisem spalauser posted image
Kr neiki, se mi zdi, da v tej nosečnosti sam jamramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.4.2010 11:20:18   
Klemcy
Laliela ja tut jaz grem v ponedeljek rihtat na socialno. Do zdaj sem še prejemala 3 mesce nadomestilo plače iz borze, ker mi je januarja potekla pogodba v službi, tak da zdaj bo pa treba se na socialno prijavit in s tem sploh nimam nobenih izkušenj, ker bom prvič tam. Bi z veseljem šla raje v službo, sam zdaj me noben ne bo vzel user posted image . Ti kr javi kaj so ti kaj povedali.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.4.2010 11:50:15   
Anonimen
Punce eno hitro vprašanje: a še katero matra sedet s prekrižanimi nogami??

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
28.4.2010 11:55:26   
maca29
dober dan :D lenoba se vam javla user posted image user posted image sem tolk lena te dni da se mi še računalnika ni dalo prižgat haha.Em sedenje z prekrižanimi nogami tud mene matra ja :)tako da se bomo morali prilagajat :D

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.4.2010 12:29:58   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: benika

kje si mene najdla? aja... verjetno na uni temi z nosečniško sladkorno izpred dveh let... sej res user posted image meriš 90 minut po obroku, potem ko poješ zadnji grižljaj do konca. ker 90 minut kasneje je raven sladkorja v krvi najvišja. pa pol ni fajn nič sladkega pit v teh 90 minutah, razen vode, ker ti lah dvigne cuker in ti pokaže "narobe". sej zato je pa tudi fajn, da počasi ješ, ker ti ne dvigne cukra v momentu, ampak bolj postopoma.

O hvala lepauser posted image Potem si jaz že 14 dni lepo napačno merim sladkor, saj imam v glavi zakoreninjeno, da si sladkor meriš 90 min po tistem, ko začmeš jest.

Pa kako si ti drugače? Jaz te spremljam že lep čas, saj večkrat preberem vašo januarsko temo. Na njej sodeluje (sicer bolj poredko) moja svakinja in včasih pošpegam kako in kaj se jim dogajauser posted image Pa daj vpiši se na naš seznam (tejči, urgiraj!user posted image ).

katera pa je tvoja svakinja, če ni skrivnost? drugače v redu, hvala. naša januarska tema mal šepa zadnje čase, se vidi, da so punce večinoma že po službah, pa pol mal več tu berem user posted image

ja, sej tole je šele v debati, ta zakon, kot je laliela napisala. največ info pa imajo na csd-jih, pa na rr, pri družinski zakonodaji, mislim, se je tudi že debatiralo o tem. drugače pa ne vem, kje najti informacije, jaz sem do sedaj samo našla en intervju z eno soc. delavko, ki je rekla, da že od lani jeseni otroški dodatki za samohranilke niso več 10% višji kot za družine. samo je bil intervju na zurnalovi spletni strani, se mi zdi, pa ne vem, kako kredibilen vir je to.

je pa itak tko, da se "ne splača" vsem it v "samohranilske" vode. baje se splača samo, če ima en partner, recimo moški, precej visoke dohodke, ženska je pa nezaposlena ali pa ima nizke. ker prej je bila ugodnost za enostarševske družine 10% večji otroški dodatek in če imata oba starša dobre dohodke, se - kot jaz mislim - ne splača jajcat po sodiščih za unih 10 evrov mesečno (oz. še manj), ki jih več dobiš (če je žurnalov intevju kedibilen, pa tudi tega ni več).

se je treba precej pozanimat, vsaj jaz bi se, če bi šla v to. ker za 10 evrov več na mesec ne bi po sodiščih hodila in se pred csd-jem skrivala. mam nekak svoje živce raje kot en bankovec user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 632
28.4.2010 12:45:22   
nadka30
hay, haj
mi smo s pregleda, morfologija je bila super, zraven je bila naša taveča je prav uživala, otrok je težak cca 470g, v glavnem vse je ok, naslednjič mi bodo merili sladkorno, sem dobila nek prašek, ki ga moram razredčit z vodo in nato spit, čez točno eno uro mi bojo pa vzeli kri.Za to prvič slišim, ko sem bila noseča z nadjo mi tega sploh niso delali, sedaj pa ne vem ali je to na novo oz.ali to delajo vsaki nosečnici.
Naslednji pregeld imam 28.5, v glavnem vse poteka tako kot mora, spol smo pa tudi izvedeli vendar ga bom zadržala zase in naj bo presenečenje za vasuser posted image -ne mi zamerit zaradi tega, še ni čist stoprocentno pa ga bom še malo zadržala zase.
Želim vam lep dan

