Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 19:00:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela mariborčanke pa mate res vedno te srečanje, ko mene ni v mb ko pa pridem pa enega modela ne dobim, da bi šel z mano na drink hehe kak mate vreme? pri nas se oblači, zrak pa tak da te ubije... ni za dihat kdaj pa prideš???? sej se nismo še nič zmenle se ti lahko malo prilagodimo?? kaj pa ostale štajerke???
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 19:13:59
|
|
|
|
mala
|
Danes je bilo res super na srečanju naš fant je užival sto na uro, ker je imel družbo in je bil čisto navdušen Tannya - a tvoja punca je pa zbolela...no čimprej se pozdravite , najbrž je bilo res malo prevroče...ker so kar dosti šibali okoli.. Drug teden pa pranje in likanje, ker se bo super shladilo Tinkatonka - držim pesti da v ponedeljek pa res dočakaš voziček
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 19:31:37
|
|
|
|
benika
|
Kaj pa Gorenjske nosečke, koliko vas je, kaj če bi se me tudi kdaj dobile, da bi lahko potem kasneje tudi kdaj vozičkale skupaj. Seveda, problem ni to spljoh Ti samo reci kdaj in kje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 19:49:28
|
|
|
|
tejči28
|
vroče za po .Še dobro,da pridejo ohladitve,ker v stanovanju je za znoret,kar teče iz mene kot da sem se glih skopala,še po rokah imam kapljice,pa se sicer ne potim ne vem kak.Zdaj od sile pijem radler,ker se ne morem odžejat. Super,da je srečanje uspelo. Mariborčanke in okolica-moj ima zdaj dva tedna dopust,tak da komot lahko pridem na srečanje dopoldan ali popoldan.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 19:49:36
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 26.7. lillchy123,corfu 27.7. mala,SOncIca 28.7. laliela 30.7. tejči28,benika-posvetovalnica 02.8. nadka30,natalija28 03.8. T.Z.,benika-APN,blanči 04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN bambinca 05.8. lenca78,Jinx 06.8. tannya,cresisy 10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4 11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka 12.8. archie,hanizali 17.8. božička09 18.8. inčy 23.8. katrinka UZ pregledi 20.7. tinkatonka,katrinka,lillchy123 27.7. katrinka 28.7. laliela 29.7. benika 02.8. nadka30,nenka7 04.8. tpmc 06.8. Jinx,cresisy 10.8. sanje2 12.8. archie CTG 27.7. katrinka 03.8. T.Z. 06.8. cresisy 10.8. katrinka 11.8. malecka_mateja,tinkatonka 12.8. archie,hanizali 20.8. malecka_mateja,tinkatonka 23.8. katrinka
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 19:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
srečanje: najlepš mi gre petek dopoldan naprimer skozi, ker moj ponavadi dela do pol 12ih in mi ni predolgo za bit v mestu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 20:01:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
laliela te pa v petek bi ti šlo dopoldan samo ven al kaj? lahko po službi oba prideta
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 21:13:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 21:38:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej! Evo jaz sem bila danes malo za dušo v Mullerju - sama . Kupila 4 pakete plenic št. 1 in paket osvežilnih robčkov. Čeprav umivala bom z vodo, ampak ko greš k zdravniku oz. kam na obisk so pač ti robčki obvezni. Prejela ob nakupu tudi bon za popust. Baje 3% vrednosti nakupa, ki ga lahko vnovčiš pri naslednjem nakupu. Nisem se poglobila še v to, se imam še namen, bo pa prav prišlo, glede na to, da bomo v Mullerju puščali pravo premoženje na plenicah. Sem šla nato še v DM malo, pa razen ene dišave za dom nisem nič kupila. Sem gledala hladilno mazilo za ritko. Katerega boste ve uporabljale? Jaz imam še od Aneja dobre izkušnje z Bubcheno-vim, ampak POZOR v D&M-u je 500ml malo čez 7€, v BC pa imajo zdaj (poglej v spletni trgovini) za isto količino ceno 4,5€. No in ravnokar sem iz spletne trgovine , kjer sem ga naročila, kupila še cuclje in nekaj malenkosti, da je prišlo 22€, tak da še stroškov dostave ne plačam. Vglavnem malo pa sem le napredovala s temi nakupi. En dan si bom pa privoščila še obisk lekarne (Bepanthen, Lanolin,....). Da malo napolnim torbo za P. Tale dež je prav pasal, čeprav je zdaj soparno, tak da mi spet radler diši. Ampak ne smem vsak dan, si bom raje privoščila liter vode, da se odžejam pa bo (se kr na pipo priklopim pa pijem - voda v kopalnici je namreč boljša kot tista v kuhinji ).
