|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
15.7.2010 13:40:17   
archie
a glede dokumentov (dobila, hvala!!) ali glede baby phona? 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
15.7.2010 14:55:59   
bambinca
dianatal - HB imam možnost kupit ga in potem tudi vrnit, če ga ne bom potrebovala, ampak glede na moj maternični vrat, ki se je že 2krat izkazal, ne bi bilo slabo, če bi ga imela ( razen, če bom šla na ea)

modrci- tako kot je rekla mislim da Tinkatonka, ne pretiravat s kako hudo zalogo , ker še ne veste, če vam bo sploh zalaufalo dojenje

sexy gateuser posted image - bi mi prvič prišle ohoho prav, ker sem imela doooolgo in močno čiščo, drugič pa sploh ne

danes sem bila z mulcema v Snoviku in je bilo luštno...no, vsaj za njijuuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
15.7.2010 15:19:00   
bambinca
aja, glede kozmetike je pa pri meni tako:
prvič sem itak nakupila vse, za kar sem slišala, da bi lahko mogoče prišlo prav, drugič pol manj, pa še vedno preveč, zdaj bom pa samo trdo milo od Chiccota, male fiziološke, mandljevo olje in navadno lekarniško hladilno mazilo

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
15.7.2010 15:25:03   
Natalija28
lo prav, drugič pol manj, pa še vedn
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

prvič sem itak nakupila vse, za kar sem slišala, da bi lahko mogoče prišlo prav, drugič pol manj, pa še vedno preveč, zdaj bom pa samo trdo milo od Chiccota, male fiziološke, mandljevo olje in navadno lekarniško hladilno mazilo

Lepo je vedeti. Hvala ti.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
15.7.2010 15:27:52   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

a kako sem pretiravala hahaha...da ti ne povem, da sem itak stran metala pol čez par let vse pretečenouser posted image user posted image user posted image tisto, kar mi je od drugega viška ostalo, sem vsaj poturila kolegicam, nekaj je pa ta prvi uporabil, ker menda vse tko lepo dišiuser posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
15.7.2010 15:31:12   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: tannya
Sončica - Modrci za dojenje v Šparu. gre za to kataloško prodajo TCm ali Tchibbo (ne vem, če sem prav napisala). Pri tej prodaji je tako, da imajo stvari dokler se večina ne proda in potem pridejo nove stvari, ki so čisto drugačne. Tako, da nisem sigurna, ali jih še imajo. Jaz sem ga kupila kakšen teden nazaj. Je pa barve šampanjec, s čipko, velikosti pa so do 85 D.

V katerem Sparu v Lj si ga kupila?

Archie imeli so jih tudi v Qlandii v Kr prejšnji teden

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
15.7.2010 15:31:14   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Včeraj je v MŠ pediatrinja poudarjala, da ne smemo uporabljat nobene kozmetike, ki ima vonj oz. diši. To si tanka dojenčkova koža zapomni in kasneje pride lahko do razno raznih alergij. Naj jo kupimo v lekarni, čist naravno. In da tut mandljevo olje ni glih dobro. Vsi pravijo drugače.user posted image Najboljše mleko za telo pa je baje mamino mleko!!!user posted image  Da je narava poskrbela, da bi lahko z dojenčkom preživeli tut v džungli.user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
15.7.2010 15:34:37   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Natalija28 Aha zdaj pa vem katera si! user posted image  Ta pediatrinja je sicer po moje malo pretiravala glede cigaretov, da je to ne vem kaki strup.

csd - ne morem verjet, da sem v ponedeljek oddala vlogo za denar za novorojenčka in je danes odločba že prišla. Kam bi si pa to zapisali, da je Mb končno podvihal rokave glede teh zadev?! user posted image

Ona je zato tam da govori da je strup kar dejansko je. Mislim da ne bi blo kul če bi govorila: lahko kadite, v zmernih količinah. Ker kaj so zmerne količine? vsak vzame to namreč drugače. Za alkohol je tudi govorila, da lahko v času dojenja spiješ tolko kot je nasploh priporočeno in da ne smeš gledati po merilu koliko preneseš itd. Meni se je zdela super predavateljica in realna ful. Veliko krat je sicer rekla: narava je to naredila zato... narava ono,.. :)

Ja Natalija jaz vem katera si, samo če bom pa še naslednjič vedla pa ne morem obljubit. Zdaj te imam v spominu še nekako :) Tebe Klemcy pa žal ne :(

A torej so hitri, superca!

mrežaste hlačke - a niso zmeraj v omarah v sobi?

