|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
26.4.2010 18:25:41   
ŽanaTaja
Hej punce...

Hanizali tega se tudi jaz bojim, sem veliko prebirala forum in bralal kako so jim prestavili morfo...upam, da boš rešila tako, da bo zate najbolj ok..ja a kaj zdaj ne boš imela morfo?????

Moja pupi tudi tako lepo miga, sem včeraj zvečer bila tako srečna ko sem jo tako čutila, ni še nekaj orng, ampak glavno da je in da jo čutim...

Jaz pa v sredo napolnim 20t in grem v 21...ma mi vsi govorijo A ŽE.. ma men se pa takooo vleče vse skupi...user posted image

Nič punce lepo bodite, šibam mal k mojim dvema pol pa večerjat pa sončka skopat..

pa pa

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.4.2010 18:35:17   
hanizali
ŽanaTaja upam ,da se uspem zmenit z mojo gin ko pride z dopusta,ma morfo mi bo sigurno naredila.Bom morala k njej v dežurstvo ali pa v ambulanto ginekološko,ki jo ima enkrat na teden,(amb za nosečnice ima pa samo enkrat na mesec).Drugači pa se meni tudi tako vlečejo ti tedni ,pri prejšnijh nosečnostih mi je šlo veliko hitreje.Ma ti vstopiš že v 22.teden,če imaš rok 4 dni pred mano !!???LP

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 602
26.4.2010 18:38:33   
hanizali
Žanatajaupam,da se uspem zmenit z mojo gin,ko pride z dopusta ,ma morfo mi bo sigurno naredila.Bom morala pa k njej v dežurstvo ali pa v gin ambulanto.(ker za nosečnice ima ambulanto samo enkrat na mesec,navadno gin ambulanto pa ima enkrat na teden.Drugači pa se tudi meni vlečejo ti tedni, še posebej sedaj,ko sem že dva tedna na bolniški.LP

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.4.2010 19:04:23   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

katrinka, jaz tut priznanja nisem s sabo imela... ne, lažem, sem imela, samo niso niti pogledali, ker so mi rekli, da imajo itak vpogled v to user posted image  mogoče je odvisno od P do P, ker prej sem od nekaterih tut slišala, da se rabi priznanje

a res, ja super, k sm jz rodila je bilo celo user posted image ce nisi imel sabo...pa itak ne vem kaj tok komplicirajo...itak imajo v vse vpogled sam po mojem se jim ne da pa je lazje ce mi damo kopije zraven

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Hej punce!

Pri nas doma je gradbišče, saj nam delajo fasado.

blagor...mi smo se dalec do fasadeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blanči

Prosim za pomoč: V sredo gremo v živalsi vrt in bi radi potem šli na kosilo, nekje v bližino ali v Lj.. dajte mi povedat oz. priporočajte mi kam z našo triletnico, mogoče, da imajo kakšna igrala ali kaj podobnega pa seveda da je hrana super. Hvala. Pa še vprašanje kako najhitreje do živ. vrta, če pridemo po avtocesti iz celja.

iz celje pojdi mimo domzal cez nove jarse, mimo tomacevskega rondoja in potem na izvozu za brdo vn - od tam po vecni cesti do zoo - ce rabis bolj natacno pa povej ti bom napisala
hmmm gostilna - bom razmislila, ti jutri napisem

hanizali - ja obup, samo vedno morajo nekaj zamutiti a ne - ja upam da bos mela cim prej - sporoci kako bouser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.4.2010 20:40:07   
malecka_mateja
ojla!
Nam ma veliko dogaja, zato ne uspem kaj napisat. Tjaša je že ok. Na parceli pa imamo bagere...v sredo se vlijojo temelji..in v torek začnejo zidat prtličjeuser posted image user posted image sploh ne morem verjetn, da se nekaj dogaja sem čist srečna.
Smo bili cel dan na parceli na sončku sem sedela in opazovala bagerauser posted image Tjaša je bila malo na sončku malo pri babici.

V glavnem lepo je kose nekaj dogaja in naša hiša raste.

Tejči nevem kdaj gremo v petek popoldan ne morem je moj v službi tako da soboto ali nedeljo. kako boste rekli se bomposkušala prilagodit.

