tinkatonka
|
Hej! Ja vroče...midva imava prižgano klimo pa kr gre. Zunaj imamo pa senčko, pa mal vetrčk potegne, pa veliko vode, pa se kr da preživet. Čeprav ja tudi meni je vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. jinx...še enkrat hvala za nakup v Ikei . Pa res maš ful luštno sobico za , tvoji mali princeski sta me pa itak čist očarali. Zdaj je najbrž čas, da dobite kakšnega "moškega" v hišo, da mož ne bo v sami ženski družbi doma. varuška...meni se je prva varuška, ki sem jo imela pri A. pokvarila (navihanček), zdaj sem kupila Philips AVENT, ki samodejno izbira kanale, omogoča dvosmerno komunikacijo, doseg 330 m, v primeru da greste izven dosega pa piska. Sem vzela to bolj ornk zato, ker živim na vasi in ker je moj prvorojenec velio zunaj, se vozi s kolesom, letava okrog hiše, pa do potoka, pa da imam lahko še vedno pod kontrolo drugorojenca/ko, ki bo npr. vmes pridno spal v posteljici. Čeprav 300m od hiše pa najbrž vseeno nikol ne bom šla. V BC sem dala zanjo 89,90€. vnetje....kako pogosto imate kaj vnetja v ? Jaz sem namreč pri Aneju skoraj na vsakem pregledu dobila svečke zaradi vnetij, tokrat mi je to prizanešeno. Me je pa pred nekaj dnevi začelo nekaj srbet in pečt spodaj in sem si zadevo v začetni fazi pozdravila s Tea tree kremo od Justa. baje se splača to kremo vzeti tudi v P, in po porodu mazati po šivih, samo ne vem kako je to kaj izvedljivo, glede na to da ti istočasno teče čišča Jutri zjutraj pa imava z A. okulista. Mogoče pa vseeno ni tako slabo kot je kazalo na prejšnjem pregledu. Zdaj sva dajala kapljice notr in bomo vidli, če bo kaj razlike. Upam, da mogoče pa vseeno še ne bo potreboval očal. Držte pesti! Potem po pregledu greva pa spet na Gorenjsko k kolegici, kjer se njeni hčerki in moj sinko kopajo in uživajo v vodi, midve pa klepetava v senci dreves. Pa še sinko mi potem zaspi na poti domov in si odpočije tako on kot jaz . Zdaj pa k možeku na kavč. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 15.7.2010 22:16:11 >