lp

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.4.2010 12:54:11   
Anonimen
evo mene nazaj user posted image

zdaj pa lepo povrsti...
Klemcy, ne vem če imaš partnerja uradno ali ne, niti nema veze user posted image
v obeh primerih moraš bit 3 mesece brez kakršnega koli dohodka, da lahko oddaš vlogo za socialno pomoč... vem ja, pustli bi nas crknit... pojdi pa se vseen še pozanimat, ne škodi kak podatek več user posted image
če imaš pa kao partnerja pa tako ali tako vsak presega s plačo tisti minimum za preživetje 380 eur, za katerih si jaz niti ne vem predstavljat preživet s tem na stanovanju npr.
tak da, preden greš tja, dober premisli kako in kaj, pa za sebe zadrži, saj vidiš kaki je folk drugače user posted image

T.Z. mene že matra je, me v trebuhu tišči in si kaj hitro premislim s prekrižanimi nogami sedet

zdaj pa tisto kar vas menda zanima, porodniški dopust oz. nadomestilo... jaz dobim ta drugo, ker sem brezposelna...
na stvari je tak, zdaj bom vam povedla glede na moj rok, ki je 19.
ker sem bila zaposlena tri leta, mi bodo nadomestilo izračunali po minimalni slovenski plači... če pa sploh nebi delala, pa ne vem, kak bi blo user posted image
vlogo moram odati v začetku avgusta, saj okrog 20. 8. kao nastopim v porodniško... vlogo sem že dobila, dobila pa sem tut vlogo za paketek za novorojenčka, katero pa lahko oddam tut že julija, saj je rekla, če se odločim za kake stvari pa to, da jih malo prej dobim, ker lahko se zgodi da grem prej rodit...
vse to se ureja na csd
za potrdilo oz. priznanje o očetovstvu, pa se lahko praviloma ureja tut po porodu, tako mi je povedla, ureja pa se na uradu za socilano delo
pa da še povem par informacij za bodoče očke... tut oni morjo it na csd, ker morjo odat vlogo za očetovski dopust in mislim da tut se vloga odda takrat ko mamice oddajo za porodniško user posted image

jaz upam, da česa nisem pozabila... tetka je bla ful prijazna z mano, mi vse podrobno razložila itd... na socialnem tega ne doživiš, vsaj pri nas ne user posted image
če še ktero kaj zanima, ali pa ni razumela, me naj kar vpraša...

šibam zdaj na sončka user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
28.4.2010 14:41:58   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Kaj pa če bi si zmerile obseg okrog popka,?

Včeraj, 20t 1/7d, 90 cm user posted image

Izabelina, pij magnezij šele kako uro po obroku (tako kot kavo in čaj), za boljšo absorbcijo železa pa ob obroku kako limonado ali naraven pomarančni sok. Za spremembo si lahko na zeleno solato dodaš timijan in pokapaš z limono - železova bomba user posted image

T.Z. Sedenje s prekrižanimi nogami med nosečnostjo še posebej odsvetujejo, obsataja namreč povečana možnost za trombozo. Nogice kar malo narazen, pa bo user posted image

nadka30, čestitke za lepe reziltate user posted image Spol je pa itak 'vaš', ga boš že delila, ko boš pripravljena - glavno, da je vse okej user posted image

laliela in ostale: če si redno zaposlen vsaj 12m pred nastopom porodniške, ti za osnovo vzamejo pač povprečje plač. Če nisi pred nastopom porodniške zaspolen 12m skupaj, ampak vsaj zadnja tri leta z vmesnimi prekinitvami, potem za osnovo vzamejo povprečje zadnjih 12m (za tiste m, ko nisi bila zaposlena, se vzame za osnovo polovica minimalne plače). Če pa sploh nisi zaposlena, je pa osnova spet polovica minimalne plače.

