|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
23.7.2010 19:00:37   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

mariborčanke pa mate res vedno te srečanje, ko mene ni v mb user posted image
ko pa pridem pa enega modela ne dobim, da bi šel z mano na drink hehe user posted image

kak mate vreme? pri nas se oblači, zrak pa tak da te ubije... ni za dihat user posted image

kdaj pa prideš???? sej se nismo še nič zmenle se ti lahko malo prilagodimo?? kaj pa ostale štajerke???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
23.7.2010 19:13:59   
mala
Danes je bilo res super na srečanju user posted image  naš fant je užival sto na uro, ker je imel družbo in je bil čisto navdušenuser posted image

Tannya - a tvoja punca je pa zbolela...no čimprej se pozdraviteuser posted image , najbrž je bilo res malo prevroče...ker so kar dosti šibali okoli..

Drug teden pa pranje in likanje, ker se bo super shladilouser posted image

Tinkatonka - držim pesti da v ponedeljek pa res dočakaš vozičekuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
23.7.2010 19:31:37   
benika
Kaj pa Gorenjske nosečke, koliko vas je, kaj če bi se me tudi kdaj dobile, da bi lahko potem kasneje tudi kdaj vozičkale skupaj.

Seveda, problem ni to spljohuser posted image user posted image user posted image Ti samo reci kdaj in kje.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
23.7.2010 19:49:28   
tejči28
vroče za pouser posted image .Še dobro,da pridejo ohladitve,ker v stanovanju je za znoret,kar teče iz mene kot da sem se glih skopala,še po rokah imam kapljice,pa se sicer ne potim ne vem kak.Zdaj od sile pijem radler,ker se ne morem odžejat.user posted image

Super,da je srečanje uspelo.user posted image user posted image

Mariborčanke  in okolica-moj ima zdaj dva tedna dopust,tak da komot lahko pridem na srečanje dopoldan ali popoldan.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
23.7.2010 19:49:36   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,benika-APN,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
       bambinca
05.8. lenca78,Jinx
06.8. tannya,cresisy
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
17.8. božička09
18.8. inčy
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

20.7. tinkatonka,katrinka,lillchy123
27.7. katrinka
28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx,cresisy
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

27.7. katrinka
03.8. T.Z.
06.8. cresisy
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
23.7.2010 19:52:29   
Anonimen
srečanje: najlepš mi gre petek dopoldan naprimer skozi, ker moj ponavadi dela do pol 12ih in mi ni predolgo za bit v mestu user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
23.7.2010 20:01:04   
malecka_mateja
laliela te pa v petek bi ti šlo dopoldan samo ven al kaj? lahko po službi oba pridetauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 21:13:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.7.2010 21:38:36   
tinkatonka
Hej!

Evo jaz sem bila danes malo za dušo v Mullerju - sama .user posted image Kupila 4 pakete plenic št. 1 in paket osvežilnih robčkov. Čeprav umivala bom z vodo, ampak ko greš k zdravniku oz. kam na obisk so pač ti robčki obvezni. Prejela ob nakupu tudi bon za popust. Baje 3% vrednosti nakupa, ki ga lahko vnovčiš pri naslednjem nakupu. user posted image Nisem se poglobila še v to, se imam še namen, bo pa prav prišlo, glede na to, da bomo v Mullerju puščali pravo premoženje na plenicah. Sem šla nato še v DM malo, pa razen ene dišave za dom nisem nič kupila. Sem gledala hladilno mazilo za ritko. Katerega boste ve uporabljale? Jaz imam še od Aneja dobre izkušnje z Bubcheno-vim, ampak POZOR v D&M-u je 500ml malo čez 7€, v BC pa imajo zdaj (poglej v spletni trgovini) za isto količino ceno 4,5€. No in ravnokar sem iz spletne trgovine user posted image , kjer sem ga naročila, kupila še cuclje in nekaj malenkosti, da je prišlo 22€, tak da še stroškov dostave ne plačam. user posted image Vglavnem malo pa sem le napredovala s temi nakupi. En dan si bom pa privoščila še obisk lekarne (Bepanthen, Lanolin,....). Da malo napolnim torbo za P. user posted image

Tale dež je prav pasal, čeprav je zdaj soparno, tak da mi spet radler diši. Ampak ne smem vsak dan, si bom raje privoščila liter vode, da se odžejam pa bo (se kr na pipo priklopim pa pijem user posted image - voda v kopalnici je namreč boljša kot tista v kuhinjiuser posted image ).

