khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: khurde katrinka, jaz tut priznanja nisem s sabo imela... ne, lažem, sem imela, samo niso niti pogledali, ker so mi rekli, da imajo itak vpogled v to mogoče je odvisno od P do P, ker prej sem od nekaterih tut slišala, da se rabi priznanje a res, ja super, k sm jz rodila je bilo celo ce nisi imel sabo...pa itak ne vem kaj tok komplicirajo...itak imajo v vse vpogled sam po mojem se jim ne da pa je lazje ce mi damo kopije zraven ja, sej zato je fajn, da imaš vseeno s sabo. verjetno res odvisno od osebe do osebe in mogoče še od tega, ali ima slab ali dober dan takrat, ko imaš ti s to osebo opravka IZVIRNO SPOROČILO: benika Khurde, jaz imam pa eno vprašanje glede nosečniške sladkorne (lumpe je na morju, mi ne more odgovorit). Kdaj si pravilno meriš sladkor v krvi: 90 min po tem ko začneš jesti ali 90 min po končanem obroku? Ker jaz sem sposobna 2 kosa kruha žulit tudi po 20 min. kje si mene najdla? aja... verjetno na uni temi z nosečniško sladkorno izpred dveh let... sej res meriš 90 minut po obroku, potem ko poješ zadnji grižljaj do konca. ker 90 minut kasneje je raven sladkorja v krvi najvišja. pa pol ni fajn nič sladkega pit v teh 90 minutah, razen vode, ker ti lah dvigne cuker in ti pokaže "narobe". sej zato je pa tudi fajn, da počasi ješ, ker ti ne dvigne cukra v momentu, ampak bolj postopoma. jaz upam, da se zdaj izognem tej sladkorni prej so mi jo "najdli" šele na 3D UZ, ker je G, ki mi ga je delala, napisala "priporočilo" za testiranje z glukozo moji osebni G. na vodi in na krvi se mi ni pa nič poznalo. je bil otrok kao velik za svojo starost, pa "večjo" glavo je imela, čeprav se je potem rodila istih mer kot vsi otroci ženskega spola v naši družini (mere nad povprečjem za deklice). mogoče je pa tudi moja mami imela gestacijski diabetes, pa takrat itak še niso testirali in ni vedela hanizali, upam, da boš kmalu imela pregled. sem pa jaz dobila par mesecev nazaj sms sporočilo od enega zobarja, prvič slišala zanj, da so prestavili "moj" termin za kontrolo zaradi njegove bolezni... tko da je čist možno, da kaj zamutijo, ker to ni bil moj termin in ne moj zobar.