In še za tiste, ki ste zaposlene, pa morda plač ne dobivate - dokler so le-te obračunane, se vam štejejo za osnovo.

----

Kolk sem fouš vsem vam, ki ste frej :P

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.4.2010 15:10:46   
benika
tut oni morjo it na csd, ker morjo odat vlogo za očetovski dopust in mislim da tut se vloga odda takrat ko mamice oddajo za porodniško

Očetom ni potrebno hodit na CSD. Enostavno mu v službi izpolnejo obrazec s plačami, mamica pa potem ta obrazec skupaj s svojimi papirji odnese na CSD.

Očetovstvo več kot priporočam urejati pred porodom, saj je tako manj komplikacij in bistveno manj letanja po porodu.

Jaz porodniško nastopim v začetku avgusta, papirje bom pa oddajala v začetku julija (zaradi plač).

Nadka, test za sladkorno bolezen ni nič novega. Načeloma ga delajo nosečkam po 20. tednu, če se pokažejo kake indikacije na možnost diabetesa pri nosečki. To ni noben bavbav, spiješ tisto cukrano vodo, potem pa po eni uri daš kri, s tem, da lahko tisto uro samo sediš, piješ vodo in greš na wc. Gibanje ni dovoljeno, ker rezultat ni potem pravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.4.2010 15:51:32   
tejči28
natalija28 meni načeloma paše 8.5. ob 17h v pohorski,me lahko daš na seznam,pa še počakamo na ostale.

nadka čestitam za morfo,glavno da je vse kot mora bit,spol bomo že zvedele sept.če ne prej.user posted image

krči v nogah, mene mučijo grozni krči ponoči, in zdaj pijem kalcij in magnezij po dve na dan.Upam na izboljšanje.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.4.2010 15:52:11   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F, NP 11.5.
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P, NP 18.5.
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,Morfo. 4.5.,AC29.3.,

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4., Morfo 26.4.  
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1user posted image ,NP

04.09.2010
user posted image  Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P, NP in Morfo 12.5.
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 20.5. ,Morfo 6.5.
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , Morfo 23.4.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 21.5. , P za sladk. 18.5.
user posted image maca29user posted image   AC 16.3., Morfo 20.4. ,NP 18.5.     

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, Morfo 28.4. ,NP 28.5.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2 user posted image ,doma 1user posted image ,Morfo, 4.5.
user posted image žanaja, 1user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , Morfo 7.5. 
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F, Morfo 5.5.         
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP + Morfo 5.5. , 4D 11.5.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image   ,NP 7.5. ,Morfo 3.5.

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,Morfo 7.5.
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image , Morfo 28.4.     

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP , GP 25.3.
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.  , Morfo 4.5., 3D 11.5.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 29.4.+ Morfo
user posted image daga79, 1user posted image , NP
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,Morfo 22.4., 3D 4.6.  ,NP 27.5.    

11.09.2010
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image , Morfo 5.5.
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3. ;Morfo 24.4.           
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image , NP
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.,Morfo 23.4., NP 28.5.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., Morfo. 3.5. 
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P, NP + Morfo 26.4.
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 6.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2user posted image , doma 1user posted image ,NP , Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 12.5.
user posted image LucRezia, 29, 1user posted image   ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image ,Morfo 5.5.                             
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image , NP 16.4. ,Morfo 11.5.                     
user posted image SOncIca,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F , NP
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P,         ,     
user posted image izabelina ,Grosuplje, 24, 1 user posted image , NP + Morfo  5.5.

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F,Morfo 10.5.
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image ,  NP+ Morfo 5.5.,   

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 29.4.,Morfo 21.5.
user posted image laliela,Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image , NP 18.5.,Morfo 11.6.
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P,  Morfo 4.5.
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,
user posted image Parižanka, 1user posted image ,Morfo 26.4.

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1user posted image ,NP 4.5., Morfo 1.6.
user posted image pikicaT, KR, 2user posted image ,doma1user posted image ,Morfo  10.5.
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image ,NP 12.5.
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image , Morfo 26.5 .

