|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
2.8.2010 20:39:53   
Natalija28
Ojla.

Za petek ob 10h velja v Pohorski kavarni. Malecka_mateja ti pa kar pokliči, ko boš gotova s pregledom.

popek - že mam vsaj 2 meseca ven obrnjenega.user posted image  Čisto - bolj kot je ne more bit.

sarcy21 - samo da ste zdravi.

Jaz sem pa danes dobila štrikane copatke, ki sem jih naročila. user posted image  Ful so šikani.

Pregled je uspel. Vse o.k. Miško ima že 2470 g. Pa mi je G reko, da ima lepo težo. Ostalo je tudi vse vredu.user posted image  Sem zadovoljna. Dobila sem spotnico za P in za rešilca.

Naslednji pregledi: 19.8.2010
                                31.8.2010 in
                                8.9.2010

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
2.8.2010 20:51:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Likanje cotk: jaz sem vse posušila v sušilcu in jih takoj zatem zložila. Zlikala sem samo tisto, kar se mi je zdelo zmečkano.

cestitkeuser posted image user posted image user posted image

lalilea - super da bos sama zasila posteljnino,ce bi jaz imela cas in blago bi se tud spravilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

No evo mene da se še jaz pofočkam srečanje v Kavau takoj za bom prišla peš k sm tuki doma hehe Drugače pa z nama s punčko vse ok mal so preveliko paniko naredili zarad njihove napake da ima mala 1600 g (ima 2500) drugače pa v porodnišnici na 4 oddelku vidiš svašta k zdajle pogledam nazaj tale teden huh ne grem nikoli več GROZNO sicer sestre so zakon folk je bil super (nismo sploh vedele da smo v bolnici) Samo nekatere zdravnice pa f...... do amena sploh ena k je šla dons na dopust hvala bogu je 1 mesec ne bo njej bi pol otrok pomrlo ker si pač nosečnice kao zmišljujejo in sploh ne jemle resno pacientk

bom potem kaj več napisala sam da najdem kaj več časa

o super da je vse ok, ja v 4.stuku vidis vse ja, sem tam kot doma, hodim ze 4 mesece na preglede k ni vse ok, a mi zaupas katero dohtarco mislis - loh tud na zs,k jaz imam vecinoma eno in isto - razen izjem,pa je tud sla na dopust...

ninibo
- probi biti res ob 7ih tam ker je guzva,v bistvu so sprejemna okenca za vse enako,pol se pa razdelis - ti bodo povedal kam,tko da starejsih je ogromno in bodi med prvimi, jaz sem cakala dobre pol ure samo na sprejemni okenc,v prvi nosecnosti sm bila pa takoj na vrsti k sm malo prej prslauser posted image
ko to opravis gres v eno sobo - pozabla cifro,tam spijes glukozo in gres ven sedet za tocno eno uro,pol gres sama not - ne klicejo,ti vzamejo kri in pocakas rezultate,jaz sem jih obakrat dobila v 10-15 minutah - no ustno ti povejo,drugace dobis po posti kak dan kasneje,ce pa rezultat ni ok, pol ti pa povejo kako naprejuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Kaval - lokacija.....link je tu. Kjer najdete tudi lokacijo in naslov. Ni pa to na brdu, kot je mislim, da napisala Katrinka, ampak v smeri proti Tacnu, proti Šmarni Gori.

vem da ne, na brodu sem mislila...bus st. 8

nadka
- te cist razumem,da jih ni sram, kako nima nadomescanja - more ga met...kaj pa ni jasn tu, ja sej vemo vsi da v primeru tezav se gre v p...samo ne mors tko no,mas vso pravico jezna bit - a zdej mormo se to mislit k delamo otroke da  ne bomo polet mele pregledov...bljak,
zal nimam pojma za kakega g iz vasega konca

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
2.8.2010 20:56:23   
eva2010
O hvala tinkatonka za tako natančne infouser posted image . Bom jaz tut mojga kar v četrtek poslala po potrdilo in plačat, bo ful vesel, da mu v pondelk ne bo treba na predavanju viset user posted image  Ma zdej doma tolk mojga dela, da je to res super slišat. No mu grem kar povedat. Sam ne smem rodit do četrtka....saj ne bom me ful čuvajo, pa-pa