Grem spat, tole soncek me je prav utrudilo danes je bilo res vroče.

nočko

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.4.2010 20:46:57   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

katrinka, jaz tut priznanja nisem s sabo imela... ne, lažem, sem imela, samo niso niti pogledali, ker so mi rekli, da imajo itak vpogled v to user posted image  mogoče je odvisno od P do P, ker prej sem od nekaterih tut slišala, da se rabi priznanje

a res, ja super, k sm jz rodila je bilo celo user posted image ce nisi imel sabo...pa itak ne vem kaj tok komplicirajo...itak imajo v vse vpogled sam po mojem se jim ne da pa je lazje ce mi damo kopije zraven

ja, sej zato je fajn, da imaš vseeno s sabo. verjetno res odvisno od osebe do osebe in mogoče še od tega, ali ima slab ali dober dan takrat, ko imaš ti s to osebo opravka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Khurde, jaz imam pa eno vprašanje glede nosečniške sladkorne (lumpe je na morju, mi ne more odgovorit). Kdaj si pravilno meriš sladkor v krvi: 90 min po tem ko začneš jesti ali 90 min po končanem obroku? Ker jaz sem sposobna 2 kosa kruha žulit tudi po 20 min.

kje si mene najdla? aja... verjetno na uni temi z nosečniško sladkorno izpred dveh let... sej res user posted image  meriš 90 minut po obroku, potem ko poješ zadnji grižljaj do konca. ker 90 minut kasneje je raven sladkorja v krvi najvišja. pa pol ni fajn nič sladkega pit v teh 90 minutah, razen vode, ker ti lah dvigne cuker in ti pokaže "narobe". sej zato je pa tudi fajn, da počasi ješ, ker ti ne dvigne cukra v momentu, ampak bolj postopoma.

jaz upam, da se zdaj izognem tej sladkorni user posted image  prej so mi jo "najdli" šele na 3D UZ, ker je G, ki mi ga je delala, napisala "priporočilo" za testiranje z glukozo moji osebni G. na vodi in na krvi se mi ni pa nič poznalo. je bil otrok kao velik za svojo starost, pa "večjo" glavo je imela, čeprav se je potem rodila istih mer kot vsi otroci ženskega spola v naši družini (mere nad povprečjem za deklice). mogoče je pa tudi moja mami imela gestacijski diabetes, pa takrat itak še niso testirali in ni vedela user posted image

hanizali, upam, da boš kmalu imela pregled. sem pa jaz dobila par mesecev nazaj sms sporočilo od enega zobarja, prvič slišala zanj, da so prestavili "moj" termin za kontrolo zaradi njegove bolezni... tko da je čist možno, da kaj zamutijo, ker to ni bil moj termin in ne moj zobar.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
27.4.2010 7:52:31   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja, sej zato je fajn, da imaš vseeno s sabo. verjetno res odvisno od osebe do osebe in mogoče še od tega, ali ima slab ali dober dan takrat, ko imaš ti s to osebo opravka user posted image

sam res ja, pa tisto kopijo pa res ni problem naresti pa utaknt v materinsko, pa mas mir - tale birokracija je tako in tako trapastauser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 607
27.4.2010 9:28:36   
benika
kje si mene najdla? aja... verjetno na uni temi z nosečniško sladkorno izpred dveh let... sej res user posted image meriš 90 minut po obroku, potem ko poješ zadnji grižljaj do konca. ker 90 minut kasneje je raven sladkorja v krvi najvišja. pa pol ni fajn nič sladkega pit v teh 90 minutah, razen vode, ker ti lah dvigne cuker in ti pokaže "narobe". sej zato je pa tudi fajn, da počasi ješ, ker ti ne dvigne cukra v momentu, ampak bolj postopoma.

O hvala lepauser posted image Potem si jaz že 14 dni lepo napačno merim sladkor, saj imam v glavi zakoreninjeno, da si sladkor meriš 90 min po tistem, ko začmeš jest.

Pa kako si ti drugače? Jaz te spremljam že lep čas, saj večkrat preberem vašo januarsko temo. Na njej sodeluje (sicer bolj poredko) moja svakinja in včasih pošpegam kako in kaj se jim dogajauser posted image Pa daj vpiši se na naš seznam (tejči, urgiraj!user posted image ).