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.7.2010 21:38:40   
teodora75
Dober vecer!

No evola, pa je vsaj malo hladneje, juhu juhu.
Drugace pa je/si Almera 'kriva', da sem mojega danes 'odvlekla' (ne ne, prav lepo peljala, celo zadremal je vmes) do Celovca v Ikeo po 'ta pisane' plenicke. Joooooooooj, da nimam jaz nekega fetisa na plenicke al kako... user posted image
Pa sem upala, da najdem se kaksno uporabno rec, pa sem na koncu zares koncala le z 6 zavitki (po 3) plenick in 2 rolama blaga ki mi je bil vsec, pa bom sama naredila posteljnino. Mislim, da je bil to moj najmanjsi nakup v Ikei ever user posted image .

Drugace pa jaaaaaaaaaaaa, jaz sem tudi za srecanje na gorenjskem koncu. Sem dokaj 'neomejena' casovno, tako da lahko kar katera druga doloci kdaj.

No, pa saj na ljubljanskega (srecanje) tudi se pridem kaksno, samo sem te dni bolj na tem koncu, bom pa nekje od konca avgusta skoraj 100% stacionirana samo se v Lj.

Se vidimo torej!

Lep vikend, zdaj ko bomo spet dihali...

T.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
23.7.2010 21:45:01   
Anonimen
malecka_mateja... mojga boš pa res težko kam spravla... sploh pa med same nosečke in ženske... je bolj sramežljive sorte user posted image
vem, da ma oči sam za mene, ampak včasih bi ga najrajš tepla, ker ga skoraj nikamor v družbo ne spravim user posted image

(odgovor članu teodora75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
23.7.2010 21:46:22   
Anonimen
aja pa dopoldan je meni zato bolj všeč, ker še ni take sparine... morte računat, da mam jaz potem še skoraj eno uro vožnje nazaj in bolj ko je sparina hujše je user posted image
no če se bo dalo dogovorit nekak, itak da pridem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
23.7.2010 21:52:51   
khurde
user posted image  za uspešno srečanje

tannya, super za sladkor user posted image  kaj si pa jedla za kosilo? da dobim kakšno idejo... user posted image  pa user posted image user posted image  za malo

tinkatonka, jaz sem uporabljala lekarniško mazilo in po potrebi bepanthen.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.7.2010 22:01:12   
Natalija28
laliela - saj pa se nisi nikoli najavla kdaj si v mb, da bi šla katera s tabo na pijačko. user posted image Kaj se pa mene tiče pa kadarkoli - drugi teden edino v torek nimam fraj pa pol naslednji ponedeljek... Upam, da nas bo tokrat več kot zadnjič. user posted image Zmente se, jaz tak al tak pridem...

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.7.2010 22:08:11   
Anonimen
natalija, se nisem istrikno nosečke mislila user posted image
jaz skorajda pol mb-ja poznam, pol pa veš user posted image
nekoga na pijačo spravit, je že kriza hehe user posted image

bi pa res rada se enkrat z vami dobla, ker mi je mb dosta bolj domač kot pa celje npr user posted image

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.7.2010 22:16:01   
tejči28
se strinjam,da se dobimo dopoldne,ko še ni tak vroče.Jaz grem tudi z malim na sprehod takoj zjutraj in pol do 11,pol pa spat.

Za ritko oz. skoraj celotno kozmetiko sem imela bubchen,mi je bilo super.Pa za ritko sem uporabljala tudi penaten (nemški).

Tinka hvala za info za BC spletno trgovino.

Tukaj pa ni nič deževalo,je še kar soparno.Zdaj sem se namazala z oljem proti strijam in mi je še bolj vroče.Se grem na balkon malo ohladit.

lepo spite. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
24.7.2010 8:44:24   
mala2001
Jutro!