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
2.8.2010 21:01:21   
janjja
Ojla sotrpinke, kako?
Že dolgo nisem nič napisala, pa sem še vseeno med vami.
Zdaj pa še finiš - rok imam sicer 9.9. ampak po NS bo menda konc avgusta in sedaj je postalo pa res težko. A kaj zatekate? JAz sem odstranla že prstan in uro pa uhane... Ker me včasih napihne ko žabo... Grozno in komaj čakam da gre tale fakin ven pa naj bo hudo koker hoče.
No moj naslednji pregled je v četrtek 5.8. pa pol poročam daljeuser posted image

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
2.8.2010 21:05:57   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Kaval - lokacija.....link je tu. Kjer najdete tudi lokacijo in naslov. Ni pa to na brdu, kot je mislim, da napisala Katrinka, ampak v smeri proti Tacnu, proti Šmarni Gori.

vem da ne, na brodu sem mislila...bus st. 8

ups sorry...površno  prebrala. Brod pa sploh ne vem kje jeuser posted image . Lahko da je to področje kjer je Kaval, jaz poznam pot do tja, ampak imena naselja pa žal ne.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
2.8.2010 21:24:31   
tpmc
jaz imam po nuhalni tudi rok 27avgusta, danes pa sem na bibaleze rešla pdp pa pride 16avgust. Hmmm...

Lekarna lah, hvala za info, grem vrjetno kar jutri v šoping :) ampak je deda iz nemčije tu in nimam časa prav za nič, vidimo se res na vsake tri leta, poznamo pa se 6 let.. tako da... saj pravim, bom vidla kako bo v petek, upam da lahko pridem, seveda je pa spet veliko odvisno od pregleda ki ga imam v sredo. Se bom potrudla. Grem spat, sem že od petih auf danes in me bo pobralo.

Vsem želim mirno nočko z čim manj obiski wc-ja :)

papa

Taja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
2.8.2010 22:17:33   
tannya
Ojla,

Dopoldanska kava: meni je ok, jutri ob 10.00 v BTC. Tinka in Mala prideta, a ne? Kaj pa ostale?

Sarcy: Super, da je vse ok. user posted image user posted image

NiniBO: jaz ima nosečniško sladkorno in se jutri naročena ob 8.00 na Polikliniki. Kdaj pa si ti naročena? So ti povedali, da moraš biti tešč in kakšen test boš delala? Mogoče se pa vidiva? če nimaš točne ure, bodi tam ob 7.00, takrat začnejo delat. Če boš delala kratek test, popiješ glukozo in potem ti po eni uri vzamejo kri...skratka v uri in pol bi morala biti gotova. Je pa res, da na Polikliniki nikoli ne veš kako dolgo boš čakal....

No, pa lepo noč,
Tanja

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
2.8.2010 22:27:42   
NiNiBo
Hvala za info o pregledu na poliklinikiuser posted image user posted image .

Glede na to, da greva z mojim skupaj ne bom uspela biti tam ze ob 7.00.

Bom probala tako naredit, da sem tam ob 8.30 upam da mi potem rata do 10.00 na vrsto pridet in, da se vam potem v Zvezdi pridruzim na kofiju. Pa da vidimo, ce mi uspe! Upam!!!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
3.8.2010 5:55:36   
benika
Kje je že Zvezda? Vem, da ste mi že razlagale ampak se mi ne da iskat. Nekje v BTC-ju, a ne? Blizu Merkurja?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
3.8.2010 7:05:58   
tannya
Benika: Točno tako, Zvezda je nasproti Merkurja v BTC, ne moreš zgrešitiuser posted image .

Se vidimo!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
3.8.2010 7:06:05   
corfu
Jutro

Lepo kofetkajte user posted image

Jaz pa šibam maledva zbudit pa v službo.

papa user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
3.8.2010 7:49:27   
binabina
Dobro jutro punce!!!!
končno sem se javila po dolgem času,.... saj smo imeli doma prenovo stanovanja in nisme mogla pridit  do računalnika,.... potem pa se dopust,.... no vglavnem 15.7. sem imela pregeld in je vse ok sem sicer v boniški zaradi visokega pritiska in zatečenih nog tako da kr bolj kot ne počivam ,... no in takrat na pregledu mi je ginekologinja reka da naj bi bila punčka,... oz vse kaže da bo punčka.

mam pa eno vprašanje; in sicer že dva dni opazim na spodnjih hlačkah kaplijico krvi sem pa v 32.tednu???? a mislite da je to kaj narobe?????

