nenka7
|
hej so - !! tudi jaz še vedno delam, tako da žal ne morem v zvezdo na kafetek, pa bi prav rada... še en teden, porodniško začnem s 1.9., ampak imam še 3 tedne dopusta, tako da konkretno že odštevam!! včeraj bila na UZ, imamo orng dedca, je težek že 1950, za 33. teden, pa čeprav še v 32. nismo... sem bila na pregledu s sestro, pa sem prosila za slikico za očija, pa je rekla, da za očija, pa mormo jajčka slikat kolk mi je bilo smešno, ampak smo slikale to in obrazek, pravi mali bajsek je naš fantiček!! je pa vse ok, je že obrnjen na glavico, tako da kakorkoli se bo še odvijalo, mi smo že tam, da ni panike, če bo kaj prezgodaj... imena seveda še vedno nimamo, ampak sem se nehala sekirat, bo že gospod povedal, če ne prej, pa ko ga bomo prvič zagledali.... archie, če greš na jesenice, se pa mogoče tudi tam vidimo!! jaz upam, da bo čas, da se zapeljemo gor, menda je prav fino, veliko bolj prijetno kot v kr, pa bomo vidli. edino, kar me zanima, ali ti slučajno veš, ali je možnost da imaš svojo sobo, ker v kranju vem, da je, če je frej... čist tko, da vem... včeraj bila na MŠ zvečer pa je prav fino, po moje nama bo hitro minilo, ker je babica, ki predava full prijetna in zna narediti stvar zanimivo. se je tudi mojemu dragiju zdelo kul...
|