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 21:38:40
|
|
|
|
teodora75
|
Dober vecer! No evola, pa je vsaj malo hladneje, juhu juhu. Drugace pa je/si Almera 'kriva', da sem mojega danes 'odvlekla' (ne ne, prav lepo peljala, celo zadremal je vmes) do Celovca v Ikeo po 'ta pisane' plenicke. Joooooooooj, da nimam jaz nekega fetisa na plenicke al kako... Pa sem upala, da najdem se kaksno uporabno rec, pa sem na koncu zares koncala le z 6 zavitki (po 3) plenick in 2 rolama blaga ki mi je bil vsec, pa bom sama naredila posteljnino. Mislim, da je bil to moj najmanjsi nakup v Ikei ever . Drugace pa jaaaaaaaaaaaa, jaz sem tudi za srecanje na gorenjskem koncu. Sem dokaj 'neomejena' casovno, tako da lahko kar katera druga doloci kdaj. No, pa saj na ljubljanskega (srecanje) tudi se pridem kaksno, samo sem te dni bolj na tem koncu, bom pa nekje od konca avgusta skoraj 100% stacionirana samo se v Lj. Se vidimo torej! Lep vikend, zdaj ko bomo spet dihali... T.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 21:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
malecka_mateja... mojga boš pa res težko kam spravla... sploh pa med same nosečke in ženske... je bolj sramežljive sorte vem, da ma oči sam za mene, ampak včasih bi ga najrajš tepla, ker ga skoraj nikamor v družbo ne spravim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 21:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa dopoldan je meni zato bolj všeč, ker še ni take sparine... morte računat, da mam jaz potem še skoraj eno uro vožnje nazaj in bolj ko je sparina hujše je no če se bo dalo dogovorit nekak, itak da pridem
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 21:52:51
|
|
|
|
khurde
|
za uspešno srečanje tannya, super za sladkor kaj si pa jedla za kosilo? da dobim kakšno idejo... pa za malo tinkatonka, jaz sem uporabljala lekarniško mazilo in po potrebi bepanthen.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 22:01:12
|
|
|
|
Natalija28
|
laliela - saj pa se nisi nikoli najavla kdaj si v mb, da bi šla katera s tabo na pijačko. Kaj se pa mene tiče pa kadarkoli - drugi teden edino v torek nimam fraj pa pol naslednji ponedeljek... Upam, da nas bo tokrat več kot zadnjič. Zmente se, jaz tak al tak pridem...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 22:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
natalija, se nisem istrikno nosečke mislila jaz skorajda pol mb-ja poznam, pol pa veš nekoga na pijačo spravit, je že kriza hehe bi pa res rada se enkrat z vami dobla, ker mi je mb dosta bolj domač kot pa celje npr
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 23.7.2010 22:16:01
|
|
|
|
tejči28
|
se strinjam,da se dobimo dopoldne,ko še ni tak vroče.Jaz grem tudi z malim na sprehod takoj zjutraj in pol do 11,pol pa spat. Za ritko oz. skoraj celotno kozmetiko sem imela bubchen,mi je bilo super.Pa za ritko sem uporabljala tudi penaten (nemški). Tinka hvala za info za BC spletno trgovino. Tukaj pa ni nič deževalo,je še kar soparno.Zdaj sem se namazala z oljem proti strijam in mi je še bolj vroče.Se grem na balkon malo ohladit. lepo spite.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 24.7.2010 8:44:24
|
|
|
|
mala2001
|
Jutro! No pa se je kar lepo dan začel... smem se lepo naspala, ker ni blo tako hudo vroče, poštar mi je pravkar odločbo za dinarčke od paketka poslal.... , papirje sem pa oddala v sredo, tako, da se je naša referentka po dopustu pošteno prijela posla.... zdej grem pa na kavico in poštudirat kaj bom danes v lonec vrgla.... Mejte se!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 24.7.2010 9:08:54