No pa se je kar lepo dan začel... smem se lepo naspala, ker ni blo tako hudo vroče, poštar mi je pravkar odločbo za dinarčke od paketka poslal.... user posted image , papirje sem pa oddala v sredo, tako, da se je naša referentka po dopustu pošteno prijela posla....user posted image

zdej grem pa na kavico in poštudirat kaj bom danes v lonec vrgla....user posted image

Mejte se!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
24.7.2010 9:08:54   
malecka_mateja
jutro!

kak paše ta dežuser posted image user posted image user posted image spala dosti bolje ker ni bilo tak vroče. moj je šel pomagat staršem nekaj midve z tjašo pa risanke gledava in malo pospravljava potem pa na kosilo k tasci.

jaz sem za ritko uporabljala samo bebival kremico je draga ko žafran ampak je zakon sem jo tudi za mozolčke po telesu uporabljala in je res fajn pa tudi zase za kak izpuščaj.

laliela potem pa se lahko zdaj v petek dopoldan dobimo ali naslednji mi bolj naslednji odgovarja ampak ok ve povejte. pa ob kolikih???? kaj pan ostale????natalija, tejći, klemcy, inčy, tpmc py mislim da je še kakšna štajerka sam se trenutno ne spomnim. amapk itak vabljene vseeeee

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 9:17:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
24.7.2010 9:37:55   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Joj kok paše tale dež in ohladitev...noro dobro. Naj bo tako vsaj par dni, ker si moram res malo "spočiti" od te vročine.

Na srečanju smo včeraj že začele eno temo, pa da vprašam še ostale, ki že imate otroke: Ali bodo user posted image vašim sorojencem prinesli kakšno darilo? Jaz sem razmišljala v tem smislu, da se mu nekaj kupi in da mož, ko bosta prvič skupaj prišla na obisk v P prinese to darilo s seboj (seveda tako, da A. ne bo vedel kaj bo npr. v vrečki) ter mu po začetnem oh in ah, ko bo zagledal dojenčka, dava darilo v roke in poveva, da je to dobil zato, ker je postal veliki brat (ne v smislu, da mu je to user posted image prinesel, saj je A. za take štose že malo prestar). Jaz darila ne bom nosila s seboj ko bom šla rodit, ampak samo torbo za mene.

Jaz bom danes malo likala, malo pospravljala po A. omari, mal bo treba v trgovino, ostalo pa crklanje.Pa danes se bo po dolgem času pri nas kuhala goveja župca, ker je prijetno hladno, pa že dolgo je nisem kuhala ravno zaradi vročine. Sva pa danes spala kar do 8h, kar je pri nas rekord. Je bila pa noč tudi pri nas katastrofalna, Anej se me je non stop tiščal, jaz pa komaj dihala zraven, ker je bil tako topel. 

Zdaj pa šibam v akcijo.

Lep vikend,

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.7.2010 9:43:33 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3920
24.7.2010 9:43:03   
tejči28
Jutro!

Jaz sem danes spala tak tak,ne vem kak se naj dam,da me ne bi vse tiščalo.Je pa zato D. spal bolje,ker ni bilo tak toplo.Paše ta ohladitev.

srečanje- lahko tudi 6.8. naslednji petek ob kaki normalni uri 10h,11h? lahko v pohorski kavarni,lahko v romansi na pobrežju? Kaj bolj poznate? Je pa oboje tak,da se lahko pripeljemo z avti.
jaz sigurno pridem.

do zdaj smo: malecka_mateja
                  natalija28
                  tejči28

darilo za starejšega otroka
- jaz sem tudi razmišljala o tem,ker je pa D. šele 2 leti bi mu rekla,da mu je to user posted image prinesel.In tudi sorodnikom sem že povedala in jih morem še spomnit,da prvo pozdravit Dominika in mu prinest kaki avto,če bodo tudi Nadji kaj prinesli,pol pa pocartat Nadjo. Vsaj od začetka.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 24.7.2010 9:45:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 3921
24.7.2010 9:56:17   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Jaaaa, srečanje je bilo full fino user posted image Me je pa skoraj kap, ko sem potem doma stopila iz avta - v Bizoviku je bilo tako prijetno, tukaj je pa vroče za pop*** user posted image Komaj čakam na obljubljene ohladitve (kužiki pa tudi user posted image ) !!!