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 608
27.4.2010 11:13:55   
Anonimen
pozdravjene!

jaz pa sem tako dobre volje user posted image
čeprav sem se včeraj ustraša ko user posted image ... bebika me je namreč tako brcnila, da me je kar steplo, in to trikrat user posted image
zdaj naprej pa spet bolj umirjena... res je zanimivo to, ko vse na novo spoznavaš user posted image

zdaj pa grem kuhat kosio, potem pa gasa verjetno kar v prlekijo, kjer pa moje korenine izvirajo hehe user posted image
nisn bla že celo večnost, pa še dan je taki, da ni za doma bit user posted image
za prvi maj pa bom itak doma user posted image

mejte se srečke user posted image in uživajte ta poseben dan user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
27.4.2010 13:11:05   
Anonimen
No, da se še jaz malce javim na tole temo :)
Včeraj sva imela oba dopust, da sva prebelila otroško sobo in hodnik, sicer je bilo v planu, da se čez vikend ter ponedeljek in torek naredi še dnevna ampak je že otroška in hodnik vzela ogromno časa - pač komplicirava in posledično... ;) Potem pa je mojega včeraj zagrabilo v križu in danes ne delava nič.

Moja pikica je že super živahna, včasih ima še moj srečo, da jo ulovi. Si cele žurke dela, najrajši zvečer, ko sem v postelji.
Punce a katera že razmišlja vnaprej o skrajšanem delovnem času po koncu porodniške? Jaz se čedalje bolj ubadam s to mislijo, ker mi potem do 3.leta odpade vrtec in se mi bo zmanjšanje plače nekako skompenziralo s tem. Samo ne vem, če bo delodajalec tako navdušen nad to možnostjo,... bomo videli, saj časa je še dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
27.4.2010 14:02:00   
ŽanaTaja
Laliela tko sem se jaz ustrašla ko sem bila noseča z Žanom..da je kolegici kar cigaret padel iz roke...in zdaj čakam vsak dan, mal z strahom mal z neučakanostjo kdaj bouser posted image Je pa res smešno tole ja...hahaha...jaz tega trenutka še danes ne morem pozabit kako sem se ustrašlauser posted image

Tudi moja pupi je kar aktivna ampak zdaj še bolj nežno...sam jo pa ful pogosto čutimuser posted image

Nič punce lep dan vam želim pa ćimveč brcikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
27.4.2010 14:39:41   
Anonimen
Ja se strinjam, da je smešen občutek, ko začutiš prve brcike. No jaz sem čakala metuljčke ampak jih nisem dočakala ali pa nisem vedela, da je to to. Sem dobila brce namesto metuljčkov. Zgleda da gre naša mala na vse ali pa na nič ;)

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
27.4.2010 14:47:40   
Anonimen
T.Z. jaz ne razmišljam o skrajšanem delovnem času, ker bom skoraj stoprocentno šla v s.p. user posted image
ker pa bom mela tako dejavnost, ki jo bom večina izvajala doma, mi bo super ok... otroka mislim dat že drugo leto v vrtec za vsaj 4 urce user posted image
je pa tak, delodajalec ti mora omogočit polovičko... drugo polovičko pa tak dobiš preko socialne... sam ne vem pa kako je pol glede tega, če zanosiš in greš vmes na porodniško... ene pravijo, da gledajo sam plačo... ne bom trdila user posted image
skratka, če ti je ta varianta všeč, jo izkoristi, sploh ker ti bo verjetn pasalo, da boš čimveč z otrokom user posted image

nič grem naprej mojga prepričevat, da greva na en sladoled user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
27.4.2010 18:08:13   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

T.Z. jaz ne razmišljam o skrajšanem delovnem času, ker bom skoraj stoprocentno šla v s.p. user posted image
ker pa bom mela tako dejavnost, ki jo bom večina izvajala doma, mi bo super ok... otroka mislim dat že drugo leto v vrtec za vsaj 4 urce user posted image
je pa tak, delodajalec ti mora omogočit polovičko... drugo polovičko pa tak dobiš preko socialne... sam ne vem pa kako je pol glede tega, če zanosiš in greš vmes na porodniško... ene pravijo, da gledajo sam plačo... ne bom trdila user posted image
skratka, če ti je ta varianta všeč, jo izkoristi, sploh ker ti bo verjetn pasalo, da boš čimveč z otrokom user posted image

nič grem naprej mojga prepričevat, da greva na en sladoled user posted image

do 3.leta starosti (če imaš enega otroka) lahko koristiš skrajšan delovni čas, min. moraš delat 4 ure/dan. plače dobiš toliko, kolikor ur pač delaš+malico+prevoz+cel regres in cel dopust, center pa ti plača samo razliko v prispevkih (ti od tega ne dobiš nič) če greš pa pol spet na porodniško, pa ti vzamejo osnovo za porodniško toliko, kolikor si dobil plače (prispevek centra se ne upošteva).