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kak paše ta dež spala dosti bolje ker ni bilo tak vroče. moj je šel pomagat staršem nekaj midve z tjašo pa risanke gledava in malo pospravljava potem pa na kosilo k tasci. jaz sem za ritko uporabljala samo bebival kremico je draga ko žafran ampak je zakon sem jo tudi za mozolčke po telesu uporabljala in je res fajn pa tudi zase za kak izpuščaj. laliela potem pa se lahko zdaj v petek dopoldan dobimo ali naslednji mi bolj naslednji odgovarja ampak ok ve povejte. pa ob kolikih???? kaj pan ostale????natalija, tejći, klemcy, inčy, tpmc py mislim da je še kakšna štajerka sam se trenutno ne spomnim. amapk itak vabljene vseeeee
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2010 9:17:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 24.7.2010 9:37:55
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro punce! Joj kok paše tale dež in ohladitev...noro dobro. Naj bo tako vsaj par dni, ker si moram res malo "spočiti" od te vročine. Na srečanju smo včeraj že začele eno temo, pa da vprašam še ostale, ki že imate otroke: Ali bodo vašim sorojencem prinesli kakšno darilo? Jaz sem razmišljala v tem smislu, da se mu nekaj kupi in da mož, ko bosta prvič skupaj prišla na obisk v P prinese to darilo s seboj (seveda tako, da A. ne bo vedel kaj bo npr. v vrečki) ter mu po začetnem oh in ah, ko bo zagledal dojenčka, dava darilo v roke in poveva, da je to dobil zato, ker je postal veliki brat (ne v smislu, da mu je to prinesel, saj je A. za take štose že malo prestar). Jaz darila ne bom nosila s seboj ko bom šla rodit, ampak samo torbo za mene. Jaz bom danes malo likala, malo pospravljala po A. omari, mal bo treba v trgovino, ostalo pa crklanje.Pa danes se bo po dolgem času pri nas kuhala goveja župca, ker je prijetno hladno, pa že dolgo je nisem kuhala ravno zaradi vročine. Sva pa danes spala kar do 8h, kar je pri nas rekord. Je bila pa noč tudi pri nas katastrofalna, Anej se me je non stop tiščal, jaz pa komaj dihala zraven, ker je bil tako topel. Zdaj pa šibam v akcijo. Lep vikend, LP Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.7.2010 9:43:33 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 24.7.2010 9:43:03
|
|
|
|
tejči28
|
Jutro! Jaz sem danes spala tak tak,ne vem kak se naj dam,da me ne bi vse tiščalo.Je pa zato D. spal bolje,ker ni bilo tak toplo.Paše ta ohladitev. srečanje- lahko tudi 6.8. naslednji petek ob kaki normalni uri 10h,11h? lahko v pohorski kavarni,lahko v romansi na pobrežju? Kaj bolj poznate? Je pa oboje tak,da se lahko pripeljemo z avti. jaz sigurno pridem. do zdaj smo: malecka_mateja natalija28 tejči28 darilo za starejšega otroka- jaz sem tudi razmišljala o tem,ker je pa D. šele 2 leti bi mu rekla,da mu je to prinesel.In tudi sorodnikom sem že povedala in jih morem še spomnit,da prvo pozdravit Dominika in mu prinest kaki avto,če bodo tudi Nadji kaj prinesli,pol pa pocartat Nadjo. Vsaj od začetka.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 24.7.2010 9:45:39 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 24.7.2010 9:56:17