o ves da damicam tudi, tudi one so boge bile v tisti vrocini, ja v bizoviku je blo lustnuser posted image

lalilea
- o hvala za info,jaz rabim se nekaj cunc - predvsem kako st.50 morm kupituser posted image

tinkatonka
- pri nas tudi ne dostavljajo poste ob sobotah, ponavadi niti v petek ne...jah, to pa imam k zivim na drugem koncu civilizacijeuser posted image

sanje - ze pri meni lansko leto je bila maticarka v porodnisnici, res se ne sekirat k pridejo ta drug dan ponavad k vamuser posted image

tannya - upam da je z ajdo boljeuser posted image

jaz sem vceraj narocila posteljo - jo pricakujem naslednji tedenuser posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
24.7.2010 10:50:35   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

srečanje- lahko tudi 6.8. naslednji petek ob kaki normalni uri 10h,11h? lahko v pohorski kavarni,lahko v romansi na pobrežju? Kaj bolj poznate? Je pa oboje tak,da se lahko pripeljemo z avti.
jaz sigurno pridem.

natalija28
                 tejči28

No zdaj pa ko sem tut jaz malo ven iz gužve in je dopust za nami, pa tut komot pridem na srečanje. Sploh pa, če ni v večernih urah. Dopoldne mi je vseeno kdaj, tak da se kar zmenite. user posted image  Če mene vprašate, mi Pohorska bolj paše, ker sem itak iz Radvanja, Romansa mi pa nekak nikoli ni bila preveč všeč.
Zdaj pa itak še Natalijo poznam in mi bo malo bolj domače user posted image  No v glavnem, me lahko dodate na seznam user posted image

Zunaj pa dežuje in se krega bogec, ampak nimam čist nič proti, mi tako paše, da končno en dan ne kurijo!!! Sam grem popoldne na en piknik in upam, da bo do takrat vsaj deževat ponehalo, sveže ozračje pa naj kar ostane!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
24.7.2010 10:58:45   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Teodora - kako blago si kupila v ikei, zadnjič v Italiji namreč niso imeli otroškega (ga iščem, da Boru naredim prevleke za blazino - to ima že veliko, kovter pa še otroški, pa nimam posteljnine za kombinirat). Pleničke imam pa tudi pisane iz Ikee - pri Boru jih nisem imela, zdaj so me pa premamile

Jutro/dan!

Ja, blago je v takih rolicah. Ze gor na otroskem oddelku, potem pa tudi spodaj v hali, tam kjer imajo spet otroske stvari. Imajo kar nekaj razlicnih vzorcev, meni so bili vsec z nekimi hecnimi zabami in ne vem kaj je se gor. Pride pa 3m dolzine in ne vem koliko je sirina, ah cakaj no, zdaj grem pa prav ven v avto iskat, da vidim koliko je mraz... user posted image

..........ooooo, kolk je zuni mega, oooooooo.......

torej, na ovitku pise: VITAMINER HJARTA, Design Sirpa Cowell, 120x300 cm, pride pa nekaj cez 5E. Joooooj, so take lustne spakce gor, da bi se kar lotila sivat :)

T.

Neposredna povezava do sporočila: 3924
24.7.2010 11:05:35   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Jutro!

Jaz sem danes spala tak tak,ne vem kak se naj dam,da me ne bi vse tiščalo.Je pa zato D. spal bolje,ker ni bilo tak toplo.Paše ta ohladitev.

jaz sigurno pridem.

natalija28
                 tejči28

darilo za starejšega otroka
- jaz sem tudi razmišljala o tem,ker je pa D. šele 2 leti bi mu rekla,da mu je to user posted image prinesel.In tudi sorodnikom sem že povedala in jih morem še spomnit,da prvo pozdravit Dominika in mu prinest kaki avto,če bodo tudi Nadji kaj prinesli,pol pa pocartat Nadjo. Vsaj od začetka.

kaj boste imeli NADJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo ime, paše takim energičnim luštnim puncam, kar pa vaša tako bo.Bravo za izbor imenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?