|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
23.7.2010 13:11:49   
mala2001
Jst se pa zdej odpravlam kuhat, pa me nekak nič ne vleče v kuhinjo.... Komi čakam drug teden da bo mal bolj frišno....

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.7.2010 13:49:15   
Anonimen
hehe... jaz sem tudi bol ne kuharska dans user posted image
punce, dans sem bla v kiku in imajo 6 delni kompletek za bebija od št. 5o naprej, za samo 14 eur user posted image
mogoče ga dans domov prinesem, če mojga za kak penez nafehtam user posted image
bom pa menda naredla kot večina, magari mam 50 kar neki doma, kupla bom pa kar 56 in če bo potrebno, pa pač zaviham user posted image
punce sam dans še mormo zdržat, pol pa so nam iz neba baje poslali tedenski luksuz... temperature bodo padle za deset stopinj user posted image
nič, grem jaz malo še kurit s peglejzlom hehe user posted image

(odgovor članu mala2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 13:59:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.7.2010 14:03:18   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Hoj, hoj!

Jaz sem nazaj s srečanja - super luštno je bilo, lokacija je res krasna - sem bila prvič tam. Bile pa smo (uf, zdaj moram pa hudo razmislit)

Tinkatonka
Benika
Tanny
Katrinka
Lumpa6 -  ne ni bila ona, "mala" je bila user posted image
Lillchy
uf, ta tole pa nisem sigurna -  Jinx (tista ko ima 2 majhna kužka)
moja malenkost
A sem še katero pozabila?

Otroci so raziskovali, mame pa čvekale in uživale ob ledeni kavi (tiste, ki si jo lahko privoščimo zaradi cukra). Bo treba še kdaj ponoviti pred septembrom, potem se pa lahko v Tivoli prestavimo, kjer se da super vozičkati.

Ja res je bilo super !!! Midva sva že pojedla kosilo, zdaj pa na kavč počivat user posted image

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
23.7.2010 14:03:35   
cresisy
Hej sonosečke!

Danes sem imela pregled in je hb spet vse bp. Otrok je obrnjen z glavo navzdol, še vedno dovolj visoko, teža okoli 2kg, plodovnice dovolj, trebuh pa tud normalno velik. Moja teža do danes pa je +8kg. Na ctg-ju je tud pridno brcal tko da smo bli vsi veseli. :)

Za seznam: NP 6.8. pregled z UZ in ctg

Uživajte v senčki in božajte bušije.

papa

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
23.7.2010 14:06:26   
katrinka
srecanje je bilo super...se takih dnevov...
ja - mala je bila,ne lumpa

zdej pa kej pojest - bi blo fajn....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
23.7.2010 14:18:44   
Jinx
Jaaaa, srečanje je bilo full fino user posted image Me je pa skoraj kap, ko sem potem doma stopila iz avta - v Bizoviku je bilo tako prijetno, tukaj je pa vroče za pop*** user posted image Komaj čakam na obljubljene ohladitve (kužiki pa tudi user posted image ) !!!

Benika, upam, da bo tvojima dvema všeč tunelček user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
23.7.2010 14:19:58   
tinkatonka
benika...da nisi imela prav in vozička res danes ne bo po pošti. user posted image Glede na to,da živim 100 m od table konec ljubljane, pa tudi ob sobotah ne dostavljajo pošte k nan, tako da šele v ponedeljek potem. Sicer baje lahko dostavijo še danes do 17h ure, sam pomojem glede na to da je petek, se lahko kr pod nosom obrišem. 

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 14:21:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
23.7.2010 14:25:38   
tinkatonka
Jaz pa zdele kličem po optikah pa mal sprašujem za cene novih kor.stekel za dioptrijo -4(kar pomeni kr ornk tanjšane), pa so take cene, da me srat prime. user posted image Imam popraskan antirefleks sloj in moram zamenjat. Tukaj v bližini ena optika za eno šipco računa 83€ user posted image

A katera priporoča kakšno dobro optiko z normalnimi cenami?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.7.2010 14:28:41 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
23.7.2010 14:38:57   
archie
no, saj se mi je zdelo, da se boste imele fajn user posted image .

Tinka: zal ne poznam nobenih optikov...
in cestitam za izbiro vozicka!! Midva bi tudi verjetno tega kupila, ce ga ne bi dobila podarjenega.

saj bo jutri dez, a ne?? user posted image pri nas je vse toooolk suho user posted image in samo se zalivamo in zalivamo...

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
23.7.2010 14:44:49   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

punce, dans sem bla v kiku in imajo 6 delni kompletek za bebija od št. 5o naprej, za samo 14 eur user posted image

uf...me je zamikalo...ampak ne smem user posted image imam dovolj oblekc za prve 4 mesece, pol bo pa itak novo leto, pa prednovoletne razprodaje, pa si bom dala kaj duška takrat user posted image

Grem pa danes ko mož pride domov mal v BTC v DM in Mullerja za dušo pogledat. Pa najbrž tud kaj za dušo kupit user posted image . Fanta bosta pa doma. Taki "samo moji" izhodi prav pašejo.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
23.7.2010 15:23:58   
tannya
Hej,hej punce

srečanje je res super uspelo, kot ponavadiuser posted image . Je pa mpja Ajda zakuhala, ko sva prišle domovuser posted image ...na skoraj 39 stopinj, pa pravi, da jo glava boli in malo se ji vrti, pa slabo ji je...zgleda, kot bi bilo od sonca? Zdaj sem jo fajn shladila, dala Calpol in je zaspala. Upam, da ji bo bolje. Jaz se vedno čisto zasekiram, ko ona zboli...me čisto iz tira vrže...user posted image user posted image . Vam poročam kasneje kako je...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
23.7.2010 16:03:45   
sanje2
hej user posted image !