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
3.8.2010 7:50:16   
binabina
aja naslednji pregled imam 5.8. materinsko šolo pa 17.8. v celju

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
3.8.2010 7:58:43   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Dopoldanska kava: meni je ok, jutri ob 10.00 v BTC. Tinka in Mala prideta, a ne? Kaj pa ostale?

jaz pridem, se vidimo. Jinx prideš tudi ti a ne?

kje pa je naša archie? Je šla na morje, a ne če se ne motim. No upam, da uživa.

zatekanje....prstane sem odstranila že kak mesec dni nazaj, ker prvič sem šla z enim prstanom rodit, ker ga nisem mogla več dol spravit, preščipnit ga pa nisem hotla. V noge niti ne zatekam, so pa na trenutke zelo zelo težke.

pretiravanje....ja no včeri sem pa res pretiravala z aktivnostmi, posledica = otrdevanje trebuha, bolečine = popadki, šla spat in je bolje.

krči....vedno pogostejše in vedno močnejše krče imam v nogah sredi noči. Kok to boli user posted image user posted image user posted image , danes me je vrgel ven iz postelje ob 6h in nisem mogla več nazaj zaspat. user posted image  Mg očitno več ne pomaga.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.8.2010 8:12:58 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
3.8.2010 8:11:52   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

mam pa eno vprašanje; in sicer že dva dni opazim na spodnjih hlačkah kaplijico krvi sem pa v 32.tednu???? a mislite da je to kaj narobe?????

Če gre samo za kapljico krvi jaz ne bi bila preveč prestrašena. Če pa npr kri tudi obrišeš ko greš na wc, pa bi se šla jaz pokazat. Jaz sem v zdajšnji user posted image  2× zakrvavela tako, da ni bilo samo kapljica, ampak kr ornk krvavitev (no vsaj po mojem mnenju), ki sem jo parkrat obrisala z wc papirjem pa je še vedno bilo krvavo  - sem se šla pokazat. Na koncu se je obakrat HB izkazalo, da je vse OK.  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
3.8.2010 8:41:02   
archie
evo me!!

Ja, od petka dopoldne do vceraj smo bili na morju (Krk) in uzivali 100 na uro!! Voda sicer ni fuuuul topla (okoli 21 stopinj), tako da si moral kar migat v vodi, ce nisi hotel, da te zebe. Imela sva s sabo tamalo psico in je vceraj celo popoldne prespala, ker je komaaaaa user posted image (pa ceprav ni nic plavala). hihi

Sem vceraj zvecer rabila vec kot pol ure, da sem prebrala vse, kar ste napisale user posted image

ena je sprasevala, kje naj bi rodila; zaenkrat na Jesenicah.

Glede spanja: jaz spim kot top od 23h (mogoce od 23.30) pa do pol osmih zjutraj. Brez obiskovanja WCauser posted image . moram priznat, da ze od zacetka nimam tezav s tem.

Zatekanje: nic posebnega. enega prstana ne spravim vec nase ze 3 mesece, porocni je na sreco malo vecji. Je pa to lahko tudi zaradi kg, ker jaz sem ponavadi dobila tezo v prste in trebuh.

Krci: sem ugotovila, da imam zjutraj krc v mecih, ce stegujem nogo in ce se pretegujem. Tako, da se moram prav pocasi zbudit in se ne pretegovat.

Aja, jaz sem tudi ena izmed tistih, ki se vedno dela user posted image uradno grem na porodnisko okoli 25.8.

Lepo kofetkajte danes!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
3.8.2010 9:02:00   
nenka7
hej so - user posted image  !!

tudi jaz še vedno delam, tako da žal ne morem v zvezdo na kafetek, pa bi prav rada... še en teden, porodniško začnem s 1.9., ampak imam še 3 tedne dopusta, tako da konkretno že odštevam!!

včeraj bila na UZ, imamo orng dedca, je težek že 1950, za 33. teden, pa čeprav še v 32. nismo... sem bila na pregledu s sestro, pa sem prosila za slikico za očija, pa je rekla, da za očija, pa mormo jajčka slikat user posted image  user posted image  kolk mi je bilo smešno, ampak smo slikale to in obrazek, pravi mali bajsek je naš fantiček!! je pa vse ok, je že obrnjen na glavico, tako da kakorkoli se bo še odvijalo, mi smo že tam, da ni panike, če bo kaj prezgodaj...

imena seveda še vedno nimamo, ampak sem se nehala sekirat, bo že gospod povedal, če ne prej, pa ko ga bomo prvič zagledali....

archie, če greš na jesenice, se pa mogoče tudi tam vidimo!! jaz upam, da bo čas, da se zapeljemo gor, menda je prav fino, veliko bolj prijetno kot v kr, pa bomo vidli. edino, kar me zanima, ali ti slučajno veš, ali je možnost da imaš svojo sobo, ker v kranju vem, da je, če je frej... čist tko, da vem...