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP 26.4.

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image ,NP 12.5.
user posted image nenka7,LJ,32, 1 user posted image ,NP

29.09.2010
user posted image liya,
2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F , Morfo 24.5., NP 21.5.
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image ,Morfo 27.5.
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image ,Morfo 24.5.

Skupno število srečk : 87 user posted image          

9 user posted image  fantkov 
11 user posted image  punčk
67  user posted image  presenečenj 
skupaj 87 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image

Pregledi v aprilu!

01.4. teja80 NP
05.4. SOncIca NP
06.4. archie NP, natalija28 NP

08.4. corfu NP, klavdijak1 NP
12.4. pikicaT NP, TamaraJ NP
13.4. lovelove NP, klemcy NP,bambinca NP,
         tejči28 Morfo

14.4. lumpa6 Morfo
15.4. binabina NP, blančy NP
16.4. božička 09 NP
19.4. lillchy123 AC, tinkatonka Morfo
20.4. patty81 NP,maca29 Morfo,
malecka_mateja NP
21.4. NiNiBo NP
22.4. Lenca78 Morfo
23.4. lillchy123 NP,
cresisy Morfo ,ratatuj Morfo,
         barbi195 Morfo

24.4. kajča Morfo
26.4. klavdi1 NP, Parižanka Morfo, Hanizali Morfo
         Bambinca Morfo
28.4. nadka30 Morfo, luna2010 Morfo
29.4. Jinx NP, zalcy Morfo,

Pregledi v maju!

03.5. klavdijak1 Morfo, benika Morfo
04.5. tannya Morfo, katrinka Morfo, Lumpa6 Morfo
         Natalija28
Morfo, Corfu Morfo, archie NP

05.5. izabelina Morfo, LucRezija Morfo, Inčy Morfo
         LoveLove Morfo ,tpmc Morfo, T.Z. Morfo
       ŽanaTaja Morfo
06.5. sarchy21 Morfo ,malecka_mateja Morfo
07.5. benika NP, janjja Morfo,klemcy Morfo
10.5. PikicaT Morfo ,TamaraJ Morfo
11.5. natalija28 3D, Tejči28 NP ,božička09 Morfo
         Inčy 4D
12.5. mala2001 Morfo, mala NP ,sanje2 NP

Blanči Morfo
17.5. barbi195 NP

18.5. laliela NP, tinkatonka P za slad., maca29 NP
         ily NP
20.5. malecka_mateja NP
21.5. Jinx Morfo, tinkatonka NP,lillchy123 NP
24.5. lillchy123 Morfo, teodora75 Morfo
26.5. NiNiBo Morfo
27.5.
binabina Morfo ,lenca78 NP
28.5. cresisiy NP, nadka30  NP

Pregledi v juniju!

01.6. archie Morfo
04.6.
lenca78 3D

11.6. laliela Morfo 

Linke najd
ete na prvi strani!      user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.4.2010 16:38:21   
Anonimen
sej pa vse vse veste, kaj sploh klopočem jaz... user posted image
jaz sem povedla, kako je meni povedla svetovalka za našo območje... verjamem da se znajo najdet kake razlike, ker kot sem že rekla, sam k svetovalki greš drugi, pa se že lahk lepš obrne user posted image , no slabš tut, ampak upamo na boljš...
zato pa vedno rečem, da pojdite tja, kjer so pristojni za vašo območje po info.... naj delajo nekaj user posted image

božička09 nič ne bodi fauš user posted image
sem doma, ampak doma gospodarim, da bo družinca imela veliko pridelkov v jesen za v skrinjo user posted image
pa še v tečaj hodim...
in to vse brez lastnega prihodka...
vsake očke imajo svojga malarja... druge gedat je fajn, ko pa samo eno plat vidimo user posted image
pa se ne mislim tožit, mi je kar lepo in še lepš mi bo, ko svojega sončka, ki raste v meni, dobim v naročje user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
28.4.2010 17:01:10   
NiNiBo
user posted image klepetulje user posted image , en teden me ni bilo in sem brala vsaj eno uro user posted image

Srecanje, seveda ta petek drzi ob 19:30, gostilna Jurman, rezervirano na Bogerd.