grem počivat, sva oba zmatrana ups- vsi trije, pa oči verjetno tud, sam še vedno dela user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
27.4.2010 20:39:34   
katrinka
sem kar vesela da je dneva konec - me pritisk daje in povecan utrip tako da je najbolje da grem spatuser posted image

lahko nocuser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 615
27.4.2010 20:42:45   
Anonimen
izgleda da sem bila kar dodobra informirana...
sam če pa gremo iz računovodskega vidika gledat al... vem ja, kompliciram user posted image
če ti ostalo razliko doplača socialno al, pol imaš tui za porodniško vplačano polno, a oni gredo iz plače računat ne iz plačanih prispevkov... dobri so, svaka jim čast, gulijo nas na vse načine user posted image
za enega je do 3. leta starosti, če pa imaš še drugega pa do šestega leta starosti mlajšega otroka user posted image imam prav lillchy?

mal še težje razmišljam, sem se lih zbudila, dete me že zdaj utruja, kaj pa še bo hehe user posted image
zdaj pa čokolino mešat skup... mjamiiiii user posted image

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
27.4.2010 20:51:49   
tinkatonka
Zivjo punce!

Kok sem jaz žalostna, da moram po prekrasnem 4-dnevnem oddihu jutri spet v službo. user posted image Res žalostna. Sem pa že izpod tuša, v pižamci, miško je pred 10-minutami zaspal po pravljici, jaz pa bom najbrž še 2 uri "dežurala". Sem dala šele danes pozno popoldne juho kuhat, da bo za jutri in za v skrinjo, pa se mora vsaj še eno urco kuhat. Drugače sem bila pa te 4 dni pravi požerušček, tak da me veseli, da vsaj v službi ne bom tok zavzeto papcala, kot sem zdaj te dni, ker itak ne bo hladilnika zraven.

Se tipkamo kaj jutri. Drugače pa petek se približuje in s tem tudi naše srečanjeuser posted image . Sej ste še vedno za, a ne?

Tiste, ki imate te dni še preglede, pa držim pesti, da je vse OK in da poročate o lepih rezultatih.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.4.2010 21:13:28   
Lenca78
Samo eno vprašanje bi mela, ob keri uri smo že zmenjene, pa na katero ime je že rezervirano? Ja vem sklerozna sem pa ful zmatrana in se mi ne da iskat za nazaj :D
Hvala za pomoč se vidimo v petek, lahko noč.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.4.2010 21:38:03   
tannya
Ojla punce,

malo prej smo se vrnili s slovenske obale. Je bilo luštno in bi še kar bila...Prejšnji teden sem bila na službeni poti in nisem nič pisala, se je pa vmes vse živo dogajalo. Pod nujno sem morala k pulmologu, ker sem ful težko dihala in hropla zaradi alergije. Sumijo, da imam alergijsko astmo. Sem dobila tri različna zdravila, ki nobeno ni fajn za nosečnice in sem bila čisto iz sebe. Potem pa so me kar postavili na realna tla, da brez zdravil otrok ne bo dobil dovolj kisika. No, in zdaj inhaliram to sranje in poskušam ne misliti na vse stranske učinke. Pa vsak mesec moram k pulmologu na kontrolo, pa čim več na morju biti...Zdaj je bilo štiri dni res ok, danes, ko smo v Lj, pa je spet po starem...spet težko diham. se mi zdi, da to nosečnost samo jamram...za pop..ves čas je nekaj. Prvič sem bila večinoma čisto ok. Naslednji teden imam morfologijo in sem že čisto nestrpna. Upam, da bo vse ok.

Sem videla, da ste fino čvekaleuser posted image Lumpa čestitam za dober rezultat AC in fantkauser posted image Tinkatonka...tudi jaz sem šla gledat v Trst, če bom kaj našla...pa sem bila fajn razočarana. Vse kar sem kupila sta bili dve luštni trenirki za Ajdo, ki sta bili smešno poceni...zase pa nič, čisto ničuser posted image .