jaz tudi upam da bova šla po predavanjih v torek na ogled P, če ne pa po praktičnih vajah ko nas bo res mala skupina :)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
15.7.2010 15:35:21   
bambinca
sej veš Klemcy- sto ljudi, sto čudiuser posted image user posted image user posted image zato pa pravim, da so me prvič lahko nategovali v vsaki štacuni, kaj vse rabim, zdaj bo pa samo tisto, kar se je do zdaj obakrat pokazalo kot OK - kar se mila tiče, Chicco zato, ker je trd in se takoj spere in je na mlečni osnovi in sem dobila zanj priporočilo, uporabljam ga pa pri dojenčku samo 1krat na teden, drugače pa samo olje v vodi, ali pa samo vodo, z oljem pa namažem naknadno

dišeča kozmetika, uf, verjetno bo večina imela tako, ki bo vsaj malo dišala, ker tako pač prodajajouser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 15.7.2010 15:38:02 >

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
15.7.2010 15:41:18   
tejči28

user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja,benika-posvetovalnica
19.7. meri15031981
20.7. tinkatonka,sanje2,benika-APN
       blanči
21.7. bambinca,zalcy
22.7. hanizali,nenka7,archie
23.7. cresisy
26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.
04.8. tpmc,mala2001,klemcy
05.8. lenca78
10.8. katrinka
11.8. almera
17.8. božička09
18.8. inčy
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

14.7. maca29
20.7. tinkatonka
,katrinka,lillchy123
28.7. laliela
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc

user posted image      CTG      user posted image

20.7. benika
22.7. hanizali
23.7. cresisy
03.8. T.Z.
10.8. katrinka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
15.7.2010 15:52:44   
Klemcy

sej veš Klemcy- sto ljudi, sto čudiuser posted image user posted image user posted image zato pa pravim, da so me prvič lahko nategovali v vsaki štacuni, kaj vse rabim, zdaj bo pa samo tisto, kar se je do zdaj obakrat pokazalo kot OK - kar se mila tiče, Chicco zato, ker je trd in se takoj spere in je na mlečni osnovi in sem dobila zanj priporočilo, uporabljam ga pa pri dojenčku samo 1krat na teden, drugače pa samo olje v vodi, ali pa samo vodo, z oljem pa namažem naknadno

dišeča kozmetika, uf, verjetno bo večina imela tako, ki bo vsaj malo dišala, ker tako pač prodajajouser posted image

Ja res ja. Jaz sem si zdaj že za sebe kupovala ta baby mleka in olja, da jih malo poizkusim prej, katero lepše diši itd. user posted image  Zdaj pa vidim, da bom tako kozmetiko, če jo dobim od koga, lahko kar zase uporabla. 

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
15.7.2010 16:04:19   
tpmc
milo chicco?? v lekarni ali v trgovinah? :)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
15.7.2010 16:04:50   
bambinca
je pa tako pri alergijah - če organizem na neko skupino snovi ni navajeno ( otroke pač ujčkamo in jih ščitimo pred vsem živi in mrtvimuser posted image ...ti si omenila dišave), pa se kasneje v življenju s tem sreča ( kar skoraj sigurno slej ko prej se), takrat dejansko lahko pride do hudih reakcij
hotela sem samo povedat, da nobena skrajnost verjetno ni popolnauser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 15.7.2010 16:05:38 >

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
15.7.2010 16:06:25   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

milo chicco?? v lekarni ali v trgovinah? :)

jest grem kar v njihovo štacuno...

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 19:05:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
15.7.2010 19:30:35   
tejči28
Punce kak se kaj ohlajate? Meni je tak vroče,da imam skozi kapljice po telesu in lase čisto mokre.Pijem skozi,pa še se mi zdi,da mi je kar slabo. če bom še kdaj noseča,morem datume drugače splanirat.user posted image Ker ta vročina,to je nevzdržno.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
15.7.2010 20:12:25   
bambinca
sončica v Merkator centru, pa na Wolfovi,pa BTC

Tejči meni ne pomaga nič...itak sem brez vsega okoli bajte, pa pod tušem večkrat...če pa že kaže, da se malo ohlajam, pa mali začne tečkat, da moram hodit z njim in ga pobirat po tlehuser posted image baje bo tako kar še trajalo...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
15.7.2010 20:23:45   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Punce kak se kaj ohlajate? Meni je tak vroče,da imam skozi kapljice po telesu in lase čisto mokre.Pijem skozi,pa še se mi zdi,da mi je kar slabo. če bom še kdaj noseča,morem datume drugače splanirat.user posted image Ker ta vročina,to je nevzdržno.

tejči jaz se lahko samo pod klimo, tako da lavfa cel dan! ti pa z otrokom glih ne morš cel dan v bajti čepet user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
15.7.2010 21:12:42   
Inčy
Joooooj, vročina jaaa ... kako se ohlajamo? Meni ne gre nikakor od rok ... večkrat na dan pod topel tuš ... druge pa ni - komaj pa čakam morje v ponedeljek - med borovci v senčki user posted image user posted image user posted image

Zaradi vročine trenutno ne delam nič - ne kuham, ne likam ... mislim, da mi bo moj počasi nogo dal user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 15.7.2010 21:14:14 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 21:37:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Božička09)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
15.7.2010 21:37:39   
tejči28
joj kuhanje ja,to je prava muka.oblek za likat pa se je meni tudi nabralo.čeprav si bom zdaj za likat odnesla v dnevno sobo,ker tam imama klimo in bom prej prostor ohladila,pol pa likala.kuham pa zelo enostavno,danes je bila riba in mešana solata.Ne morem čarat preveč,ker je kuhinja že tak topla.