Jaz preživela birmo mojega nečaka, se skoraj teden dni razvajala ob mamini kuhinji, hvala bogu da tehtnice ni na dosegu so vsaj frustracije prehranjene. Sedaj pa se do nedelje doma, potem pa na tečaj nizozemščine v Amsterdam. Se ze zelo veselim, da me bo pa tašča naprej razvajala.

Sicer pa je čez vikend moj prisel na obisk, kar je bilo res lepo od njega saj je vozil 8 ur sem in 8 ur nazaj, da sva bila en dan in pol skupaj user posted image , ah tale moj je res super. Samo ko je pa šel sem pa jokala kot dež, ah tile hormoni.. 

Počutim se tudi super in nimam nobenih težav. Brcike čutim, vendar občasno in zelo narahlo.

Upam, da mi uspe vas do petka še brati, če pa ne se pa tako ali tako vsaj z nekatermi od vas vidimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.4.2010 18:11:44   
malecka_mateja
dan!

natalija tudi meni paše dan in ura v pohorski lahko me daš na seznam.user posted image user posted image user posted image

drugače pa zelo napredujemo z našo gradnjo v petek vlijemo ploščo, danes os vlti temelji, jutri pa armaturo polagajouser posted image user posted image user posted image sem čist v sedmih nebesih. je pa fajn na parceli sedet na sončku in gledat kako raste vsako uro nekajuser posted image user posted image user posted image Zdaj grem kuhat za jutri da pridema in se najema, ker na parceli nimam ki kuhat. Je pa tak da naši majstri delajo od 8 in do 3 in to je to, no če se nujna dela zavlečenejo ok druagče pa so hitro gotovi, danes mso bili ob 1 že fertik, tako da je fajn zjutraj na sončku popoldan pa doma na balkonu. Tjaša je pri babici na Pohorju, ker ma počitnice, pride jutri in potem spet v petek gre . Sem jo prej klicala pa mi je smao rekla, mami gre rožice sadit adijouser posted image Pa jo tako pogrešam. Ampak tako uživa na pohorju na sončku in ji ne branim, midva pa sva tak skoz na parceli, v ponedeljek pa gre v vrtec.

Evo grem kuhat počasi. Zdaj mi je tako tuš pasal, naju je malo sonček opekel mam rdeči noseč in obraz, sma rekla da morava tam ko imava mizo postavit baldehin, da bom imela sencouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 641
28.4.2010 18:38:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Dobro jutrouser posted image

No končno smo prebrodili dneve na pediatrični s tavelkim in lahko uživamo na sončkuuser posted image . Včeraj smo bili v Volčjem potoku in hvala bogu smo bili že ob 8:30 tam in si lepo v miru ogledali razstavo dinozavrov, ker potem ko smo odhajali je bila katastrofalna gužva....še dobro da smo bolj zgodnjiuser posted image .

Se že veselim petkauser posted image ,me pa zanima kje točno pa bo miza rezervirana, da se ne bom sprehajala po Jurmanu...user posted image

no sam da je vse ok in da ne rabte vec hodt...ja za petek - jaz bom iskala tebe in buhije...heheuser posted image
mi se odpravljamo v arboretum ze en mesec - upam da rata to soboto ali naslednji teden...bomo videliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nadka, test za sladkorno bolezen ni nič novega. Načeloma ga delajo nosečkam po 20. tednu, če se pokažejo kake indikacije na možnost diabetesa pri nosečki. To ni noben bavbav, spiješ tisto cukrano vodo, potem pa po eni uri daš kri, s tem, da lahko tisto uro samo sediš, piješ vodo in greš na wc. Gibanje ni dovoljeno, ker rezultat ni potem pravi.

tocn takouser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 642
28.4.2010 19:12:12   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Dober dan.

Najprej za moje mariborčanke in naše srečanje. Odločila sem se, da prevzamem pobudo in sem določila datum pa mi pol javite če se strinjate, da se že enkrat dokončno zmenimo. user posted image Se pravi: sobota 8.5.2010 ob 17h v Pohorski kavarni. Bo vredu?