sem klicala danes kolegico ki je nedavno rodila in ste imele prav. pride v porodnišnico nekdo iz urada in vzame podatke, tako da roj. list dobiš potem domov in ne rabiš hodit na občino. poročni list je pa imela s sabo vendar je ni nobeden vprašal zanj, samo če je poročena in to je to.

ne moreš verjet kolk se vse spremeni v roku 5 let in hvala bogu da so to naredili vsaj nimaš potem toliko letanja.

user posted image user posted image user posted image sem vesela da ste se imele na srečanju fajn.

jaz pa grem zaj likat, ker gremo v pon. na morje,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
23.7.2010 16:08:09   
nadka30
bravo za uspelo srečanjeuser posted image , kaj pa kašna slikica bo tudi padlauser posted image
drugače pa punce vročina narašča no jaz upam da se malo jutri le ohladi ti sanje2 pa se ša namesto mene malo nakopajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
23.7.2010 16:11:49   
sanje2
ja nadka če se le voda ne bo preveč ohladila

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
23.7.2010 16:15:31   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

ja nadka če se le voda ne bo preveč ohladila

na to pa nesmeš študirat, bom takole rekla na morju naj ostane vročina tukaj pa se za par dni naj le ohladi da vredu preluftamo stanovanja z svežim zrakomuser posted image .
Se strinjašuser posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
23.7.2010 17:12:28   
kajča
upam, da ste se na srečanju imele super, moj je imel še danes dopust in smo bili z otroci v Snoviku, pa sem šla na RR pogledat kdaj je srečanje danes, pa vidim, da ste ga imele že dopoldne. Škoda, ker me ni bilo. Upam, da kmalu ponovite.

Kaj pa Gorenjske nosečke, koliko vas je, kaj če bi se me tudi kdaj dobile, da bi lahko potem kasneje tudi kdaj vozičkale skupaj.

tinkatonka kar se pa tiče stekel, jaz imam dioptrijo -8, kar pomeni res ful stanjšane, sej večinoma nosim leče, ampak očala imam pa seveda tudi. Pol kufer imam organskih stekel z antirefleksi in kaj vem kaj še. Ne samo to, da so nenormalno dražje, ampak mi antireflex kar naprej poka, zato sem se za zadnja očala (pred 1,5 letom) odločila, da bom imela steklena stekla, maksimalno stanjšana, so trikrat cenejša, veliko bolje se vidi z njimi in niso težka kot so me optiki prepričevali. Res sem zadovoljna. Moram sicer malo bolj pazit, da se ne bi razbile, ampak so tudi že letele na tla in še kam, pa so cele. Mogoče so malo bolj nevarne za kakšen šport, recimo z žogo, ampak takrat imam pa leče. Jaz sem res maksimalno zadovoljna in nikdar ne bom imela več organskih stekel.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
23.7.2010 17:25:03   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

upam, da ste se na srečanju imele super, moj je imel še danes dopust in smo bili z otroci v Snoviku, pa sem šla na RR pogledat kdaj je srečanje danes, pa vidim, da ste ga imele že dopoldne. Škoda, ker me ni bilo. Upam, da kmalu ponovite.

Kaj pa Gorenjske nosečke, koliko vas je, kaj če bi se me tudi kdaj dobile, da bi lahko potem kasneje tudi kdaj vozičkale skupaj.

tinkatonka kar se pa tiče stekel, jaz imam dioptrijo -8, kar pomeni res ful stanjšane, sej večinoma nosim leče, ampak očala imam pa seveda tudi. Pol kufer imam organskih stekel z antirefleksi in kaj vem kaj še. Ne samo to, da so nenormalno dražje, ampak mi antireflex kar naprej poka, zato sem se za zadnja očala (pred 1,5 letom) odločila, da bom imela steklena stekla, maksimalno stanjšana, so trikrat cenejša, veliko bolje se vidi z njimi in niso težka kot so me optiki prepričevali. Res sem zadovoljna. Moram sicer malo bolj pazit, da se ne bi razbile, ampak so tudi že letele na tla in še kam, pa so cele. Mogoče so malo bolj nevarne za kakšen šport, recimo z žogo, ampak takrat imam pa leče. Jaz sem res maksimalno zadovoljna in nikdar ne bom imela več organskih stekel.

od kod pa si? jaz sem ravno med Lj in Kr in če nisi predaleč...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
23.7.2010 17:28:34   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image za srečanje

mariborčanke kdaj gremo na sadno kupo v pohorsko??drug tedn bi lahko šle kaj pravite?no vabljene vse ki bi lahko prišle.

vroče je za znoret ampak samo še danesuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
23.7.2010 17:35:29   
Anonimen
mariborčanke pa mate res vedno te srečanje, ko mene ni v mb user posted image
ko pa pridem pa enega modela ne dobim, da bi šel z mano na drink hehe user posted image

kak mate vreme? pri nas se oblači, zrak pa tak da te ubije... ni za dihat user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
23.7.2010 18:07:25   
kajča
jaz sem doma med Šenčurjem in Preddvorom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
23.7.2010 18:39:30   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

jaz sem doma med Šenčurjem in Preddvorom

ojoj, pa si meuser posted image pojma nimamuser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
23.7.2010 18:41:38   
bambinca
moji desci so šli zdaj na kolo - ta mali je prvič zravenuser posted image in v gozd na rejliuser posted image , jaz si moram pa malo oddahnit od te psihoze z mravljami; drug teden pridejo delat dezinsekcijo

< Sporočilo je popravil bambinca -- 23.7.2010 18:48:51 >

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
23.7.2010 18:44:11   
sanje2
nadka 100% se strinjam, vi kar imejte oblake, mi pa rabmo sonce!

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?