Na srečanje seveda pridem in se že veselim. Ravno ta petek bodo nam novo kuhinjo montirali in bom sploh rabila sprostitevuser posted image

Lepo bodite in čim lažji začetek delovnega tedna..za tiste,ki delate. Meni se ne res ne gre prevečuser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 619
28.4.2010 7:16:05   
corfu
Dobro jutro

Danes pa v službo in mi prav paše user posted image

Za 1. maj bomo imeli doma piknik, en dan pa se nameravamo odpraviti v Volčji potok, počutje ok, se mi zdi, da se bolj redim v prsa kot v trebuh user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če bi si zmerile obseg, julijke 07, smo si ga merile okrog popka, pač to višino, pa je bilo prav zanimivo brat kako smo ena drugo prehitevala in tiste ki ga niso imela skoraj nič kako so potem "nahajale" in nas ujele, jah na koncu se vse pogliha user posted image

lep dan vam želim

Uživaj življenje...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 620
28.4.2010 7:57:29   
mala
Dobro jutrouser posted image

No končno smo prebrodili dneve na pediatrični s tavelkim in lahko uživamo na sončkuuser posted image . Včeraj smo bili v Volčjem potoku in hvala bogu smo bili že ob 8:30 tam in si lepo v miru ogledali razstavo dinozavrov, ker potem ko smo odhajali je bila katastrofalna gužva....še dobro da smo bolj zgodnjiuser posted image .

Se že veselim petkauser posted image ,me pa zanima kje točno pa bo miza rezervirana, da se ne bom sprehajala po Jurmanu...user posted image

Drugače pa trebušček raste, tako kot tudi kileuser posted image , brcike pa že postajajo iz dneva v dan močnejšeuser posted image .

Lep sončen dan vsemuser posted image in čestitke za pregledeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 621
28.4.2010 9:02:23   
tinkatonka
Dobro jutro!

Jaz spet v službi...čeprav nič delovno razpoložena. Jih pa veliko manjka in ne pričakujem veliko dela,tako da bom izkoristila čas tudi za malo učenja in za eno daljšo kavico s kolegico, s katero se že dolgo nismo videle.

Mene pa zanima, če bo katera šla na Festival družin. Jaz bom šla s sinom in sicer z vlakom (imajo 50% popust na vozovnice za odrasle, odrasli do 12.leta pa zastonj). Tukaj pa še link. http://www.festival-druzin.si/

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 622
28.4.2010 9:12:11   
Natalija28
Dober dan.

Najprej za moje mariborčanke in naše srečanje. Odločila sem se, da prevzamem pobudo in sem določila datum pa mi pol javite če se strinjate, da se že enkrat dokončno zmenimo. user posted image Se pravi: sobota 8.5.2010 ob 17h v Pohorski kavarni. Bo vredu?

Imam pa še eno vprašanje za tiste, ki naročete oblačila preko neta: dajte mi napisat kje naročate. Saj vem, da ste že napisale, ampak bi mi branje naših postov in iskanje vzelo preveč časa. Res bi vam bila hvaležna. Pri nas so absolutno predrage stvari za nosečnice. Počasi bo treba za kopalke pogledat.user posted image

Lep pozdrav 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.4.2010 10:01:26   
binabina

tpmc, csd in patronažna sta dve različni zadevi, te ne obišče kar avtomatsko tam, kjer si prijavljena user posted image  drugače pa stalno prebivališče nima veze s statusom samohranilke in tudi zadeva "prijaviti se kot samohranilka" ne obstaja. ker csd partnerja z otrokom oz. otroci avtomatsko vodi kot družino, dokler na sodišču ne uredita preživnine in se ne izrečeta kot "ločenca", to je pa postopek, ki lahko traja tudi do tri mesece. ker včasih je bilo pa obratno, da si moral imeti isti naslov, da so te smatrali za družino, zdaj pa ni več tako. plus, da je v pripravi nov zakon o družinskih razmerjih in da naj bi ločeni imeli precej manj ugodnosti kot sedaj. tako da je treba prej malo preveriti te stvari, ker se baje ne bo več splačalo biti "ločen".

khurde
kje se to da izvedeti???? 

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 624
28.4.2010 10:05:34   
Anonimen
Tole o novem zakonu pa tudi mene zanima. A se da kje že osnutek videti?

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?