Jaz bom morala na žalost izpustiti user posted image ... oziroma upam, da boste še kdaj drugič organizirale srečanje. Takrat namreč grem na dekliščino, tako da nikakor ne gre skozi. Jah, ena poroka mimo, bliža se druga ... mogoče pa mojemu kaj kapne in bo drugo leto tudi moja na vrsti user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.4.2010 21:04:00   
cvetličarka
pozdravljene,

jaz sem pa v ponedeljek imela morfologijo, otrok je zelo živahen, tako da je še zdravnica reklada naj bo vsaj sekundo pri miru, drugače pa je vse OK. moje počutje je tudi super, razen bolečin v križu, ki pa se na srečo pojavljajo bolj popoldne.
pa ve? kako ste kaj? ste že kaj nabaviče za novega člana?

lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.4.2010 7:59:20   
tinkatonka
Hej!

kako ste kaj? Jaz sem super na tako lep sončen dan. Sem tudi že čist poletno oblečena user posted image . Popoldnevi so pa itak luksus za mene, saj hitro skočim v trenirko in ven na sonček klepetat s sosedi oz. se igrat s sinkom, ki pa ima ponavadi toliko družbe okoli, da me itak ne rabi user posted image . fasada se še dela, bo baje še 14 dni tako "sranje" okrog hiše, ker moprajo pridt še police vgradit, pa fabjon bo mož sam delal, ipd. No ampak bo pa lepo, lepo, lepo...user posted image

za vse ki ste bile na morfologiji....... user posted image user posted image user posted image user posted image  samo da so zdravi user posted image , spol je pri tem postranska zadeva, če mene vprašaš. user posted image

nakupi...jaz sem nabavla par malenkosti v Ikei: eno luštno oranžno dekco za v voziček, okrasni škatli za na poličke, pa umivalne krpice. Je pa res da imam kar nekaj stvari (posteljica, banjica s stojalom ipd.) še od Aneja. Dobim pa naslednji teden plačo in regres in gre regres takoj na stran za voziček. Zdaj samo čakam, da se novi implastovi vozički z novimi barvami začnejo prodajat v Sloveniji. Nekje v juniju (po izpitu) si bom pa dala duška, jih šla v živo pogledat in voziček potem tudi naročila. Itak ga dobavljajo cca 1 mesec, tako da bo kakšen mesec pred PDP ravno dostavljen.

vse "gradbinke"...user posted image user posted image user posted image  za vse napredke pri vaših gradnjah. Res je lepo, ko gledaš kako raste lastni domek user posted image .

krči....danes ponoči so tudi mene začeli dajati. Moram it po Magnezij, pa kakšna flaša Donata mi tudi ne bo škodila.

Napišem še kaj kasneje....

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu cvetličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.4.2010 8:48:14   
luna2010
Dobro jutro user posted image ,

tudi naša morfa je mimo.Vse OKuser posted image ,imamo vse organe,vse prstke,težki 400g.Ko se je zečel pregled je imel glih jutranjo telovadbo ga je kr lovila na UZ,potem je pa kr lepo zadremu (mogoče se je zmatraluser posted image ),da ga je morala rukat da se je premaknu.Zgleda bo na atija je bolj lene in zaspane sorteuser posted image .
Kar se pa tiče kil pa katastrofa.Prej sem se v prvih 3-4 mescih zredila 2 kg,zdej ko sem pa doma in ne delam pa v 1 mesecu 4 kg.Je rekla G kak sadni dan mi nebi skodoval in veliko gibanja.
No ta teden je tako lepo vreme, pa še moj je fraj da vsak dan roštlj pečema in ni boljšga.Kile pa user posted image .

Zanima me a se katera hodi kopat na bazen?To je kao full dobra telovadba za nas,sam pa termalne vode glih ne .No sej sem jo vprašala je rekla da lahko se kopam sam po 15 min not ,mal vem ohladit pa spet.Če je full topla voda pa boljš da ne.
Vem da je v DObrni fuuuuulllll topla tak da tja itak ne grem.

Nasledni pregled 31.05.,tudi bo gledala kri,sladkor in urin.Potem pa nekje 10.06. inekcija , sem Rh negativna.