včeraj bila na MŠ zvečer pa je prav fino, po moje nama bo hitro minilo, ker je babica, ki predava full prijetna in zna narediti stvar zanimivo. se je tudi mojemu dragiju zdelo kul...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
3.8.2010 9:12:22   
bambinca
nenka user posted image za takega korenjaka

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
3.8.2010 9:30:16   
eva2010
Punce spet jaz z vprašanjem user posted image  Danes sem dobila paket iz Lekarne, kremice, vložki, robčki ipd. user posted image user posted image user posted image , sem ful vesela, da se premika, kljub temu, da ne smem iz hiše.
Zdaj pa moram nabaviti še kakšen moderček za dojenje - preko spleta seveda. Ali mogoče katera pozna kakšno spletno stran kjer bi našla tudi kakšen črn bombažni moderček za dojenje, rabim pa številko 85 D ali pa še malo večjo. Pa ugotavljam, da je to kar problem user posted image  A ni tako, da imamo doječe mamice ponavadi večje prsi, pa da ne najdem črnega modrčka v tej velikosti user posted image user posted image .

No če katera ve za kakšno spletno stran se zelo priporočam, sicer pa uživajte na kavici user posted image  še zame, žal me ne bouser posted image  Se pa bom z veseljem pridružila, ko rodim oz. po po 18. avgustu, če še ne rodim (to je namreč mejnik, ki mi ga je postavila G.

Se še beremo, pa-pa user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
3.8.2010 9:38:11   
bambinca
kako imam jaz pridnega sinauser posted image user posted image user posted image pomaga mi kositi travo okoli bajte, da se jaz ne bi preveč matrala ( spet moji hormončki - bog ne daj, da ne bi bilo ravno zdaj pokošeno, ker zvečer al pa popoldan, ko bi lahko to moj delal, bo že prepoznouser posted image user posted image user posted image )

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
3.8.2010 9:45:48   
nenka7
user posted image  user posted image  user posted image  bambinca, ti si obsedena!!

ah, jaz se pa kar pustim razvajati mojemu, pa lepo se raje dol počim, pa sem samo nadzornik. pa tudi če ni tip top, sem zelo zadovoljna, ker je res zelo priden, vse zrihta, pa čeprav bi jaz itak da bolje, pa me nič ne moti, če on naredi po svoje... sem bolj lene sorte, se vidi user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
3.8.2010 9:49:46   
nenka7
uh, eva 2001, pojma nimam glede modrčkov. a nimaš nikogar, ki bi ti šel kaj iskat? ker najlažje je tako, da ti kdo prinese, pa probaš, če ni ok, da nazaj nese, pa ti večje prinese. je pa kot si rekla, kaj jim ni jasno, da imamo mamice res večje oprsje!? jaz s tem sicer nimam težav, sem komaj da do B prilezla, pa me kar malo skrbi, da ne bo dovolj, ker bi rada dojila, ampak po moje bo potem se še povečalo, tako da se ne sekiram kaj dosti. vem sicer, da v Bitnjah pri Kranju imajo tudi D košarice, ne vem sicer če v črni barvi, ampak jaz bom šla enkrat kar tja malo pogledati kaj pa kako... čeprav ne vem od kod si, ampak po netu pa res ne vem, ima katera druga kakšno idejo??

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
3.8.2010 9:51:43   
nenka7
http://www.alisa.si/item_list.asp?maingroup=Nosečnost&secondgroup=Nedrčki 

evo, našla na netu! majo tud črne!!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
3.8.2010 9:52:43   
nenka7
hmmm ne vem, zakaj ni cele povezave, v glavnem google: ALISA perilo, pa boš našla!!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
3.8.2010 10:15:44   
eva2010
nenka7 ful ti hvala za pomoč.user posted image

Ampak ne boš verjela, pregledala sem celo njihovo ponudbo in nimajo črnega bombažnega modrčka za dojenje v velikosti 85D!!! user posted image  Sem že ful razočarana nad ponudbo na spletu.
Saj v skrajnem primeru bom itak nekoga poslala po te modrčke v trgovino. Sam rada bi čim več sama nardila, se tako tut mal bolj koristno počutim, glede na to, da sem bolj ali manj v ležečem položaju in je to res zoprno.user posted image   Ampak saj imam samo še dva tedna za zdržat.user posted image
Sem jim poslala mail, če naredijo kaj po naročilu, pa da vidimo.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?