kak sem vam fauš,ker grete na morje ali ste že bile.Jaz bi se tudi hladila v senčki in v vodi.Pa pri nas letos žal ne bo nič.user posted image  

ja,to v porodniščnici bi res mogli nekak porihat,saj ne more bit tam tak vroče,pa novorojenčki,ko so že itak občutljivi na vse,še bodo vročino dobli,bogci.Katastrofa.Res.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 15.7.2010 21:40:01 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
15.7.2010 22:03:21   
tinkatonka
Hej!

Ja vroče...midva imava prižgano klimo pa kr gre. Zunaj imamo pa senčko, pa mal vetrčk potegne, pa veliko vode, pa se kr da preživet. Čeprav ja tudi meni je vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

jinx...še enkrat hvala za nakup v Ikeiuser posted image . Pa res maš ful luštno sobico za user posted image , tvoji mali princeski sta me pa itak čist očarali. Zdaj je najbrž čas, da dobite kakšnega "moškega" v hišo, da mož ne bo v sami ženski družbi doma. user posted image

varuška...meni se je prva varuška, ki sem jo imela pri A. pokvarila (navihanček), zdaj sem kupila Philips AVENT, ki samodejno izbira kanale, omogoča dvosmerno komunikacijo, doseg 330 m, v primeru da greste izven dosega pa piska. Sem vzela to bolj ornk zato, ker živim na vasi in ker je moj prvorojenec velio zunaj, se vozi s kolesom, letava okrog hiše, pa do potoka, pa da imam lahko še vedno pod kontrolo drugorojenca/ko, ki bo npr. vmes pridno spal v posteljici. Čeprav 300m od hiše pa najbrž vseeno nikol ne bom šla. V BC sem dala zanjo 89,90€.

vnetje....kako pogosto imate kaj vnetja v user posted image ? Jaz sem namreč pri Aneju skoraj na vsakem pregledu dobila svečke zaradi vnetij, tokrat mi je to prizanešeno. Me je pa pred nekaj dnevi začelo nekaj srbet in pečt spodaj in sem si zadevo v začetni fazi pozdravila s Tea tree kremo od Justa. user posted image baje se splača to kremo vzeti tudi v P, in po porodu mazati po šivih, samo ne vem kako je to kaj izvedljivo, glede na to da ti istočasno teče čišča user posted image

Jutri zjutraj pa imava z A. okulista. Mogoče pa vseeno ni tako slabo kot je kazalo na prejšnjem pregledu. Zdaj sva dajala kapljice notr in bomo vidli, če bo kaj razlike. Upam, da mogoče pa vseeno še ne bo potreboval očal. Držte pesti! Potem po pregledu greva pa spet na Gorenjsko k kolegici, kjer se njeni hčerki in moj sinko kopajo in uživajo v vodi, midve pa klepetava v senci dreves. Pa še sinko mi potem zaspi na poti domov in si odpočije tako on kot jaz user posted image .

Zdaj pa k možeku na kavč.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 15.7.2010 22:16:11 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
15.7.2010 22:15:10   
archie
varuska. a lahko napises se katero oznako ima ta Phillips varuska? Ker se mi zdi, da jih ima cel kup.
A je slucajno taka oranzna?

hlajenje: cez dan notri, kjer je max. 24 stopinj, ven grem sele po 18.30, ko se vsaj malo ohladi. in potem sem zunaj do pol desetih. Ce se zaliva (recimo vrt, roze), je se tolk boljs, ker je se dodatna ohladitev.
Drugace pa luftava celo noc najino nadstropje, vsa okna in vrata so odprta, da se ja cimbolj shladi. Zjutraj (ob 8h) pa zapremo celo hiso ter zagrnemo roloje in ostane dokaj hladna (24 stopinj). klime nimamo in je nimamo namen kupit.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
15.7.2010 22:19:11   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

varuska. a lahko napises se katero oznako ima ta Phillips varuska? Ker se mi zdi, da jih ima cel kup.
A je slucajno taka oranzna?

na ceni piše: AVENT SCD 510/00 ELEKTRO

na etiketi dodatno še TIP: SCD 510/00

pa ni oranžna, bela je.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 15.7.2010 22:25:21 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
15.7.2010 22:22:20   
benika
Pa še nekaj me zanima, je kakšno razmerje med intervali popadkov in odprtjem materničnega ustja? V stilu popadki na pet minut, 4cm, popadki na minuto, 8cm? Jaz bi bila rada namreč čimdlje doma, če s ebo le dalo ... user posted image

Ni pravila. Jaz sem dobila umetne popadke ob 9h zjutraj. Odprta sem bila 2 cm. Popoldne ob 16h sem bila po 7. urah popadkov na 2 minuti odprta 4cm. Tako da...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?