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx Jaaaa, srečanje je bilo full fino Me je pa skoraj kap, ko sem potem doma stopila iz avta - v Bizoviku je bilo tako prijetno, tukaj je pa vroče za pop*** Komaj čakam na obljubljene ohladitve (kužiki pa tudi ) !!! o ves da damicam tudi, tudi one so boge bile v tisti vrocini, ja v bizoviku je blo lustn lalilea - o hvala za info,jaz rabim se nekaj cunc - predvsem kako st.50 morm kupit tinkatonka - pri nas tudi ne dostavljajo poste ob sobotah, ponavadi niti v petek ne...jah, to pa imam k zivim na drugem koncu civilizacije sanje - ze pri meni lansko leto je bila maticarka v porodnisnici, res se ne sekirat k pridejo ta drug dan ponavad k vam tannya - upam da je z ajdo bolje jaz sem vceraj narocila posteljo - jo pricakujem naslednji teden
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 24.7.2010 10:50:35
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 srečanje- lahko tudi 6.8. naslednji petek ob kaki normalni uri 10h,11h? lahko v pohorski kavarni,lahko v romansi na pobrežju? Kaj bolj poznate? Je pa oboje tak,da se lahko pripeljemo z avti. jaz sigurno pridem. do zdaj smo: malecka_mateja natalija28 tejči28 No zdaj pa ko sem tut jaz malo ven iz gužve in je dopust za nami, pa tut komot pridem na srečanje. Sploh pa, če ni v večernih urah. Dopoldne mi je vseeno kdaj, tak da se kar zmenite. Če mene vprašate, mi Pohorska bolj paše, ker sem itak iz Radvanja, Romansa mi pa nekak nikoli ni bila preveč všeč. Zdaj pa itak še Natalijo poznam in mi bo malo bolj domače No v glavnem, me lahko dodate na seznam Zunaj pa dežuje in se krega bogec, ampak nimam čist nič proti, mi tako paše, da končno en dan ne kurijo!!! Sam grem popoldne na en piknik in upam, da bo do takrat vsaj deževat ponehalo, sveže ozračje pa naj kar ostane!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 24.7.2010 10:58:45
|
|
|
|
teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Teodora - kako blago si kupila v ikei, zadnjič v Italiji namreč niso imeli otroškega (ga iščem, da Boru naredim prevleke za blazino - to ima že veliko, kovter pa še otroški, pa nimam posteljnine za kombinirat). Pleničke imam pa tudi pisane iz Ikee - pri Boru jih nisem imela, zdaj so me pa premamile Jutro/dan! Ja, blago je v takih rolicah. Ze gor na otroskem oddelku, potem pa tudi spodaj v hali, tam kjer imajo spet otroske stvari. Imajo kar nekaj razlicnih vzorcev, meni so bili vsec z nekimi hecnimi zabami in ne vem kaj je se gor. Pride pa 3m dolzine in ne vem koliko je sirina, ah cakaj no, zdaj grem pa prav ven v avto iskat, da vidim koliko je mraz... ..........ooooo, kolk je zuni mega, oooooooo....... torej, na ovitku pise: VITAMINER HJARTA, Design Sirpa Cowell, 120x300 cm, pride pa nekaj cez 5E. Joooooj, so take lustne spakce gor, da bi se kar lotila sivat :) T.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 24.7.2010 11:05:35
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Jutro! Jaz sem danes spala tak tak,ne vem kak se naj dam,da me ne bi vse tiščalo.Je pa zato D. spal bolje,ker ni bilo tak toplo.Paše ta ohladitev. srečanje- lahko tudi 6.8. naslednji petek ob kaki normalni uri 10h,11h? lahko v pohorski kavarni,lahko v romansi na pobrežju? Kaj bolj poznate? Je pa oboje tak,da se lahko pripeljemo z avti. jaz sigurno pridem. do zdaj smo: malecka_mateja natalija28 tejči28 darilo za starejšega otroka- jaz sem tudi razmišljala o tem,ker je pa D. šele 2 leti bi mu rekla,da mu je to prinesel.In tudi sorodnikom sem že povedala in jih morem še spomnit,da prvo pozdravit Dominika in mu prinest kaki avto,če bodo tudi Nadji kaj prinesli,pol pa pocartat Nadjo. Vsaj od začetka. kaj boste imeli NADJO lepo ime, paše takim energičnim luštnim puncam, kar pa vaša tako bo.Bravo za izbor imena
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?