Drugače lepo se imejte,uživajte na sončku.....

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.4.2010 8:58:41   
archie
dober dan. Da se se jaz malo oglasim.
Jaz sem dobro, najim potomec tudi... se mi zdi, da sedaj ze cutim po malem brcike. take fuuuul nezne. user posted image
zredila sem se za 2 kg user posted image . sedaj sem glede na zacetek na istem.

vceraj sem bila zvecer ful zmatrana in trebuh me je bolel. skoraj kot bi imela kaksne nezne krce. Bolelo me je, ce sem bila nagnjega naprej (ce sem lezala, je bilo vse ok). Ocitno sem dopoldne prevec tezkih stvari nosila naokoli in so bile posledice. Se je moj jezil, naj pocakam na njega, bo ze on pospravil. ampak vseeno pa moram spoznat, kje so moje meje, kaj smem in cesa ne. danes je ze vse ok.

Srecanje: uuuuuu, komaj cakam!! Sibam se prej v ZD dat vodo, da bo imel izvide v torek na pregledu.

Imena sva ze izbrala. imava 2 predloga za puncko (ampak imela bo samo eno ime) in 1 za fantkauser posted image . sedaj pa samo se cakam, da mi v zacetku junija pove spol.

Se kmalu vidimooooooooooouser posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu luna2010)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.4.2010 9:26:14   
Natalija28
Dobro jutro,

SREČANJE 8.5.2010 ob 17h v Pohorski kavarni

Natalija28
tejči28
malecka_mateja

Inčy - zagotovo se bomo še kaj srečale in bo super, če boš lahko še ti zraven. user posted image

Če pa še ma katera čas pa naj napiše ali pa se kar doda na seznam. Ni nas nekaj veliko s tega konca.

Za novorojenčka še nisem nič nabavljala, razen vozeka že pred 2 mesecema. Drugo pa nimam še čisto nič. Mislim pa, da bom danes šla malo v šoping. (mogoče) user posted image

Tudi mene je danes ponoči krč s5 zgrabil, da je bilo veselo. Bo treba bolj resno te tablete jest.

Lep sončen dan vam želim. Grem malo na firmo pogledat kak se majo kaj.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.4.2010 9:32:14   
Anonimen
Jaz sem nabavila že vozek pa dobila sem previjalno in posteljico, to dvoje pa morava še pripeljati domov. Sva rekla, da bova prvo prebelila sobico in potem pripeljala... Sobica prebeljena tako da upam, da danes ali pa jutri pride "dostava"... Ostalega še nimam in bom še počakala...

Neposredna povezava do sporočila: 649
29.4.2010 9:57:41   
Klemcy
Jutro!

Ja mariborčanke, škoda tudi jaz takrat verjetno ne bom mogla na srečanje. Grem namreč na otvoritev enga kafiča, ki ga odpira kolega in bodo kolegice tam delale. Je pa že čez dan piknik. Sej če se mi uspe izmuznit, pa itak vem kje boste in se vam lahko pridružim, a ne?

Jaz sem zdaj že 4 dni tako boga, glavoboli so neznosni, prave migrene. Vsak dan že jem te lekadole, ker brez njih enostavno ne morem preživet dneva, sploh pa, ko grem delat. Pa še ti pomagajo sam za kaki 2 urciuser posted image
Enostavno več ne vem s čim si še naj pomagam. Boli me tut celo noč in nič ne spim. Hvala bogu, da sem danes in jutri doma, da me ne rabijo ljudje v službi prenašat tečno. V soboto pa res upam, da mine, ker grem obiskat prijateljico v lj in se tega res veselim.
Krči v mečih tudi meni pijejo živce, ampak je z magnezijevimi tabletami takoj boljše.
Otekanje- jaz si zjutraj še adidaske ne morem več obut, je občutek, kot da jo bo razneslo, ker imam že tak zatečene stopale. Za znoret. Kakšna šele bom čez poletje. user posted image

Ja sam jamram, pa sem se na začetku nosečnosti hvalila, ker mi ni niti enkrat blo slabo, tako da se mi zdaj vse maščuje z drugimi tegobami.user posted image

Ja punce, bodite v cvetju in čim manj težav.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?